בבקשה עזרה די דחופה

AvMdZ

New member
בבקשה עזרה די דחופה

שלום לכל יושבי הפורום, אני זקוקה לעזרכתם בנושא מסויים. לפני שאציג את בעייתי אתן קצת רקע (ונא לא לשפוט אותי). לפני כשנה נקלעתי למצב כלכלי קשה מאוד אשר ממנו לא ראיתי מנוס לצאת, וכמו הרבה ישראלים החלטתי לתרום כליה כפתרון זמני למצוקותיי. נפגשתי עם אדם "חביב" בשם סמי שם טוב (שנעצר לאחרונה באותה אשמה בדיוק), אותו אדם הציג את התהליך כפשוט למדי ועוד כהנא וכהנא תוך סילוף המציאות על מנת לייפות אותה. לאחר תהליך ארוך וממושך, שלווה בחששות כבדות לגורלי (האם אצא חיה מהניתוח)... קיבלתי פיק ברכיים ממש כשבוע לפני הניתוח, בעוד דבריו של מר שם טוב מהדהדים באוזניי שאוכל לעזור כל אימת שארצה. העניין הוא שכבר הייתי בפיליפינים כשהעניין קרה... ומר שם-טוב (ועוזריו) לא ראו את העניין בעין יפה ואיימו עלי בכל מיני אמצעים, בין היתר... "האם את מעדפיה לעשות את הניתוח ושנזרוק אותך לכלבים או שתעשי ותקבלי לפחות כסף"... אני אישה מאוד רגישה ומפחדת בקלות... ולכן עברתי את התהליך הנורא הזה שהותיר בי צלרות עמוקות (וגם נפשיות).. שאלתי היא... האם יש עילה לתביעה? כי הרי העניין מלתכתחילה נעשה מרצוני האישי עד לנקודה מסוימת... והרי אם יוצדו הדברים בפני השופט.. האם לא יעצרו אותי בנוסף? כיוון שזה עבירה על החוק? אשמח אם תעזרו אני מיואשת וכועסת על כל העולם

אנא תפני לפורום נזיקין

מה מרכז הכובד מבחינתך? תביעה נזיקית? גם לשיטתך בנקודה שכבר החלטת לחזור בך הרי הם אלו שגרמו לך להחליט אחרת לא? איומים? סחיטה? פחדת? ועוד?

AvMdZ

New member
תודה לך...

אני אכן אפנה את שאלתי לפורום 'נזיקין', אך בתגובה לשאלתך... אני רגישה מאוד וכשהם החלו לאיים עליי נוסח "תמצאי את עצמך זרוקה ביער בלי כליה ובארץ זרה לחלוטין ועירומה מכל"... אני חושבת שכל אחד היה נרתע

למעלה