היגיון של אידיוט חסר כל היגיון
לא צריך ה' בסוף. ככה מאייתים את זה:"היית".היגיון של אידיוט חסר כל היגיון
לולא היתה אידיוט חסר כל היגיון,
היתה מבין שהסיכוי למאורע כזה הוא בעל סיכוי סטאטיסטי נמוך ביותר.
המקום הכי מסוכן בעולם ליהודים - זה בישראל.
מי שנסע לגרמניה כדי לברוח מסכנה,
עשה החלטה סטאטיסטית נכונה.
ולפי המורה שלי להלכות ונימוסין באינטרנט, אתה גס רוח. אין זה נהוג להעיר על שגיאות כתיב וכשגיאות הקלדה.לא צריך ה' בסוף. ככה מאייתים את זה:"היית".
אל תשאל אותי אבל לפי המורה שלי ללשון אתה אנלפבית גם אם יש לך דוקטורט בפיסיקה......
בתפוז זה מאוד נהוג, במיוחד כלפי פלצנים.ולפי המורה שלי להלכות ונימוסין באינטרנט, אתה גס רוח. אין זה נהוג להעיר על שגיאות כתיב וכשגיאות הקלדה.
כן, הרי פה כולם מנומסים כמו הנרי...ולפי המורה שלי להלכות ונימוסין באינטרנט, אתה גס רוח. אין זה נהוג להעיר על שגיאות כתיב וכשגיאות הקלדה.
זה לא עניין של נימוסין. זה עניין של נטיקטכן, הרי פה כולם מנומסים כמו הנרי...
עלק דוקטור לפיסיקה......
כפי הנראה המורה ללשון שלך היתה מכנה שגיאה זו " פליטת קולמוס "לא צריך ה' בסוף. ככה מאייתים את זה:"היית".
אל תשאל אותי אבל לפי המורה שלי ללשון אתה אנלפבית גם אם יש לך דוקטורט בפיסיקה......
אכן זה טמטום מוחלט לנסות לחבר בין דגל ישראל לדגל 'פלסטין' (מה זה בכלל בדיוק?). חבל שהבחורה נאלצה לגלות זאת בדרך הזאת וכמובן שאין היא אשמה במאומה.בברלין השמאלנים נאלצים ללמוד בדרך הקשה שהם מטומטמים.
מעבר לכך שזה בכלל לא העניין כמובן, גם אם נוח לך לברוח אליו כדי להקל על עצמך את הצורך הפבלובי בתקיפת דברי האחר, הסיכוי של יהודי להיות מותקף ע"י אנטישמים בישראל מבלי שהסביבה מזיזה אצבע כדי לסייע לה, ברוך ה' נמוך למדי.היגיון של אידיוט חסר כל היגיון
דומני שציינת פעם כי אוסף הדגלים שלך כולל דגל פלסטין (אם כי אולי לא במידות הרשמיות).אכן זה טמטום מוחלט לנסות לחבר בין דגל ישראל לדגל 'פלסטין' (מה זה בכלל בדיוק?). חבל שהבחורה נאלצה לגלות זאת בדרך הזאת וכמובן שאין היא אשמה במאומה.
מעבר לכך שזה בכלל לא העניין כמובן, גם אם נוח לך לברוח אליו כדי להקל על עצמך את הצורך הפבלובי בתקיפת דברי האחר, הסיכוי של יהודי להיות מותקף ע"י אנטישמים בישראל מבלי שהסביבה מזיזה אצבע כדי לסייע לה, ברוך ה' נמוך למדי.
בהחלט. שאלתי לא התייחסה לדגל (שהוא מוכר וידוע), אלא למונח "פלסטין", למקרה שזה לא היה ברור .דומני שציינת פעם כי אוסף הדגלים שלך כולל דגל פלסטין (אם כי אולי לא במידות הרשמיות).
כמו בהרבה דברים כאלה, זה תלוי באיזו תקופת זמן תבחן את זה כמובן . תתחיל לספור מ1940 ותגלה שישראל ממש לא המקום המסוכן ביותר ליהודים. לעומת זאת תספור (סתם לדוגמה) מתחילת חודש אוקטובר 2023 למניינם, ובהחלט ניאלץ כנראה להסכים שישראל מסוכנת ליהודים. תקפוץ שנה קלילה קדימה והופ, שוב ישראל בטוחה יחסית ליהודים.המקום המסוכן ביותר ליהודים הוא ישראל וישראל זקוקה ליהודים כדי להזין מלחמה מתמשכת...
מצוייןהיגיון של אידיוט חסר כל היגיון
אגב, אמור נא לי הנריהיגיון של אידיוט חסר כל היגיון
אל תדאג גם לשווייץ הם עוד יגיעו, ומקווה שתישאר שם ולא תזחל לפה על ארבעהיגיון של אידיוט חסר כל היגיון
אם ימשיכו לרצות את הערבים הסטטיסטיקה תעלה. כניעה לטרור מזמינה טרור וזאת מדיניות האיחוד האירופי בתקווה שנמר שבע יתנהג כמו חתול ביתי.היגיון של אידיוט חסר כל היגיון
מה הסוף של הסיפור,העירו לה.
אתה גם מנסה להסביר לו את ההגיון?מה הסוף של הסיפור,העירו לה.
אוקי ומה הלאה?
הרי הסיכה היא בשביל לעורר תגובות מהסביבה.
הסיפור בטוויטר חתוך באמצע.אתה גם מנסה להסביר לו את ההגיון?
ממתי ימין קיצוני חושב בהגיון?
כשבענייני בטחון ישראל עסקינן, מתגלה (לצער כולנו) כל פעם מחדש שדווקא "הימין הקיצוני" כהגדרתך הוא היחיד שחושב בהגיון.ממתי ימין קיצוני חושב בהגיון?
הגיון שהביא עלינו את אסון אוקטובר.כשבענייני בטחון ישראל עסקינן, מתגלה (לצער כולנו) כל פעם מחדש שדווקא "הימין הקיצוני" כהגדרתך הוא היחיד שחושב בהגיון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.