בגדי חורף לאשה החולה

ניגונים

New member
לא הבנתי,

אבל אם את צריכה בגדים ונעליים לבחורה קיבלתי אתמול: נעליים ומגפיים, מידה 36 מעיל מידה S וורוד חלוק בית ורוד ועוד בגדים הכל נראה לי מתאים בגודל לנערה

ניגונים יקירי,

חלוק בית יכול להתאים\ גם נעליים או מגפיים במידה 38 , לא פחות. ואם יש בגדים במידה 38, 40 ומעלה, זה יכול להתאים.

יש לי בגדים יפהפיים בשבילה

שקיבלתי מאחותי, מדובר על מספר זוגות מכנסיים. אני אעביר לך היום עם doril ותאספי ממנו, זה בסדר?

קרין, מסרתי הבוקר את כל

השקיות (שקיבלתי מ- NYPX) עבור המשפחות שלך ל- doril, ביניהם המכנסיים שהבטחתי לך. ממתינות אצלי עוד שקיות עבור רותם111 ונעליים.

אני מאוד מקוה שיהיה לי איך

להביא, כי אני נוסעת עם ניגונים, ולא בטוחה שיהיה לו מקום ברכב, כי הרכב שלו עמוס בתרומות.

נירה63

New member
למיכלי האם את צריכה לאלמנה ברמת גן

מכנסים מספר 36-38 נעלים מספר 40 במצב טוב. 2 ג'קטים מידה לארז' ממש במצב מעולה. מחכה לשמוע אותך.

היי נירה, מכנסיים נראה לי שיתאימו

נעליים מידה 40 - גדול על האלמנה ובתה, וגם הג'קטים. אם תוכלי לשלוח את הבגדים דרך אולי ואולי, וההמשך ידוע, מאוד אשמח. המון תודה.

נירה63

New member
מיכל אוקיי אודיע לאולי ואולי לא

אני יודעת שהיא קצת לחוצה בעבודה השבוע , אבל אכתוב לה ,מקווה שבקרוב היא תגיע אלי ומיד אעביר אליך את השקיות. ביי נירה.

אני צריכה לקבל היום משלוח

של בגדים לנשים. לא יודעת עדין באלו מידות מדובר. כשיהיה משהו מתאים, אשלח אליך. אגב, קיבלת את השקיות ששלחתי לך עם doril?

למעלה