בבקשה עיזרו לי.

אהלן ערן.

תשובתי מופנית אל עצמי וכל אחד יקח את מה שמתאים לו - חוט שני עובר בין כל הסיפור שלי ואפרק אותו לגורמים. הגישה היא הומיאופתית ובסופו של דבר בקליניקה הסיפור יתורגם לתרופה שמתאימה ( דומה ) לסיפור ולי. יש מספר נקודות מעניינות בסיפור שיש לתת עליהן את הדעת. כמו כן חשוב לציין שחסרים עוד הרבה פרטים אחרים ומשלימים. אבל זה מה יש וכמו בבדיקת דם מספיק רק קצת. - המבנה - אחת הבעיות המרכזיות בסיפור היא בעיית המבנה. הבסיס פגוע והתחושה היא שההתפתחות נבלמה. הצ'קרה ( מרכז אנרגטי ) שפגוע אצלי נמצאת באיזור הבסיס והמין. אני עסוק בקריירה, בבית, באוטו, "בביטוח" וההתקדמות הכלכלית ( האדמה, היציבות ) ופחות מוטרד רגשית. - הסתירה ההסתרה והקצוות - מצד אחד אני חסר ביטחון, לא שווה ומצד שני אני יודע שאתם חושבים, אני יודע שאתם, אני בטוח ש... התקווה - היאוש, הציפיה - האכזבה, הזיקנה ( הפנימית ) והנערות ( ערן - נער ) החיצונית. השימחה החיצונית והעצב הפנימי. אני מאוד מיני - אבל למי יש מצב רוח לזה.. הפתיחות והסגירות ( אף אחד לא יודע ). לחיות - למות. איטיות - מהירות. לא אשקר - האמינו לי. לכבוש את העולם - לשקוע לתוך בור שחור. עיזרו לי - עיזבו אותי, חייכני - מצוברחי. אני שמן0. תחושה היא שאני רוצה להגיע למשהו לאנשהו אבל איני מצליח להגשים זאת. יש לי מחסומים, מגבלות, מכשלות בדרך. ואני קטן וחלש ורוצה לנוע אבל אני איטי וצריך להיות מדוייק בבחירותי שמה אגיע לשלב שבו זה יהיה מאוחר מידי ואצתרך להתחיל הכל ממהתחלה. אני בזוי, נחות, קטן, לא ראוי, מי תסתכל עלי, מי תבחין בי, הרי אני נמצא למטה והיא וכולם מסתכלות למעלה, אני מפוספס ( 0 ). אני שאפתן ורוצה להתקדם אבל כל כשלון גורם לי להבלם ולאגור כוחות מחדש. אני חי בצער = צעיר = צ.ע.ר. אני רוצה להיות כמו כולם נשוי עם כרס משתפלת, מפרצים ו/או קרחת. ואז אהיה מאושר. הבעיה היא המראה שלי. המבנה שלי ולזה הרי שום דבר לא יעזור אז למה שאאמין לכל מיני מטפלים ומרפאים., זה לא עזר גם למייקל ג'קס. הכל בגלל המבנה שלי. כל הזמן רציתי ושאפתי לעלות, לגבוה להיות למעלה, כל הזמן עמדתי על קצות האצבעות בתיקווה להשתוות אל השאר. יש עוד הרבה אבל לעת אתה מספיק. אני וחיי נעים בקצב הצב. ערן יש לך סיפור שהינו בעל ערך רב וכיוון ברור, יש סיכוי רב שתצליח לצאת מהקיבעון הזה. הנה עכשיו התקשרה גברת שזכרה אותי מלפני 4 שנים. אחרי כל הזמן הזה היא זכרה את הטיפול ההומיאופתי לטובה. מי יודע מה עבר עליה. היא תגיע מחר מחרתיים. תתעודד כל אחד נע בקצב שלו ולכל אחד מחכה פינה משלו. גם לנו וגם לך. תשאר איתנו. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע. נ.ב הדבר שהכי בלט לעיני היה - "חחחחחחחח". מלא כלובים, שריונים, אפשר לפתוח את המנעול מבלי להתנפץ.

ערני100

New member
תודה רבה על תשובתך המרתקת

תמיד כיף לקרוא תגובה וחוות דעת של מישהו שלא נמצא קרוב אליך (פיזית) ולא ממש מכיר אותך,אלא רק על סמך מידע שאתה נותן לו. התשובה שלך מאוד מעניינת ומרתקת. אולי,כשהייאוש הכללי שלי יחלוף (אם בכלל) אחליט אולי לעשות פשרות ביני לבין עצמי. ביני לבין הקריירה שלי (אני הרי תמיד אוכל להתקבל להיות פקיד בדואר-אבל את מי זה מעניין), ביני לבין השאיפות שלי. כשאגיע אולי למצב הזה של "להקטין" את עצמי ואת מה שחשבתי שאהיה..ואשלים עם העובדה שלשם כבר לא אוכל להגיע...ועליי לבחור בדרך אחרת....אותה דרך שלעולם לא חשבתי שאוכל להרגיש נוח איתה..אולי..רק אז...אוכל להתחיל שוב בטיפול. מי יודע. מצד אחד אני בנאדם מאוד רוחני. מצד שני אני בנאדם מאוד חומרי.בנאדם שכסף זה הדבר שהוא הכי היה רוצה בחיים. וזה הדבר שיכול לעשות אותי להכי מאושר שבעולם! כן כן. "כסף". למה?? כי רק ככה אני מרגיש שתהיה לי האפשרות,הזמן והלגיטימציה להגשים את כל מה שחשבתי שיש בתוכי. וככל שהזמן עובר ואני מטפס מעלה מעלה בסולם הגיל שלי,גם השאיפות האלו מתחילות לנבול....כי מן הסתם,אני לא מספיק מוכשר. הוכחתי זאת כבר 3 פעמים. רחמים עצמיים הם לא בשבילי.ויעידו על כל כל הסובבים אותי. בנאדם נורמאלי שהיה במצבי כ"כ הרבה שנים בטוח כבר מזמן היה חושב על התאבדות....התמכרות...סמים....אלכוהוליזם....כל דבר אחר כדי למשוך תשומת לב. אבל לא! אני לא כזה. אני בסה"כ רוצה שיניחו לי בפינה השקטה שלי. לספור את הימים ולקוות שלא יישארו לי רוח במפרשים..כי אז אני גם אהיה פחות מיואש. כי אני לא אצפה לכלום. "כל חלום יש בו ...תקווה אחת. חיוך אחד ודמעה אחת..... כל אחד יש בו חלום שבו.... הוא היה רוצה.....לגעת! כפי שאומר השיר המפורסם. אבל ריאליות...ודאי ודאי אז אינני יודע אם אני הדמות שמתאימה לכאן.

פקיד דואר? צבי? צב?../images/Emo30.gif

ודאי שאתה דמות המתאימה לכאן. אמרתי לך את זה למן הרגע הראשון. אתה ממלא תפקיד חשוב להרבה מאוד אנשים ובכלל אני ויש עוד רבים שאינם יודעים זאת עדין,וכמו שחלקנו כבר יודעים, כך יקרה להם. בנתיים יש לך כאן חלקת אדמה לנבול עליה

ערני100

New member
זאת המילה באמת שמתאימה למצבי..חחח

"לנבול". לא בכדי לא נאמרה המילה "לצמוח". ואם הכוונה היתה שעליי קודם "לנבול" בכדי שאוכל "לצמוח" מחדש....אז זה אולי יהיה בגילגול הבא שלי. בכל זאת,אני כבר לא צעיר. זה די פתאטי להתחיל מעכשיו חיים חדשים..שמסביבך רק מפורסמים,אנשים עם מעמד מיוחד,אנשים טובים חזקים ,אנשים משפיעים וטובים...אנשים שיכולתי בהחלט להיות קשור איתם.באותו שולחן. לאכול איתם אפילו. הייתי שם לכמה שעות. והרגשתי הכי כייף שבעולם. לא מעצם היותם "חשובים מפורסמים ובלה בלה בלה "..זה שטויות. אלא עצם הרגשתי שאני שווה משהו. כי בינינו..לשבת עם אחד שכל מה שיש לו בחיים זה המשפחה שלו ובבוקר כל העבודה שלו מסתכמת בלחלק עיתונים---לא כ"כ מושך אותי. אני חלילה לא אומר שהוא לא אדם טוב. אבל אני במצב כזה מעדיף לא להיות קיים.

ערני100

New member
אתה אמרת...

רשמת לי "יש לך בינתיים כאן את חלקת האדמה לנבול עליה"...חחחחח אתה רשמת. אני רק חיזקתי את דבריך.חח

ערני100

New member
אז הנה..העתקתי מילה במילה

זה מה שאתה כתבת ואני מצטט "ודאי שאתה דמות המתאימה לכאן. אמרתי לך את זה למן הרגע הראשון. אתה ממלא תפקיד חשוב להרבה מאוד אנשים ובכלל אני ויש עוד רבים שאינם יודעים זאת עדין,וכמו שחלקנו כבר יודעים, כך יקרה להם. בנתיים יש לך כאן חלקת אדמה לנבול עליה" נו...אז?? מה אתה אומר?

ADH2003

New member
../images/Emo8.gifצריכים שפטת?

אם כן ואם לא כשמי כן אני... אלישוע צודק!! ערן לך עוד אחד אחורה....המילה לנבול מופיעה אצלך לראשונה צ'טערת

ערן אני מסכימה עם השופטת, אולי

אפילו לא שמת לב שכתבת את המילה לינבול אבל היא באה מתוכך כתבת כך"....גם השאיפות הללו מתחילות לינבול" את רואה כמה הכל הוא מהנקודה הפנימית שלנו? מה שאנחנו מביאים איתנו? אני קוראת אחריך בעיון רב (לא מתוך מציצנות אלא מתוך חיפוש).

שלום עירני

באמת שכהומאופתים אין לנו אפשרות ישירה לעזור באופן וירטואלי וזה די מתסכל. מתסכל לקרוא את ה"סיפור" שלך, לחשוב שיש דרך טובה לעזור לך לצאת מהתקיעות הזאת, ובסוף לכתוב לך -"אז עכשיו לך להומאופת...". אולי מה שיתן לך כוח לקבוע פגישה הוא הידע המוצק שלי (ושל אלישוע ואחרים) שיש לנו אפשרות לעזור. העזרה ההומאופתית איננה קסם אלא תהליך מרתק. כשהתהליך הזה יקרה אתה עשוי למצוא עבודה טובה, לפגוש בחורה מתאימה וגם להפטר מהבעיה העורית המציקה. אני יודעת שזה נשמע פנטסטי אבל זה קורה. לפעמים צריך לחפש את התרופה יותר זמן ולפעמים יש "בינגו" מהתחלה וזה מתחיל לזוז. אז זהו-מקוה שנטעתי קצת תקוה בין הכתמים השחורים שלך.... כל טוב עירית

ערני100

New member
איך בדיוק את חושבת שזה אפשרי?

איך את חושבת שדווקא ההומאופתיה יכולה להוציא אותי מזה?? במקומות שטיפול פסיכולוגי למשל,לא הצליח ,ואפילו לא במעט. אני טיפוס קצת לא שיגרתי. הלכתי לטיפול פסיכולוגי אחרי שנים של אי אמון בדבר הזה. אבל הייתי במצב כ"כ גרוע,שאמרתי שכבר אין לי מה להפסיד. כפי שאמרתי,הייתי מספר פגישות בכדי להבין שזה באמת מה שחשבתי. מה שמראה,שהאינטואיצות שלי עובדות תמיד נכון. על איזה תהליך מרתק את מתכוונת?

ערני100

New member
אגב....עוד הערה חשובה

כשאני אומר שהלכתי לטיפול פסיכולוגי ..למרות שבתקופות הקודמות לא כ"כ האמנתי בזה ,אני מתכוון שכשההחלטה שלי התבשלה כן ללכת,אז הלכתי ונתתי את כל כולי ב 100 אחוזים בטיפול. וניסיתי בהחלט להאמין בזה. אני מציין את זה כדי שלא יובן שהלכתי באי אמון מוחלט. כי אם בנאדם לא מאמין,אז אין טעם שהוא יעשה משהו. בכל תחום.

אני לא חושבת, אני יודעת.

אני יודעת שזה אפשרי על סמך ההבנה שלי ועל סמך ניסיון העבר. אני יודעת מצוין מה זה טיפול פסיכולוגי-גם כמטופלת, גם כמטפלת וגם כבת זוג לפסיכולוג. ברור לי לגמרי שאם באת לפסיכולוג אם אי אמון אז זה לא יעבוד. ברור לי שמצב מתמשך כמו שאתה מתאר לא יכול לזוז הרבה ב-9 פגישות. מניסיון אני יודעת שתרופה הומאופתית עזרה גם לאנשים שבאו עם אי אמון וגם לכאלה שלא ידעו שהם מקבלים תרופה... היכולת של התרופה ההומאופתית לפתוח מצבים קשים היא יכולת אמיתית שאני רואה אותה בטיפולים עם מטופלים בעלי סיפור חיים קשה . שלא ישתמע מדברי שאני פוסלת טיפול פסיכולוגי. טיפול כזה במקביל להומאופתיה הוא רווח נקי. התהליך המרתק שדיברתי עליו הוא תהליך ההיפתחות של קו האופק. אני מבינה מדבריך שכרגע קו האופק שלך עומד על "עוד יום עבודה שצריך להעביר..." הקו הזה יכול להתרחב ולהתרחק כך שתראה יותר לכל הכיוונים....וזה מרתק כמו לגלות ארצות רחוקות. אני מקוה שתצא למסע עירית

esperansa

New member
ערני שלום,

מבינה אותך, מזדהה איתך, מכירה את התחושות שהעלית בהודעתך. מה גם שלדעתי אתה לא צריך להתרגש מהעובדה שאתה נראה צעיר יחסית לגילך, עם תחשוב על זה, זה יכול להתפס כברכה. מה שנחשב זה ההתנהגות הבוגרת. אני כמוך בת 32 ונראית כבת 20. מה לעשות לא כולם נולדים דוגמנים. אף אחד לא מושלם. לא נותר לי אלא לאחל לך, שתמצא את הכוחות שיחזקו אותך ושתמצא את האושר שאתה מייחל לו. אל תוותר על האמונה. היא מילה מאוד מכריעה בחיינו. ומה גם לעולם אל תאבד את האמונה בעצמך. כל טוב והמון שפע. עינת.

עירני - כמה מילים על החורף

שלום לך עירני אחל ניק בחרת לעצמך. עירני ! ההיפך מישן !!! אז רציתי לומר לך שמרתק מרתק לראות את הדרך שעברת כאן ב48 שעות האחרונות (אני טועה ???) פשוט מדהים. איך הרשית לעצמך להתקלף קליפה אחר קליפה ולשתף אותנו באני האמיתי שלך !!! איזה אומץ ! רציתי לומר לך שיהיה לך ברור שתהליך הקילוף הזה, שאתה מסוגל לכתוב פתאום את הדברים שהכי מעיקים עליך, לכתוב וגם לקרוא פתאום ולקבל פידבק זה תהליך מ ד ה י ם וחשוב חשוב חשוב !!! שמע יקירי. בחורף שעבר הייתי במצב דומה לשלך בחינת התחושה. סיפור חיינו מעט שונה אבל חלק מהדפוסים ומהתסמינים דומה !!! גם אני אובחנתי כצב !!! וזה קטע ענק. החורף ממה שלמדתי וחוויתי על בשרי עובר על האדם כמו על הצמחים. אני מרגיש בחורף כמו אותו צמח, שמצד אחד מרגיש שהוא מפוצץ באנרגיות של לעשות, ומיניות, וליצור ולהצליח וכו' וכו', ומצד שני אני כאילו קבור באדמה ולא מצליח להוציא את הראש או לקדם את עצמי במילימטר. רק לחלום. אבל אני מרגיש שהחורף הזה כשהבנתי שזה המצב ומה לעשות אין מה להליחם בכך, ובסיוע צמוד של ההומאופטיה כתהליך תומך (אגב אצל אלישוע !) אז אני יכול לומר לך שהדברים אכן יכולים להראות אחרת. יש כאן דרך. אין ספק. אבל זה לא סתם שאתה פה. כך אני מרגיש. ואם הצלחת לעבור כזה תהליך מדהים בשעות ספורות - אשריך. איך כתוב במקורות - יש קונה עולמו בשעה אחת !!! כל אחד בקצב שלו. גם אני הקריירה שלי במרכאות, תקועה. ולא שזה לא מדכא אותי. לפעמים. אבל יש לי היום יותר FAITH. אין לי תרגום טוב יותר לזה באנגלית. אני יודע שאני מרגיש את עצמי שאני יכול לעשות הרבה יותר ממה שנאי עושה עכשיו. וזה סימן ברור לי שנועדתי לעשות דברים אחרים ויותר משמעותיים. אז אני החלטתי שאני עושה דרך. ואני מקווה ומתפלל שאגיע לאן שאני חולם להגיע. אני מרגיש שאם צעדת כזו כברת דרך כבר עכשיו אתה בשל לעבור אחלה תהליך שיהיה האל בעזרך הרבה הצלחה אני יודע שאתה מסוגל ואתה גם תצליח חיבוק חם

למעלה