לא יודעת זו לא תשובה אך היא שלך..
לי אין בעיה לארגן רק אם תהיה הענות לי קשה לדבר להרגיש קרובה ללב ולא להפגש עלמה, הגבת לנושא שכתבתי לרולן וקראת שלא רציתי לענות בהרחבה אז אצטרך לספר לך, דבר נוסף עלי נכון שהבנת שעברתי סדנאות, וזה נכון אך את חיי אינני מנהלת לפי הכלים שקבלתי שם עברתי ולא מעט אולי יותר אולי פחות אך התנסיתי וגם למדתי להתבונן על החיים בעיניים אחרות ואולי אני היום לא נותנת לכל דבר בחיי לחרוט ולא שעברתי ונגמר החיים מורכבים מהאירועים שמכשילים ומכשלים ביום יום אך יודעת אך לטפל באירועים ובאיזה דרך לפתור בניתי לעצמי אמונה משלי, אינני מאמינה באלוהים זו דרכי (סליחה למאמינים) מאז בכל אירוע אני מתבוננת, שואלת מחפסת את המסר, מבינה, מקבלת, ומגיבה בהתאם נשמע פלצני אך עלמה אני קוראת לזה "תבונה" ואין לך מושג איזה פלאים זה מכניס לחיי כמה שליטה בחיי כמה מודעות כמה קבלה כמה רוגע וכמה אהבה לכן מה שאת אמרת שאינך יכולה לשים בצד את העבר אני אומר זה מה שהייתי צריכה לעבור כדי לראות ולקבל מסר מה עלי לשנות (לתקן) בקיצור שום דבר לא מקרי כל מה שאת עברת ותעברי לא מקרי אלה מסרים איפה עלינו לעבוד ולתקן כלומר לשנות התנהגויות ההסבר שלי מורכב וקשה לי את הכל לעלות על כתב אך הסברתי על קצה המזלג אם תביני או תקבלי ...בכל אופן זו דרכי וזה שלי והתוצאות מדברות בעדן * יוה... "כל אחד מקבל מה שמגיע לו" אני שונאת לטאות חלחלה יש לי מזה ותראי מזה שמים לי אותה מול העין ללא הפסקה את רואה מה זה, ממש לא סתם אילנה באהבה והתבוננות מגיעים לשלימות