בגדים ואופנתיות...

lulyK

New member
קישור לאתר של טריני וסוזאנה

(יש מישהי שלא מכירה?). מעין, לגבי ה"אין תקציב" - אני מאד נהנת לעשות שופינג בארון של החברות שלי.

אפרת12

New member
הבאת לי רעיון../images/Emo70.gif

יש לי חברה, לא מאוד קרובה, שכל הפגישות שלי איתה בשנים האחרונות היו במסגרת "ערבי גרדרובה" שהיא אירגנה. ה"שאריות" מהערבים הנ"ל נתרמים (בכל פעם לארגון אחר). אולי נארגן לנו ערב כזה בפורום

מעיןבר

New member
רעיון ענק

לא רק גרדרובה, אלא ממש להחליף "שמונצעס" - לנו למשל יש המון כלי בית לא נחוצים. את העודפים נתרום לפורום "למען הקהילה", כי "פעם |תפוז" תמיד
"

רוית30

New member
היציאה הראשונה מהבית אחרי הלידה

הרהורים על הבגדים, הנעליים והארון, היו כאלו בדיוק הבוקר כשחיפשתי מה ללבוש כשיצאתי מהבית בפעם הראשונה אחרי שעמרי נולד. גם אני על סף המוזנחות, שמתי לי למטרה לסדר את כל הארון, להעיף מה שלא צריך, גם בגדים מימי התיכון והצבא שאולי פעם אכנס אליהם.... אחרי ההריון עם מיכל הייתי מוזנחת, פשוט כך, ההריון עם עמרי הציל אותי מהתמודדות עם מוזנחות והשמנה ופעם, לא עוד! יש לי מטרה
ג'ינס
חוטיני
וחגורה.

ליצה

New member
דווקא תמיד הייתי אופנתית

מאז הלידה אני מרגישה שאיבדתי את זה. אין לי חשק לקנות כלום וגם שאני כבר קונה זה בעיקר דברים נוחים ומכרבלים כמו טרנינגים ופונצ'ו. ובכלל אקססוריז כמו צעיפים וגרביים (כי כלום לא עלה, שמלות אי אפשר בגלל ההנקה. בקיצור מקווה שאחזור לעצמי.

sugerbabe1

New member
זה המקצוע שלי אז להיות מעודכנת זאת

לא חוכמה גדולה, ואפילו לפעמים מעודכנת בכמה עונות קדימה- בשביל הפקות שאנחנו עושים. אבל אני לא אופנתית וממותגת..ולפעמים אפילו תופרת לעצמי וכל הרעיון של להרכיב ארון זה לקנות בגדים קלאסיים ונוחים וכל עונה להתעדכן בכמה פריטים או אקסוסריז שרלונטים לעונה והרי לך ארון מעודכן להפליא. אגב, הכי חשוב זה לקנות בזול ושיראה מיליון דולר!- וזה אפשרי!

מנסה לא להיות מוזנחת

למרות שבבית אני תמיד כזו..... אבל בחוץ אני בדר"כ מאופרת, עם איזה מכנס שחור מתרחב וחולצה סבירה- ובעיקר איזה מעיל מפוצץ. מצד שני קשה להראות טוב עם עודף משקל כזה, ועוד מנשא עם תינוקת......

yaelia

New member
גם במגבלות התקציביות

יש לי טעם יקר למדי. אני יודעת מה אני אוהבת ואני יודעת מה נראה עלי טוב. אני לא קונה המון, אבל אני קונה את הבגדים הנכונים לי ואם הם יקרים, אז הם יקרים. הפלוס העיקרי הוא שהבגדים שלי נראים טוב לאורך זמן (לפעמים גם שנים). שונאת-שונאת אופנות חולפות. שונאת בגדים מחויטים. והעיקר בהופעה כללית - גם אם הבגדים לא הכי חדשים ולא הכי יוקרתיים, האביזרים המשלימים אצלי תמיד כן. משקפיים, תיקים, נעליים, אני לא מקמצת. קונה מעט וטוב. לשמחתי העור שלי נראה כמו שהוא נראה לפני 10 שנים ולפעמים אני אפילו מתאפרת מעט. זה ללא ספק משפר הרגשה.

tookish

New member
../images/Emo7.gifנושא כאוב.....

אני הייתי אפשר לומר דיי אופנתית...ומאז ההריון נישט...... הכול קטן עלי. כל הטישרטים המדליקים שלי (שהבאתי מארה"ב )של סנופי, חבובות,הלו קטיט וכאלו קטנים עלי כי קיבלתי זוג מרפסות... וכל הגינסים שלי (אני יכולה לפתוח חנות של דיזל למי שמעונינת) לא נסגרים עלי אז אני לבושה כמו שלוךךךךךךךךךךךךךךךךךך. אבל יש לי מלאך מקסים בבית שלמרות ההרגשה הרעה שלי לגבי עצמי מראה לי שממש לא איכפת לו מה אני לובשת כל עוד אני עם הציצי...

1במיה

New member
אני תמיד לבשתי בגדים אופנתיים../images/Emo9.gif

אפילו בהריון וממש אחרי לידה. בהריון קניתי בגדים רגילים במידה יותר גדולה

nubi

New member
לא אוהבת להיות מוזנחת

אבל יש לי בעיה רצינית למצוא בגדים. בחנויות הכל לברביות בנות 16, עם הבטן חשופה, ומה לעשות-לא מתאים לי בכלל. קניית בגדים הפכה בשנים האחרונות לסיוט מתמשך-מודה.

sharonmx

New member
אי אי אי

עצוב מאוד הענין הזה. רוב האורן שלי לא עולה עלי, ואני לא יכולה ללבוש צמוד מדי כי זה לא מוח בעבודה. נשבעתי שאני לא קונה כלום עד שאני חוזרת למידה שלי, אבל כמובן לא עמדתי בזה. עכשיו המצב הוא שיש לי כמה זוגות מכנסים בכלמיני מידות ואף אחד לא ממש מתאים -או גדול או קטן.... לפני שבועיים כשהפיצקית היתה בגן פעם ראשונה ביום שיש הלכתי לחנות החביבה עלי וקניתי לי מכנסים שחורים פיגוזיים של רונן חן (נראה לי שבוילה שלו יש חדר על שמי....) אין ספק שאני פחות משקיעה- פשוט לא בא לי. בושם לא שמתי כבר שנה וחצי- ריחות עדיין עושים לי לא טוב. איפור- רק באירועים מיוחדים. מה שכן- גידלתי שיער לתפארת....

למעלה