בבקשה..

לדפנה שלום

קודם כל דוראין כתב כבר בעייה בפורום שלך מדוע את לא ענית ??? ב? לגבי מחשבים משומשים בחיים לא קונים ואח"כ בודקים ומר דוראין עשה טעות שילם ןהתלהב שקנה חצי מחיר ,ועכשיו הוא לא מבין איך להשתמש לגבי כניסת ביום אם הוא יצליח להיכנס מה יקרה אח"כ כיצד יגדיר מה שיש בתכו אני למדתי טכנאות מחשבים,אף היה לי שאלות למבחן הזה בעצמו, אני קצת מבין בבייוס אם דוריאן היה ידיד הייתי מוכן לבוא לבית לשלו ולעזור לו ,אף הייתי מגיב בתור נסיוני אבל לא לברוך!! אתה הרסת את החיי!! אין לך מושג מה אני מרגיש כרגע מול מחשב?? ומה אני מרגיש שאני פוגש חרשים?? אתה הרסת חיי לגמריי אף דפנה לא בקשר איתי בגללך אזכור זאת כל החיים

דוריאן

New member
המחשב מצויין

ופועל ללא תקלה. את הביוס אני צריך כדי להגדיר דברים נוספים במחשב. כדי להיכנס לביוס אני צריך להתקין Acrobat Reader כדי לקרוא את הקבצים בתקליטור שבא עם לוח האם, ועוד לא התקנתי. יש לי חברים שיכולים לענות לי בדוא"ל ואינני צריך "ביקורי בית" מ"ידידים" (הכוונה איננה אלייך...) תודה clairvoyance על רצונך לעזור.

אבל את תעשה טעות קטנה

תהיה בעייה ילך לך הגדרת מעבד הגדרת מסך וכו, בשביל להכיסנ לביום את צריך ללחוץ del מיד הפעלת מחשב כלומר ברגע שאתה מפעיל את המחשב כבר את לוץ על del אבל אני מציע לנסות עם מומחים שאתה אמרת (חברים שלך יבואו עלייך ויעזרו לך איי מייל לא כל כך מספיק ואם אתה יודע אנגלית אז את יכול להבין אם אתה תרגיש משהו משובש , תלחץ לשחזר הכל ,בברירת מחדל ותנסה להגיד כלדבר בבקשה תקרא כל דבר מה רשום ובהצלחה עניתי לך בכוב תרשום על פתק של ללחוץ על del ואם אין ,אז תעצור את המסך ותגיד לי מה כתוב תעצור בעזרת כפתור PAUSE אבל תדיע לך כל פעולה תעשה בתוך בייוס ,אני לא נושא באחריות ותתחדש על מחשב

דוריאן

New member
והתשובה

רק עם ג´מפר כפי שאפשר לראות בקובץ... אין יותר DEL, ESC, F1, F10 כלום... נשבע לכם שהמוכר דפק על המקלדת ונכנס. בגלל זה הוא מהנדס רשתות...

brbrita

New member
חשבתי ש...

בפורום אפשר לדבר על הכל... אז למה שתאסרי את זה... יש חדשים שהגיעו לפה והם בסך הכל אמרו שלום למה אסור להם...?

אולי....

אולי פשוט תכבדו אותה, היא בטח רוצה שהפורום יהיה מעניין ולא שצריך לכתוב אותם המילים שאומרים תמיד, אלא יוביל בנושאים אחרים וחדשים..

black_magic

New member
נכון..

אבל פורום הוא לא צ´אט! זה 2 מושגים שונים.. יש את הצ´אט ששם מדברים שיחות אישיות וכל מיני שיחות פרטיות פורום זה מקום להעלות דינוים ולחלוק מחשבות ורעיונות.. הבנת? ולחדשים מותר להגיד שלום, רק לא לפתח שיחות אישיות.. אם הם מעוניינים בכך שיעשו את זה בצ´אט או באייסיקיו..

דוריאן

New member
בלאק...

הפורום הוא לבני נוער, ובדרך כלל נוער מנהל בפורום צ´אט - מה היה בבית הספר, את מי פגשו היום, איפה היו אתמול. היו פה דיונים על פלאפונים, מה עושים בצבא ואולי עוד נושאים שאינני זוכר. האם לחזור על הדיונים האלה? אולי תציעי נושאים חדשים? הייתי נותן לפורום לזרום לבד.

LordNor

New member
אף אחד לא נכנס לצא´ט של הפורום...

זה פשוט שומם... יותר טוב שכולם יחליטו על שעה מתאימה להיות בצאט וככה הוא יהיה מלא.. ולא יהיה שומם...

בדיוק...

הכי טוב בערב, איזה יום בא לכם? אני חושבת שהכי טוב יום שישי, אם יש אנשים שלא הלכו לבלות, אז שיבלו בצ´אט. וגם אצלי זה חופשי בשישבת....
מה דעתכם?

shandi

New member
אבל....

יש פה כבד שמיעה שהוא דתי... וזה לא מתאים להגיד לו שייכנס לצ´אט ביום שישי.. צריך יום חול או אחרי צאת השבת... רעיון?

LordNor

New member
תודה שהתחשבת בי..... לא תמיד כולם

מכירים את הבעיה שלי....

דוריאן

New member
קטעים

עכשיו צילצל אצלי מישהו ורצה למכור לי חבילה ל-012 (שיחות מוזלות לחו"ל). אמרתי לו שאינני שומע. שאל אותי אם גם באוזן השניה אינני שומע. לפי הקול שלי אינו יכול להבין שאינני שומע? (אני חרש ולא כבד שמיעה...) אבל הוא לחץ על הפעמון הנכון
(יש פעמון קולי ופעמון עם אור, ככה סידרו).

shandi

New member
חחחח איזה נחמד.. ../images/Emo13.gif

אלא שאצלי זה רק פעמון אור, אין בכלל קול... נראה לי

למעלה