בגידות רבותי בגידות...

rolan

New member
מזל טוב

את שייכת בודאי ששייכת אם את רוצה ללמוד על משפחות מורכבות אנא היכנסי לשער הפורום של יש דבר המנהלת תוכלי להבין טוב יותר או ש... מכירה את הבדיחה: הילדים שלך והילדים שלי מרביצים לילדים שלנו (-P זה זה...

רולן יקרה

יש לי חברה נפלאה שהיא גם יועצת זוגית. יום אחד דיברנו על מע" יחסים ,והיא אמרה לי שני דברים. 1. כאשר כואב לבן הזוג שלך ואת מרגישה את הכאב ! זה סימן של כימיה טובה 2.כאשר יש לבן זוגך בעיה ואת חושבת על פתרון מהלב ,ממש כמו פתרון לילד שלך ,זה סימן של אלכימאיות... עכשיו את מבינה מהיכן העצב? נשיקות

rolan

New member
עכשיו יונה'לה

זה עושה לי דמעות בעיניים
ואני לא ידעתי מהיכן הוא נובע.... העצב הזה... מזל, מזל, שאני אשה שמחה מטבעי

רולן המשפט האחרון היה גדול גדולכמוך

לפעמים כשאני קוראת את החוויות שכולם כאן עוברים סליחה אבל הם מאחוריי אני רוצה מאוד מאוד (אני עכשו גם עם דמעות) לומר לכן ואפילו לצעוק אל תתנו לזה כוח רציתי להגיד הרבה דברים אך לכתוב זה קצת מסובך אומר לך ו ל כ ו ל ם שאתן בליבי ומוסרת את אהבתי רולן, כמה חברות יש בפורום הזה? חשבתי על מפגש, מה דעתך אולי בשבת הקרובה תגידי מה דעתך אילנה

rolan

New member
חבירות...../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif

להתפקד.... יש כאן הרבה חלק מהן משתתף פעיל יומיום
חלק אחר - צופה, קורא
ועוד כהנה וכהנה אף פעם לא ספרתי... עושה מזל רע
סתאאאאם יש כאן חבורה קטנה של נשים וגברים שאני כולי תקווה שתגדל ברבות הימים מפגש אמרת?... נראה לי שמוקדם מדי אבל תגידו אתם
הלווווו ..... יש מישהו בבית?.....

עלמה 3

New member
אילנה,

לי מאד קשה לקחת את העבר ולשים אותו מאחור, כן הוא מאחור משאיר צלקות ושובלים אולי דקיקים, אבל עדין קיימים. אני מכירה את המשפט הזה, אל תתני לזה כח.......קל לומר את זה , בכדי להשתמש בו צריך חוסן נפשי מספיק חזק על מנת להתעלם ולא לתת כח. לגבי מפגש לא יודעת להגיד עדין. עלמה

לא יודעת זו לא תשובה אך היא שלך..

לי אין בעיה לארגן רק אם תהיה הענות לי קשה לדבר להרגיש קרובה ללב ולא להפגש עלמה, הגבת לנושא שכתבתי לרולן וקראת שלא רציתי לענות בהרחבה אז אצטרך לספר לך, דבר נוסף עלי נכון שהבנת שעברתי סדנאות, וזה נכון אך את חיי אינני מנהלת לפי הכלים שקבלתי שם עברתי ולא מעט אולי יותר אולי פחות אך התנסיתי וגם למדתי להתבונן על החיים בעיניים אחרות ואולי אני היום לא נותנת לכל דבר בחיי לחרוט ולא שעברתי ונגמר החיים מורכבים מהאירועים שמכשילים ומכשלים ביום יום אך יודעת אך לטפל באירועים ובאיזה דרך לפתור בניתי לעצמי אמונה משלי, אינני מאמינה באלוהים זו דרכי (סליחה למאמינים) מאז בכל אירוע אני מתבוננת, שואלת מחפסת את המסר, מבינה, מקבלת, ומגיבה בהתאם נשמע פלצני אך עלמה אני קוראת לזה "תבונה" ואין לך מושג איזה פלאים זה מכניס לחיי כמה שליטה בחיי כמה מודעות כמה קבלה כמה רוגע וכמה אהבה לכן מה שאת אמרת שאינך יכולה לשים בצד את העבר אני אומר זה מה שהייתי צריכה לעבור כדי לראות ולקבל מסר מה עלי לשנות (לתקן) בקיצור שום דבר לא מקרי כל מה שאת עברת ותעברי לא מקרי אלה מסרים איפה עלינו לעבוד ולתקן כלומר לשנות התנהגויות ההסבר שלי מורכב וקשה לי את הכל לעלות על כתב אך הסברתי על קצה המזלג אם תביני או תקבלי ...בכל אופן זו דרכי וזה שלי והתוצאות מדברות בעדן * יוה... "כל אחד מקבל מה שמגיע לו" אני שונאת לטאות חלחלה יש לי מזה ותראי מזה שמים לי אותה מול העין ללא הפסקה את רואה מה זה, ממש לא סתם אילנה באהבה והתבוננות מגיעים לשלימות

עלמה 3

New member
אילנה, לא כל כך מיכרה אותך,

ולא מכירה את התוצאות בחיים שלך, אז לא מתווכחת את יודעת עם תוצאות לא מתווכחים
אכן נכון, את צודקת, כל אחד מקבל את מה שמגיע לו........ אני יודעת שלטאות עושות מזל טוב - ע"פ אמונתיי
עלמה

הלטאות שראיתי בחיי לא הביאו לי מזל

ואני לא מאמינה שאיזו חיה או משהו יכול להביא לי או לתת "יש לך או שאין לך" לפי מסקנתי: יש לי מזל יותר משכל (אם להודות או לא זה מה יש ) לגבי חיות: לפני הרבה שנים סיפר לי שכן מצרי של אימי כשראה שניסיתי לסלק "פרפר" "שלפרפר" יש נשמה מבשרת (סוג הפרפר חום אפרפר) אם רואים אותו הוא בא לבשר הפתעה או שמקבלים טלפון לא צפוי או מגיע אורח לא צפוי או מכתב לא צפוי וכול מה שמגיע חיובי עקבתי אחרי זה מסקרנות, אולי זה מקרי אבל עובד אך כל אדם באמונתו יחיה אז אני מבינה שלא מתאים לך להתארגן למפגש? ענית לא יודעת, הבנתי נכון? אילנה

עלמה 3

New member
לכבוד ל"ג בעומר מגישה לך מה- ../images/Emo117.gif

על ה-
ו-
שימי לך קצת מלח והיום לקינוח -
המממממממממממממ חזרתי עכשיו מהקומזיץ הכתתי של בני, היה נפלא , כל כך אוהבת מדורות.. אז ערב נפלא ול"ג בעומר כייפי עלמה

rolan

New member
פסק זמן../images/Emo170.gif../images/Emo169.gif../images/Emo167.gif../images/Emo117.gif

הולכים לבקר את חתלתולית במדורה חוזרים עוד מעט לא לברוח... |סתאאאאם| למה אין אייקון כזה

גם אני שבתי מהמדורה

ריח העשן בשער בבגדים ובכל פינה,חייבת להרביץ מקלחת ולשוב ריחנית ונקיה. בקשר למפגש ,רק תגידו מתי והיכן ואני יוצאת לדרך. ועד שאשוב בבקשה לחמם את המים כי מתאים לי כוס תה עם נענע

rolan

New member
חיפשתיך בכל פינה....../images/Emo6.gif

גם אנחנו שבנו... טוב שאוהי בא הראה לי מה קורה מתחת לאפי בל"ג בעומר לאורך כל רצועת החוף מולנו ים של אנשים מדורות עשן ומה לא... וואווווו
ואני חלמתי על מקל מרשמלו שרוף

rolan

New member
הכל פתוח עוד לא מאוחר....

אני ממתינה לקבל מסרים אישיים הכוללים: ימי הולדת שלכם, בן/בת זוגכם וילדיכם אנא הצטרפו כדי שאשלים את הרשימה

למעלה