בבקשה תנו לי הסבר לגבי המאבק על הדת

Berethor

New member
גם נוצרים וגם יהודים לא תומכים בהומוסקסואליות אבל הם לא

תולים אותם בכיכר העיר, סוקלים אותם באבנים וזורקים אותם מבניינים גבוהים, ככה שיש מרחק רב בין לא לחבב מישהי לבין אשכרה להרוג אותו, כפי שעושים במדינות מוסלמיות רבות, לעיתים קרובות. גם לא טענתי שהיהדות והנצרות מושלמים, רק השוואתי בין הדתות, איזו מהן שוביניסטית יותר. בעיקרון אני לא תומך בהתנגדות להפלות של אנשים דתיים(מכל דת שהיא). כן אני מבין את האישיו שלך עם כך שמרבית הנוצרים רואים בישו/ע כבנו של אל/אל, ולא רק כנביא/משיח, אבל עדיין מבחינת מנהגים הנצרות "ומצוות" הנצרות היא הדת הכי שוויונית, מבין שלושת הדתות הגדולות. לגבי למה אני לא מתנצר, משום שדת זה לא דבר שהוא עד כדע כך חשוב לי, ויש גם סיבות חברתיות, זה יותר קשה לחיות בתור נוצרי במדינה יהודית. אבל אני לא חושב שיש לי בעיה עקרונית עם להתנצר, אם הייתי מתחתן עם נוצריה למשל, או/ו אם הייתי "יורד מהארץ".

[URL]https://www.thereligionofpeace.com/pages/quran/homosexuality.aspx[/URL]

אהא אוקי

טבילה לדעתי כן יהווה בשבילי קושי, אבל לא להתחתן (מן הסתם לא בארץ כי אין נישואים מעורבים ) או להביא ילדים/לחיות עם אדם מדת אחרת (גם לא מוסלמי בהנחה והוא ממש אתאיסטי ומתכוון לדבוק בזה).

לא כי יש לי בעיה עם המוצא שלו, יש לי בעיה עם מה שמצטייר מהדת שלו וזה משהו שהייתי מעדיפה להתרחק ממנו אז במידה והוא כבר בן לדת הזו הייתי רוצה להיות בטוחה שהוא לא מתכוון להתחזק בה (למרות שזה לא הוגן לדרוש , מצד שני זה מלחיץ אותי).

מכירה גם זוגות מעורבים שהם חילונים שניהם (מוסלמית ויהודי ומוסלמי ויהודיה)
אבל צודק זה די קשה לחיות כאן בארץ כלא יהודי לפחות מבחינה תרבותית , לא מקבלים.

Berethor

New member
גם ביהדות יש "טבילה", במהלך הגיור, כאשר שלושה רבנים צופים

דבר שגורם לתחושה משפילה ולא נוחה עבור נשים לא מעטות, אבל זה עדיין פחות גרוע מגיור של גבר, משום שביהדות "רק" הגבר נאלץ לעבור מילה(באסלאם יש גם מילת נשים), ולעבור סירוס חלקי זה יותר גרוע מטבילה כאשר שלושה רבנים צופים בשקיקה. האמת שלי המוצא יותר חשוב מהדת, בדרך כלל, חוץ מאשר מדובר באסלאם, ויהדות זה גם דת וגם לאום, הקשר הכי גדול שלי ליהדות הוא בלאום, וזאת גם הסיבה בעיקרית לכך שיש ליהדות חשיבות בעיניי, זה מסיבה לאומית ולא מסיבה דתית. בעיקרון גם אני מעדיף לצאת עם יהודיה, אבל זה לא משהו שהוא כל כך חשוב לי, כל עוד היא לא מוסלמית. עם מוסלמית אני מעדיף לא לצאת יותר לטובתה מאשר לטובתי, משום שאני לא רוצה שאבא שלה ירצח אותה "על חילול כבוד המשפחה" בגלל שהיא יוצאת איתי/יוצאת עם לא מוסלמי(על פי האסלאם הסקסיסטי למוסלמי מותר להיות עם לא מוסלמיה אבל למוסלמיה אסור להיות עם לא מוסלמי).

"כדי לקבל את חותמת ההכשר הסופית לגיור, מתבקשות הנשים לטבול במקווה כשחלוק לגופן, לעיניי שלושה רבנים. נשים דתיות שהזדעזעו מהרעיון, יצרו תערוכה בהשתתפות רבנים וח"כים: "מתחת לנשים יהודיות יש קסְטה נמוכה יותר, וזה נשים גֵרוֹת.""

""אני לא רוצה להגיד את המילה השפלה", אומרת קרב לניקוב-פז, שהפכה את תחושותיה לסדרת ציורי ענק, באמצעות מסקינטייפ, "אבל במובן מסוים זה אכן משפיל: לעמוד רטובה בחלוק של הרבנות מול שלושה גברים שמסתכלים עלייך? חוויה נעימה זה בטח לא"".

[URL]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4369265,00.html[/URL]

"'I would do it again 100 times': Muslim father 'murdered his THREE daughters in honour killing for dating wrong boys'".

[URL]http://www.dailymail.co.uk/news/article-2061842/Mohammad-Shafia-murdered-daughter-honour-killing-said-hed-again.html[/URL]

הבוסית שלי לשעבר היא מוסלמית שיוצאת עם יהודי

ואף אחד לא ניסה לעשות לה שום דבר.
למען האמת אחיה נשוי ליהודיה ויש לה אחיינית שהיא חצי חצי .

אתה יודע זמנים משתנים

אין לי יותר מדי מה לתרום בשעה זו של הלילה לגבי מה שכתבת על הטבילה,
לא הייתי נטבלת לנצרות כי אני לא מאמינה בישו , זה הכל.

ממש לא חשוב לי שאדם יהיה יהודי, זה לא מעלה או מוריד דבר מבחינתי.

מירי,

New member
היא ממש לא מסמלת שינוי.

ואנחנו לא באמת יודעים את המספרים, כי חלקן נספרות כתאונות.

גאיה1323

New member
בקשת ההנהלה

אני מבקשת שתחשבו אם הדיון על האסלאם באמת מקומו כאן, ולפי רוב קולות תחליטו אם לבקש ממני למחוק אותו או לא.
הטיעון המרכזי שלי בהתלבטות הוא האם הדיון הזה גורם לחברי וחברות הפורום הפעילים והאילמים להרגיש בנוח עם הקבוצה הזאת כמקום מקבל ומכיל.

למחוק

ga26

Member
אם מחליטים לדון על דת אז נכון לאפשר דיון גם על דתות אחרות

מעניינת הרגישות האינסופית לאסלאם בעוד ככל הנראה רוב הגולשים פה יהודים ואולי כדאי גם לחשוב על רגישות כלפיהם.
&nbsp
אני נגד מחיקה

גאיה1323

New member
דווקא בגלל שהרוב פה יהודים

ואין מוסלמים או נוצרים שיכולים להגן על דתם מדברים שנכתבו אשר במובהק לא נכונים ומעוררי סלידה מהדת שלהם, אני בעד מחיקה.

Berethor

New member
אחת הסיבות העיקריות לכך שהרוב/כולם פה יהודים, זה משום

זה משום שהאסלאם זאת דת מאוד שוביניסטית ומנוגדת לפמיניזם באופן מוחלט, וזאת גם הסיבה שזה מאוד רלוונטי לדבר על האסלאם ועל הפגיעה שלו בנשים בפורום פמיניזם לדעתי. הדברים שנכתבו על האסלאם הם נכונים, ואני מתנגד למחיקות מיותרות, מה שלא נכון זה הניסיון לגונן על הדת הכי האלימה וסקסיסטית שקיימת, אפילו אם מוסלמיות היו קוראות את זה, אולי זה היה מעודד אותן לעזוב את הדת הזאת, אפילו אם מוסלמים אחרים עלולים לרצוח אותן גם על זה, מה שמהווה עדות נוספת לכך שהאסלאם זאת דת מאוד אלימה, ושלטעון שזאת "דת של שלום" זאת בדיחה. פמיניסטית שמנסה לגונן על האסלאם, מגוננת על הדת הכי פטריארכלית שיש, וגם מראה שהאידיאולוגיה(הלא נכונה) של השמאל יותר חשובה לה מאשר הפמיניזם.

"Pew: 64% of Muslims in Egypt and Pakistan support death penalty for leaving Islam."

[URL]http://hotair.com/archives/2013/05/01/pew-64-of-muslims-in-egypt-and-pakistan-support-death-penalty-for-leaving-islam/[/URL]

Berethor

New member
כן עדיף שתפרוש מהדת משום שהאסלאם הוא יותר מדי חסר תקנה לדעתי

וסיפורה של עליא מגדה אל-מהדי הוא עדות חיה ואמיתית לכך. לדעתי "פמיניזם איסלאמי" זה לא דבר אמיתי.

"עליא מגדה אל-מהדי (בערבית: علياء ماجدة المهدى; נולדה ב-1991) היא בלוגרית מצרית התומכת בזכויות נשים. אל-מהדי התפרסמה לאחר שפירסמה תמונת עירום עצמית בבלוג שלה, כדי להביע את מחאתה על היחס לנשים בחברה המצרית‏. בחשבון הפייסבוק שלה היא תיארה את החברה המצרית כ"חברה של אלימות, גזענות, סקסיזם, הטרדות מיניות וצביעות"‏. לאחר מכן התחילה לקבל איומים שוטפים על חייה. אל-מהדי קיבלה תמיכה בישראל, לאחר ש-50 נשים ישראליות הצטלמו בעירום לאות הזדהות עימה‏."

[URL]https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%90_%D7%9E%D7%92%D7%93%D7%94_%D7%90%D7%9C-%D7%9E%D7%94%D7%93%D7%99[/URL]

"“If we did that demonstration in my country, we [would get] raped, we’re going to be cut with knives, we were going to be killed,” Egyptian protester Aliaa Magda Elmahdy told the Swedish station AftonBladet."

[URL]http://www.washingtontimes.com/news/2013/jul/2/no-shariah-topless-femen-activists-protest-swedish/[/URL]

Berethor

New member
פמן הוא הארגון הפמיניסטי היחיד שאני מכיר שיש לו את האומץ

לעמוד מול השריעה, וכל הכבוד לפעילות של פמן על כך, חוץ מזה אין לי בעיה עם כך שהן חושפות את גופן, לדעתי זאת זכותן של נשים לחשוף את גופן וגוף הוא לא תמיד מיני, בחברות הכי שוביניסטיות מכריחים נשים לכסות את כל/רוב גופן.

גאיה1323

New member
מי אתה שתקבע מהו פמיניזם אמיתי ומהו לא?

העובדה היא שיש המון חברות מוסלמיות בעולם בהן נשים נאבקות על המקום שלהן ועל הזכויות הבסיסיות שלהן, בדומה אך שונה למדינת ישראל בה נשים דתיות נאבקות על זכויותיהן.
האמירה שלך מתנשאת ותו לא, ועומדת על כרעי תרנגולת.

ga26

Member
תרשי לי לחלוק עלייך ולשער שנכתבו אמיתות שלא נוחות עם דעותייך

וזו הסיבה האמיתית.

גאיה1323

New member
לא אמיתות שלא מוצאות חן בעיני אלא כזבים.

בכדי לא לבזות את חברי וחברות הפורום ובכדי לא להכנס לויכוח קטנוני על מי צדק מי טעה אני לא אכנס לזה, זו גם לא הנקודה.
הנקודה היא האם אתם מרגישים שהשרשור הזה מקומו כאן ואנשים מבחוץ שיבואו ירגישו בנוח לקרוא אותו ולהשתלב בפורום לאחר קריאתו.
הבחירה היא שלכם, נכון לעכשיו אנחנו על 2|2.

Berethor

New member
את חושבת שזה כזבים, זה לא הופך את זה לנכון, ומוסלמים לשעבר

מודים בכך, כמובן שלאלו שעדיין מוסלמים אין אינטרס להודות בכך, למרות שיש הרבה עדויות לכך.

[URL]https://www.thereligionofpeace.com/pages/articles/jesus-muhammad.aspx[/URL]

"Born and raised in Iran, educated in Italy and Pakistan, and now living in Canada, he began debating with people in the 1990s. What bothered him, he tells The Jerusalem Post, was not the penchant for jihad and intolerance that certain fanatical Muslims displayed, but the foundation for such ills in the Koran and core Islamic texts."

"The Jerusalem Post writes, "Sina, who runs Faith Freedom International – an Internet forum dedicated to debunking Islam – considers himself 'probably the biggest anti-Islam person alive.' His latest book is titled, Understanding Muhammad: A Psychobiography of Allah's Prophet. In it, Sina suggests that Muhammad suffered from a series of mental disorders, including narcissistic personality disorder, temporal lobe epilepsy and obsessive compulsive disorder. "These disorders," he says, "can explain the phenomenon known as Islam... which is nothing but one man's insanity.""

"Through the Faithfreedom.org Web site, Sina lists references to Muhammad's actions and offers $50,000 to anyone who can disprove his charge that Muhammad was "a narcissist, a misogynist, a rapist, a pedophile, a lecher, a torturer, a mass murderer, a cult leader, an assassin, a terrorist, a madman and a looter"".

""With violent conquest and contempt for non-believers central to the tenets of the faith," Sina argues, "attempts to forge a moderate form of Islam are doomed... The only way to reform Islam is to throw away the Koran; 90 percent of it should be thrown away. You also have to throw away the history of Islam, and you have to completely disregard the Sira" – the Arabic term used for the various biographies of Muhammad, from which historical information about his life and the early period of Islam is derived."

[URL]https://en.wikipedia.org/wiki/Ali_Sina_(activist)[/URL]

למעלה