בגלל שאני אוהבת אותכם ומשעמם לי

בגלל שאני אוהבת אותכם ומשעמם לי

אז הבאתי שאלון למי שמשעמם... אני יודעת שזה לא קשור לפורום אבל משעמם לי אתם טובים בלימודים? איך קוראים למורה? אוהבים לאכול? רזים או שמנים? מה אתם לובשים עכשיו? אוהבים להתקלח? אוהבים לישון? מה התחביב שלכם? יש לכם כתב יפה? אוהבים שאלונים? מתי בכית בפעם האחרונה? בגלל מה? מול מי? יש לכם חיה בבית? מה השם שלה(אם יש לכם?( האם את יודעת לצייר כיבשה? מהו נושא השיחה השנוא עליך? תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: איזו זמר\\\\ת אתם אוהבים? האם אתם מכירים מישהו/י בשם "ליאור?". האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כתבתם אי פעם שיר? פורסם/למגירה? אתם אוהבת את הצחוק שלך? ואת הריח? הרית איי פעם/חשבת שהרית? האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? 2 אחים מעלי, 4 אחיות מתחתי. (ואני במקום הכי תקוע.) במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? מול המחשב. מהי דעתכם על הצבע כתום? אתם מדברים הרבה בטלפון?. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?.. האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת?.. האם אתם מאמינים באהבת אמת? מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? מה המוטו שלכם בחיים? אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?( האם אתם צלמים חובבנים? האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? בוכים בשירים? אוהבים את החדר שלכם? אוהבים את ההורים? מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? את מי אתם הכי שונאים? והכי הכי אוהבים? חבר\\\\ה יש? רמקול ומצלמת אינטרנט יש? אתם כותבים בעט או עיפרון? התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? יש לכם חדר לבד? אתם חושבים שאתם חברים טובים? אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? אתם אוהבים מסיבות? אוהבים את יום שישי? ואת שבת? אוהבים את המורה? את בית ספר?. את הדודות? מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? אתם לומדים ערבית? יש לכם מורה מעפנה? גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? שוקו או קפה? שמש או ירח? חם או קר? חולצה או גופיה? מחשב או טלוויזיה? טלפון או פלאפון? ללכת לישון או להתעורר? לילה או יום? חושך או אור? טיול בארץ או בחו"ל? ים או ברכה?) ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? יאללה לענות!

שלי

אתם טובים בלימודים?לא,ממש לא. איך קוראים למורה? דני אוהבים לאכול? כן רזים או שמנים? לא שמנה אבל רוצה להיות יותר רזה! מה אתם לובשים עכשיו? חולצה שחורה עם כתובת ומכנס שחור אוהבים להתקלח? לא אוהבים לישון? לא מה התחביב שלכם? לשמוע מוזיקה יש לכם כתב יפה? לא אוהבים שאלונים?כן מתי בכית בפעם האחרונה? בכי רציני לפני כמון זמן ובכי קטן כזה לפני שבועיים בגלל מה? שיר ששמעתי מול מי?מול המחשב יש לכם חיה בבית?לא מה השם שלה(אם יש לכם?( האם את יודעת לצייר כיבשה? לא מהו נושא השיחה השנוא עליך? בגדים ותוכניות כמו "טופ מודל הבאה" שחברות שלי אוהבות...לפעמים אני באמת שואלת את עצמי מה זה החברות האלה שרכשתי במשך השנים!? תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.:נו באמת!!!! איזו זמר\\\\ת אתם אוהבים? בי ג'י, כריס מרטין האם אתם מכירים מישהו/י בשם "ליאור?". כן האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא כתבתם אי פעם שיר?כן פורסם/למגירה? לפח! אתם אוהבת את הצחוק שלך? הוא משתנה ואת הריח? לא תמיד.. הרית איי פעם/חשבת שהרית? היי אני בת 15! האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? תן לי לחיות~ האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח?אני מניחה שכן...אבל עוד לא הייתי במערכת יחסים לטווח ארוך אני בטוחה שכשזה יגיע לשם זה יהיה לטווח ארוך יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אח ואחות במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?לא... אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? מול המחשב. מהי דעתכם על הצבע כתום? חרא צבע בלי שום קשר להתנתקות!!!! אתם מדברים הרבה בטלפון?.לא.. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?..כולם באיזור האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת?..לאאא!!!! האם אתם מאמינים באהבת אמת?לא........יודעת! מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? מאמינה שהעולם לא מושלם!!!!!! מה המוטו שלכם בחיים? תחיה את הרגע! אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?(לא.. האם אתם צלמים חובבנים? לא... האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות?לא.. בוכים בשירים? רק של קולדפללי אוהבים את החדר שלכם?לאאאא!!!!! אוהבים את ההורים?לאאאא!!!!! מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? לפני חודשייםם,,ארצות הברית היה מצויין!!! את מי אתם הכי שונאים?נועם..ילד אידיוט!ולפעמים גם את ניצן וכליל-ילדים מטומטמים!!! והכי הכי אוהבים?את להקת קולדפללי חבר\\\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש?לא אתם כותבים בעט או עיפרון?עט התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? חטיבה מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לא זוכרת יש לכם חדר לבד? כן אתם חושבים שאתם חברים טובים? אני מנסה אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? ממש לא אתם אוהבים מסיבות? מאוד אוהבים את יום שישי? לא משהו ואת שבת? לא אוהבים את המורה? לא את בית ספר?. כן את הדודות? לא מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? נראה אתם לומדים ערבית?לא יש לכם מורה מעפנה?כן! גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע?כן! שוקו או קפה?שוקו קר!!!!! שמש או ירח? ירח חם או קר? קר חולצה או גופיה?חולצה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? טלפון ללכת לישון או להתעורר? להתעורר!!! לילה או יום? לילה חושך או אור? חושך טיול בארץ או בחו"ל? בחו''ל!!!!!!,הולנד, ארצות הברית,אירופה,וללכת ללונדון לראות הופעת מוזיקה!כי יש הרבה בתקופה הזאת.. ים או ברכה?) ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? להתבאס מהשיעמום!!!!!!!!1

xx Cat Woman xx

New member
טוב, בגלל שמשעמם לי

אני אענה על השאלון...
הנה: אתם טובים בלימודים? כן איך קוראים למורה? איזה מורה? אוהבים לאכול? כן רזים או שמנים? רזה מה אתם לובשים עכשיו? גופיה וטרנינג אוהבים להתקלח? כן אוהבים לישון? כן מה התחביב שלכם? להצחיק לחתולים שלי...חחחחח, סתם, לא יודעת מה התחביב שלי, יש לי הרבה... יש לכם כתב יפה? לדעתי לא ממש, אבל אנשים טוענים שכן... אוהבים שאלונים? כשמשעמם לי? כן מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת בגלל מה? לא זוכרת מול מי? נו! לא זוכרת! (
) יש לכם חיה בבית? 4 חתולים מה השם שלה(אם יש לכם?( זלדה, שוקו, דינו וזורו האם את יודעת לצייר כיבשה? אני משערת שכן, לא ניסיתי אף פעם מהו נושא השיחה השנוא עליך? פוליטיקה תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: מה?! מה זה השטות הזאת??...יש לי 5 אצבעות, לכל אצבע 3 פרקים (חוץ מלאגודל- 2 פרקים)...והן יודעת לתת כאפות לאנשים ששואלים איך הן נראות...חחח
איזו זמר\\\\ת אתם אוהבים? בילי ג'ו
האם אתם מכירים מישהו/י בשם "ליאור?". כן, אפילו שלושה האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כן כתבתם אי פעם שיר? לא שזכור לי כרגע פורסם/למגירה? .... את אוהבת את הצחוק שלך? אין לי בעיה איתו
ואת הריח? כן הרית איי פעם/חשבת שהרית? מה?! לא...שאלה חצופה... האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? אממ...נראה לי שכן יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אחות ו-2 אחים במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? ממש לא אתם נוטים לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? טלויזיה לא הרבה כל כך, ומחשב מעל שעתיים מהי דעתכם על הצבע כתום? זוהר מידי אתם מדברים הרבה בטלפון? לא הרבה מידי ולא מעט מידי...איפשהו באמצע האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? רובם מרוכזים בעיר שלי ובערים הסמוכות...אבל יש עוד חלק שפזורים ברחבי הארץ
האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? מזתומרת? זה לא שאני לא יכולה לחיות בלי זה...אבל אני משערת שיום אחד גם זה יגיע, מצפה לזה אבל לא מצפה לזה נואשות... האם אתם מאמינים באהבת אמת? כן מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? שהירח עשוי מגבינה...חחח, סתם, אין לי מושג
מה המוטו שלכם בחיים? love your self a little
אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות? לא, חס וחלילה, טפו טפו טפו האם אתם צלמים חובבנים? כן
...ת'אמת שגם למדתי קצת צילום (שנה וחצי בערך) האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? אממ...תלוי איזה מוזרויות בוכים בשירים? לא יצא לי אוהבים את החדר שלכם? כן אוהבים את ההורים? בטח מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? בפסח האחרון את מי אתם הכי שונאים? לא שונאת אף אחד והכי הכי אוהבים? הרבה אנשים- חברים, משפחה... חבר\\\\ה יש? נופ רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כאלה שעובדים? לא ממש...חחח אתם כותבים בעט או עיפרון? גם וגם התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? תיכון מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? בחורף האחרון יש לכם חדר לבד? כן
אתם חושבים שאתם חברים טובים? בהחלט אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? לא אתם אוהבים מסיבות? כן, אבל תלוי מי נמצא במסיבה אוהבים את יום שישי? בטח ואת שבת? גם אוהבים את המורה? איזה מורה? סיימתי ללמוד, עזבו אותי ממורים את בית ספר?....כנ"ל את הדודות? אממ...נראה לי שכן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולה?? קטנה אתם לומדים ערבית? למדתי בחטיבה יש לכם מורה מעפנה? די כבר לשאול על מורות...אוףףף... גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? היו, בטח שוקו או קפה? קפה שמש או ירח? ירח חם או קר? איפשהו באמצע חולצה או גופיה? גופיה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? אותו דבר... ללכת לישון או להתעורר? לישון לילה או יום? לילה חושך או אור? אממ...לא יודעת, תלוי מתי טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל ים או ברכה?) ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? הולכת להתקלח זהו?

EnglandHooligan

New member
טוב!! !שלי! !

אני טוב בלימודים: סיימתי לימודים עם ממוצע 90 בסוף כתה י"ב אני חושב שזה סביר. *איך קוראים למורה: קראו לה איילת. *אוהבים לאכול: כן. *רזה או שמן: לא זה ולא זה אני מחוטב. *מה אני לובש עכשיו: גופייה ובוקסר. *אוהבים להתקלח:לפעמיים. *אוהבים לישון: כן. *מה התחביב שלי: לנגן ,ולעבוד על פעילות ארובית ואנרובית מסובך אה לא משנה. *יש לי כתב יפה?: כן. *אוהב שאלונים?:כן. *מתי בכית בפעם האחרונה?:שבאפי נגמרה לפני שנה וחצי בערך.. *בגלל מה?:בגלל זה... *יש לי חיה בבית:לא. *האם אני יודע לצייר כבשה:כן *מה נושא השיחה השנוא עליי:בצפר. *כפות הידים שלי...?:אההה.... *איזו זמר אתם אוהבים: bright eyes. *האם אתם מכירים בשם ליאור?:כן. *האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות:כן. *כתבתם פעם שיר: כן הרבה. *למגירה.... *אני אוהב את הצחוק שלי?כן. *את הריח:כן. *הרייתי פעם? אה???..... *כן אני רואה את עצמי בעל סיפור חיים בלע בלע. *האם אני רואה את עצמי כטוב במערכות יחסים : כן. *יש לי אחות. *אני לא נוטה להרביץ לה. *אני נוטה לראות טלויזיה שעתיים ביום:כן. *מה עדתי על הצבע הכתום:אין לי דעה לגביו. *אני מדבר הרבה בטלפון:כן. *האם רוב חבריך מרוכזים בעיר או מסביב: בעיר בשכונה שלי. *האם אני חי את חיי כדי לחפש אהבת אמת:כן. *מהי האמונה הכי חזקה שלי:אהה יש הרבה... *מה המוטו שלי: חמש מתוך חמש. *יש לי נכות:לא... *האם אני צלם חובב:הייתי במגמת קולנוע ואני יודע להפיק ולעשות סרטים כבר אז לא הייתי אומר שאני חובב. *האם אני נמשך לאנשים שיש בהם מוזריות:אפשר לאמר. *בוכים בשירים:כן. *אוהב את החדר שלי:כרגע לא. *אוהב את ההורים:בטח. *מתי בפעם האחרונה יצאתי לטיול משפחתי: מזמן.... *את מיח אני הכי שונא:אהה אני לא שונא אף אחד.. *והכי אוהבים את :אמא אבא אחותי חברה שלי ומוניקה קינה . *חברה יש?:כן ג'נה שלי כבר שנה כמעט. *רמקול ומצלמת איטרנט יש?:רמקול רק.. *עט או עיפרון:עט. *התקופה המאשרת בחיי : כיתה יב'. *יסודי חטיבה או תיכון?: תיכון. *מתי היית חולה בפעם האחרונה?: לפני שבועיים. *יש לי חדר לבד?:כן. *אני חושב שאני חבר טוב?:כן. *אני חושב שאני מציק ונדבק?:לא. *אני אוהב מסיבות:כן!! !!חולה על מסיבות!! *אוהב את יום שישי?:כן1!! 1 *ושבת?:כן1! !!! *אוהב את המורה:למרות שסיימתי בצפר , אהה כן אני אהבתי אותה.. *את בית הספר":אהה גם הבצפר היה בסדר.. *את הדודות:אהה גם הם בסדר... *מה אני רוצה לעשות שאני יהיה גדול:להתחתן.. *אני לומד ערבית?:לא.. *הייתה לי מורה מעפנה:אהה כן... *גם לי הייתה מורה שמתלבשת מזעזע:כן המורה לספרות שלי פעם.. *שוקו או קפה: קפה!!! *שמש או ירח: שמש!! !. *חם או קר? חם!! !! *חולצה או גופייה: גופייה!! ! *מחשב או טלויזיה?: טלויזיה!! ! *טלפון או פלאפון?: פאלאפון? *לישון או להתעורר?:להתעורר!!! *לילה או יום?: יום!!!! *חושך או אור: אור!!. *טיול בארץ או בחו"ל?:חו"ל!!! *ים או בריכה?: ים1!!! *ועכשיו אני הולך לצ'יץ' ביץ' יש מלא תירות למרות שזה לא אומר לי כלום כי אני מחוייב אבל בכל מקרה בשביל חברים שלי יאללה ביי

mogili

New member
רק כי ממש משעמם

אתם טובים בלימודים? כע איך קוראים למורה? מירי אוהבים לאכול? כע רזים או שמנים? רזים מה אתם לובשים עכשיו? חולצה אדומה ומכנסיים עד הברך ירוקים אוהבים להתקלח? כע אוהבים לישון? כע מה התחביב שלכם? מוזיקה יש לכם כתב יפה? לא אוהבים שאלונים? תלוי מתי בכית בפעם האחרונה? לפני חודש בגלל מה? קשה להסביר מול מי? אף אחד יש לכם חיה בבית?כע מה השם שלה(אם יש לכם?( אובי האם את יודעת לצייר כיבשה? כע מהו נושא השיחה השנוא עליך? לא יודעת תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: WTF!?!?!?!? איזו זמר\\\\ת אתם אוהבים? בילי? האם אתם מכירים מישהו/י בשם "ליאור?". כע האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כע כתבתם אי פעם שיר?כע פורסם/למגירה? למגירה אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא ואת הריח? כע הרית איי פעם/חשבת שהרית? לא האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח?כע יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? 2 אחים מעלי, 4 אחיות מתחתי. (ואני במקום הכי תקוע.) 2. אח ואחות במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? מול המחשב. כע מהי דעתכם על הצבע כתום? לא יודעת אתם מדברים הרבה בטלפון?. לא ממש האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?.. רובם באיזור שלי האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת?.. לא האם אתם מאמינים באהבת אמת? כע מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? גורל נראה לי מה המוטו שלכם בחיים? אין אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?(לא האם אתם צלמים חובבנים? לא האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? תלוי בוכים בשירים? תלוי אוהבים את החדר שלכם? מאוד אוהבים את ההורים? מאוד מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? לפני שנתיים את מי אתם הכי שונאים? אדיר והכי הכי אוהבים? בילי או תומר חבר\\\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? רמקול אתם כותבים בעט או עיפרון? גם וגם התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? חטיבה מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? אתמול יש לכם חדר לבד? כע אתם חושבים שאתם חברים טובים? כע אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? לעיתים רחוקות אתם אוהבים מסיבות? כע אוהבים את יום שישי? כע ואת שבת? כע אוהבים את המורה? לא! את בית ספר?. לא את הדודות? כע מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? משו במוזיקה אתם לומדים ערבית? כע יש לכם מורה מעפנה? מאוד גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזעת? כע שוקו או קפה? שוקו שמש או ירח? שמש חם או קר? קר חולצה או גופיה? גופיה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? לישון לילה או יום? לילה חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל ים או ברכה?) בריכה ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? להחליף שיר

GD ROCKS

New member
../images/Emo66.gifעונה../images/Emo66.gif

אתם טובים בלימודים? מממ בערך... איך קוראים למורה? שנה שעברה זאת הייתה דורית, שנה הבאה לא יודעת. אוהבים לאכול? חחחחח מי לא?!? רזים או שמנים? רזה!!! מה אתם לובשים עכשיו? מכנס שחור וחולצה בית ספר מארה"ב אפורה. אוהבים להתקלח? לפעמיים... אוהבים לישון? ב-ר-ו-ר!!! מה התחביב שלכם? לצייר לנגן בגיטרה לרקוד לשמוע מוזיקה, פול דברים! יש לכם כתב יפה? לא יודעת כולם חולים על הכתב שלי, רק אני לא
אוהבים שאלונים? כןןן זה כייף!!! מתי בכית בפעם האחרונה? שילשום
בגלל מה? ריב ענקי עם ההורים הדפוקים שלי מול מי? מול הקירות ? חח.. יש לכם חיה בבית? לאא!!! אופהה אני מתה שיהיה לי כלבלב! מה השם שלה(אם יש לכם?( נהנהנההנה האם את יודעת לצייר כיבשה? חחחחח בערך.. מהו נושא השיחה השנוא עליך? ממממ לימודים!? תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: יאללה איזה שאלות הזויות! אצבעות ארוכות מלאה בטבעות ציפורנים קצרות, נו קיצור סתם יד מעפנה. איזו זמר\\\\ת אתם אוהבים? מממ.. נקסט יש לי בלאק אוט אני לא זוכרת כלום. האם אתם מכירים מישהו/י בשם "ליאור?". יאאא אני מכירה 3!! 2 מהם יצורים מפחידים ביותר!!! האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? חד משמעית- לא!!!!!!!!!! כתבתם אי פעם שיר? כן אבל לא כזה הצליח לי. פורסם/למגירה? וואט?! אתם אוהבת את הצחוק שלך? לאא הוא נשמע כמו חתול גוסס.. ואת הריח? לפעמיים חחח הרית איי פעם/חשבת שהרית? חחחחחחחח לא האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? בהחלט. האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? יאפ ! יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אחות קטנה ואח חורג גדול בארגנטינה. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? יאפ. אבל לא היא לי. היא בשבילי שק איגרוף. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? לפעמיים מהי דעתכם על הצבע כתום? חוץ מזה שזה הצבע של המתנחלים החראות האלה- הוא צבע חביב. רק שלפעמיים הוא יותר מדי מציק לעיניים. אתם מדברים הרבה בטלפון?. יאפ. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?.. ברור שבעיר שלי יש קצת שהם בערים אחרות. האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת?.. הא? אהבת אמת זה נחמד אבל זה לא כל החיים שלי... וחוץ מזה זה בא לבד אם מחפשים כל כך לא מוצאים כלום. יאאא נהייתי פסיכולוגית. האם אתם מאמינים באהבת אמת? בוודאיייי! מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? מממ... באלוהים?! מה המוטו שלכם בחיים? תעשו חיים כי מהחיים בחיים לא תצאו בחיים. יש הרבה. אין מוטו אחד מסויים. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) למזלי לא האם אתם צלמים חובבנים? חחחח וואט? האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? לפעמיים... ומזה מוזריות? מילה חדשה שהמצאתם? בוכים בשירים? לפעמיים אם אני שומעת שיר שמזכיר לי מקרה או מישהו או משהו אז כן, אבל זה לא קורה הרבה. אוהבים את החדר שלכם? לאאאאאאאאאאא! אוהבים את ההורים? לאאאאאאאאאאא! מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? בספטמבר לאילת. את מי אתם הכי שונאים? אין הכי! יש מלא דברים! ואם אני יתחיל לפרט אז זה לא יגמר! אבל אם כבר וואנבים/טיפשים/פריקים מזוייפים קיצור אנשים לא אמיתים. והכי הכי אוהבים? בנים. שוקולד. אהבה. מיוזיק. אין דבר כזה הכי הכי. חבר\\\\ה יש? not רמקול ומצלמת אינטרנט יש? רק רמקול אתם כותבים בעט או עיפרון? בשניהם התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? יסודי ממש לא. אז חטיבה. תיכון עדיין לא התחלתי. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפני חודשיים... יש לכם חדר לבד? יאפ אתם חושבים שאתם חברים טובים? בהחלט אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? לא... נראה לי... חחחח אתם אוהבים מסיבות? נו ברור מי לא אוהב? אוהבים את יום שישי? יאפ בהחלט. ואת שבת? לא!!! יום משעמם!!! אוהבים את המורה? אני עדיין לא מכירה אותה, אבל סביר להניח שכמו רוב המורות אני ישנא אותה. את בית ספר?. נו באמת איזה שאלה רטורית! ברור שאני שונאת ומתה כבר לעוףףףף מהכלב הזה! את הדודות? את רובן כן. חוץ מדודה אחת רררר
מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? רופאה! אתם לומדים ערבית? יאפ יש לכם מורה מעפנה? יאפ כל המורים שלי מעפנים. גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? *חושבת* ממממ יאפ. שוקו או קפה? קפוצינו ונס קפה! בעעע אני שונאת שוקו! שמש או ירח? ירח חם או קר? קר חולצה או גופיה? גופיה מחשב או טלוויזיה? מממ לא יודעת טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון! לילה או יום? לילה! חושך או אור? חושך! טיול בארץ או בחו"ל? אוי נו בחייך! ברור שבחו"ל! ים או בר(י)כה? שניהם!!!!!! ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? ממממ... לדבר עם החברים באייסייקיו.. חיחיחיחיחיחיחי

GD ROCKS

New member
תיקון

טיול אחרון עם ההורים: בחודש שעבר
חחחח נו הייתי חייבת לתקן!

barboshkiss

New member
אוקיי

אתם טובים בלימודים? תלוי במה איך קוראים למורה? סימונה אוהבים לאכול? לא ממש רזים או שמנים? רזה ... מה אתם לובשים עכשיו? חולצה ומכנסיים אוהבים להתקלח? לא אוהבים לישון? לא מה התחביב שלכם? לנגן ולשמוע מוזיקה, לכתוב שירים, קומיקס, ג'קאסס ועוד.. יש לכם כתב יפה? אני חושבת שכן אוהבים שאלונים? כן! חח מתי בכית בפעם האחרונה? היום בגלל מה? בגלל סרט :p מול מי? מול חברים חיחי יש לכם חיה בבית? כן מה השם שלה? ננה האם את יודעת לצייר כיבשה? כן, נראה לי מהו נושא השיחה השנוא עליך? לא יודעת :p תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: יד ימין- לק לבן וטבעת אחת, יד שמאל- לק שחור וזהו איזו זמר\ת אתם אוהבים? יש כמה האם אתם מכירים מישהו/י בשם "ליאור?" כן האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא ממש כתבתם אי פעם שיר? כן, מספיק פורסם/למגירה? חלק וחלק אתם אוהבת את הצחוק שלך? חחח למה לא. ואת הריח? איזה ריח? הרית איי פעם/חשבת שהרית? מה?? האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא יודעת האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? תלוי כמה אוהבים אחד את השני יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? 1 ,בן 11 במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? אני בקושי רואה טלויזיה, וכן לפעמים אני הרבה יותר זמן במחשב מהי דעתכם על הצבע כתום? XS מזכיר לי מתנחלים XS אתם מדברים הרבה בטלפון? כן לצערי האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?..גם ברחובות ויש גם לא האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת?.. האם אתם מאמינים באהבת אמת? כן מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אמונה בה' מה המוטו שלכם בחיים? שאין לי מוטו אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? לא האם אתם צלמים חובבנים? לא, סתם מצלמת לפעמים האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? כן חח בוכים בשירים? תלוי בשיר XD אוהבים את החדר שלכם? לא ממש אוהבים את ההורים? כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? לא זוכרת (כנראה לפני המון זמן) את מי אתם הכי שונאים? לא שונאת אף אחד והכי הכי אוהבים? לא יודעת חבר\\\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? לא אתם כותבים בעט או עיפרון? עט התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? עוד לא הייתי בתיכון, וגם אם כל התקופות נחמדות ביותר מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לא הייתי חולה השנה :) יש לכם חדר לבד? כן אתם חושבים שאתם חברים טובים? כן אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? לא אתם אוהבים מסיבות? תלוי איזה אוהבים את יום שישי? כן ואת שבת? לא אוהבים את המורה? לא את בית ספר? כן את הדודות? :O מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? אולי מהנדסת או משו כזה...לא יודעת כבר :p אתם לומדים ערבית? לא יש לכם מורה מעפנה? - גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? כן ה-מוןן שוקו או קפה? קפה שמש או ירח? ירח חם או קר? נעים חולצה או גופיה? גם וגם מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? להתעורר לילה או יום? לילה חושך או אור? שקיעה וזריחה טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל ים או ברכה? ים :) ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון? לא יודעת :p

®NuLy®

New member
Me../images/Emo3.gif

אתם טובים בלימודים? כן איך קוראים למורה? לשעבר (אני חייבת לציין) - אביבה אוהבים לאכול? כן רזים או שמנים? רזה מה אתם לובשים עכשיו? פיג'מה עם פרפרים
אוהבים להתקלח? כן אוהבים לישון? כןןן מה התחביב שלכם? מחשב, חברים, מוזיקה, לנגן יש לכם כתב יפה? לאאאא פיכסה אוהבים שאלונים? כן
מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת
בגלל מה? מול מי? יש לכם חיה בבית? כלב מה השם שלה(אם יש לכם?( סאם האם את יודעת לצייר כיבשה? לא מהו נושא השיחה השנוא עליך? פוליטקה תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: ענקיות!!!! איזו זמר\\\\ת אתם אוהבים? אמינם האם אתם מכירים מישהו/י בשם "ליאור?". כן! ליאור השמן ומסריח האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כן כתבתם אי פעם שיר? לא פורסם/למגירה? ^^ אתם אוהבת את הצחוק שלך? הוא לא כלכך משמיע קול ואת הריח? מה רע בוא?! הרית איי פעם/חשבת שהרית? לא האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? איזה מין שאלה זאת יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? כן! אחות קטנה בת 10 ואח קטן בן 5 במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אחי ואחותי מרביצים אני כבר עברתי ת'שלב אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? טלוויזיה אני כמעט ולא רואה, אני הרבה על המחשב מהי דעתכם על הצבע כתום? אחלה צבע. חבל שהוא כל כך פוליטי בזמן האחרון
אתם מדברים הרבה בטלפון? לפעמים האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? אני באה מבצפר אזורי... ככה שהם פזורים ברחבי מטה יהודה
האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? לא, כשהיא תבוא היא תבוא האם אתם מאמינים באהבת אמת? כן מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? שיש חייזרים מה המוטו שלכם בחיים? No Music = No Life אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?( לא... אבל יש לי מפרק נוסף באגודל
האם אתם צלמים חובבנים? לא האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? כן בוכים בשירים? בכיתי באחד Mockingbird בפעם הראשונה ששמעתי אותו. הוא כניראה מאוד ריגש אותי אוהבים את החדר שלכם? כן
אוהבים את ההורים? כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? אילת נחשב?! אבל ביום חמישי אנחנו נוסעים לכינרת ליומיים את מי אתם הכי שונאים? את פרש הזונה מוכרת הבורקסים
והכי הכי אוהבים? את צ'אז הגיטר השקסי שלי חבר\\\\ה יש? בערך רמקול ומצלמת אינטרנט יש? שניהם אתם כותבים בעט או עיפרון? עט עיפרון התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? חטיבה
(אני רק מתחילה תיכון) מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לא זוכרת יש לכם חדר לבד? כן אתם חושבים שאתם חברים טובים? כן אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? לפעמים אתם אוהבים מסיבות? מאוד אוהבים את יום שישי? כןן ואת שבת? נחמד אוהבים את המורה? לא את בית ספר? רק כי יש שם את החברים שלי את הדודות? כן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? אין לי מושג אתם לומדים ערבית? כן
יש לכם מורה מעפנה? לא!!!! טלי רולזזזז גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? המחנכת שלי פיכסעעע שוקו או קפה? קפה שמש או ירח? שמש חם או קר? קר חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? מחשב
טלפון או פלאפון? טלפון ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון לילה או יום? יום חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל ים או ברכה? כינרת
ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון? לבדוק מייל הזה?

חסבי

New member
למה לא משעמם לי

אתם טובים בלימודים? כן איך קוראים למורה? קראו לה מרים אוהבים לאכול? ה-מ-ו-ן רזים או שמנים? רזה מה אתם לובשים עכשיו? בוקסר אוהבים להתקלח? לא אוהבים לישון? לא מה התחביב שלכם? לתופף, לנגן בגיטרה, לאמץ חיות =), לאכול חברים ובנות חיחיחיחיחי יש לכם כתב יפה? לא אוהבים שאלונים? לא יודע כשמשעמם לי למה לא מתי בכית בפעם האחרונה? היום חחח אחרי חצי שנה שלא בכיתי בגלל מה? בגלל שפעם הייתה לי חברה אבל היא טסה לגור בארץ אחרת, והיום שמעתי שהיא חוזרת לישראל ובאותו זמן מרוב שהיה לי כיף לשמוע את זה עפתי עם הראש על האופנוע שלי וכן זה כאב מול מי? מול חבר וידידה שלי יש לכם חיה בבית?יש לי כלבה, נחש, חתול, תרנגול ותוכי מה השם שלה? תאתו, ספייק, אירו, סבן אפ ושוק האם את יודעת לצייר כיבשה? לא מהו נושא השיחה השנוא עליך? לדבר על טלויזיה חח תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: רגילות איזו זמר\\\\ת אתם אוהבים? כל זמר נורמלי האם אתם מכירים מישהו/י בשם "ליאור?". כן האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כן כתבתם אי פעם שיר? כן פורסם/למגירה? לפח, שלא תדעו איך הוא יצא (זה היה רק שיר אחד) אתם אוהבת את הצחוק שלך? כן ואת הריח? של מה הריח? אני אוהב את הריח שלי חחחחחח הרית איי פעם/חשבת שהרית? ?????? האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? כן האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? אמממממ כן. עם אני אוהב אותה אז ברור יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? יש לי אחות בת 15 וחצי במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא, אבל היא מרביצה לי :/ אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כשאין לי מה לעשות כן ויכול להיות אפילו 7 שעות ויותר חח מהי דעתכם על הצבע כתום? נחמד כשהוא לא קשור למתנחלים אתם מדברים הרבה בטלפון?. כשמישו נחמד מתקשר אלי האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?..יש ברחובות ויש בת"א האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת?..לא האם אתם מאמינים באהבת אמת? כן למה לא מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? לא יודע מה המוטו שלכם בחיים? אין אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?(לא האם אתם צלמים חובבנים? לא האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות?כן, תלוי איזה בוכים בשירים? לא אוהבים את החדר שלכם? כן אוהבים את ההורים? כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? נראה לי שהייתי בן 14, ועכשיו אני כמעט 18 את מי אתם הכי שונאים? את סיוון והכי הכי אוהבים? יש הרבה חבר\\\\ה יש? הלוואי רמקול ומצלמת אינטרנט יש? לא אתם כותבים בעט או עיפרון? מעדיף עיפרון אבל גם עט התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? תיכון מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? בחורף יש לכם חדר לבד? כן אתם חושבים שאתם חברים טובים? כן אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? תלוי למי אתם אוהבים מסיבות? ככה אוהבים את יום שישי? כן ואת שבת? ככה אוהבים את המורה? אין לי מורות את בית ספר?. - את הדודות? כן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? להיות איש אתם לומדים ערבית? למדתי צרפתית יש לכם מורה מעפנה? הייתה מעפנה גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? כן, אבליש גם מורות כוסיות שוקו או קפה? מים שמש או ירח? לאדע חם או קר? חםםםםםםם חולצה או גופיה? גופיה וגם חולצה מחשב או טלוויזיה? לא זה ולא זה טלפון או פלאפון? אפחד ללכת לישון או להתעורר? לא להתעורר ולא לישון לילה או יום? לילה חושך או אור? חושך טיול בארץ או בחו"ל? טיול בח"ול ים או ברכה?) יםם ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? להמשיך להיות במחשב

coullette

New member
^_^

אתם טובים בלימודים?
לא ממש.. איך קוראים למורה?
אין מורה אוהבים לאכול?
יאפפ רזים או שמנים?
שמנים
מה אתם לובשים עכשיו?
פיג'מה-מעין שמלה כזאת ורודה עם כתפיות אוהבים להתקלח?
לא כ"כ אוהבים לישון?
כן מה התחביב שלכם?
לשמוע מוזיקה,טלוויזיה.. יש לכם כתב יפה?
כן אוהבים שאלונים?
כן מתי בכית בפעם האחרונה?
ביום חמישי אבל זה לא היה מי יודע מה בכי סתם קיטור. בגלל מה?
הממ...שרף לי בפיפי
מול מי?
מול החבר שלי יש לכם חיה בבית?
NIET מה השם שלה(אם יש לכם?( האם את יודעת לצייר כיבשה?
אני מניחה שכן מהו נושא השיחה השנוא עליך?
פוליטיקה תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.:
גודל ממוצע,צבע לבן..הממ.. איזו זמר\\\\ת אתם אוהבים?
יש הרבה האם אתם מכירים מישהו/י בשם "ליאור?".
למרבה הפלא,לא האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות?
לא! כתבתם אי פעם שיר?
כן פורסם/למגירה?
למגירה אתם אוהבת את הצחוק שלך?
לא במיוחד ואת הריח?
לא במיוחד הרית איי פעם/חשבת שהרית?
לא האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר?
לא האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח?
לא יודעת יש לכם אחים/ות, אם כך כמה?
1 במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?
לא אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?
כן מהי דעתכם על הצבע כתום?
חח לא תצליחו לסחוט ממני את דעותיי הפוליטיות אתם מדברים הרבה בטלפון?.
כן די הרבה האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?..
רובם בגוש דן האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת?..
לא האם אתם מאמינים באהבת אמת?
אולי מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?
המ.. מה המוטו שלכם בחיים?
חיה ותן לחיות אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?(
טפו טפו טפו האם אתם צלמים חובבנים?
לא האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות?
לא בוכים בשירים?
לפעמים אוהבים את החדר שלכם?
לא ממש אוהבים את ההורים?
לא מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי?
ואי..הרבה זמן את מי אתם הכי שונאים?
לא שונאת אף אחד והכי הכי אוהבים?
אמא חבר\\\\ה יש?
יש רמקול ומצלמת אינטרנט יש?
נופ אתם כותבים בעט או עיפרון?
עט התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון?
NEITHER מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?
לא זוכרת יש לכם חדר לבד?
כן אתם חושבים שאתם חברים טובים?
כן אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים?
כן אתם אוהבים מסיבות?
כן אוהבים את יום שישי?
כן ואת שבת?
כן אוהבים את המורה?
לא את בית ספר?.
אני כבר לא בבית ספר את הדודות?
כן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים??
אני כבר גדולה :) אתם לומדים ערבית?
לא יש לכם מורה מעפנה?
לא גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע?
כולם מתלבשים מזעזע שוקו או קפה?
שוקו שמש או ירח?
ירח חם או קר?
קר חולצה או גופיה?
חולצה מחשב או טלוויזיה?
מחשב טלפון או פלאפון?
פ ללכת לישון או להתעורר?
ללכת לישון לילה או יום?
יום חושך או אור?
אור טיול בארץ או בחו"ל?
בחול ים או ברכה?
ים ) ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?
לישון!!!

נועלה 123

New member
מסעמם:)

אתם טובים בלימודים? כע.. 64 במטמתיקה, 80 במבחן המסכם!! :) איך קוראים למורה? איזה מהם?? אוהבים לאכול? בערך... רזים או שמנים? שמנים..
מה אתם לובשים עכשיו? ג'ינס שחור וחולצה שחורה מוזרה.. אוהבים להתקלח? עכשיו אין לי כוח עם הנזם והכל, אבל בעיקרון כע.. אוהבים לישון? מאוד:) מה התחביב שלכם? מממ... לשיר.. לנגן.. יש לכם כתב יפה? לא! אוהבים שאלונים?כע מתי בכית בפעם האחרונה? מממ.. יום שישי?? בגלל מה? ריב עם אבא..|: מול מי? אבא.. יש לכם חיה בבית? כלבה חמודה:) מה השם שלה(אם יש לכם?( אמילי האם את יודעת לצייר כיבשה? אה.. לא מהו נושא השיחה השנוא עליך? הממממ.. אני תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: מוזרות!!! איזו זמר\\\\ת אתם אוהבים? הסולן של יוזלס איידי האם אתם מכירים מישהו/י בשם "ליאור?". כע האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא כתבתם אי פעם שיר? כע.. וקרעתי אותו אחרי זה פורסם/למגירה? פורסמו אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא. אבל כל השאר כע משום מה ואת הריח? אני בד"כ שמה בושם.. הרית איי פעם/חשבת שהרית? חח לא האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא! האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? יש לכם אחים/ות,אם כך כמה? 3 אחים מבוגרים.. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? מול המחשב. מהי דעתכם על הצבע כתום? צומתי. אתם מדברים הרבה בטלפון?. תלוי עם מי..D: האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?.. בכל הארץ.. ואני לא גרה בעיר!!>< האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת?.. לא ממש. האם אתם מאמינים באהבת אמת? כע מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? יהיה טוב מה המוטו שלכם בחיים? יהיה טוב.. אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?( לא האם אתם צלמים חובבנים? כע האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? חח לנגן על גיטרה חשמלית זאת מוזרות? בוכים בשירים? לא! אוהבים את החדר שלכם? לא ממש. אוהבים את ההורים? בערך. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? שנה שעברה.. את מי אתם הכי שונאים? לא יכולה להגיד. והכי הכי אוהבים? המממ... לא חושבת על מישו ספציפי.. חבר\\\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? לא אתם כותבים בעט או עיפרון? עט עדיף.. התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? יסודי... נראלי.. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לא זוכרת.. יש לכם חדר לבד? כע אתם חושבים שאתם חברים טובים? בערך.. אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? לפעמים, כשממש ממש משעמם לי. אתם אוהבים מסיבות? לא אוהבים את יום שישי? לא ואת שבת? לא אוהבים את המורה? לא את בית ספר?. לא את הדודות? תלוי איזה.. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? רר.. פירסומאית/שפית או לנגן על משו *אהמ אהמ גיטרה חשמלית* אתם לומדים ערבית? כע יש לכם מורה מעפנה? ברור גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? בודאי..
שוקו או קפה? קפה שמש או ירח? ירח.. חם או קר? קר חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? פלאפון ללכת לישון או להתעורר? לישון! לילה או יום? לילה חושך או אור? לא יודעת.. טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל ים או ברכה?) בריכה.. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? להתחפף למסנג'ר

העעעעעע אנייי!!!!!11856

אתם טובים בלימודים? לא. איך קוראים למורה? מירים. אוהבים לאכול? לפעמים.
רזים או שמנים? תחליטו אתם.
מה אתם לובשים עכשיו? בגדים.
סתעם, אמ.. גופייה ומכנסיים. אוהבים להתקלח? כע. אוהבים לישון? מאוד.
מה התחביב שלכם? ישלי הרבה. יש לכם כתב יפה? כשבא לו.
אוהבים שאלונים? לא.
מתי בכית בפעם האחרונה? לאידעת. בגלל מה? אממ.. כי הרגשתי בצורך לבכות? מול מי? לאידעת.
יש לכם חיה בבית? כע.
מה השם שלה(אם יש לכם?) לייזי.
האם את יודעת לצייר כיבשה? בארור! והיא מזה כוסית. מהו נושא השיחה השנוא עליך? דברים שאני לא יודעת עליהם. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: אממ.. רגילות?
איזו זמר\ת אתם אוהבים? טום דלונג.
אבל גם אחרים, נו. האם אתם מכירים מישהו/י בשם "ליאור"? כע. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? יאפ. מה?
כתבתם אי פעם שיר? כע, הוא היה מצחיק.
פורסם/למגירה? פורסם. אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא. ואת הריח? כע. הרית איי פעם/חשבת שהרית? בארור, מה אתם לא?
האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? חייה של מסכנה, אולי. סתאם.. אמ.. לא. האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? כע. יש לכם אחים/ות? אם כך כמה? קטן ויותר קטנה. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? יהההההה. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? מול המחשב. מהי דעתכם על הצבע כתום? אממ.. נחמט.
אתם מדברים הרבה בטלפון? כע. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? כל מיני מקומות.
האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? כנראה.
האם אתם מאמינים באהבת אמת? לאידעת. מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אין לי.
מה המוטו שלכם בחיים? "ככל שאתה מאושר יותר, יש לך יותר מה להפסיד", כריס מטרין
אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) ישלי משקפיים?
האם אתם צלמים חובבנים? כעעע. האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? יאפ.
בוכים בשירים? לא.
אוהבים את החדר שלכם? לא. אוהבים את ההורים? מידי פעם.
מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? לפני הרבה הרבה זמן. את מי אתם הכי שונאים? אפחד.. באמת! והכי הכי אוהבים? את כווווולם.
חבר\ה יש? לא.
רמקול ומצלמת אינטרנט יש? רמקול יש במחשב השני.
אתם כותבים בעט או עיפרון? מה שבא ליד. התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? לאידעת עדיין. בלע. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? שבוע שעבר.
יש לכם חדר לבד? יהיה, חודש הבא.
אתם חושבים שאתם חברים טובים? כע. אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? לא.
אתם אוהבים מסיבות? מידי פעם, כע. אוהבים את יום שישי? כע.
ואת שבת? כע. אוהבים את המורה? לא. את בית ספר? כע. רק בגלל החברים, נו.
את הדודות? כע. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? לאידעת. אתם לומדים ערבית? לא, פרנסאיס. יש לכם מורה מעפנה? כע. גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? כע. שוקו או קפה? שווקווו.
שמש או ירח? ירח? חם או קר? קררר. שלגגגגג. גרררררררר.
חולצה או גופיה? חולצה. מחשב או טלוויזיה? מחשב. טלפון או פלאפון? פלאפון שורף באוזן אחרי שעה. ללכת לישון או להתעורר? לישון.
לילה או יום? תלוי. חושך או אור? חושך.
טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל.
ים או ברכה?) ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? להתקלח. פיווווווווו, זה היה ארוך!

../images/Emo178.gif

אתם טובים בלימודים? לא משו... פסדר... איך קוראים למורה? אממ שנה שעברה מיכל ועכשיו שפי או אבי או עינת... אוהבים לאכול? כן... רזים או שמנים? רזה נראה לי... מה אתם לובשים עכשיו? חולצה של הביטלס מהסרט הלפ... אוהבים להתקלח? כן... אוהבים לישון? כן!!!!! מה התחביב שלכם? גיטרה, גיטרה באס, לשמוע מוזיקה... יש לכם כתב יפה? חחחחחח בדיחה טובה! אוהבים שאלונים? כה... מתי בכית בפעם האחרונה? אמממ לפני שבוע בערך... בגלל מה? לא מגלה... מול מי? אפחד... יש לכם חיה בבית? כה... חתולה מטומטמת בשם לאקי ותוכית מדברת בשם איימי... מה השם שלה(אם יש לכם?( נו אמרתי כבר!! חח האם את יודעת לצייר כיבשה? WTF? מהו נושא השיחה השנוא עליך? בצפר... תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: מה זה הזין הזה? עזבו אותי! איזו זמר\\\\ת אתם אוהבים? אמממ... יש כמה... לא עכשיו נו... האם אתם מכירים מישהו/י בשם "ליאור?". חחח כה... האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כה... כתבתם אי פעם שיר? כה... הרבה... פורסם/למגירה? רובם פורסמו... אתם אוהבת את הצחוק שלך? חחחח מה זה השאלה הזאת? ואת הריח? די כבר! האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? כה... האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? כן!!! יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? 2... בן מעליי... בת מעליי... במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? כן... אני ואח שלי... אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? מול המחשב. כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מהי דעתכם על הצבע כתום? הוא נחמד מאוד... נפגשנו אתמול במרכז הוא דווקא סבבה... אתם מדברים הרבה בטלפון? כן האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?.. אממ בעיקר בישוב שלי... האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת?.. כן האם אתם מאמינים באהבת אמת? כן מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? אממ שאני אצליח עם הלהקה... מה המוטו שלכם בחיים? חיו ותנו לחיות אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?( לא האם אתם צלמים חובבנים? כן האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? לא בוכים בשירים? לא.. מתרגשים בחלק מהם... אוהבים את החדר שלכם? כן אוהבים את ההורים? כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? מזמן... את מי אתם הכי שונאים? חחחח... אמממ לא יודע... והכי הכי אוהבים? אורי רימר חבר\\\\ה יש? אממ לא בדיוק... בערך... לא ממש... לא תבינו!!! רמקול ומצלמת אינטרנט יש? רמקול יש... מצלמת אינטרנט לא... אתם כותבים בעט או עיפרון? עיפרון אבל נראה לי שהשנה אני אעבור... התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? חח אני בחטיבה ועד עכשיו הכי נהנתי בגן... חחחחח... מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? אמממ לא מזמן... יש לכם חדר לבד? כן... אתם חושבים שאתם חברים טובים? נראה לי שכן... אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? לא אתם אוהבים מסיבות? כן אוהבים את יום שישי? כן! ואת שבת? עוד יותר! אוהבים את המורה? לאאאאאאאאאאאאא את בית ספר?. לאאאאאאאא את הדודות? כן... מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? מוזיקאי... אתם לומדים ערבית? לצערי... יש לכם מורה מעפנה? כן! גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? כן..... שוקו או קפה? שוקו שמש או ירח? ירח חם או קר? קר חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? טלפון ללכת לישון או להתעורר? להתעורר זה חרא! לילה או יום? לילה חושך או אור? חושך טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל.. ים או ברכה?) ים... ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לראות שוב את הקליפ של גרין דיי!!

AriellA100

New member
משעמם לי../images/Emo13.gif

אתם טובים בלימודים? כן איך קוראים למורה? גלילית אוהבים לאכול? כןןן רזים או שמנים? רזה.. מה אתם לובשים עכשיו? ג'ינס וגופיה.. אוהבים להתקלח? כן אוהבים לישון? בטחח מה התחביב שלכם? לשמוע מוזיקה יש לכם כתב יפה? כן אוהבים שאלונים? בד"כ מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת.. בגלל מה? - מול מי? - יש לכם חיה בבית? לא מה השם שלה(אם יש לכם?( האם את יודעת לצייר כיבשה? חח לא נראה לי.. מהו נושא השיחה השנוא עליך? אין כזה תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: חחח אין לק או טבעות.. איזו זמר\\\\ת אתם אוהבים? בילי?? האם אתם מכירים מישהו/י בשם "ליאור?". כן 3 אנשים האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? כן כתבתם אי פעם שיר? לא פורסם/למגירה? אתם אוהבת את הצחוק שלך? אממ נראה לי.. ואת הריח? בטח חח הרית איי פעם/חשבת שהרית? לאאא האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? כן מאד האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? 2 אחיות גדולות ממני במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? קצת.. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? אני הרבה במחשב מהי דעתכם על הצבע כתום? צבע נחמד.. אתם מדברים הרבה בטלפון? המון האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? בעיר שלי האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? חח לא האם אתם מאמינים באהבת אמת? כן מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? שכלבים ישתלטו על העולם... חח סתם לא יודעת מה המוטו שלכם בחיים? אין אחד ספציפי אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?( חס וחלילה.. האם אתם צלמים חובבנים? לא האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? תלוי איזה.. בוכים בשירים? לפעמים אוהבים את החדר שלכם? כן אוהבים את ההורים? מאד מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? ממזמןןןן את מי אתם הכי שונאים? אתם לא מכירים.. והכי הכי אוהבים? משפחה וחברות קרובות חבר\\\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כן אתם כותבים בעט או עיפרון? תלוי מתי.. התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? נראה לי יסודי.. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפני 3 חודשים יש לכם חדר לבד? כן אתם חושבים שאתם חברים טובים? כן אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? לאא אתם אוהבים מסיבות? תלוי של מי אוהבים את יום שישי? מאד ואת שבת? גם אוהבים את המורה? אממ כן נחמדה את בית ספר?. יש בו דברים טובים וגם דברים מגעיליםם את הדודות? כן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? ממש אין לי מושג אתם לומדים ערבית? למדתי בחטיבה יש לכם מורה מעפנה? לא גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? חחח כן שוקו או קפה? שוקו שמש או ירח? שניהם חם או קר? קרררר חולצה או גופיה? גופיה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? טלפון ללכת לישון או להתעורר? לישוןןן לילה או יום? לילה חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל ים או ברכה? בריכה ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לאכול התעייפתי

rebel girl

New member
כן גם לי משעמם

- טובה בלימודים:כן אני די טובה בלימודים -שם מורה:אינני יודעת בודאות..... - אוהבת לאכול:כההה...אוהבת לאכול - שמנה/רזה:אבל לא שמנה... -לבוש עכשוי:חולצה גזורה ושורט...הכי נוח וכי פחות דביק!!! -אמבטיה:מתה על זה על השעון במשך שעתיים לא יוצאת משם!!! -שינה:רק תגידו מתי... -תחביב:ישמע קצת מוזר אבל אני אוהבת לרקום (גם לתפור ולעצב בגדים) -כתב:של רופא בבית משוגעים מאושפז במצב קשה..... -שאלונים: רק כשמשעמם (כמו עכשיו..) -בכיתי: לפני יומיים -בגלל: הקליפ של מיי קמיקל -דה גוסט אוף יו -מול:הטלויזיה -חיה:לא -ציור כבשה:אני לא צריכה לעשות את ה יש לי אחת(שגיא.....המבין יבין) -נושא שיחה שנוא:עוד לא מצאתי כזה... -כפות ידיים:מהזה? האף בי איי?? -זמרת:אבריל -ליאור:שביט,ילד נאחס ומעצבן -ארוחה משפחתית:בתנאי שזה אצל סבתא -שיר:עוד לא יצא לי -צחוק:לפעמים אוהבת לפעמים לא.. -ריח:אנשים יקרים,משפט חכם "לא יריח אדם את סירחונו הפרטי-אבל הוא יעשה הכל כדי להפטר ממנו" -הריתי??:לא -חשבתי פעם??:לא -סיפור חיי:משעמם כמו להתבונן בצבע מתייבש ואז מתקלף -מערכת יחסים ארוכה:אני בן אדם מאוד אמין אז כן -אחים:לא, אבל יש לי טרוריסט קטן!!!! -להרביץ לאחים:24 שעות ביממה,7 ימים בשבוע,365 ימים בשנה.... -מחשב/טי ויי:על זה אני חייה.. -כתום: בתאחלס צבע מסנוור מידי ואני לא אוהבת אותו אבל אני נגד ההתנתקות -טלפון:כמעט שלא -חברים:כמעט כולם עוד לידי -אהבת אמת:מחפשת.... -אמונה באהבת אמת: נו מה אתם חושבים....? -אמונה חזקה:אלוהים -מוטו:"דפוק את כולם לפני שידפקו אותך" -נכות:קוצר ראייה ....זה מעצבן לשים משקפיים -צילום:לא -משיכה למוזרויות:לא -בכי בשירים:יש כאלה..... - "ואהבת את חדרך...":ברגע שאני אצבע אותו בירוק כן -אהבת ההורה:"ואהבת את האנשים אשר משלמים לך על בגדיך..." -טיול משפחתי:אף פעם ואני מקווה שזה ישאר כך -שונאים:אני לא מזכירה שמות -אוהבים:אמא וסבתא -חבר:עצמאית -רמקול/מצלמה:שניהם -עט/עיפרון:עיפרון -תקופה מאושרת בחייכם:כיתה א'..... -מחלה אחרונה:לא מזמן כאב לי הגרון... -גרים לבד בחדר:כן!!!! -חברים טובים:ונאמנים.. -מציקנים:אני הכי שקטה בעולם.לא תוציאו ממני מילה ואני לא נוטה לפתח הידבקות ורגישות מוגזמת לאנשים -מסיבות:שמעתם פעם על חיית המסיבות? זאת אני -שישי:בערך -שבת:שיעמום -אוהבים את המורה:"לא תאהב את הבן אדם שנותן לך ש.ב" -בית ספר:לא -דודות:רק אחת -כאני אהיה גדולה...:מעצבת בגדים או סטייליסטית -ערבית:לא -מעפנה:כן -מתלבשת גרוע:לכל כיתה ז' אולפנת בני עקיבא...המורה אורה כבר יצאה לפנסיה?? -שוקו/קפה:מים! -שמש/ירח:בחירה קשה.. -חום -גופיה -מחשב -פלאפון -ללכת לישון -לילה -אור -חו"ל -בריכה -אני הולכת לראות TRL באמ טי וי!!!! ואאוו סיימתי!!!! בילי ג'ו,ומייקי ואיי(מיי קמיקל) מתה עליכם!!!!! בראיין סטו,ג'אדד,סיינט ג'ימי,הלנה.....קיפ מיוזיק גוד!!!!!!!!

ketas

New member
טוב אז אני יענה..חח ../images/Emo13.gif

יאי! אני אוהבת שאלונים
אתם טובים בלימודים? ממוצעת...גרועה מאוד מאוד במתמטיקה וצרפתית אוהבים לאכול? לא ממש מה אתם לובשים עכשיו? טרנינג כחול וטישרט עם ציור של אצבע משולשת חח אוהבים להתקלח? כן! מאוד אוהבים לישון? אפילו יותר מלהתקלח מה התחביב שלכם? לזיין לאנשים בשכל, לשמוע מיזקה, לשרוף בפורומים יש לכם כתב יפה? לא ממש אוהבים שאלונים? חיובי מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת...לפניי איזה שבוע בגלל מה? באמת שלא זוכרת מול מי? כנ"ל יש לכם חיה בבית? חוץ מאח שלי? לא...אמא לא מרשה
מה השם שלה(אם יש לכם?) בינתיים אין, אבל יש כלב בתכנון, שיקרא איציק האם את יודעת לצייר כיבשה? די עקומה אבל כן מהו נושא השיחה השנוא עליך? דיאטה ומשקל תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.:לא עקומות, עם ציפורניים קצרות אבל לא קצוצות, עם צמיד ביחד אחת ושעון ביד השניה איזו זמר\\ת אתם אוהבים? אם זמרים אז לא יודעת לא עולה לי עכשיו. (גרין דיי זה לא זמר חח) האם אתם מכירים מישהו/י בשם "ליאור?". לא מכירה, סוגדת...לליאור שליין האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא ממש...הם גם דיי נדירות כתבתם אי פעם שיר? לא ממש..אולי איזה אחד פורסם/למגירה? צגירה אתם אוהבת את הצחוק שלך? תאמת שכן ואת הריח? לא יודעת הרית איי פעם/חשבת שהרית? לא האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? ממש לא..אבל יש לי כמה סיפורים מחיי שמצחיקים אנשים האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? לא ממש יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אח אחד במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? כן, לפעמים אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? מול המחשב. מהי דעתכם על הצבע כתום? הוא נחמד מאוד אתם מדברים הרבה בטלפון?. לא כל כך האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? רובם בעיר שלי (רחובות למי שתהה) האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? לא ממש, אבל יהיה נחמד אם היא תבוא האם אתם מאמינים באהבת אמת? חלקית מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? לא יודעת מה המוטו שלכם בחיים? איש באמונתו יחיה אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) ראיה מחורבנת? האם אתם צלמים חובבנים? כן, מאוד האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? תלוי איזה בוכים בשירים? לפעמים אוהבים את החדר שלכם? לא ממש אוהבים את ההורים? מחבבת חח מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? לפני איזה חודש היתי עם ההורים בבלגיה את מי אתם הכי שונאים? לא ממש שונאת מישהו והכי הכי אוהבים? קשה להחליט חבר\ה יש? נופ רמקול ומצלמת אינטרנט יש? לא, לצערי אתם כותבים בעט או עיפרון? רק בעט התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? עדין לא היה תיכון, נראה לי חטיבה יותר נחמד מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לא זוכרת..אה כן, לפניי חודשיים יש לכם חדר לבד? כן אתם חושבים שאתם חברים טובים? כנראה שכן אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? לא ממש..תלוי במה אתם אוהבים מסיבות? לא ממש אוהבים את יום שישי? תלוי מה עושים בו ואת שבת? כנ"ל אוהבים את המורה? לא שונאת את בית ספר?. לא מפריע לי את הדודות? אין דודות חח..לאבא ואמא אין אחים מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? לא בטוחה עדין אתם לומדים ערבית? נופ יש לכם מורה מעפנה? ולא אחת גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? הרוב שוקו או קפה? שוקו שמש או ירח? ירח חם או קר? קור חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? טלויזיה טלפון או פלאפון? טלפון ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון לילה או יום? לילה חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל ים או ברכה? ים מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? להמשיך לפורום משחק מכור...או קווין

RegiNona

New member
אמממ בגלל שמשעמם אז...

אתם טובים בלימודים?אמממ תלוי במה...
איך קוראים למורה?מרים (בלי גיל בבקשה) זיגמן (המבין יבין...) אוהבים לאכול? לא ממש... רזים או שמנים? רזים (?) מה אתם לובשים עכשיו? גופיה ומכנס קצר
אוהבים להתקלח? כן
אוהבים לישון? מאוד! מה התחביב שלכם? אמממ יש הרבה יש לכם כתב יפה? לעיתים נדירות.. אוהבים שאלונים? כשמשעמם מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול בלילה
בגלל מה? חבר שלי..
מול מי?אפחד... יש לכם חיה בבית? לא.. מה השם שלה(אם יש לכם?(___ האם את יודעת לצייר כיבשה?כן
מהו נושא השיחה השנוא עליך?דברים שאני לא מבינה בהם... תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.:אמממ חח לבנות? איזו זמר\ת אתם אוהבים?יש הרבה.. האם אתם מכירים מישהו/י בשם "ליאור?".כן האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא כתבתם אי פעם שיר?כן פורסם/למגירה? לפח אתם אוהבת את הצחוק שלך?אממ לפעמים ואת הריח? כן הרית איי פעם/חשבת שהרית?אממ לא נראה לי... האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? חח יש דברים מעניינים אבל לא ממש...אולי סיפור ממש ממש קצר האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? כן יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אח אחד קטן במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?אממ כן אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? במחשב. מהי דעתכם על הצבע כתום? בלעעעעעעעעעעע אתם מדברים הרבה בטלפון?.כן..יותר מידי האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? הרוב פה...אלה שאני באמת אוהבת.. האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת?לא כי כבר מצאתי אותה האם אתם מאמינים באהבת אמת? כן מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? באלוהים מה המוטו שלכם בחיים? לקוות שכל דבר רע ייתהפך ויעבור לטוב... אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?( חחח אני כמעט עיוורת (טפו טפו טפו) האם אתם צלמים חובבנים? אממ בערך... האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? חחח לעומת כמה אנשים שאני מכירה לא לא ממש בוכים בשירים? רק ב1 אוהבים את החדר שלכם?לא...רק שיש בו חברים אוהבים את ההורים?לא ממש מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי?אממממ אני כבר לא זוכרת את מי אתם הכי שונאים? פייי יש הרבה והכי הכי אוהבים?חבר שלי חבר\ה יש? כן רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כן...המצלמה דפוקה (טוב מה אתם מצפים ממצלמה שמקבלים בסופר) אתם כותבים בעט או עיפרון?זה משנה? התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון?כנראה שחטיבה כי היסודי לא ממש משו.. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?לפני חודש.. יש לכם חדר לבד? ברוך השם טפו טפו טפו כן אתם חושבים שאתם חברים טובים? כן אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים?אממ חוץ מכשאני ישנה כן...(לא בעצם גם כשאני ישנה) אתם אוהבים מסיבות?מאוד אוהבים את יום שישי? אממ כשיש מה לעשות ואת שבת? אם זה עם המשפחה אז לא אוהבים את המורה? ממש לא... את בית ספר?. עכשיו כבר לא את הדודות? אמממ תנו לי לחשוב בכלל אם יש לי דודה מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? לא יודעת אתם לומדים ערבית?לא יש לכם מורה מעפנה?כן גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע?רק אחת? שוקו או קפה?ברור ששוקו!!! שמש או ירח? שמש חם או קר? חם חולצה או גופיה?גופיה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? טלפון ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון אם כבר לילה או יום? לילה חושך או אור? חושך טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל ים או ברכה? ים ) ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? ללכת לדבר עם אהובי (כן אני יודעת שהשאלון הזה משעמם רצח...בה ביי)

WiseL

New member
ניייי

אתם טובים בלימודים? ממוצעת איך קוראים למורה? ניר בעע אוהבים לאכול?כן רזים או שמנים? רזים מה אתם לובשים עכשיו?בכנס ירוק וחולצה תכלת אוהבים להתקלח?בערך אוהבים לישון? לא יודעת\ מה התחביב שלכם?כל מיני יש לכם כתב יפה?לפעמים אוהבים שאלונים?קשור איזה מתי בכית בפעם האחרונה? לא מזמן בגלל מה?לא זוכרת מול מי?לא זוכרת יש לכם חיה בבית?כן יש לי סיסי (כלבה) מה השם שלה(אם יש לכם?( סיסי האם את יודעת לצייר כיבשה?כן מהו נושא השיחה השנוא עליך?איך שהזמן עובר מהר תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.:קטנות לבנות עם ציפורניים וסימן מהשמש איזו זמר\\\\ת אתם אוהבים? אין זמן האם אתם מכירים מישהו/י בשם "ליאור?".כן האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות?לפעמים כתבתם אי פעם שיר?כן פורסם/למגירה?למגירה אתם אוהבת את הצחוק שלך?לא ממש ואת הריח? הא?\ הרית איי פעם/חשבת שהרית?לא האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר?לא ניראה לי האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח?לאיודעת יש לכם אחים/ות,כן אם כך כמה? אח אחד גדול במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?עכשיו פחות אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?ניראה לי שכן מהי דעתכם על הצבע כתום?הוא בסדר אתם מדברים הרבה בטלפון?. לא ממש האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?.. באותה עיר רובם. וזהו עד לפה אני עונה!

יאצוק

New member
...../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

אתם טובים בלימודים? נגיד. איך קוראים למורה? אורית אוהבים לאכול? כע
רזים או שמנים? מכוערים. מה אתם לובשים עכשיו? חולצה ומכנסיים
אוהבים להתקלח? לפעמים אוהבים לישון? כע מה התחביב שלכם? לשמוע מוסיקה יש לכם כתב יפה? יש לי כתב צופיפניקי אוהבים שאלונים? בערך
מתי בכית בפעם האחרונה? אממממ...לוזוכרת. בגלל מה? לוזוכרת! >< מול מי? ... יש לכם חיה בבית? כע מה השם שלה(אם יש לכם?(טריקסי האם את יודעת לצייר כיבשה? כע מהו נושא השיחה השנוא עליך? לאדעת תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: יש להן 5 אצבעות. איזו זמר\\\\ת אתם אוהבים? אממ..בילי ג'ו, ג'רארד וואי... האם אתם מכירים מישהו/י בשם "ליאור?". דנע מזכיר לך משהו?
כע. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא, לא ממש... כתבתם אי פעם שיר? לא פורסם/למגירה? לא כתבתי. אתם אוהבת את הצחוק שלך?בערך ואת הריח? פיי איזה שאלה מפגרת
הרית איי פעם/חשבת שהרית? לא..
האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? אולי האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? לא הייתי במערכת יחסית אף פעם יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אחות גדולה ואח גדול. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לאח שלי- כן.
אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? גם וגם
מהי דעתכם על הצבע כתום? צבע מאמם. אתם מדברים הרבה בטלפון?.לא האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? באזור שלי. האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? לא, לא ממש. האם אתם מאמינים באהבת אמת?כע מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? לאדעת מה המוטו שלכם בחיים? BE YOURSELF אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?(לא האם אתם צלמים חובבנים? כע האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? לרוב.
בוכים בשירים? לא ממש אוהבים את החדר שלכם? לא אוהבים את ההורים? איכ! אני מתעבת אותם! >< [NOT] מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? לפני חודש בערך. את מי אתם הכי שונאים? את מי שכתב את השאלון הזה. והכי הכי אוהבים? לאדעת חבר\\\\ה יש? לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש? מצלמה- כע. אתם כותבים בעט או עיפרון?לרוב בעיפרון התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? אני עדיין ביסודי
מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפני כמה חודשים
יש לכם חדר לבד? כע אתם חושבים שאתם חברים טובים? ?? אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? לא אתם אוהבים מסיבות? לא ממש אוהבים את יום שישי? כע
ואת שבת? לא.. אוהבים את המורה? כע, כפרעליה!
[NOT] את בית ספר?. לא את הדודות? אממ...
מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? להיות בלהקה. אתם לומדים ערבית? לא יש לכם מורה מעפנה? כע
גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? כע שוקו או קפה? שוקו שמש או ירח? לאדעת חם או קר? לאדעת. קר נראלי. חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? טלפון ללכת לישון או להתעורר? לישון
לילה או יום? לילה חושך או אור? חושך טיול בארץ או בחו"ל? בחו"ל ים או ברכה?)ים ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון? לאדעת. הזה?

למעלה