בגדי חורף לאשה החולה

בגדי חורף לאשה החולה

כמו שכבר כתבתי בפורום המרכזי, האשה שבחסותי, זקוקה לבגדי חורף כי אין לה. היא מידה 42-44, נשמח לכל דבר, חולצות, חצאיות, מכנסיים, מעילים, כרגע יש לה 2 שקיות של בגדי חורף שמכילים 5 סוודרים ו-2 זוגות מכנסיים בערך. כל דבר במצב טוב, יתקבל בברכה.

הכן משפחתך לחורף- לאם המוכה

משיחה מאוד קשה איתה, התברר כי אין לה כסף לכלום כרגע, היא חיה על חבילת מזון אחת בשבוע מויצו, על הבטחת הכנסה של 1490 ש"ח, משהו כזה ובעלה לשעבר לא מוכן לשלם לה כלום. אין לה כסף לשכר דירה ומאוד יכול להיות שתמצא את עצמה בלי בית בחודש הקרוב. לכן, כרגע היא זקוקה לדברים הבאים: אוכל, לא משנה מה, רק לא זיתים
. תנור ספירלה או רדיאטור. מייבש כביסה אם יש, גם כזה שצריך תיקון, כי במזג אוויר הזה אין לה בגדים יבשים, גם ככה בקושי יש לה ולילד בגדים. נעליים לחורף, מידה 39-40, גם נעלי התעמלות לנשים יכולות להיות אלטרנטיבה טובה. מעיל מידה 42, תחתונים מידה 42. זהו כרגע.

ספרים להקמת ספרייה לילדים נזקקים

היוזמה והרעיון הם שלי ואני עובדת על מקום באיזור ר"ג גבעתיים שישמש ספרייה לילדים שאין להם כסף לספרייה עירונית. הכוונה לעשות במקום גם פעילויות שונות, שעת סיפור, יצירה וכד'. העבודה בספרייה תהיה רובה ככולה מורכבת ממתנדבים. לכן אני זקוקה לספרים מהגיל הרך ועד גיל תיכון.

180 כלבים מחכים שתחממו אותם החורף

כלביית לוד נמצאת במצוקה ומחכה לתרומות של בגדים ישנים או סמרטוטים למיטות של הכלבים בכלבייה. זה הזמן להפטר מכל הג'אנק שיש לכם בבית. בנוסף הכלבייה זקוקה לתרומה של חומרי ניקוי, אוכל לכלבים ולחתולים וכל דבר העולה על דעתכם יתקבל בברכה. בל נשכח שהכלבים והחתולים מחפשים בית חם, אז נשמח אם תעבירו את המסר הלאה.

רותם111

New member
אם הם יכולים לאסוף מרחובות

נכין להם את כל הבגדים המוכתמים, קרועים שקיבלנו כתרומות.

BeautyQueen

New member
מוכנה לתרום מזון...

איפה המשפחה גרה? אני נמצאת בשומרון, יכולה להביא לת"א ביום שישי.

קרין, חבל שלא לקחת את המייבש

כביסה שהצעתי לך. הוא היה במצב תקין לחלוטין, אבל מכיון שלא הגעת, הוא עמד בגשם בחצר, ונרטב כולו. עכשיו אני בטוחה כמעט שהוא לא עובד. ממש חבל.

אני לא זוכרת שדיברנו על מייבש כביסה

אבל אל תגרמי לי להרגיש רע בגלל שלא לקחתי אותו.

טוב אז כנראה שלא קיבלתי את המסר

או הדברים נפלו בין הכסאות, בכל מקרה לא בוכים על חלב שנשפך. אני לא רוצה או מתכוונת להגרר לויכוחים.

Tal Tal4

New member
לא יכולה לשלוח מסר

יש לי חתאיותחמות בגודל 42-44 האם זה מתאים? לאן ואיך להעביר?

למעלה