בגלל נהירת החדשים לפורום,

דיתוּש

New member
בגלל נהירת החדשים לפורום,

שאלון*. נכון, צדקתם, משעמם לי. אבל עדיין! ענו עליו שנכיר אחד את השני יותר טוב וכאלה
כללי שם: גיל: הגעתי לפורום הזה דרך...: דיסק אהוב: שיר אחד שאני אוהב מאוד: עושה לי את היום 1.לקום בבוקר ולאכול: 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: 3.להעביר את היום בלעשות: 4.לבלות את היום שלי עם: 5.להיות כל היום ב: 6.עושה לי את היום כשמישהו: החופש הגדול 7.יש עבודה? 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית- אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים- אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים- 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? 10.החופש: -ירדתי/ארד לאילת: -טסתי/אטוס לחו"ל: מוזיקה 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? 13.והכי מעצבן/מייאש? חנויות מזון 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? 15.הדבר המגוחך ביותר שקרה לכם בחנות מזון: קולנוע 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו: 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע: 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע: 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה: 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע: מתנות 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? 23.ובהכי טוב? 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? (לקוח מפורום "סקרים ושאלונים". בחיי, פותחים היום פורום לכל דבר!) *השאלון מנוסח בלשון זכר/רבים-זכר אך מיועד לכל המינים

דיתוּש

New member
ואני עונה ראשונה.

שלא תגידו שאני לא משתתפת. כללי שם: יהודית גיל: 1מה זה משנה6 הגעתי לפורום הזה דרך...: הדף הראשי של תפוז, עוד כשהוא היה בתחילתו והספיק להיסגר פעם אחת. דיסק אהוב: A Rush of Blood to the Head שיר אחד שאני אוהב מאוד: Sparks עושה לי את היום 1.לקום בבוקר ולאכול: עוגת שוקולד (ולשתות ספרייט) 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: ממ.. תלוי ביום, תלוי במצברוח. 3.להעביר את היום בלעשות: כ-ל-ו-ם 4.לבלות את היום שלי עם: עמית 5.להיות כל היום ב: מיטה 6.עושה לי את היום כשמישהו: מחבק החופש הגדול 7.יש עבודה? לא לצערי 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית- 50 אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים- 20 אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים- 30 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? ללכת למשרד הפנים להוציא ת"ז. מה כיף בזה? אין לי מושג. 10.החופש: -ירדתי/ארד לאילת: לא אין כסף! -טסתי/אטוס לחו"ל: טסתי להונגריה
מוזיקה 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? פייייי.... בחורף 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? הייתי עם ידיד ב"טאוור רקורדס", ולאיש לידנו נפל הדיסק מהיד והתחלתי לצחוק בקולי קולות והאיש הסתכל עליי ונעלב. אותי זה הצחיק, נו. 13.והכי מעצבן/מייאש? חיפשתי שעות דיסק. ולא מצאתי. חנויות מזון 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? ביקשתי מהמוכר לתת לי קשיות בצבע סגול ולא צהוב, והוא בהה בי. הרבה זמן. 15.הדבר המגוחך ביותר שקרה לכם בחנות מזון: קניתי גרבר אפרסקים. (בשבילי) קולנוע 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו: בקושי ראיתי סרטים בקולנוע בחיים שלי 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע: מטריקס
18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע: לא ראיתי סרטים מפחידים בקולונוע, רק בדיוידי עם חברים 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה: שכחתי את השם שלו, אבל הייתי בת 12 והוא היה 18 ומעלה
20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע: Rat Race מתנות 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? 30 ש"ח (במידה ואני לא מרוששת באותו רגע) 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? 50-70 ש"ח (במידה ואני לא מרוששת באותו רגע) 23.ובהכי טוב? 100+ ש"ח (במידה ואני לא מרוששת באותו רגע) 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? תיק לדיסקמן ודיסקים 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? אורגן.
קדימה, לענות לענות.

אני

כללי שם: שירי גיל: 15 הגעתי לפורום הזה דרך...: המודעת פרסום של תפוז דיסק אהוב: בימים האחרונים - אוקיי קומפיוטר, ראש אוף בלאד שיר אחד שאני אוהב מאוד: בימים האחרונים [נו מה]... איירבג? עושה לי את היום 1.לקום בבוקר ולאכול: אין משהו ספציפי 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: מה? :O 3.להעביר את היום בלעשות: סקס. סתם. כאילו גם. לא, להיות עם אנשים שאני אוהבת. 4.לבלות את היום שלי עם: ^ 5.להיות כל היום ב: מקום שבו האהובים
6.עושה לי את היום כשמישהו: שאני אוהבת איתי :S [אוקי זה היה ממש מיותר כל הסדרה] החופש הגדול 7.יש עבודה? כן 8.חלקו את הזמן לאחוזים: עזבו אותי מתמטיקה אחוזים לזמן שאני בבית- רוב אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים- פחות מרוב :S אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים- לא רוצה 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? נו 10.החופש: -ירדתי/ארד לאילת: לא -טסתי/אטוס לחו"ל: לא מוזיקה 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? שבוע שעבר 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? שמישהי באה משומקום והתחילה ללטף לי את השיער ולהאנח 13.והכי מעצבן/מייאש? - חנויות מזון 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? לא היה 15.הדבר המגוחך ביותר שקרה לכם בחנות מזון: נפלתי מכסא ביטבתה [וואי בכל שאלון איכשהו זה מגיע] קולנוע 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו: - 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע: - 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע: אני גרה בכפר אני לא הולכת לקולנוע 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה: ככה 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע: - מתנות 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? לסתם חבר אני לא אקנה מתנה :X 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? תלוי אם אני היחידה שמשתתפת בקנייה 23.ובהכי טוב? שש 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? לאיודעת 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? מחשב? גיטרה? |הו משפחה אהובה|

Broken Wings1

New member
אלוהָ :)

כללי שם: סלעית. גיל: 15. הגעתי לפורום הזה דרך: שיעמום.. דיסק אהוב: נכון לעכשיו.. Norah Jones - Come Away With Me שיר אחד שאני אוהב מאוד: שוב, נכון לעכשיו.. Travis - Writing To Rich You עושה לי את היום 1.לקום בבוקר ולאכול: כלום, בדרך כלל. 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: הא? 3.להעביר את היום בלעשות: ממ.. לשמוע מוזיקה. 4.לבלות את היום שלי עם: אנשים שאני אוהבת. 5.להיות כל היום ב: נו. לא יודעת עזבו אותי. חח. 6.עושה לי את היום כשמישהו: מחבק אותי.. או מילים מסויימות :) החופש הגדול 7.יש עבודה? לא :/ 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית - ממ. רוב. אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים - פחות. אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים - מספיק D: 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? הרבה כלום :) 10.החופש: -ירדתי/ארד לאילת: לא שזכור לי. -טסתי/אטוס לחו"ל: נופ. מוזיקה 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? חודש +, בערך. 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? נמנמ. 13.והכי מעצבן/מייאש? המוכר היה מעיק כזה. חנויות מזון 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? לא יודעת. אני לא רוכשת אוכל הרבה. :) 15.הדבר המגוחך ביותר שקרה לכם בחנות מזון: כנ"ל. קולנוע -לא הולכת כמעט לסרטים- 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו: 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע: 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע: בקולנוע? גוטיקה. נדמה לי. 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה: חחח. 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע: ממ. פוקימון? P: מתנות 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? תלוי :) 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? כמה צריך.. 23.ובהכי טוב? כמה שצריך.. 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? בכללי? חיבוק, מכתב. כרגע? פסנתר D: 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? מכתב :)

MarishA M

New member
אני עונה ! יש לי אובססיה לשאלונים..

כללי שם:מירי..מרישה. גיל:16 עוד חודשיים. הגעתי לפורום הזה דרך...:הילעע שגם היא נמצאת פה אבל משום מה לא מגיבה. דיסק אהוב:שאלה קשה מדיי. שיר אחד שאני אוהב מאוד:WHAT IF. עושה לי את היום 1.לקום בבוקר ולאכול:יוגורט. 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של:נגיד שהבנתי..COLDPLAY. 3.להעביר את היום בלעשות:טיולים ברחבי העיר..ולהיות עם אנשים שאני אוהבת. 4.לבלות את היום שלי עם:חברים. 5.להיות כל היום ב:מקום צונן. 6.עושה לי את היום כשמישהו:אומר לי שאני חשוב לו. החופש הגדול 7.יש עבודה?כן!!מתחילה מחר לעבוד.סוף סוף. 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית-40% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים- 30% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים-30% 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש?ממ בינתיים לא קרה כלום.אבל באנג'י..מקוה שיצא לפועל!. 10.החופש: -ירדתי/ארד לאילת:ירדתי.אבל לא בחופש הזה. רוצהההה. -טסתי/אטוס לחו"ל:טסתי ושוב לא בחופש הזה. מוזיקה 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק?שלשום! 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה?שנכנסתי אליה 4 פעמים ברציפות..במשך רבע שעה. וכל פעם חשבתי שזהו אני הולכת.. 13.והכי מעצבן/מייאש?שלא מצאתי ת'פסקול של ספיידרמן 2. אין את זה בארץ זונות!אבל סבתא כבר קנתה בחו"ל
חנויות מזון 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל?ממ אני בסופר כמעט כל יום..הוא מתחת לבית שלי.ולא זכור לי.. 15.הדבר המגוחך ביותר שקרה לכם בחנות מזון:עמדתי רבע שעה בתור עם קרטון חלב אחד. סופר מטומטם! קולנוע 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו:ארבעת המופלאים!..חרא סרט. 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע:טרויה/אפקט הפרפר/משחקים נסתרים/טרמינל. אני בדר"כ לא מתאכזבת מסרטים. 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע:משחקים נסתרים. 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה:לא זוכרת את שמו אבל משו שהיה אסור..רק בהצגת ת.ז..וזה היה ממזמן. 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע:מת לצעוק 3. מתנות 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר?40 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב?80 23.ובהכי טוב?100 ו.. 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת?דיסק..או משו שימושי..אין לי בעיה עם מתנות. 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם?טיסה ללונדון-פריז.. לא יודעת אם אני נחשבת חדשה אבל אני פשוט מכורה לשאלונים..אז תסלחו לי.

נועלה 123

New member
עונה...

כללי שם: נועל'ה.. גיל: 14 הגעתי לפורום הזה דרך...: חיטטתי בפורומי מוזיקה, וגיליתי פורום קולדפליי. דיסק אהוב: מאחר ששמעתי רק אחד צרוב, אז.. ניתן של להקה אחרת: Three Cheers For Sweet Revenge של מיי כימיקל רומנס.. שיר אחד שאני אוהב מאוד: Yellow עושה לי את היום 1.לקום בבוקר ולאכול: פנקייק/חביתה עם ירקות 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של:
3.להעביר את היום בלעשות: לשמוע מוזיקה... 4.לבלות את היום שלי עם: ג'ר.. 5.להיות כל היום ב: הממ... מקום קריר עם מוזיקה וסםר.. 6.עושה לי את היום כשמישהו: הממ.. עושה משו נחמד בשבילי, או גורם לי לצחוק. החופש הגדול 7.יש עבודה? לא.. 8.חלקו את הזמן לאחוזים: 60% מול המחשב, שומעת מוזיקה, 20% ישנה, 20% דברים אחרים.. (חברים וכו'..) אחוזים לזמן שאני בבית- 60% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים- 20%-25% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים- 20% 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? אממ... אסע לשנקין לחרוש על הרחוב... 10.החופש: ארוך וטוב שכך.. -ירדתי/ארד לאילת: אני מניחה שלא... -טסתי/אטוס לחו"ל: לא החופש.. מוזיקה 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? החודש.. 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? המוכר הכיר אותי, ונבהלתי וכמעט ברחתי מהחנות. 13.והכי מעצבן/מייאש? תור ארוך..
חנויות מזון 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? הממ...
15.הדבר המגוחך ביותר שקרה לכם בחנות מזון: מה? קולנוע 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו: ולקחת לך אישה. 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע: הממ... אפקט הפרפר נראה לי. 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע: מים אפלים.. סרט האימה הראשון שלי.. 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה: אין.. 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע: לא זוכרת.. =/ מתנות 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? 30-50 ש"ח 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? 50-60 ש"ח 23.ובהכי טוב? 50-100 ש"ח 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? טיול לחו"ל 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? מצלמה דיגיטלית, אייפוד..

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifעונה../images/Emo9.gif ../images/Emo41.gifכללי../images/Emo41.gif שם: סופר דפי חפי סונדרה ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif כוח ה../images/Emo39.gif שלגיה מקבימבו../images/Emo68.gif וויקס האנה-דה לאטור-בוניאן-וארטן-דורמן-ג'ונסון, או בקיצור דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif...../images/Emo9.gif גיל: 17 וקצת הגעתי לפורום הזה דרך...: הלינק שתפוז שמו כשהוא נפתח מחדש דיסק אהוב: כל הדיסקים שלי../images/Emo99.gif, של קולדפליי זה AROBTTH שיר אחד שאני אוהב מאוד: אחד../images/Emo7.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לא יכולה אחד../images/Emo7.gif ../images/Emo41.gifעושה לי את היום../images/Emo41.gif 1.לקום בבוקר ולאכול: בננה פנקייק או סתם פנקייקס או יוגורט עם גרנולה 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: מי שנמצא במערכת שלי (כרגע פיטר רוט, מקפליי וגזוז) 3.להעביר את היום בלעשות: כלום../images/Emo99.gif. או לפגוש אנשים שאני אוהבת../images/Emo9.gif 4.לבלות את היום שלי עם: ע"ע סעיף 3... 5.להיות כל היום ב: בית, או בעזריאלי 6.עושה לי את היום כשמישהו: שאני אוהבת שמח וחולק את זה איתי ../images/Emo41.gifהחופש הגדול../images/Emo41.gif 7.יש עבודה? כן אבל אני מתחילה לעבוד רק ב-31 ליולי 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית- 10% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים- 2% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים- 88% 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? ניצנים, הופעות אחרות ומפגשים 10.החופש: -ירדתי/ארד לאילת: ../images/Emo128.gif -טסתי/אטוס לחו"ל: ../images/Emo128.gif ../images/Emo41.gifמוזיקה../images/Emo41.gif 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? סוף, קניתי פיטר רוט../images/Emo9.gif 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? שנכנסתי בריצה (כי הייתי חייבת להספיק), ותוך כדי לא לנשום שאלתי את המוכר אם כבר הגיע הדיסק של אפרת גוש (כבר שאלתי אותו פעם) והוא ענה שלא אז אמרתי היי לחברה שעמדה בחנות ורצתי משם לרחובות לקנות אותו../images/Emo6.gif 13.והכי מעצבן/מייאש? שלוקח להם מיליארד שנה להביא דיסקים לחנות בנס ציונה../images/Emo46.gif ../images/Emo41.gifחנויות מזון../images/Emo41.gif 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? לא זוכרת../images/Emo3.gif 15.הדבר המגוחך ביותר שקרה לכם בחנות מזון: גם לא זוכרת../images/Emo3.gif ../images/Emo41.gifקולנוע../images/Emo41.gif 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו: סקיי קפטן../images/Emo6.gif, אבל לפחות היה ג'וד לאו../images/Emo99.gif 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע: מטריקס 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע: לא אוהבת סרטים מפחידים../images/Emo3.gif 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה: לא יודעת../images/Emo3.gif 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע: שרק אני מניחה ../images/Emo41.gifמתנות../images/Emo41.gif 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? אם אני קונה ולא מכינה, לפחות 50 ש"ח. 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? אם אני קונה ולא מכינה, לפחות 80 ש"ח... 23.ובהכי טוב? אני כמעט לא קונה וברוב המקרים מכינה, אבל אם לא מכינה אז 100 ש"ח לפחות... 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? לא יודעת../images/Emo3.gif... דיסק של זמר שאני אוהבת או כרטיס להופעה../images/Emo99.gif... 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? כרטיס להופעה של אפרת גוש../images/Emo99.gif מתנה מאחיות שלי... והיו עוד כמה../images/Emo9.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאני כן../images/Emo9.gif וגם את../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifמייקל וארטן זה כליל השלמות../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifשחקן שמשחק את הסוכן מייקל ווהן../images/Emo99.gif בסדרה "זהות בדויה" (alias) שמשודרת בערות 2 כל שישי בשעה 23:15....../images/Emo9.gif

Latisia

New member
שלי:

יצא לי לכתוב פה קצת לפני כשבוע וחצי ואז הפסקתי כי לא היה ממש מה לכתוב. זוכרים אותי? כללי שם: שרי גיל: 17 ו-7 חודשים הגעתי לפורום הזה דרך...: נכנסתי לפורומים במושא מוזיקה ומצאתי את פורום קולדפליי ברשימה
דיסק אהוב: absolution-muse
שיר אחד שאני אוהב מאוד: karma police של הרדיוהד עושה לי את היום 1.לקום בבוקר ולאכול: רק קפה!
2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: לאיודעת כול המוזיקה שיש לי בדיסק 3.להעביר את היום בלעשות: למשוע מוזיקה, אמטיוי2, ספרים וגיטרה
4.לבלות את היום שלי עם: עם חברות 5.להיות כל היום ב: לא בבית 6.עושה לי את היום כשמישהו: החופש הגדול 7.יש עבודה? לא
8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית- 80% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים-15% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים-5% 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? בנתיים הייתי 3 פעמים בכפר המוזיקה
10.החופש: -ירדתי/ארד לאילת:
-טסתי/אטוס לחו"ל:
מוזיקה 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? לפני 3 שבועות או יותר (מיוז והפיקסיז) 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? אממ המוכר של החנות היה ממש חמוד והוא התחיל איתי
13.והכי מעצבן/מייאש? שראיתי דיסק שנורא רציתי ולא היה לי כסף
חנויות מזון 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? בחור בא אליי ואמר לי שהוא רעב והוא אוסף כסף כדי לקנות לעצמו משהו לאכול והוא מחלק נשיקות תמורת שקל. היו לי מלא שקלים באנק אבל אני לא משלמת לאף אחד שינשק אותי P: חוצפה! זה היה בכפר המוזיקה לפני שנה. 15.הדבר המגוחך ביותר שקרה לכם בחנות מזון: לא יודעת קולנוע 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו: אממ נראה לי לוחד החלומות 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע: לא יודעת 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע: לא אוהבת לראות סרטים מפחידים בקולנוע 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה: רציתי נורא ל"מדריך לטרמפיסט בגלקסיה" אבל לא סיימתי עדין לקרוא את הספר לכן עדין לא ראיתי אותו בקולנוע 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע: לא זוכרת מתנות 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? עד 50 שקל 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? בין 60 ל100 תלוי מה אני ארצה לקנות לבנאדם 23.ובהכי טוב? עד 120 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? לא יודעת אולי טיונר חדש
או דיסקים 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? נסעתי לארה"ב וקנדה לחודש וחצי

ברררר

New member
אני

כללי שם:בר גיל:16 וחצי הגעתי לפורום הזה דרך...:חיפשתי! דיסק אהוב:מקולדפליי? אם כן אז "מצנחים". שיר אחד שאני אוהב מאוד:מקולדפליי? אם כן אז הכי הכי "המדען", וגם "שלט אזהרה" וגם "לתקן אותך" וגם "בתוך השטח שלי" וגם"אל תילחץ". עושה לי את היום 1.לקום בבוקר ולאכול:קורנפלקס עם חלב וסוכר ובננה חתוכה
2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של:קולדפליי ועברי לידר 3.להעביר את היום בלעשות:קסמים! סתם, לשמוע מוזיקה בעיקר. 4.לבלות את היום שלי עם:חברים ועם עצמי 5.להיות כל היום ב:בבית 6.עושה לי את היום כשמישהו:מזמין אותי למקום מגניב החופש הגדול 7.יש עבודה?כן 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית-69% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים-16% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים-15% 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש?הייתי בניצנים במופע של עברי 10.החופש: -ירדתי/ארד לאילת:ארד -טסתי/אטוס לחו"ל:לא
מוזיקה 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק?כשיצא X&Y 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה?כצעקו עלי שמה 13.והכי מעצבן/מייאש?שלא מצאתי כלום לקנות חנויות מזון 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל?התחילו איתי, לא מוזר אבל לא יודעת, תקוע כזה. 15.הדבר המגוחך ביותר שקרה לכם בחנות מזון:נשפך לי מה שקניתי קולנוע 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו:יומני הנסיכה 2 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע:טרמינל והיום שאחרי מחר 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע:הצעקה3 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה:הצעקה3, ברחתי בהתחלה. 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע:מממ שרק? מתנות 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר?0-30 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב?0-60 23.ובהכי טוב?0-80 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת?חיבוק חם ואוהב חחח 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם?נעליים שממש רציתי

0mroosh

New member
פאןפאן!../images/Emo42.gif

כללי שם:עומר גיל:16[כמעט..]. הגעתי לפורום הזה דרך...:שוטטות סתמית. דיסק אהוב:לנשום בספירה לאחור-רונה קינן, homogenic-bjork. שיר אחד שאני אוהב מאוד:paper tiger-beck עושה לי את היום 1.לקום בבוקר ולאכול:שוקו, בכל מצב צבירה.אומנם לא "אוכלים" שוקו, אבל רק שוקו בבוקר, בלי שום דבר אחר. 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של:רונה קינן,עברי לידר. 3.להעביר את היום בלעשות:כלום.פשוט לרבוץ, לשמוע מוזיקה ולשתות
. 4.לבלות את היום שלי עם:
5.להיות כל היום ב:מקלחת/קולנוע. 6.עושה לי את היום כשמישהו:מעיר אותי בבוקר עם קול עייף ורדום. החופש הגדול 7.יש עבודה?לא,אני עצלן ואין זמן [ואפילו חורז! שיאללה]. 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית-15% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים- 15% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים- 70% 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש?אני אמור להיות בארה"ב, מקווה שידחו לספטמבר ואז אספיק לקולדפליי במיאמי ליד דודיי. 10.החופש: -ירדתי/ארד לאילת:ארד -טסתי/אטוס לחו"ל:אטוס מוזיקה 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק?כל הזמן. 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה?ממ..חבר שלי היה צריך ת'דיסק של ישראל גוריון |פוי| והוא לא מצא בכל החנות, אז ביקשתי מהמוכרים והם צחקו וחשבו שאני מתלוצץ..ואז התחלנו לצחקק המון. 13.והכי מעצבן/מייאש?ורדה רזיאל ז'קונט, היא הכי מעצבן-מייאש. חנויות מזון 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל?שלקחתי ארוחה של לסבית במקדונלד'ס בטעות. זה היה נוראי, היא רדפה אחרי [בסוך מסתבר שזו הייתה אותה ארוחה, אבל שיהיה] וצעקה. אלחמדולילה. 15.הדבר המגוחך ביותר שקרה לכם בחנות מזון:הממ,לא עולה לי. אפונה וגזר, ישבו במקרר. קולנוע קשה לי לסכם את עניין הקולנוע בכמה מילים כשהוא מהווה חלק אינטגרלי מאוד ממני, אז אדלג.
מתנות 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר?כלום.הוא ממלא "סתם". 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב?לא הכל נמדד בכסף, אשקיע את כולי ואפעיל את מוחי היצירתי. 23.ובהכי טוב?כנ"ל. 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת?קורין אלאל
בכוס של גלידה, עם דובדבן וסירופ שוקולד. 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם?הו.יש המון. [בעיקרון כרטיס לארה"ב, אבל אני חומרי או משהו כזה?
]. המשך שבוע מוצלח ומהנה לכולכם!

התשובות שלייי

כללי שם:גלי גיל:14 הגעתי לפורום הזה דרך...:חיפשתי אותו בפורומים של מוזיקה דיסק אהוב:קולדפללי שיר אחד שאני אוהב מאוד:dont panic עושה לי את היום 1.לקום בבוקר ולאכול:גלידה 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של:colaplay ו queen 3.להעביר את היום בלעשות:לשמוע מוזיקה 4.לבלות את היום שלי עם:החברים 5.להיות כל היום ב:מודעון 6.עושה לי את היום כשמישהו:אומר לי שאמרתי משהו מצחיק! החופש הגדול 7.יש עבודה?לא.. 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית-40% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים- 0% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים- 60 % 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש?טיול וקייטנה עם כול החברים! 10.החופש: -ירדתי/ארד לאילת:לא -טסתי/אטוס לחו"ל:טסתי לארצות הברית!!היה מצויין מוזיקה 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק?לפני חודש...לצערי אין לי כסף.. 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה?שום דבר מצחיק לא קרה 13.והכי מעצבן/מייאש?אין לי כסף!!!!!!!!צריכה לחסוך כדי לקנות חנויות מזון 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל?אני וחברה שלי התפוצצנו מצחוק בתוך החנות בצורה קצת לא יפה 15.הדבר המגוחך ביותר שקרה לכם בחנות מזון:קניתי הרבה שטויות קולנוע 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו:מדגסקר,היה מצויין אבל קצר 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע: מפלצות בע''מ,רוק בבית ספר 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע:אין 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה:אין 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע:אין מתנות 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר?50 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב?70 עד 80 23.ובהכי טוב?90 עד 100 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת?כרטיס הופעה לקולדפללי! 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם:אין

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifהסבר כשאת רוצה להגיב לאיזשהו שרשור, את לוחצת על תגובה להודעה - שנמצא בתחתית ההודעה, ולא על "הוספת הודעה" שלמעלה... הסבר מפורט בתמונה../images/Emo26.gif

למעלה