בבקשה שעכשיו כולם תענו לי!

בבקשה שעכשיו כולם תענו לי!

1. מה יותר טוב sandisk sasna או iriver IFP-990? 2. ואם לא שמתם לב שניהם ניתנים להרחבה אז על כמה גיגה iriver IFP-990 יכול להגיע? 3. אהם זה הגיוני שiriver IFP-990 עולה 495 ש"ח? 4. האם יש חור בנגנים בשביל הקלטה ממיקרופון? 5. תעזרו לי! תודה מראש ישי

הכי פשוט לראות המפט בעצמך....

iriver IFP-990 מקליט , אין הרחבה ! sandisk sasna לא מקליט ,יש הרחבה ! כן הגיוני , הקיבולת די קטנה !

stardust19

New member
עד כמה שאני יודע אין לאיריבר חריצי

הרחבה לכרטיסים מכל סוג שהוא ובאף דגם

יאיר B

New member
בטוח!

והכי בטוח זה להסתכל באתר החברה. הם יודעים הכי טוב (ובטח לא להסתמך על השטויות שיש בזאפ).

יאיר B

New member
אני מניח שאת מתכוונת למיקרופון

חיצוני. אם כך - באיריבר סידרה 900 ניתן לחבר מיקרופון חיצוני. לסאנסה אין אפשרות לחבר מיק. חיצוני. מיקורפון פנימי יש רק לאיריבר. הסאנסה לא מקליט.

שמעתי....

שאי אפשר לסדר בסאנדיסק את השירים בתקיות. האם זה נכון? והאם זה אפשרי שיכול לצאת הידכון מהאתר שלהם?

יאיר B

New member
לגבי עדכונים:

יכול להיות שיצא עדכון מתישהו שיתן לנגן תכונות נוספות. מתי ואם יצא עדכון רק סאנדיסק יודעת. לגבי התיקיות: אני לא בטוח, אבל נראה (ממה שכתוב באתר סאנדיסק - בקישור שנתתי בהודעה הקודמת) שבסאנסה אין אפשרות כזאת (בם טועניל לממשק חדש לפי אומן, תקליט, שנה, סוג מוזיקה וכו'). מצד שני, יכול להיות שיש את שני האפשרויות - לא יודע (מישהו יודע?) בסאנדיסק הרגיל (זה בלי כרטיס ההרחבה) זה אפשרי באופן ודאי (אין לו את הממשק החדש).

weird dust

New member
למה לשאול שוב אותן שאלות?

את רוב השאלות כבר שאלת לפני כמה ימים. זה לא הולך לשאול שוב ושוב אותה שאלה אם לא קיבלת תשובה לשאלה אחרת. זה הצפה של הפורום וזה די טיפשי כי התשובות לא משתנות.

weird dust

New member
הוא תומך SD לדעתי

ורק זה. אלו כרטיסים יקרים רצח ובמחיר שלהם קונים נגן אחר.

weird dust

New member
אני מצרף קישור לתמונה של SD

ניתן לראות בתמונה איך זה ניראה.

יאיר B

New member
קישור למה? לכרטיסי SD?

אם כן - אז בקישור למטה. הערה: אני חושב שזו כבר עצלנות לשמה לבקש קישור לכרטיסי SD בזאפ. זה לא כל כך קשה להיכנס לזאפ ולחפש! אם התכוונת לקישור אחר - תכתבי למה. מההודעה שלך לא ברור.

weird dust

New member
החברות לא משהו

וגם החנויות לא מוכרות ברובן. יש בעיה עם קניה של כאלו מוצרים כי זה שוב ג'נרי. אני לא ממליץ, את מוזמנת לקנות

למעלה