בבקשה שעכשיו כולם תענו לי!

אני מקבל את הנגן עם חצי גיגה

ואני רוצה שני גיגה ואין 1.5 גיגה אז מה אני אעשה כדי שיהיה לי 2 גיגה??

stardust19

New member
לא זה לא אפשרי- הנגן לא תומך בזה

ישנו גבול מסוים של קיבולת לנגן ובמקרה שלך זה עד 2 גיגה

יאיר B

New member
דווקא אפשר

ציטוט מתוך אתר סאנדיסק: " You can add up to 2GB of additional storage space with the SD slot for more MP3, WMA (including secure WMA content), and Audible audio file formats. " כלומר: ניתן להוסיף לנגן עד 2GB בנוסף למה שהנגן מכיל. אם בנגן מכיל בבסיסו 512MB - עם תוספת של כרטיס SD של 2GB - יהיה 2.5Gנ של אחסון. הערה: הנגן תומך בכרטיסים עד 2GB. אם יש כרטיסים עם יותר מקום (או שיהיו בעתיד) - הנגן לא יתמוך בהם.

weird dust

New member
כן זה קטן יותר

בגלל שזה פלאש והכל. לדעתי הוא גם קל יותר. אני יודע שהכרטיס בולט החוצה אני לא יודע כמה חזק הואימצא שם כשהולכים. צריך לשים לב. ולכולם: אל תענו להודעות הקפצה, רק להודעות הרגילות. אני מוחק את הודעות ההקפצה כי הן לא חשובות, הן רק גורמות לניפוח של הפורום - שירשור שהוקפץ ונימחקה ההודעה אהאחרונה אינו משנה למיקומו החדש של ההודעה.

stardust19

New member
לזה התכוונתי- אין אפשרות להכניס

כרטיסים מעל מה שהנגן תומך, לא שיש כאלה בארץ, אבל לא משנה...אם לא הבנתם אותי נכון אני מצטער

weird dust

New member
יש את הקו של הנגן

אז זה קטת מלמעלה. הפב כניסה הוא למעלה או בצד ואז הוא בולט הוא לא ניכנס עד הסוף. משהו כזה: \---------/ ------ --------- (Weird DuSt) (איזה ציור אהה?) בכל מיקרה זה כמו הציור, צקצ בולט לא חלק.

למעלה