בבקשה תרגיעו אותי

פרחאדום

New member
התכוונתי לשינוי משמורת

לא התכוונתי שחו"ח יעלם להם האבא!!!
אין בכוונתי בכלל לפנות לבית משפט, מקווה שאם נגיע לזה הוא יפנה אלי ברוח טובה.

mother cat

New member
מבינה מאד את החששות שלך... אבל

כמו שזהב כתבה לך, את לא באמת יכולה לשנות או להשפיע שם. רק להיות שם בשביל ילדיך...

רוצה להציע גם עוד כה פרמטרים לקחת בחשבון - האישה בהריון ומן הסתם תגובותיה מושפעות מכך. אולי אחרי הלידה, טוב לא מיד אחרי הלידה, דווקא דברים ישתפרו?

עוד משהו לקחת בחשבון זה שילדים נעלבים ולוקחים קשה דברים שלא בטוח שהיו כל-כך נוראיים. יכול להיות שביתך לקחה מאד קשה את מה שקרה, יותר ממה שבאמת צריך? אני בטוחה שלא המציאה, אבל גם היא בגיל ההתבגרות, והן הורמונליות ונעלבות מכל דבר גם... ואתן לך דוגמא - שבוע שעבר חזרתי הביתה לצעקות. חמותי טיפלה בילדי הקטנים ומה שאני מצאתי בבית זה את חמותי מנסה לקלח את הקטנים והבת מצווש של בעלי צורחת עליה, בוכה, ומסרבת לעזור לה (ברמת להשגיח רגע על הגדול בזמן שהיא מוציאה את התינוקת ומלבישה אותה, כן? לא חלילה עזרה ענקית...). בברור קצר מה קרה גיליתי שבארוחת עבר הבן שלי היה כהרגלו קשה עם האוכל, והבת מצווש וחברה שהיתה שם הסיחו את דעתו ובעצם הקשו על האכלתו (משהו שאני בטוחה שנכון כי קורה לי לעיתים קרובות), אז חמתי אמרה להן ללכת מהמטבח כי הן מפריעות לה. הנערה נעלבה עד מעמקי נשמתה, והבכי וההסטריה שהיו בבית לא יאמנו. ובשביל הקונטקסט - זאת הסבתא האהובה עליה ובעצם הדמות הנשים המשמעותית ביותר בחייה... אז אולי גם ביתך קצת לקחה קשה מדי את מה שנאמר?

בכל מקרה, קבלי
. אני בטוחה שקשה מאד לחשוב שהילדים שלך נמצאים במקום שלא טוב להם...

איל85

New member
פרופרציות

שלום רב
אני לא יודע אם יכול להרגיע אותך, כי זה שלך, אני כן מבקש לשים את הדברים בפרופורציות הנכונות - לדעתי.

כגבר שחווה שלושה הרינות עם שתי נשים, (כן אני פרק-ב'), מכיר ויודע שאתן נוהגות במיוחד לקראת הסוף

ביותר רגישות, לפעמים פחות סובלנות, ובצדק. מעבר לכך חשוב להבין כי בבית בעלך את לא יכולה כרגע

להשפיע, ונכון יהיה להרגיע את הילדה, שעשתה נכון שהרגישה שרוצה ויכולה לספר לך, זה לזכותך,

עם זאת, הייתי מציע לך לשים לב בתקופה הקרובה מה קורה שם ואיך הילדים חוזרים, ובמידה ותביני כי

באמת הם כרגע סוג של "מטרד" בגלל ילד חדש, או התאקלמות משפחתית חדשה, לדעתי יהיה נכון

לדבר בשקט עם בעלך לשעבר, ולנסות להסכים שלתקופה עד שהבית שם מתייצב, ביקורי הילדים

יתקצרו ללא לילות, יפחתו, או כל רעיון שישרת את הילדים ואתכם נכון.

למעלה