בבקשה תשחחרו את החסימה של רבקה

מאקי

New member
בבקשה תשחחרו את החסימה של רבקה

מי שמעונין להצטרף שיצביע כאן ואחכ נעביר להנהלת הפורמים או לתפוז משוב ונראה אולי הם יחשבו שאפשר לחנון אותה. נו ???????????????? יש מצב שנעשה למענה ? ובעצם למעננו ולמען הפורום שלנו.

YAFFA3

New member
בוקר טוב לכולם

זו לי הפעם הראשונה ב"חברתי" לאחר שהיתה הפנייה וקישור של אהובה. מה שקרה לרבקה, לעניות דעתי, הוא עיוות נוראי בלשון המעטה. ישנה חבורה, שמתיימרת לנהל את הפורום ומידי פעם מסמנת אדם כדי להוציאו מהפורום ורבקה היא השנייה.... במו עיניי ראיתי איך "תופרים ה את התיק" וממש מביאים אותה בצורה שיטתית ועקבית לקום שבו היא נמצאת כעת. הגברת הקודמת היתה רגישה מאד ולא מספיק חזקה ולכן כל התהליך ארך יום אחד בלבד. אצל רבקה, זה ארך יותר זמן, בגלל נחישותה אך בסוף גם היא נשברה.... וחבל חבל על החורה נעימה, מוכשרת, משכילה ותורמת.

mbar30

New member
מצטרפת לבקשה ומנסה להבין את

הנהלת הפורומים שלדעתי נכשלו הפעם וחסמו את האישה הלא נכונה מתחננת שלפני שאתם לוןחצים שלח תקראו שוב את מה שכתבתם יכול להיות שזה יפגע ???? אם כן אז אל תלחצו שלח
לשחרר את החסומה

b a r b a i m a

New member
תשחררו את החסימה-מצטרפת לבקשה

לי אישית היא מאד חסרה בין אם "תפרו" תיק או בין אם רבקה לא היתה בסדר-יכלו לעצור את כל מה שקרה בהתחלה ולמנוע אי נעימויות בפורום בואו נפתח דף חדש ונחזיר את כולם לפורום

free Rebeccan../images/Emo19.gif

לא יודעת מה היה ובתור מנהלת פורום קשה לי עם החלטיות "האח הגדול". האם הוא מוצא את המנהלות לא כשירות לנהל? - לא נראה לי. אז למה לסרב לבקשתן? - קשה לי להבין. ראיתי כבר מריבות בפורומים ולא ראיתי כזו התערבות. מקווה שיסתדר. נהנית לקרוא את רבקה בכל הפורומים...

Rebeccan

New member
../images/Emo13.gif תודה לכולם ../images/Emo24.gif

אני מקווה שזה שחזרתי יסייע גם לנקות את הפורום אני מצידי אשתדל להימנע מתגובות והאמת שמה שכתבתי לא כוון לפורום אלא לזה שפורצים לי לתיבת המסרים כל פעם
יום מקסים לכולם
ו
חם ואוהב
פרינצסה
בגן הפרחים

החתולית

New member
מה זאת אומרת פורצים ?

ראשית ברוכה השבה. שנית, יש תקלה במערכת המסרים בימים האחרונים. אני מקווה מאד שאף אחד מפורום מתכונים, לא פורץ לך לתיבת המסרים - זה נראה לי מטורף לעשות כזה דבר בגלל עניינים שברשת. אם את משוכנעת שאכן פורצים לך לתיבת המסרים, אנא פני אלי במסר או באי-מייל (הוא כתוב בכרטיס שלי) - ואנסה לעזור לך.

Rebeccan

New member
פריצה למערכת המסרים

תודה שוב לכולם - באמת מחמם את הלב
פשוט - יש אפשרות לחסום משתמש, כדי לא לקבל ממנו מסרים אז חסמתי, וחסמתי שוב ושוב ... וכל פעם מחדש .. אותה אחת הצליחה לשלוח לי מסר ועוד מסר (מלא רעל ושטנה) וכשנמאס .. ואחרי שפניתי לפורום תמיכה טכנית ... יום אחד הדוד התפוצץ
- ומי ששוב סבל זו אני
(ומכם נמנעה חברתי
) אשלח לך הודעה לדואל
פרינצסה
בגן הפרחים

wan

New member
ברוכה השבה רבקה../images/Emo140.gif

ומה הפירוש פורצים לך למערכת המסרים? נשמע מעשה חמור שיש לדווח עליו להנהלת הפורומים,

למעלה