Hard To Beat
New member
ללא נושא
כללי שם:הגר גיל:אוגוסט 14 הגעתי לפורום הזה דרך...:עצמי דיסק אהוב:American Idiot-Green Day שיר אחד שאני אוהב מאוד:.בטח מחר זה ישתנה-Gorillaz-Dare עושה לי את היום 1.לקום בבוקר ולאכול:לא אוהבת לאכול בבוקר
2.להמשיך את המוזיקה עם המוזיקה של:Green Day 3.להעביר את היום בלעשות:הכל חוץ מלשבת בבית 4.לבלות את היום שלי עם:חברים 5.להיות כל היום ב:חוץ(אבל אני לא ילדת רחוב,אני פשוט לא אוהבת להיות בבית
) 6.עושה לי את היום כשמישהו:אומר לי שכיף לו איתי =] החופש הגדול 7.יש עבודה?לא 8.חלקו את הזמן לאחוזים: אחוזים לזמן שאני בבית-5% אחוזים לזמן שאני נמצא אצל חברים-60% אחוזים לזמן שאני מבלה במקומות שונים-35% 9.מה הדבר הכי כיף שעשיתם או תעשו החופש? 10.החופש: -ירדתי/ארד לאילת:הייתי בים המלח
-טסתי/אטוס לחו"ל:לא מוזיקה 11.מתי בפעם האחרונה רכשתם דיסק?היום 12.מה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם בחנות מוזיקה?השמיעו לי דיסק שרציתי לקנות ובגלל שזה היה גבוה ולא שמעתי,קראתי למוכר וכל הקניון שמע,נראה לי
13.והכי מעצבן/מייאש?לקח לאיזה מוכרת רבע שעה(רציני)למצוא את הדיסק שביקשתי קולנוע 16.הסרט שראיתם בקולנוע והכי התאכזבם ממנו:דודג'בול.סרט גרוע 17.הסרט שהיה הכי שווה מחיר של כרטיס קולנוע:שודדי הקאריביים 18.הסרט הכי מפחיד שראיתם בקולנוע:הצלצול שתיים.אני פחדנית
19.סרט שלא נכנסתם אליו ולמה: 20.הסרט הכי מצחיק שראיתם בקולנוע:רוק בבית ספר מתנות 21.כמה כסף תשקיעו ב"סתם" חבר?50 22.כמה כסף תשקיעו בחבר קרוב?100 23.ובהכי טוב?150 =] 24.מה המתנה שהכי תרצו ליומולדת?אייפוד 25.מה המתנה הכי שווה שקיבלתם?לא זוכרת
כללי שם:הגר גיל:אוגוסט 14 הגעתי לפורום הזה דרך...:עצמי דיסק אהוב:American Idiot-Green Day שיר אחד שאני אוהב מאוד:.בטח מחר זה ישתנה-Gorillaz-Dare עושה לי את היום 1.לקום בבוקר ולאכול:לא אוהבת לאכול בבוקר