בבקשה..

black_magic

New member
בבקשה..

הפורום הזה הוא לא צ´ט אז אל תציפו אותו סתם בברכות שלום.. זה בשביל דיונים.. בשביל שיחות שלום וכ´ו יש את הצ´אט.. תודה!

דוריאן

New member
בלאק

אני חושב שזה פורום לבני נוער, והעיקר הוא צ´אט. דיונים יש בפורומים "כבדים" לחרשים (וככה הם גם נראים). פה ושם הבאתי קצת נושאים, ואני חושב שהרוב קובע מה יהיה בפורום. אני אישית חושב שזה הפורום הכי טוב. זאת ההודעה הראשונה שאני שולח מהמחשב החדש שלי. הפורום עולה באותו הקצב (לא עולה...)

shandi

New member
חחח...

בזאת אני מודיעה בחגיגיות רבה על שובי לפורום זה ולתפוז בכלל.. דבר ראשון, תתחדש על המחשב.. דבר שני, בטח יש לך שם איזו תקלה או שהשארת את הפלטפורמה הקודמת והעברת אותה למחשב החדש, או שמשהו בהגדרות חרא...

דוריאן

New member
כן, בהגדרות של ../images/Emo43.gif

ולא נתקלתי בך קודם. בכל מקרה, ברוכה המגיעה

shandi

New member
אהממ...

בזה אני כבר לא יכולה לעזור.. :) והייתי פה ביום הראשון של הפורום.. ואז נטשתי אתמול החלטתי שאני חוזרת והינה אני...! :) יאללה...... מחר חופששששששש של שבועיים וחצי!!!!! איזה כיף לי.... יאווו :)

דוריאן

New member
למה שבועיים וחצי?

בגלל גשרים? אז את באה להתחבק איתי? (צוחק) שלחתי כמה שאלות בפורום מחשבים לחרשים, אולי שם יענו. את יודעת איך נכנסים לביוס של לוח אם אינטל VC820?

דוריאן

New member
עכשיו הלכתי לדף הראשון

של הפורום. בהתחלה נבהלתי מאיזה ירון זהבי שהיה שם. אחר-כך הבנתי ששייך לפורום אחר. ומצאתי את זה לא השתנה...

shandi

New member
וואלה כן בגלל הגשרים..

להתחבק? בכיף :) ביוס... פשוט תעשה ריסט, בדרך כלל הדבר הראשון שרואים שם זה שצריך ללחוץ על איזה כפתור בשביל setup שזה הביוס...

דוריאן

New member
שאלת מיליון הדולר

איזה כפתור... כבר לחצתי על כמה כפתורים - Del, Esc, Ins - אף אחד לא נכנס. בגלל זה כתבתי את השם המדוייק של הלוח

shandi

New member
אמממ...

אז זה מוזר.. המחשב נקנה בשלמות או שהרכבת אותו? וכן, אתה צריך לשאול בפורום למחשבים, אבל שיהיה פורום מקצועי ולא סתם פורום מתלהב..

דוריאן

New member
קניתי

ממהנדס רשתות שהרכיב בעצמו את המחשב ועכשיו נסע לארה"ב. בגלל זה הורדתי לו חצי מהמחיר. שלחתי לו דוא"ל לשתי כתובות שנתן לי. מקווה שיענה. אם לא יענה, יש לי מישהו בישראל - מומחה לבעיות מהסוג הזה (גר בדרום הארץ).

shandi

New member
הא.. הינה הבעיה ../images/Emo18.gif

לא תמיד כדאי לקנות ממנהדס רשתות, כי קורה שהם מפספסים איזה פרט או שניים ואז עוד מתפלאים למה יש תקלות אח"כ..

דוריאן

New member
עד עכשיו המחשב לא נפל אפילו פעם אחת

אני צריך את הביוס כדי לשנות את סדר האיתחול, כי הוא הגדיר איתחול מהסידירום לפני הדיסק הקשיח, ואני רוצה שיהיה איתחול מכונן A לפני הקשיח (למקרה שאחליט לאתחל משם...) אולי LordNor מכיר את הכפתור הסודי?

BlueMind

New member
אין שום כפתורים או מקשים סודיים...

פשוט, לחלק מלוחות האם של אינטל אין גישה ל-BIOS דרך המקלדת אלא דרך לוח אם עצמו. כלומר אם אתה רוצה להיכנס לתפריט ה-BIOS כדי לשנות הגדרות, עליך לקצר פינים מתאימים על לוח אם עצמו כדי בכלל להיכנס ל - BIOS configuration mode ואחרי שסיימת לשנות את ההגדרות להחזיר את הפינים לברירת מחדל. מציע לך להיכנס לאתר של אינטל, להוריד את ה-PDF של לוח אם ולחפש הוראות מדוייקות של איך מקנפגים את ה-BIOS של לוח אם ספציפי שקנית. מומלץ להיזהר... קיצור לא נכון של פינים עלול לשרוף לך את כל לוח אם.

אאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההה

אני לא מבינה כלום............ אני טובה במחשבים (בוורד, חלונות, פוורפואינט וכו´...) אבל בזה..... אני פשוט שוקעת.......... דינוש

דוריאן

New member
מי שמכר לי את המחשב

נכנס לביוס דרך המקלדת, אבל אינני זוכר על מה הוא הקיש... כמובן אינני מתכוון לקצר שום דבר בלוח האם. דינה, ביוס זאת המערכת של המחשב - שם מגדירים מה ואיך כל דבר פועל. מי שאינו מתמצא, לא מומלץ שייגע בזה.

clairvoyance

New member
אולי...

אולי המקש הוא אחד מהאפים? כלומר F1 או F10 או משהו בסגנון? אין לי מושג לגבי המקלדת שלך.. אבל אני יודעת שאצלי פעם הייתי צריכה ללחוץ שם על מנת להכנס לBIOS.. לפחות נדמה לי..

למעלה