בבקשה תשחחרו את החסימה של רבקה

מאקי

New member
יוו איזה כיף.. וכמה קל זה היה...

ברוכה השבה שאפו לכל הכנופיה כאן.. ערב טוב..

Rebeccan

New member
חחחח את מנהיגת הכנופיה ../images/Emo35.gif

רק תגידי אם את צריכה
או כובע
או כוכב של
פרינצסה
בגן הפרחים

מאקי

New member
אני לא שריפית ולא שפה

אני מאקי. וזהו. ובבדאי לא כנופית.. מבטיחה לך.

Rebeccan

New member
../images/Emo51.gif על הפירגון

הצילום - יהודי נודד - שצמח פתאום בגינתי
אוהבת פרחים כחולים
פרינצסה
בגן הפרחים

נירהמ1

New member
הוא מקסים - אבל אם הוא יישאר הוא

ישתלט לך במהרה על כל הגינה. הפרח עצמו עדין ויפה אך הצמח עליו הוא יושב שתלטן, כמעט כמו גומא הפקעים - עוקרים אותו מצד אחד והוא צץ במקום אחר, קשה להדבירו. אני מאוד אוהבת פרחים כחולים, ואת הצבע הכחול בכלל.

לא ידעתי שזה יהודי נודד...

אנחנו קוראים לו בבית , פרח בוקר טוב, כי בבוקר הוא מקדם אותנו ברעננות כחלחלה ומרנינה ביותר. משתלט אבל בחן רב.

Rebeccan

New member
יש פטנט, בעצם 2

א - אין לי גינה
אלא רק אדניות ועציצים (בשפע
) במרפסת אז אין לי בעיית השתלטות שלו ונכון - אז כל יומיים-שלושה, אני מעיפה ת'זרעים החדשים נהנית מהפריחה ... ולא סובלת מהזריעה המהירה שלו חוץ מזה .. שלא יודעת מי הביא אותו .. אולי היה באדמה של צמח אחר ששתלתי שם ... פרינצסה
בגן הפרחים

נירהמ1

New member
או שהציפורים הביאו או שה-../images/Emo121.gif

הביאה.
יש מרפסת קטנטנה (מרפסת שמש בצורת חצי עיגול, בקומה השלישית), שיש בה עציצים וגם אדניות. אני זורקת מדי פעם כל מיני זרעים לאדניות: זרעים של עגבניות שהשתמשתי בהן לרטבים, פלפלים מתוקים וגם חריפים, מלונים, ועוד (יופי של קומפוסט), אבל גם במקומות שאני לא זורעת צומחים לי צמחים, שלא היו אמורים להיות שם מלכתחילה, כמו עגבניות שרי - כנראה שציפורים מביאות את הזרעים - הן עושות את מלאכתן נאמנה. אפשר למצוא אצלי (לפעמים) במרפסת ציפורים כמו: בולבולים, שחרורים, יונקי דבש - אלה הכי חמודים, הם באים לבקר תמיד כשהבזיליקום פורח, במיוחד הבאזיל הכהה - יש לו פרחים סגולים יפהפיים שמושכים אותם.

למעלה