בבקשה לא לעשות הון פוליטי מההוריקן

Justin Angel

New member
רגע רגע....

שלומי באמת אמר בבקשה והעלה נקודה טובה לדיון. אם כל דיון בפורום הזה נסגור כי זה נראה למישהו כמו "כפיית ערכים" לא היינו יכולים להגיד אפילו MM או BB ואפילו לא M&M
לפי דעתי המשפט של "להניח כוונה טובה" בזמן שקוראים הודעות באינטרנט היה עוזר לך רבות בשרשור הזה.

RainBird

New member
ואם לאנשים כל-כך דחוף לדעת למה היה הוריקן בניו אורלינס אפשר לנדב איזו וויקאנית בפורום לבצע גילוי-פנים לענת ולשאול אותה.

ToryMaster

New member
|מגלגלת עיניים|

אני שואל תברצינות, בלי רמיזות, למה חשוב לכם לדעת מה הסיבה?

RainBird

New member
הסיבה היא שפשוט דברים כאלו קורים. אבל זה יפוצץ את כל האשליות של כל האחרים.

ToryMaster

New member
שים לב

לא שאלתי לסיבה, בעיני זה כבר נושא לדיון אחר [אניאגב, הסכמתי איתך עד התחזית היום]. אני תוהה למה אנשים רוצים לדעת את התשובה, האם הם חושבים שזה באמת ייתן להם את הפיתרון?

RainBird

New member
אני לא בטוח שאני מבין מה את אומרת.. אני חושב שאנשים רוצים לדעת כי יש להם מוח אנליטי שמחפש את הסיבה לכל דבר. התשובה לא מספקת- אף פעם נדמה לי. ארדן.

ToryMaster

New member
זה מה שרציתי לדעת

האם אנחנו רוצים לדעת רק לשם הידיעה [שזו מטרה נכבדת כשלעצמה] או שאנחנומ תכננים ללמדו מטעויות?

RainBird

New member
קודם כל הסקרנות האנושית היא יצר. אחר כך אחרי שגילנו והסקרנות בוצעה אנחנו מסיקים את המסקנות הנדרשות, שזה כבר פחות כיף.

Heathen Dawn

New member
?

קורים כי זהו, כי ככה, ללא סיבה? איך אתה יודע את זה? זה ההסבר שלך לאסונות טבע, למחלות ולבעיה של הסבל בעולם באופן כללי?

gwizard

New member
אני בהחלט יכול להזדהות

עם התפיסה הזו שאלוהים/אל/אלה הוא/היא לא *רק* טוב ונאור ומלטף. זה מה שאמרתי גם קודם בשרשור שלך על האלים.

ToryMaster

New member
המ

אני דווקא חשבתי שהמסקנה הזו הייתה אחת השוליות במאמר הזה.

ToryMaster

New member
לא גיבשתי אותה מספיק במילים

אבל אני גם לא מאמינה משום מה שהמסר שכרמית ניסתה להעביר היה שיש שני צדדים לאלים. אולי, אולי חלק מהמסקנה שלי, ההבנה לשי את מה שהיא נ יסתה להעביר, זה שאת האלים לא מעניין שאנחנו חשובים את עצמנו לגזע עליון ושהכל שייך לנו, הם יודעים שהכל שווה. אנשים, אבנים, עצים, אוקייאנוסים.

gwizard

New member
אכן כן

זהו בהחלט עוד דבר שהמאמר מעביר בצורה מאוד ברורה. אגב, שמת לב לתגובות ?

ToryMaster

New member
לא סיימתי לקרוא אותן

אבל בהחלט התפלאתי לטובה לראות כמות כזו של תגובות חיוביות ואוהדות.

gwizard

New member
העיניים שלך בסדר ?

לא שמת לב לאחוז התגובות האוהדות (30%) ולאחוז הקוטלות (70%) ? שמת לב מי כותב את התגובות האוהדות ? כן, ניצן, לדוגמה אשר משתתף בפורום זה ובגלל זה דעותיו נתויות (Biased).

ToryMaster

New member
העיניים שלי בסדר גמור

תודה ששאלת, בדיוק קיבלתי זוג משקפיים חדשים. 30% תגובו תאוהדות [אני ראיתי יותר אבל לא קראתי הכל עדיין], זה בהחלט הרבה בעיני.

למעלה