אהלן ערן.
תשובתי מופנית אל עצמי וכל אחד יקח את מה שמתאים לו - חוט שני עובר בין כל הסיפור שלי ואפרק אותו לגורמים. הגישה היא הומיאופתית ובסופו של דבר בקליניקה הסיפור יתורגם לתרופה שמתאימה ( דומה ) לסיפור ולי. יש מספר נקודות מעניינות בסיפור שיש לתת עליהן את הדעת. כמו כן חשוב לציין שחסרים עוד הרבה פרטים אחרים ומשלימים. אבל זה מה יש וכמו בבדיקת דם מספיק רק קצת. - המבנה - אחת הבעיות המרכזיות בסיפור היא בעיית המבנה. הבסיס פגוע והתחושה היא שההתפתחות נבלמה. הצ'קרה ( מרכז אנרגטי ) שפגוע אצלי נמצאת באיזור הבסיס והמין. אני עסוק בקריירה, בבית, באוטו, "בביטוח" וההתקדמות הכלכלית ( האדמה, היציבות ) ופחות מוטרד רגשית. - הסתירה ההסתרה והקצוות - מצד אחד אני חסר ביטחון, לא שווה ומצד שני אני יודע שאתם חושבים, אני יודע שאתם, אני בטוח ש... התקווה - היאוש, הציפיה - האכזבה, הזיקנה ( הפנימית ) והנערות ( ערן - נער ) החיצונית. השימחה החיצונית והעצב הפנימי. אני מאוד מיני - אבל למי יש מצב רוח לזה.. הפתיחות והסגירות ( אף אחד לא יודע ). לחיות - למות. איטיות - מהירות. לא אשקר - האמינו לי. לכבוש את העולם - לשקוע לתוך בור שחור. עיזרו לי - עיזבו אותי, חייכני - מצוברחי. אני שמן0. תחושה היא שאני רוצה להגיע למשהו לאנשהו אבל איני מצליח להגשים זאת. יש לי מחסומים, מגבלות, מכשלות בדרך. ואני קטן וחלש ורוצה לנוע אבל אני איטי וצריך להיות מדוייק בבחירותי שמה אגיע לשלב שבו זה יהיה מאוחר מידי ואצתרך להתחיל הכל ממהתחלה. אני בזוי, נחות, קטן, לא ראוי, מי תסתכל עלי, מי תבחין בי, הרי אני נמצא למטה והיא וכולם מסתכלות למעלה, אני מפוספס ( 0 ). אני שאפתן ורוצה להתקדם אבל כל כשלון גורם לי להבלם ולאגור כוחות מחדש. אני חי בצער = צעיר = צ.ע.ר. אני רוצה להיות כמו כולם נשוי עם כרס משתפלת, מפרצים ו/או קרחת. ואז אהיה מאושר. הבעיה היא המראה שלי. המבנה שלי ולזה הרי שום דבר לא יעזור אז למה שאאמין לכל מיני מטפלים ומרפאים., זה לא עזר גם למייקל ג'קס. הכל בגלל המבנה שלי. כל הזמן רציתי ושאפתי לעלות, לגבוה להיות למעלה, כל הזמן עמדתי על קצות האצבעות בתיקווה להשתוות אל השאר. יש עוד הרבה אבל לעת אתה מספיק. אני וחיי נעים בקצב הצב. ערן יש לך סיפור שהינו בעל ערך רב וכיוון ברור, יש סיכוי רב שתצליח לצאת מהקיבעון הזה. הנה עכשיו התקשרה גברת שזכרה אותי מלפני 4 שנים. אחרי כל הזמן הזה היא זכרה את הטיפול ההומיאופתי לטובה. מי יודע מה עבר עליה. היא תגיע מחר מחרתיים. תתעודד כל אחד נע בקצב שלו ולכל אחד מחכה פינה משלו. גם לנו וגם לך. תשאר איתנו. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע. נ.ב הדבר שהכי בלט לעיני היה - "חחחחחחחח". מלא כלובים, שריונים, אפשר לפתוח את המנעול מבלי להתנפץ.