בגלל נהירת החדשים לפורום,

Hard To Beat

New member
ללא נושא

כללי שם:הגר גיל:אוגוסט 14 הגעתי לפורום הזה דרך...:עצמי דיסק אהוב:American Idiot-Green Day שיר אחד שאני אוהב מאוד:.בטח מחר זה ישתנה-Gorillaz-Dare עושה לי את היום 1.לקום בבוקר ולאכול:לא אוהבת לאכול בבוקר
2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של:Green Day 3.להעביר את היום בלעשות:הכל חוץ מלשבת בבית 4.לבלות את היום שלי עם:חברים 5.להיות כל היום ב:חוץ(אבל אני לא ילדת רחוב,אני פשוט לא אוהבת להיות בבית
) 6.עושה לי את היום כשמישהו:אומר לי שכיף לו איתי =] החופש הגדול 7.יש עבודה?לא 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית-5% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים-60% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים-35% 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? 10.החופש: -ירדתי/ארד לאילת:הייתי בים המלח
-טסתי/אטוס לחו"ל:לא מוזיקה 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק?היום 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה?השמיעו לי דיסק שרציתי לקנות ובגלל שזה היה גבוה ולא שמעתי,קראתי למוכר וכל הקניון שמע,נראה לי
13.והכי מעצבן/מייאש?לקח לאיזה מוכרת רבע שעה(רציני)למצוא את הדיסק שביקשתי קולנוע 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו:דודג'בול.סרט גרוע 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע:שודדי הקאריביים 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע:הצלצול שתיים.אני פחדנית
19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה: 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע:רוק בבית ספר מתנות 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר?50 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב?100 23.ובהכי טוב?150 =] 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת?אייפוד 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם?לא זוכרת

Da Fish Snake

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

כללי שם: דור גיל: 16 וחצי הגעתי לפורום הזה דרך...: תפוז
חח דיסק אהוב: הדג נחש - לזוז שיר אחד שאני אוהב מאוד: של קולדפליי? אממ.. Trouble עושה לי את היום 1.לקום בבוקר ולאכול: פנקייקס 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: Foo Fighters 3.להעביר את היום בלעשות: סרטים 4.לבלות את היום שלי עם: ידידה שלי 5.להיות כל היום ב: מיטה 6.עושה לי את היום כשמישהו: בא לביקור מרחוק החופש הגדול 7.יש עבודה? כן 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית- 50% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים- 1% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים- 49% 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? Paintball או נסיעה לכנרת 10.החופש: -ירדתי/ארד לאילת: לא -טסתי/אטוס לחו"ל: לא... רק באוקטובר.. מוזיקה 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? לפני שבוע 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? פגשתי מישהו שאני עובד איתו שעתיים אחרי סוף העבודה. 13.והכי מעצבן/מייאש? גיליתי שאין דיסק שמאד מאד רציתי לקנות חנויות מזון 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? היה לי קוץ בפרילי 15.הדבר המגוחך ביותר שקרה לכם בחנות מזון: בנאדם משוגע נכנס לסופר והתחיל לאכול מלא דברים... קולנוע 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו: "זה הסיפור שלנו" 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע: שר הטבעות - שיבת המלך 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע: מלך האריות
19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה: 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע: מת לצעוק 1 מתנות 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? 50-100 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? 150-200 23.ובהכי טוב? 200 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? טיול לארצות הברית 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? טיול לארצות הברית

אוי.. אני אוהבת שאלונים!

כללי שם: לי גיל:16 וחצי הגעתי לפורום הזה דרך...: אממ לא זוכרת... דיסק אהוב: זה משתנה.. עכשיו האוסף של מאיר אריאל.. שיר אחד שאני אוהב מאוד: אוו יש יותר מידי... עושה לי את היום 1.לקום בבוקר ולאכול: פנקייק! 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: מוניקה סקס 3.להעביר את היום בלעשות:כלום עם חברים.. הכי כיף.. 4.לבלות את היום שלי עם: כל מיני אנשים... 5.להיות כל היום ב: במיטה.. 6.עושה לי את היום כשמישהו: מצחיק אותי.. החופש הגדול 7.יש עבודה? ברור, מעבידים אותנו בקיבוץ
8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית- 30% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים- 30% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים- 40% 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? נראה לי לנסוע לצפון.. 10.החופש: -ירדתי/ארד לאילת: הייתי אמורה אבל בסוף לא יצא.. -טסתי/אטוס לחו"ל: מישהו מוכן לממן? מוזיקה 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? חח לפני כמה חודשים טובים 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? מוכר אחד התלהב מחולצה שלבשתי ... 13.והכי מעצבן/מייאש? שנשבר לי דיסק
חנויות מזון 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? מי רוכש אוכל? הכל אני מקבלת חינם בחדר אוכל
15.הדבר המגוחך ביותר שקרה לכם בחנות מזון:שאחרי חצי שעה של שיחה עם המוכרת גיליתי שאני מכירה אותה... קולנוע 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו: שודדי הקריביים.. מזעזע. 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע:"המופע של טרומן" 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע:"קספר" 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה: לא קרה לי משהו כזה ... 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע: כל מה שכולל ג'ים קארי או רובין וויליאמס מתנות 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? סתם? אם הוא סתם אז למה לי להשקיע בו כסף? 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב?המון, עד כמה שצריך. 23.ובהכי טוב? השמיים הם הגבול... 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? דיסק של ניסם סרוסי. סתם. 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? את האמת שאני טיפוס של ברכות. וקיבלתי מלא ברכות שוות.

The Miller

New member
!#$#@%$%

כללי שם: עידו גיל: 15 הגעתי לפורום הזה דרך...: תפוז דיסק אהוב: alice in chains-face lift שיר אחד שאני אוהב מאוד: soundgarden-black hole sun עושה לי את היום 1.לקום בבוקר ולאכול: גחנון 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: הסמאשינג פאמקינגז 3.להעביר את היום בלעשות: כלום 4.לבלות את היום שלי עם: הכלב שלי 5.להיות כל היום ב: מיטה 6.עושה לי את היום כשמישהו: לא מעיר אותי החופש הגדול 7.יש עבודה? לא 8.חלקו את הזמן לאחוזים: 70 אחוז ישן 20 אחוז משחק המחשב 8 רואה טלוויזיה והשאר אוכל ופיפי וחירבון אחוזים לזמן שאני בבית- 90 אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים- לא יודע,כמה אחוזים... אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים- אהאהאהאאה 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? לא יודע 10.החופש: -ירדתי/ארד לאילת: לא -טסתי/אטוס לחו"ל: לא מוזיקה 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? חודשיים 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? היו שמה משחקי מחשב, וביקשתי מהמוכר שיביא לי איזה משחק והוא אמר בסדר והביא לי משחק שונה לגמרי 13.והכי מעצבן/מייאש? כבר שנה עברה מאז שהזמנתי את הדיסק שלי והוא עדיין לא הגיע חנויות מזון 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? כלום 15.הדבר המגוחך ביותר שקרה לכם בחנות מזון: היה לי גרעין של זית בפייצה עם זיתים קולנוע 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו: לא זוכר 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע: סרטי אימה זה בן זונה בקולנוע 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע: לא היה ממש אחד מפחיד 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה: ? 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע: שרק 2 מתנות 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? 100 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? 200 23.ובהכי טוב? 200 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? כרגע תופים 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? מצלמת וידאו

White Vampire

New member
שלי

כללי שם: רוית גיל:14 וחצי הגעתי לפורום הזה דרך...: סתם חיפשתי דיסק אהוב:של קולדפליי? כולם שיר אחד שאני אוהב מאוד:אממ יש הרבה אבל Shiver וWhat if עושה לי את היום 1.לקום בבוקר ולאכול: כלום 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: MCR,HHH,היהודים... 3.להעביר את היום בלעשות: כלום 4.לבלות את היום שלי עם: ליצ'י הכלבלב השחור 5.להיות כל היום ב: בית 6.עושה לי את היום כשמישהו: ? החופש הגדול 7.יש עבודה? יש כל מיני..אבל לא משהו קבוע 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית-40 אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים-30 אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים-30 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? יש הרבה תלוי מה נחשב אצלכם כיף...נלך והלכתי לים, הייתי במטאליסט, נלך לסופרלנד, חזרות, יש הופעות.. 10.החופש: -ירדתי/ארד לאילת: עדיין לא, אבל אולי -טסתי/אטוס לחו"ל:כנראה שלא השנה מוזיקה 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? לפני כמה חודשים אני חושבת.. 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? אממ...כלום 13.והכי מעצבן/מייאש?שיש כמה דיסקים שאני מחפשת בכל הארץ כמעט בכל חנות אפשרית ואני לא מוצאת למרות ששמעתי שהם יצאו בארץ... חנויות מזון 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל?אממ...כלום 15.הדבר המגוחך ביותר שקרה לכם בחנות מזון:לא יודעת קולנוע 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו:לא יודעת אם היה כזה.. 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע: היו כמה 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע:סרטים מפחידים ראיתי בDVD לא בקולנוע 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה: לא יודעת 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע:אממ..לא יודעת מתנות 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? לא אשקיע כסף נעשה משהו "אומנותי" שאמנם יראה כמו סתם קישקושים של ילדים בגן...או שאשקיע עד 20 ש"ח, לא יותר 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? קצת יותר...לא יודעת מה בקשר לכסף אבל אני גם אקנה משהו וגם אצייר איזה משהו מכוער (ככה זה שאין כישרון) כדי שיחשבו שהשקעתי 23.ובהכי טוב? אה, בערך 50 ש"ח, לא יותר כולל ציור ועוגה שאפיתי לבד (ובגלל זה הטעם שלה ככה) 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? פחד מוות שחברתי רותם כבר הבטיחה לקנות לי, ויש לי את רשימת הדיסקים שאני רוצה שיקנו לי אבל אנשים מתעלמים ממנה וקונים לי חרא של דברים. מה פור גאד סייק אני אעשה עם נר מסריח?! להדליק אותו? מה זה יעזור לי?! 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? אממ....קניתי לחברה שלי בושם אז גם היא קנתה לי בושם..ולא יודעת כנראה שלא קיבלתי משהו שווה. אבל היי, עוד חצי שנה אני כנראה אקבל את פחד מוות

טולייצ

New member
גם אני פה ../images/Emo27.gif

כללי
שם: אורטל גיל: 17 הגעתי לפורום הזה דרך : קולדפליי דיסק אהוב: יהלי סובול - סוס שיר אחד שאני אוהב מאוד: 'אימפריות נופלות לאט' עושה לי את היום
1.לקום בבוקר ולאכול: קורנפלקס/דגנים עם המון חלב
2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: עברי לידר,קולדפליי,אביב גפן,יהלי סובול... 3.להעביר את היום בלעשות: דברים שאני אוהבת 4.לבלות את היום שלי עם: חברים,משפחה 5.להיות כל היום ב: מקומות כיפים 6.עושה לי את היום כשמישהו: עושה אותי מאושרת! החופש הגדול
7.יש עבודה? הייתה,2 שבועות ב'בזק' 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית- 35% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים- 15% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים- 50% [לא כולל זמן שאני ישנה] 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? הכי כיף שעשיתי - ניצנים,אילת הכי כיף שאני אעשה - טיול לאיטליה 10.החופש: -ירדתי/ארד לאילת: ירדתי,מקווה לרדת שוב -טסתי/אטוס לחו"ל: אטוס לאיטליה מוזיקה
11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? פחות מחודש 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? שהמוכר של טוואר הבטיח לי חולצה של אביתר בנאי ולא הביא לי
13.והכי מעצבן/מייאש? שהמוכר בטוואר לא הפסיק לדבר!! חנויות מזון
14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? שהייתה שערה באוכל!! 15.הדבר המגוחך ביותר שקרה לכם בחנות מזון: שהאוכל נפל
קולנוע
16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו: לא זוכרת 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע: טיטאניק 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע: - 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה: - 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע: לא זוכרת מתנות
21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? לא יותר מ 50 שקלים 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? יצא לי להשקיע כמעט 300 23.ובהכי טוב? בערך 300,חוץ מזה,הסכום הוא עניין שולי,העניין הוא הכוונה 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? דיסקים טובים,כסף וברכות 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? מיטה חדשה,ושעון עם הקדשה אישית
(לקוח מפורום "סקרים ושאלונים". בחיי, פותחים היום פורום לכל דבר
טוב ששמת לב)

Drorrrrrr

New member
נמנמ

כללי
שם: דרור. גיל: 17 ועשרה חודשים. הגעתי לפורום הזה דרך...: תפוז
. דיסק אהוב [של קולדפליי, כן?]: A rush of blood to the head. שיר אחד שאני אוהב מאוד [של קולדפליי, כן?]: Politik.
עושה לי את היום
1.לקום בבוקר ולאכול: סופגניה עם חור באמצע וסוכר רגיל למעלה
. 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: ברי סחרוף
. 3.להעביר את היום בלעשות: לא יודע. 4.לבלות את היום שלי עם: לא יודע. 5.להיות כל היום ב: לא יודע. 6.עושה לי את היום כשמישהו: אומר לי שאכפת לו ממני
.
החופש הגדול
7.יש עבודה?
. 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית- 90. אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים- 0. אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים- 10. 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? לא נראה לי שמשהו כזה יקרה. 10.החופש: -ירדתי/ארד לאילת: לא. -טסתי/אטוס לחו"ל: לא.
מוזיקה
11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? אתמול. 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? לא זוכר. 13.והכי מעצבן/מייאש? שבאתי עם כל הכיף לרכוש דיסק חדש וזה, ולא היה :|.
חנויות מזון
14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? לא יודע. 15.הדבר המגוחך ביותר שקרה לכם בחנות מזון: לא יודע.
קולנוע
16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו: אושן 11. 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע: לא יודע. 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע: לא יודע. 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה: לא יודע. 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע: נוטינג היל קרע אותי מצחוק :^).
מתנות
21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? לא יודע. 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? לא יודע. 23.ובהכי טוב? לא יודע. 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? לא יודע. 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? לא יודע.

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

גמני רציתי לעשות שאלון אבל לא יצא לי... כללי שם: אבי גיל: 16 וחצי הגעתי לפורום הזה דרך...: גוגל - רשמתי "פורום קולדפליי" והגעתי. אבל הוא היה אז סגור ופתאום פתחו אותו. דיסק אהוב: X&Y שיר אחד שאני אוהב מאוד: Clocks ; Radiohead - Karma Police עושה לי את היום 1.לקום בבוקר ולאכול: קורנפלקס (
) 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של: קולדפליי 3.להעביר את היום בלעשות: לא לעשות יותר מדי דברים 4.לבלות את היום שלי עם: מחשב, TV, מוזיקה וחברים 5.להיות כל היום ב: TV 6.עושה לי את היום כשמישהו: לא יודע לענות על זה
החופש הגדול 7.יש עבודה? פה ושם, GIGs קטנים בעסק של אבא
8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית- 80 אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים- 5 אחוזים לזמן שאני נמצא במקומות שונים- 15 (כולל עבודה) 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? לא יודע... 10.החופש: -ירדתי/ארד לאילת: לא נראה לי -טסתי/אטוס לחו"ל: אולי מוזיקה 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? אף פעם. היחידים שאני חושב בכלל לקנות דיסק זה קולדפליי ומאז שאני מכיר אותם אני מרושש. 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? נכנסתי ושאלתי אותם אם יש להם קאזה במחשב? 13.והכי מעצבן/מייאש? הם אמרו לי שלא... (חח סתם) חנויות מזון 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל? המוכרת שאלה אם אני רוצה תוספת של בשר בהמבורגר. למה לשאול?? ברור שכן
[הייתי רעב] 15.הדבר המגוחך ביותר שקרה לכם בחנות מזון: ממ לא יודע... קולנוע 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו: טראפיק. פשוט סרט זבלוני. 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע: מת לצעוק 1 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע: לא ראיתי סרט מפחיד בקולנוע. 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה: לא יודע... 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע: מת לצעוק 1 מתנות 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? 30-40 שקל 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? 60-70 23.ובהכי טוב? עד 100 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? עזבו שטויות... תביאו ישר כסף אני כבר אדע מה לעשות איתו
25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? אינטרנט
(שהייתי קטן)

Latisia

New member
karma police../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

חח בשיעור האחרון שלי ב-
דרשתי מהמורה לשי ללמוד אותי לנגן כך שעכשו אני יודעת לנגן את השיר כמעט בשלמות
טום יורק

lol lypop

New member
אני

כללי שם: רון <אני בת> גיל: 16 הגעתי לפורום הזה דרך...: האות ק' ? דיסק אהוב: parachute שיר אחד שאני אוהב מאוד: yellow!!! עושה לי את היום 1.לקום בבוקר ולאכול: לקחת את הכדורים שלי ..אחרת אני לא מתפקדת... 2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של:coldplay.. לא ברור? 3.להעביר את היום בלעשות: taekwon do 4.לבלות את היום שלי עם:כל בחור שנראה טוב 5.להיות כל היום ב: עם יש בר שנראה טוב לא משנה לי 6.עושה לי את היום כשמישהו: אומר לי שאני יפה
.. החופש הגדול 7.יש עבודה? חח..לא! 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית- 70 אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים- 0 אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים- 30 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? אממ..אבע לראות את coldplay בסיאטל 10.החופש: -ירדתי/ארד לאילת: na- i live in canada -טסתי/אטוס לחו"ל:אני גרה בחו"ל..אבל אני נוסעת לארה"ב..ואם אתם מחשיבים חופשה של שבוע במקום מחוץ לאי שאני גרה בו חו"ל...אז גם שם.. מוזיקה 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק? חודש? 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה? בחור התחיל איתי.. לא מצחיק..אבל..לא שיגרתי 13.והכי מעצבן/מייאש?אח"כ באתי לראות <ביום אחר> אם הבחור הנ"ל שם..והוא לא היה
..חחחח..שיטחית שכמותי
חנויות מזון 14.מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם כשרכשתם אוכל?אמממ.. לא זוכרת
15.הדבר המגוחך ביותר שקרה לכם בחנות מזון:לא מצאתי מספיק שוקולד.... קולנוע 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו:spongebob square pants 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע:jonny english 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע:לא רואה סרטים מפחידים..רק קומדיות..אחרת זה מבאס 19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה:אמריקן פאי..כי לא הייתי בת 16 באותו זמן ובארץ לא הרשו-( 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע:jonny english מתנות 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר? 8 דולר 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב? 15 דולר 23.ובהכי טוב? 20 דולר 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת? טיסה להוליווד 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם? טיסה לארה"ב בקיץ 2003 ..ולנסוע לראות את קולדפלי ..עוד שלושה שבועות

למעלה