בגדים.

../images/Emo45.gif

ואם כבר מצאתי חזיה שטובה לי [גם במידה וגם במראה] אז אני קונה שלוש מאותו הדגם, ומתבאסת עליהן. [והמחיר אף פעם לא סביר בעיני..
]

דנטל

New member
אני בחיים לא אקנה יותר מאחת

רק מהפחד שאחרי כביסה אחת היא לא שווה. עדיף שיכאב לי על טעות אחת מאשר על שלוש. אגב, אני חייבת חזיות חדשות וכל שבוע אני דוחה את זה לעוד שבוע מרוב שזה משביז.

../images/Emo32.gif

החזיית סטרפלס החדשה של טריומף מעולה וקניתי שתיים [ודווקא לא יקרה. לא מאוד, לפחות
]. אין לי את הפחד שאחרי כביסה היא לא שווה כי אני קונה חזיות טובות שאני מכירה כבר את החברה ואני עושה כביסה ביד.

נו גילי

New member
יש בזה משהו...

את האמת שיש בזה משהו, גם לי מבחינה רגשית משחרר לקנות בגדים, עושה לי טוב. ולדעתי איני חושבת שזה עניין של שטחיות, כי זה לא הכל בשבילי, אבל זה כיף לי. הבנתי את זה שהייתי רואה "סקס והעיר..." פשוט ראיתי שיש להם גישה שיטחית-אבל זה לא בא מתוך ריקנות ואובססיה. הרי אני רואה זאת בעוד דבר, הייתי לפני כמה זמן באילת, היה לי ממש רע שם-הדבר היחיד שהציל אותי והוציא אותי מהבעסה זה קניית הבגדים. היתכן ?! :) ויש פה עוד כמה נשים שיעידו...

shellush

New member
אני לא חובבת קניות גדולה...

אבל אם כבר... אז כן, לקנות כמה פריטים סקסיים עושים מצב רוח. אף פעם לא מצאתי את עצמי עם דחפים בלתי נשלטים לקניות, אחרי שעה אחת של קניות אני כבר מתחרפנת ומאבדת את הסבלנות ורוצה הביתה ובטח שאין לי כוח למדוד ואין לי כוח למוכרות החנפניות שאני לא מאמינה למילה אחת שלהן.

מסתכנת שיעיפו אותי מהמין הנשי אבל..

אני לא סובלת קניות! מבחנתי לצאת לקניות של נעליים.בגדים.פיצפקעס וכו'... זה סיוט אחד גדול. אצלי הקניות נעשות בדחף רגעי - עברתי ליד חלון , ראיתי משהו מעניין , ניכנסתי -> מדדתי -> קניתי. (וגם זה קורה פעם בחצי שנה לערך....). שונאת טיולים ארוכים של חיפוש אחר החצאית.נעל המשולמת, שונאת תאי מדידה.

T r i l i a n

New member
קניות יכולות להיות כיף

אבל גם מבאס, אם אני מסתובבת שעה ואין מה לקנות אז זה ממש מבאס... וזה קורה לי הרבה. לא קונה לפי מצבי הרוח - גם אם הייתי רוצה אני לא מרוויח מספיק בשביל זה.אז לרוב אני קונה דברים בסוף עונה (כשיש סוף עונה) עם הנחה משמעותית או דברים שממש חסרים לי. אז מצב הקניות שלי מושפע בעיקר ממזג האויר, ללא קשר למצבי הרוח.

tokit

New member
קניות אכן גורמות לי להרגשה טובה..

אני קונה בעיקר ב- GAP, שם אני יודעת בדיוק מה מתאים לי ואיזו מידה אני צריכה. אבל !!! הכי הכי אני אוהבת לקנות נעליים.. זה מביא אותי לאורגזמות היסטריות..

ebony

New member
נעליים.....

מתה על נעליים מכל הסוגים הצבעים והמינים.......

free soul

New member
תראי...

אני אוהבת קניות.. אם אני קונה בגד אז הוא סוף הדרך.. חייב להיות בו משהו סקסי..! אממ... אני קונה בכל מצבי הרוח שלי! כרגע.. יש לי את המלאי לחורף הבא.. ככה, שאין דאגה..

Sefy

New member
אני לא מקוני הבגדים או נעליים

עכשיו יש לי 3 זוגות נעליים, כאשר שניי זוגות בני 4 שנים ומעלה, ועכשיו חזרתי עם זוג חדש מארה"ב. חוץ מזה אין לי סבלנות לקניות בגדים, אני גם לא אוהב למדוד בגדים אלה אם אני יכול לקחת איתי הבייתה
אבל אני לא בת, סתם עניתי

Vdrums

New member
אני עם ספי....

אבל טוב שאתן אוהבות קניות כי עדיף ללכת עם ידידה מלאת מרץ מאשר חבר שמחכה לשניה שנעוף משם...

למעלה