בברלין השמאלנים נאלצים ללמוד בדרך הקשה שהם מטומטמים.

Henry0

Well-known member
היגיון של אידיוט חסר כל היגיון

לולא היתה אידיוט חסר כל היגיון,
היתה מבין שהסיכוי למאורע כזה הוא בעל סיכוי סטאטיסטי נמוך ביותר.

המקום הכי מסוכן בעולם ליהודים - זה בישראל.
מי שנסע לגרמניה כדי לברוח מסכנה,
עשה החלטה סטאטיסטית נכונה.

לא צריך ה' בסוף. ככה מאייתים את זה:"היית".
אל תשאל אותי אבל לפי המורה שלי ללשון אתה אנלפבית גם אם יש לך דוקטורט בפיסיקה...... :-D

The Real Big Joe

Well-known member
אל תשאל אותי אבל לפי המורה שלי ללשון אתה אנלפבית גם אם יש לך דוקטורט בפיסיקה...... :-D
ולפי המורה שלי להלכות ונימוסין באינטרנט, אתה גס רוח. אין זה נהוג להעיר על שגיאות כתיב וכשגיאות הקלדה.

DANIAVNI

Well-known member
כפי הנראה המורה ללשון שלך היתה מכנה שגיאה זו " פליטת קולמוס "

Harrington

Well-known member
מנהל

בברלין השמאלנים נאלצים ללמוד בדרך הקשה שהם מטומטמים.​

אכן זה טמטום מוחלט לנסות לחבר בין דגל ישראל לדגל 'פלסטין' (מה זה בכלל בדיוק?). חבל שהבחורה נאלצה לגלות זאת בדרך הזאת וכמובן שאין היא אשמה במאומה.

מעבר לכך שזה בכלל לא העניין כמובן, גם אם נוח לך לברוח אליו כדי להקל על עצמך את הצורך הפבלובי בתקיפת דברי האחר, הסיכוי של יהודי להיות מותקף ע"י אנטישמים בישראל מבלי שהסביבה מזיזה אצבע כדי לסייע לה, ברוך ה' נמוך למדי.

certified.woke

Well-known member
אכן זה טמטום מוחלט לנסות לחבר בין דגל ישראל לדגל 'פלסטין' (מה זה בכלל בדיוק?). חבל שהבחורה נאלצה לגלות זאת בדרך הזאת וכמובן שאין היא אשמה במאומה.

מעבר לכך שזה בכלל לא העניין כמובן, גם אם נוח לך לברוח אליו כדי להקל על עצמך את הצורך הפבלובי בתקיפת דברי האחר, הסיכוי של יהודי להיות מותקף ע"י אנטישמים בישראל מבלי שהסביבה מזיזה אצבע כדי לסייע לה, ברוך ה' נמוך למדי.
דומני שציינת פעם כי אוסף הדגלים שלך כולל דגל פלסטין (אם כי אולי לא במידות הרשמיות).

המקום המסוכן ביותר ליהודים הוא ישראל וישראל זקוקה ליהודים כדי להזין מלחמה מתמשכת...

Harrington

Well-known member
מנהל
דומני שציינת פעם כי אוסף הדגלים שלך כולל דגל פלסטין (אם כי אולי לא במידות הרשמיות).
בהחלט. שאלתי לא התייחסה לדגל (שהוא מוכר וידוע), אלא למונח "פלסטין", למקרה שזה לא היה ברור :).
המקום המסוכן ביותר ליהודים הוא ישראל וישראל זקוקה ליהודים כדי להזין מלחמה מתמשכת...
כמו בהרבה דברים כאלה, זה תלוי באיזו תקופת זמן תבחן את זה כמובן :). תתחיל לספור מ1940 ותגלה שישראל ממש לא המקום המסוכן ביותר ליהודים. לעומת זאת תספור (סתם לדוגמה) מתחילת חודש אוקטובר 2023 למניינם, ובהחלט ניאלץ כנראה להסכים שישראל מסוכנת ליהודים. תקפוץ שנה קלילה קדימה והופ, שוב ישראל בטוחה יחסית ליהודים.

הכל אם כן, בדברים האלה, 'משחק עם מספרים' (אמנם לא בדיוק מספרים בעניין הזה, אבל אתה מבין את הכוונה אני מניח). אכן בהחלט אתה צודק בסיפא דבריך, ככל שיתגוררו יותר יהודים בישראל כך היא תהיה חזקה ויציבה יותר. אין כל מחלוקת על זה ולא לחינם אני סבור (גם מבחינה הלכתית כמובן) שעל כל יהודי העולם להתגורר בישראל דווקא. היה וזה יהיה המצב, במהרה בימינו, וישראל תהפוך על אתר למקום שלגביו לא צפויה מחלוקת מיוחדת שהיא הבטוחה ביותר עלי אדמות עבור היהודים.

אגב, אפשר כמובן להתווכח גם בהיבט המהותי של הטענה. אישית למשל אני מאלה שסבורים שגם אם בעניינים מסוימים הסיכון בישראל אולי יותר גבוה תקופות מסוימות, התגובה של המדינה, הרשויות והחברה (ציבור) שבאה מיד לאחר האירוע, יהא זה אשר יהא, חשובה לא פחות. בעניין הזה, אם נשים לצורך הדיון את שמיני עצרת התשפ"ד בצד כאנומליה, ישראל לוקחת כל יום בשבוע ועל-פני כל תקופת זמן.

marabo

Well-known member

מצויין
אז תלכו כולכם לברלין
יהיה טוב לכם וטוב לנו

DANIAVNI

Well-known member

אגב, אמור נא לי הנרי
האם זה נכון שכשקנדי ז"ל אמר ICH BIN EIN BERLINER
הוא למעשה עשה טעות ומשמעות דבריו "אני סופגנייה "
ולמעשה היה צריך לאמר
ICH BIN BERLINER ?

ביטניקט

Active member

אל תדאג גם לשווייץ הם עוד יגיעו, ומקווה שתישאר שם ולא תזחל לפה על ארבע

evglev1

Well-known member
מנהל

אם ימשיכו לרצות את הערבים הסטטיסטיקה תעלה. כניעה לטרור מזמינה טרור וזאת מדיניות האיחוד האירופי בתקווה שנמר שבע יתנהג כמו חתול ביתי.

למעלה