בגלל נהירת החדשים לפורום,
שאלון*. נכון, צדקתם, משעמם לי. אבל עדיין! ענו עליו שנכיר אחד את השני יותר טוב וכאלה
כללי שם: גיל: הגעתי לפורום הזה דרך...: דיסק אהוב: שיר אחד שאני אוהב מאוד: עושה לי את היום 1.לקום בבוקר ולאכול: 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: 3.להעביר את היום בלעשות: 4.לבלות את היום שלי עם: 5.להיות כל היום ב: 6.עושה לי את היום כשמישהו: החופש הגדול 7.יש עבודה? 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית- אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים- אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים- 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? 10.החופש: -ירדתי/ארד לאילת: -טסתי/אטוס לחו"ל: מוזיקה 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? 13.והכי מעצבן/מייאש? חנויות מזון 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? 15.הדבר המגוחך ביותר שקרה לכם בחנות מזון: קולנוע 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו: 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע: 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע: 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה: 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע: מתנות 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? 23.ובהכי טוב? 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? (לקוח מפורום "סקרים ושאלונים". בחיי, פותחים היום פורום לכל דבר!) *השאלון מנוסח בלשון זכר/רבים-זכר אך מיועד לכל המינים
שאלון*. נכון, צדקתם, משעמם לי. אבל עדיין! ענו עליו שנכיר אחד את השני יותר טוב וכאלה