בבקשה פרטים נוספים לפי בקשתכם.

ואני ../images/Emo35.gif כשאני רואה את כל ההשקעה

|והעבודה היצירתי הזו, עם הידיים השמאליות שלי. יותר טוב שאמשיך להזמין את דבי להופיע עם ההצגות הנפלאות שלה בגן, ואשאיר את המיקצוע למיקצוענים. אני וילדי הגן שלי מאד מאד מאד נהנינו מהתיאטרון הספציפי הזה שהוגש לפניכם. וכשדבי ניסתה לעדן את היצירה של קיפניס, בהחלפת הזאב בארנב, הילדים התקוממו, והגדולה מכולם, מול עיני הילדים הכינה זאב מפחיד מאד. שעצם הכנתו בנוכחות הילדים כבר מרככת את החרדה מפניו. והמשיכה את ההופעה לשביעות רצונם המלאה של הילדים שיצאו מרוגשים ומאושרים. ומאז שואלים בכל יום מתי דבי תבוא שוב? אולי מחר???? תודה לדבי על ההסברים ועל הסבלנות ועל הגמישות ועל החיוך תמיד (גם בערבו של סוף יום ארוך) ותודה על שאת מביאה אותך אלינו. נשיקה|

איזה מחמאות,גם אני יכולה לבוא ולראו

ולראות אותך דבי? אם כן מתיי את מופיע במרכז? אפשר לצלם בוידאו אם זה לא חוצפה?

יוווווווו רוחלה תודה ובהקשר לאגדות

עלייך לבחור ..........כיפה אדומה-יש הענק וגנו-יש נסיך צפרדע בגדי המלך החדשים הסנדלר והגמדים- יש הדייג ודג הזהב-יש [בסיגנון מזרחי] אלדין ומנורת הקסמים ועכשיו נותר לך לבחור חמש אגדות בלבד..................אוהבת דבוש ************מה שאין לי אני צריכה התרעה של 3 שבועות והאין הופך ליש

בבקשה פרטים נוספים לפי בקשתכם.

*ובכן מסגרת התאטרון בנויה לפי התרשים הבא. חזית- רוחב 120 ס"מ גובה 100 ס"מ. צד ותחתית 10 ס"מ הפרש בעליון הפרש של 20 ס"מ. *אפשר להקרין תמונות רקע דרך שקופיות מצוירות [בעזרת מקרן] ויחד עם זאת להשתמש במקרן כמקור תאורה. *המסך שהכינותי בנוי מסדין לבן מתוח ומשודך בעזרת שדכן וולקרו זכר מודבק עליו כדי שאוכל להצמיד תפאורה היכן שאני רוצה. *הצללית מורכבת מקרטון [קופסת דגנים] לאחר הגזירה לרסס בספריי שחור משני הצדדים לניילן בלמינציה ומה שנשאר זה לצייר בטושים על החללים המנוילנים עיניים,שפתיים שיער ועוד.....הכי קל ומחזיק שנים! *לא לשכוח להדביק וולקרו על שניי צדדי הצללית כדי שנוכל להפוך אותה ולהפעילה פעם משמאל לימין ופעם מימין לשמאל.....גיוון.
אשמח לענות על כל שאלה .
דבוש

והנה דוגמאות הצלליות ,נתחיל ב../images/Emo107.gif

הכלב לפני החיבור לסיכות המתפצלות.

ילד לא מחובר..

את קופסת הדגנים לא צבעתי בספריי שחור וכשאני הופכת אותו רואים קצת קישקוש דרך הסדין.

אימא מחוברת. שימו לב....

לבועות האויר .....בהתחלה הכנסתי מפל שחור למכונת נלמינציה , המפל דחה את ההדבקה והדוגמא נשארה מודבקת רק בשוליים ולעומת זאת במרכז ובצדדים נוצרו להן בועות אויר.....מנסיון לומדים!

למעלה