בבקשה תקראו.. נחשפת קצת...

תילתולה

New member
גם אני../images/Emo9.gif ....

תותי, הרבה חיבוקים
ואיחולים לדרך החדשה ולבחירה!! תותי, לדעת לאהוב את עצמנו הוא אחד הדברים החשובים בחיים ונראה לי שאצל כל אחד יש משהו שהוא לא אוהב אצל עצמו שמתבטא בדברים שונים, אז אצלך זה במראה וב"השמנה". אני למשל, תמיד הייתי צריכה חיזוקים לגבי הצלחה של הרצאות שהעברתי בפורומים שונים. היום אני כבר די בטוחה בעצמי גם במצבים של פורומים משתנים ומצבי אי ודאות, רק כי הכרחתי את עצמי להתמודד עם הפחדים שלי שוב ושוב. אז אם אני משליכה ממני אלייך, אל תוותרי לעצמך, תמיד תנסי לחשוב חיובי, והרבה בהצלחה.

את כזאת מקסימה......./images/Emo23.gif

אני קוראת את ההודעה שלך וכמעט וזולגות לי דמעות מהעיניים.. תודה לך
המון המון תודה
ובטח שאני אודיע לכם כשזה יקרה.. זה תהליך ואני כבר בהתחלה שלו..

רן בת

New member
תותי חמודה

אני מאוד אוהבת להגיד לעצמי את המשפט הידוע: "אם אין אני לי מי לי". אם תמשיכי עם השנאה העצמית הזו שכל כך לא מגיעה לך, זה יקרין גם לסביבה, את פשוט תקריני חוסר אהבה עצמית לאנשים שמסביבך. סבתא שלי אמרה לי פעם ש"גברים הם לא כלבים, הם לא אוהבים עצמות". אז די, להתחיל לאכול. יש כל כך הרבה הנאה באוכל.

היי../images/Emo141.gif

אני אוכלת. היום אני אוכלת לפי תפריט של דיאטנית ואני אוכלת כמעט הכל, פשוט מקפידה על הכמויות. אני לא מרעיבה את עצמי או משהו כזה. ממש לא.

dolfinit

New member
תותי גירל יקרה ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום התומך והנהדר שלנו
רציתי לשתף אותך בחוויה שלי, אני בחורה מלאה...אף פעם לא הייתי רזה אבל בשנים עברו נראיתי טוב יותר ממה שאני נראית עכשיו
בשנים האחרונות(כהתחלתי להשמין) היחס שלי לגופי ולעצמי השתנה, התחלתי לאט לאט לפתח טינה לעצמי...הטינה והשנאה התבטאו בהמשך עליה במשקל. לא אהבתי אותי, לא אהבתי איך שאני נראית למרות שתמיד היו לי מחזרים שהחמיאו, אני לא הייתי מרוצה...(אני יודעת שהמקרים שלנו קצת שונים, מפני שאת במשקל תקין ולי היה עודף...אך העודף אצלי נוצר כתוצאה מחוסר אהבה עצמית, זילזלתי בגוף שלי וברצונות שלי.) חזרתי לאהוב אותי לאחר חוויה מדהימה שבה הגעתי לתחתית ועליתי בכוחות עצמי למעלה, לראות שאני הכי טובה והכי מוצלחת והכי אהובה עבורי
ולפני כמה ימים התעצמה תחושת האהבה והקבלה שלי, את עצמי כשראיתי(באופן מקרי) בטלביזיה תוכנית(של BBC אני חושבת)על דימויי גוף של נשים, על ההבדל בדימוי הגוף בין תקופות שונות בהיסטוריה, לדוגמא: אופנת האנרוקסיות, כל הדוגמניות הדקיקות והשבריריות לעומת נשות הרנסנס המלאות
חייכתי למראה ההשוואה ואמרתי לעצמי שאני כל כך אוהבת אותי, אפילו שאני לא מצליחה לרדת במשקל....אני הכי יפה בעיני וזה הכי חשוב לי. עד רגע זה חקוקה בעיני תמונת הנשים הערומות, המלאות והמחייכות שראיתי בתוכנית
שיהיה לך בהצלחה

היי דולפינית../images/Emo141.gif

תודה
על תגובתך. זה נכון ש"הגוף המושלם" של נשים השתנה במהלך השנים.. תראי למשל את מרלין מונרו שהיא ה-סמל סקס והיא לא הייתה נראית כמו שהדוגמניות של ערוץ האופנה.. אין לי שום שאיפה כזאת להיראות כמו מישהי משם, אני רוצה רק לרדת עוד קצת במשקל, אבל הדבר החשוב באמת זה לאהוב את עצמי כמו שאני.

היי תותי, שמחה שהחלטת לשתף את

האנשים שכאן - כל אחד בתחומו מחפש שינוי ופועל בשביל להשיג אותו, כך שאת לא לבד עם הצורך הזה. שמת לב כמה תגובות חמות קיבלת, ואני בטוחה שלאורך כל הדרך שתעשי תקבלי כאן הרבה תמיכה בדרך לשינוי שאת כל כך מחפשת. שיהיה לך חג שמח,

למעלה