בגדול, רצתי טוב בימים האחרונים, אז...

• פותח הנושא Kgt1
  • פורסם בתאריך

Kgt1

New member
סופר טורבו זה פיור פוזישינינג גיים, שמצריך

לא מעט מזל בשלבים המוקדמים בעיקר... אבל כן, יש אנשים שמתפרנסים גם מזה (dark al).

shaywh

New member
+1 זה משחק של טייס אוטומטי בעיקר

בגלל זה אני אוהב אותו, תלמד את הטייס האוטומטי ותריץ את זה בצד מדי פעם. רק צריך להתכונן מראש להפסדים מעצבנים. היום מישהו השווה לי מהבליינד עם 23o למשל למרות שעוד היה לי איזה פולד אקוויטי. הוא פגע ב3 בריבר כמובן וניצח את הAx שלי....

stac

New member
אני משחק עם 10 חלונות פתוחים

אבל ROI ממש קטן בגלל הקריאות המעצבנות, חבל שאין שולחנות RAZZ רבים המשחק ממש מעניין.

stac

New member
הקטע שהבחור שיחק טורניר גדול

ועדיין הצליח להפיל למקום הראשון

Shaycus

New member
טייס אוטומטי תרתי משמע?

או שאתה מתכוון שאתה פשוט מוכן להסתכל לעבור לשולחן הספציפי --> להסתכל על הקלפים שלך --> ללחוץ על הכפתור המתאים? כי אם יש אופציה שאני אומר למחשב נניח ככה: כל Ax / זוג מעל 99 תן רי-רייז של 3 פעמים ותשווה תמיד הימור אז זה די מגניב, אפילו לא להיות בשולחן :)

shaywh

New member
לא תרתי משמע, למרות שזה אפשרי

זה אפילו לא טורניר של רייזים, כמעט תמיד אתה לא יושב מספיק עמוק כדי שתעשה רייז במקום לדחוף. לא שאי אפשר אבל צריך לדעת בדיוק מה אתה עושה. בגדול אתה מסתכל שנייה על הקלפים ועל המצב בשולחן ומחליט מה לעשות. אבל לא מזמן התפרסם שגילו כמה בוטים שמישהו תיכנת לשחק שורטסטאק קאש, נדמה לי שבפוקרסטארס. ככה שברור שזה אפשרי אם מישהו מוכן להשקיע את הסיכון והמאמץ.

Shaycus

New member
נשמע הגיוני

אני גם לא חושב שזה מסובך מדי, זה סתם קצת מסוכן מדי כי ברגע שמישהו עולה על זה, ממש לא בעיה לגבור עליך

למעלה