בגידה...

יקירתי

תודה על התובנות שהעלית. אני בהחלט מסכימה איתך שאני היא זאת שממשיכה להתבוסס בזה, אבל זה מה יש, האחרים המעורבים בפרשה, מטבע הדברים היו מעדיפים לשכוח ושהכל יהיה "היה כלא היה", אבל זה לוקסוס גדול מדי. אולי אני טועה, אבל כולנו טועים לפחות פעם אחת בחיים, אז אם יסתבר לי, בדיעבד, שטעיתי, אהיה הראשונה להודות בטעותי, בינתיים, אני מאמינה שאני עושה את הדבר הנכון ביותר- עבורי. אין לי שום עניין להתעמק במה זה עושה לאחרים, ומה אחרים חושבים על זה. כולכם פה עושים מה שטוב לכם, כל אחד וההגיון שלו. אני לא תמימה ולא מטומטמת, אבל, תאמיני לי, הוא לא יעשה את זה שוב. ואם כן, נגיע לגשר ונעבור אותו, אולי אז התגובות שלי כבר יהיו אחרות מבחינתו. ואני רוצה להוסיף עוד משהו, גם מעיון ביומנים שלו, וגם מהתגובות שלו בזמן הווידוי ולאחריו, קבלתי את ההרגשה שהוא כבר נסחף ל"שיגרה של בגידות". זה כבר לא היה כזה מרגש, לא פרפרים ולא ציפורים, מן שגרה כזו. בשנים האחרונות זה היה פעם בכמה חודשים, זה לא נשמע משהו שמתרגשים ממנו. קראתי הרבה על הנושא ורציתי לידע אותך, שיש הרבה בוגדים שנמצאים בשגרת בגידות, ובתת ההכרה הם מייחלים למישהו שיפסיק להם את זה. הם לא עושים את זה מרצונם, למרות שאיבדו את העניין, כי זה נשמע טוב, זה נשמע קולי, הם מרגישים מגניבים ומה עוד. לעניות דעתי ( ושוב, תמיד ישנה הסבירות שאני טועה, בעלי חיכה שמישהו יכריח אותו להפסיק עם כל השקרים, המתחים, הפחד להיתפס וכו'). ושוב, אולי אשמע נאיבית, אבל אני מכירה את בעלי ואת התגובות שלו, והמילה "נוכל" פשוט לא מתאימה. אני מאמינה שהוא עבר את מה שכולכם פה עברתם: מנסים פעם אחת, ורואים זבאופן פלאי השמיים לא נפלו, מנסים שוב, ועוד פעם, השמים במקומם, וכך זה נגרר. מה שנקרא: הקלות הבלתי נסבלת של הבגידה. וזה כנראה ממכר.

שוב טעות...

מה שממכר בבגידה, אינה הקלות. מה שממכר זה האדרנלין. ההתרגשות הזו שגורמת לדם שלך לרתוח רק ממחשבה עליו.. הזיונים האלוהיים שהיה נדמה לך שכבר לא תזכי לחוות שוב. החידוש, כל אלה ממכרים,כל אלה גורמים לבוגד לשוב ולבגוד למרות שברוב המקרים ברור לו שהוא חי על זמן שאול, שזה ענין של זמן לפני שהוא יתפס. יודע ובכל זאת בוגד. לוקח סיכונים,כי ביננו,אם המים לא גנובים הם לא ממש מתוקים. בלי להכיר את בעלך... ככה נדמה לי בכל אופן...הוא פשוט זקן מדי לטעמי... אני יכולה לומר לך בלי היסוס בכלל, פעם בוגד תמיד בוגד. מי שטעם את הטעם לעולם ירצה ממנו ביס קטן נוסף, ואת, אני מקווה,ערוכה ומוכנה לחיים כאלה, של חשדות,של חששות,של חוסר אמון,של תהיות.

ערוכה מוכנה ומזומנה

לכל תרחיש, בדיוק כמו כל אחד אחר פה, שאמור להיות מוכן לאפשרות שייתפס או לחילופין שייתפוס את בן-זוגו בוגד בו.

זקס1

New member
בזבוז$$

וזה שאת מבזבזת משאבים עכשיו וכותבת בפרום את הזמן הזה את יכולה להקדיש למשפחה או לחברים. ולא לבזבז גם לנו את הזמן היקר (מאוד) שלנו.

בזבוז זמן

אני לא רואה בזה בזבוז זמן אבל, מבחינתך, בפעם הבאה שאתה רואה את הניק שלי, אל תכנס. תראה כמה שאני הוגנת, נותנת למעוניינים את חופש הבחירה.

שנון ומעניין.

קראתי בעיון (אל אף שזה ארוך מדי לטעמי) ספרי לי מה כל זה נותן לך ? (ולא בציניות) לאן זה מוביל אותך ? איך זה מקדם את האינטרסיים שלך ? יש מטרה בפירסום ? ללמד מישהו לקח אולי ? להפחיד מישהו ? נקמה הבנתי, אבל מה זה נותן, ואת מה זה מקדם בסופו של יום ?

מה זה נותן

לאחר שגיליתי את דבר הבגידה, ולאחר שצרפתי את חלקי הפאזל אחד לאחד והבנתי שמישהו (גם בעלי וגם האסטרולוגית) היו מספיק יהירים להמשיך ולשחק את המשחקים שלהם למרות החשדות שלי שהיו מבוססים והתמקדו בה. אם קראת את האתר אתה בוודאי מביןשלא חשדתי באופן כללי, אלא, הייתי מאד ממוקדת :תמיד שאלתי "האם אתה בקשר עם האסטרולוגית? והתשובה היתה "מה פתאום") ונזכרתי איך לפני הרבה שנים הוא לקח אותי אליה הביתה על מנת שאכיר אותה ( היא כנראה מאד הסתקרנה לדעת איך נראית אשתו של המאהב שלה...) ולאחר שיחת הטלפון שניתק ב"טעות במספר" ולאחר שאמרתי לו מפורשות שבדקתי ו"הטעות במספר" היתה האסטרולוגית, והוא ביקש שלא אספר לבעלה כי "את סתם תהרסי משפחה" - אחרי כל זה הם המשיכו. ולמה? כי לא ספרתי לבעלה, כי בתמימותי חשבתי שהם יפסיקו. אז הייתי בסדר, לא נקמתי, לא הלכתי להרוס משפחה. ומה יצא מזה? הם ראו שלא קורה שום דבר רע והמשיכו. אז שלא אתעצבן???? הפעם למדתי את הלקח. הבנתי שאם לא אעשה משהו דרסטי לא יהיה לי שקט אף פעם. אז החלטתי הפעם להלחם ולנקום. מה יצא מהנקמה הזו? הם כיום מסוכסכים. היא מאשימה אותו שסיפר לי יותר מדי, ושהוא לא מסוגל למנוע ממני את הפרסום. אני מבחינתי לא מתכוונת להכנע. המתח ביניהם משרת את מטרותי ואני עכשיו יותר רגועה. יש לי שאלה, אחרי כל החשדות הממוקדים, ואחרי שתפסתי את שיחת הטלפון המפלילה הם לא הפסיקו, למה פתאום שאני אאמין כשאומרים לי: "החלטנו שלא ניפגש יותר וגם לא נקיים שיחות טלפון". למה שאאמין לזה? לכן החלטתי לנקוט יוזמה, לעשות מעשה שיסכסך ביניהם, שלא יחלמו אפילו להמשיך ולהפגש. לדעתי, הם כל כך בכסאח שהרסתי להם גם את הזכרונות המתוקים ואת הרצוןלעשות את זה שוב לא רק אחד עם השני,אלא, גם עם אנשים אחרים. המטרה שלי, אם זה לא היה ברור, היתה לזעזע את שניהם. האסטרולוגית כיום חיה במתח, שימו לב למה שכתבתי באתר, כיום בקישורים הממומנים, כשמקלידים את שמה מופיע אתר של אסטרולוגית אחרת, מגי אדם, כנראה חברה שלה שהתנדבה לעזור לה לטשטש את הקשר בין אתר הניאופים לבין האתר שלה. (כן, יש לה אתר). היא שלחה לי אימיילים עם איומים, היא שלחה לי מכתבים רשומים מעו"ד עם איומים- כל האיומים האלה גוועו בקול דממה דקה, כי היא פוחדת לפתוח את תיבת הפנדורה הזו. כרגע, היא אומנם לחוצה, אבל בעלה לא יודע כלום. וזה המצב האופטימלי מבחינתי: אני רוצה אותה לחוצה, אני רוצה שלא יהיה לה שקט, ומצד שני אף אחד לא יכול להאשים אותי שהרסתי משפחה. יכולתי לספר לבעלה ( אני יודעת מי הוא ויש לי הטלפון הנייד שלו) ולא עשיתי את זה. אז אם נסכם את מה שזה נותן לי בעיקר: עכשיו אני יותר בטוחה שהם לא יחזרו להפגש. אם הייתי יושבת בשקט היה קורה מה שקרה לפני 4 שנים, הם אולי היו מתנזרים לכמה חודשים, שנה , שנתיים ואז היו מרגישים שהקרקע בטוחה להתחיל שוב. כיום אני בטוחה, שזה לא יקרה. אז זהו, אני מקווה שהבהרתי את עצמי, והסברתי למה הנקמה הזו היתה חשובה לי בשביל השקט הנפשי שלי. ואגב, לאחר שבעלי ראה שאין לי שום כוונה להוריד את האתר, הוא פשוט ירד מהעניין. זה לא מעניין אותו, אנחנו לא מזכירים לא את האתר ולא את הבגידה, ממשיכים את חיינו כאילו כלום לא קרה, כל אחד הסיק את המסקנות לעצמו והיא הפסיקה להתקשר ( אחרי שהודעתי לה חד משמעית שהטלפון הבא שלה יוביל שיחה מאד מפורטת עם בעלה), והכל על מי מנוחות מבחינתנו. לאתר יש חיים משלו, אני לא צריכה להאכיל אותו או להשקות אותו, מידי פעם כשבא לי, אני נכנסת לאחד הפורומים ומעוררת קצת מהומה ( כמו פה, למשל) ונהנית מכל רגע.

אני חייב להודות

שהמהומה בהחלט מעניינת, שידוע שרכילות וקרבות הם נושאים מרתקים. ואשאל אותך עוד כמה שאלות שאינם קשורות לנקמה, ואשמח אם תעני לי, קודם לכן אודה לך על תשובתך המספקת ומבהירה. מערכת יחסים זוגית (חוקית כמובן) מבוססת על אהבה פתיחות וחברות בין בני הזוג, מה קורה אחרי מאבק (כמעט מלחמה) ? יש ביניכם אהבה ? הדדית ? את אוהבת אותו ? הוא אוהב אותך ? יש ביניכם פתיחות ? ואולי הוא רק פוחד ממך ?! נישארת חברים ? את פיתרון נכון בשבילו ? זה שהוא נישאר איתך ואת איתו, זה כדי לשמור על פוזה בין החברים ? או שבאמת נישאר משהו ?! אני בטוח שאת אישה חזקה מאוד, יודעת מה את רוצה מעצמך, אז נכון, פרשת האהבים ביניהם היסתיימה, ואז ???? עכשיו הוא מאוהב בך ? או אולי את חושבת בעתיד שהוא יהיה ? ושאלת השאלות, את אוהבת אותו ? ניצחת זה ברור, זה מספיק ? עם זה את רוצה לחיות את שארית חייך ? את מבינה אותו ? הבנת את הצורך בריגוש אחרי תקופת שיעמום (כניראה) ? הרי אם הכל היה בסדר הוא לא היה מגיע לשם (מנסיון) הרי אם היית כל כך טובה כבת זוג, למה היה לו הצורך לרעות בשדות זרים ? סלחי לי על החטטנות, אבל אם אבין אותך, אבין עוד כמה דברים.

יופי של שאלות

סוף סוף מישהו שואל שאלות לעניין ולא סתם מתלהם מעצם הנקמה או סתם נדלק על הציניות. אשתדל לענות על שאלותיך אחת לאחת ובשיא הכנות: שאלתך: מערכת יחסים זוגית (חוקית כמובן) מבוססת על אהבה פתיחות וחברות בין בני הזוג, מה קורה אחרי מאבק (כמעט מלחמה) ?
תשובה:לא היה מאבק ביני לבינו, המאבק הוא ביני לבינה. זה כל העניין, במכוון הסטתי את שדה המערכה לכיוון שלה. אצלנו, מייד לאחר שהתוודה, פרשתי לעיכול ואז קבלתי את ההחלטות שלי, שאחת מהן היתה: קרה מה שקרה אני לא אתן לזה להרעיל את החיים בינינו. ואת הכעסים שלי אני אוציא בכיוון אחר. שאלתך: יש ביניכם אהבה ? הדדית ? את אוהבת אותו ? הוא אוהב אותך ? יש ביניכם פתיחות ? ואולי הוא רק פוחד ממך ?! נישארת חברים ? את פיתרון נכון בשבילו ? זה שהוא נישאר איתך ואת איתו, זה כדי לשמור על פוזה בין החברים ? או שבאמת נישאר משהו ?!
תשובה: באופן כללי לכל השאלות הרבות שמופיעות כאן: כן, כן וכן. יש אהבה הדדית ויש פתיחות , חוץ מאשר נושא הבגידה, הוא ביקש שהנושא הזה לא יעלה יותר בבית, ואני עומדת בזה, הנושא לא עולה בשום צורה, גם לא כשבטלוויזיה מדברים על בגידות או שהולכים לסרט ומדובר על בגידות, כאילו לא היה דבר. זהו, כמו שבביתו של התלוי לא מדברים על חבל, אצלנו בבית לא מדברים על בגידות, בוגדים וכל ההטיות האחרות. שאלתך: אני בטוח שאת אישה חזקה מאוד, יודעת מה את רוצה מעצמך, אז נכון, פרשת האהבים ביניהם היסתיימה, ואז ???? עכשיו הוא מאוהב בך ? או אולי את חושבת בעתיד שהוא יהיה ?
תשובה: כן, הוא מאוהב בי, עכשיו יותר מתמיד, באופן פרדוכסלי, הוא מעריך את המאמצים שהשקעתי על מנת להלחם עליו, הוא מעריך את התבונה ואת הנחישות שלי, למרות שאני בטוחה שהיה מעדיף שאפנה את כשרונותי לאפיקים אחרים. שאלתך: ושאלת השאלות, את אוהבת אותו ?
תשובה: כן, אחרת לא היינו ביחד אחרי כל הסיפור הזה. שאלתך: ניצחת זה ברור, זה מספיק ?
תשובה: לא, עוד לא ראיתי מספיק דם. עם זה את רוצה לחיות את שארית חייך ? שאלה שלי: עם מה? שאלתך: את מבינה אותו ? הבנת את הצורך בריגוש אחרי תקופת שיעמום (כניראה) ?
תשובה: כן, ועוד איך, ולכן הצלחתי להשתלט על רגשותי ולא לעשות מעשה נמהר כמו להעיף אותו מהבית. שאלתך: הרי אם הכל היה בסדר הוא לא היה מגיע לשם (מנסיון)
תשובה: נכון, וגם את זה לקחתי לתשומת ליבי, ואי לכך הבן-אדם חי עכשיו בגן עדן עלי אדמות. אתה יודע, כשיש לך פצע מוגלתי הוא כואב ומציק אבל אתה מגן עליו שלא יגעו בו כדי שלא יכאב לך, אבל קורה שפתאום מגיעה מכה בלתי צפויה, חזקה וכואבת, אתה צורח מכאבים, אבל אחר כך מבין שהמכה הזו פוצצה לך את הפצע, המוגלה יצאה, ועכשיו שום דבר לא כואב ולא מציק. זה מה שקרה לנו. בעלי אפילו אמר פעם: "חבל שכל זה לא קרה הרבה קודם". שאלתך: הרי אם היית כל כך טובה כבת זוג, למה היה לו הצורך לרעות בשדות זרים ?
תשובה: זו חזרה על אותה שאלה בנושא הריגוש, אז התשובה כמו שם. ובנוסף, אם תקרא את הפוסטים שמופיעים כאן לרוב, כולם, אבל כולם, מאד אוהבים את בני זוגם, ומעריכים אותם, הרבה משתמשים כאן בביטוי "אהבת חיי", אז מה? הם לא בוגדים? לא תמיד כשמישהו רועה בשדות זרים זה בגלל שבן זוגו רע. סלחי לי על החטטנות, אבל אם אבין אותך, אבין עוד כמה דברים. אני מקווה שעזרתי לך להבין אותי, ובאמצעות זה להבין עוד כמה דברים בחיים. אני בעקבות הארוע המלמד הזה, הבנתי הרבה מאד דברים שלא הבנתי קודם: על עצמי, על בעלי ועל החיים בכלל. כן, זה היה בית ספר לכל דבר ועניין, וכידוע לך, אף אחד לא נהנה ללמוד בבית הספר!!!!

mookii

New member
לא קראתי את הכל, אבל

לדעתי היית צריכה לצאת למלחמה נגדו ולא נגדה! אולי המלחמה היתה סוגרת לך הפינה הזו... אולי היית מפסידה, אבל זה שהוא מבקש ממך להשאיר אותך בשקט בבית עם הנושא... את מתפוצצת מבפנים! את הפסדת במלחמה שלא התחלת אותה. הוא, כן הוא שאת מגוננת עליו שולט בך כמו שאת לא מבינה עד כמה. כל כך פחדת להפסיד... שנלחמת נגדה.... והיא בכלל לא קשורה לביחד שלך איתו.............. ככל שאת מסבירה את עצמך יותר, את יוצאת יותר חלשה.

חבל שלא קראת הכל

אם היית קורא היית מגיב אחרת. אני לא מתפוצצת מבפנים- הכל יצא החוצה. לא הפסדתי בשום מלחמה. אני לא פוחדת מכלום, אני חזקה, בטוחה בעצמי, מודעת לכישורי, יכולותי והכוחות הפנימיים שלי. וככל שאני מסבירה את עצמי יותר, אני מרגישה שאני חוזרת על עצמי כי אנשים מעדיפים להגיב בלי לקרא, ונשארים עם הדעות הראשוניות שלהם. תתגמש!!!!

קראתי הכל. מעניין... ../images/Emo222.gif

וגם מאד אנושי, אם כי לאו דוקא הומני... את שאר מחשבותי בנושא אשמור לעת עתה לעצמי. אבל אין ספק שזה עוד סיפור חיים שבשביל להתוודע אליו הפורום שווה... אורפאוס
נ.ב. למה שתי הפניות שונות בשמות שונים לאותו אתר עצמו (או שיש הבדלים נסתרים שלא ראיתי)? ונ.ב. 2: כשעונים שווה הצצה קטנה בכרטיס, ענית לכמה בנות כאן כולל האחרונה כאילו הן בנים...

מתנצלת

אם פניתי לנשים שבחבורה בלשון זכר, זמני ההפסקות שלי קצרים ואני לא יכולה להספיק גם להציץ בכרטיס האישי וגם לענות כמו שצריך. 2 הפניות כי יש יותר מאתר אחד. אלה אתרי ראי.הכל אותו דבר. אם באמת אתה רוצה לדעת את הסיבה, פשוט רציתי קצת לבדוק את האלגוריתם של מנוע החיפוש של גוגל, לראות אם הוא מבחין באתרים זהים עם כתובות שונות ( הוא כן ) אגב, האתר שלי מופיע גם בקישורים הממומנים וגם שם היו לי כמה "קרבות" עם הרובוט של גוגל, למשל, הוא לא מאפשר להעלות אתר בקישורים הממומנים תחת מילות מפתח שאינן תואמות את תוכן האתר , ולאחר שהבנתי איך הוא עובד הצלחתי "לעקוף" אותו ולהעלות את האתר שלי תחת מילות מפתח שאין קשר בינן לבין תוכן האתר.

תודה

נהניתי וקצת למדתי. והערה אחרונה, אני חושב שכדאי לעשות סוף לזה יום אחד, בשבילך, לא בשביל האסטרולוגית. כי זה ניראה לי ביזבוז אנרגיה גדול מדי מאנשים טובים מדי, ואף אחד לא שווה את זה. אני מודה לך על תשומת הלב.

למעלה