בגלל שאני אוהבת אותכם ומשעמם לי

helenas

New member
עונה/ מי העילג שכתב את זה?!

אתם טובים בלימודים?חחחח..לא. איך קוראים למורה? לא זוכרת אוהבים לאכול? לא רזים או שמנים? משהו באמצע מה אתם לובשים עכשיו? מכנס מבריק שחור, גופיה שחורה אוהבים להתקלח? מאוד אוהבים לישון? מאוד מה התחביב שלכם? לענות על סקרים דפוקים יש לכם כתב יפה? לא אוהבים שאלונים?כן מתי בכית בפעם האחרונה? בלפני רגע...שורפות לי העיניים גלל מה?אולי אני שמה יותר מדי שחור מול מי?המחשב יש לכם חיה בבית?יש לי אח קוף...ואחות קרציה...אבל יש לי כלבה ג'סי מה השם שלה(אם יש לכם?( האם את יודעת לצייר כיבשה? כן מהו נושא השיחה השנוא עליך? איך שאני נראית תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.:לבנות איזו זמר\\\\ת אתם אוהבים? לאיודעת האם אתם מכירים מישהו/י בשם "ליאור?". כן האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא כתבתם אי פעם שיר?כן פורסם/למגירה? למגירה, למרות אם הוא לא אישי אני מראה לחברות אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא ואת הריח? כן הרית איי פעם/חשבת שהרית? לא האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לאאאאאא האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח?3 שבועות, כתה ז'..חחחח יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? 3 במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?כן אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?כן, בחופש מהי דעתכם על הצבע כתום? אני מעדיפה שחור אתם מדברים הרבה בטלפון?.לא האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?באותו איזור בערך האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת?לא האם אתם מאמינים באהבת אמת?אני מניחה שכן מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? שבודהה שמן(?) מה המוטו שלכם בחיים? בסוף הכל טוב, ואם לא טוב, סימן שזה לא הסוף... אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?( האם אתם צלמים חובבנים? לא האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות?כן בוכים בשירים? בשירים מסויימים אוהבים את החדר שלכם?כן אוהבים את ההורים?כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? מזמן את מי אתם הכי שונאים? את מי שכתב את הסקר הזה והכי הכי אוהבים?את אחותי חבר\\\\ה יש? בערך רמקול ומצלמת אינטרנט יש? כן אתם כותבים בעט או עיפרון?גם וגם התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? גן מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לא יודעת יש לכם חדר לבד? כן אתם חושבים שאתם חברים טובים? כן אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים?כן אתם אוהבים מסיבות? לא אוהבים את יום שישי? כן ואת שבת? פחות אוהבים את המורה? לא את בית ספר?. את הדודות? מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? אתם לומדים ערבית? יש לכם מורה מעפנה? גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? שוקו או קפה? שמש או ירח? חם או קר? חולצה או גופיה? מחשב או טלוויזיה? טלפון או פלאפון? ללכת לישון או להתעורר? לילה או יום? חושך או אור? טיול בארץ או בחו"ל? ים או ברכה?) ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?

Sum41xGiRL

New member
סאקום ומעקום

אתם טובים בלימודים? לא איך קוראים למורה? יוספיקה אוהבים לאכול? בטחחחחחחחח רזים או שמנים? לא מה אתם לובשים עכשיו? חולצה של אבי ביטר אוהבים להתקלח? לא אוהבים לישון? לא מה התחביב שלכם? להביא ביד יש לכם כתב יפה? לא אוהבים שאלונים? לא מתי בכית בפעם האחרונה? לפני 9 שנים בגלל מה? ערס מכיתה' ו' נתן לי מכות מול מי? מול אמא ואבא יש לכם חיה בבית? כן מה השם שלה(אם יש לכם?( ג'לו ביפרה האם את יודעת לצייר כיבשה? אני יודע מהו נושא השיחה השנוא עליך? על אמאשך' תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: כמו זין רק יפות יותר איזו זמר\\\\ת אתם אוהבים? אבי ביטר האם אתם מכירים מישהו/י בשם "ליאור?". כן האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא כתבתם אי פעם שיר? המון פורסם/למגירה? פורסם אתם אוהבת את הצחוק שלך? שאלה מכשילה ואת הריח? אני אוהב להתפלש בבוץ ואז להריח את עצמי הרית איי פעם/חשבת שהרית? כן. הריתי פעם. יש לי שלושה ילדים אתיופים האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח?לא יש לכם אחים/ות,כן אם כך כמה? 2 אחים מעלי, 4 אחיות מתחתי. (ואני במקום הכי תקוע.)אחות מעליי ואחות מתחתי במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?לא אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? מול המחשב.לא מהי דעתכם על הצבע כתום? חרא של צבא ,מוות למתחנבלים אתם מדברים הרבה בטלפון?. לא האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?.. רחבי העולם האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת?..לא, אחרי חשיש אמת האם אתם מאמינים באהבת אמת? לא מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? שכריש יטרוף אותך מה המוטו שלכם בחיים? כוסאמקק אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?( אני נכה מוזיקלית!! האם אתם צלמים חובבנים? אני חרא של צלם האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? בארוררר בוכים בשירים? לא אוהבים את החדר שלכם?כן אוהבים את ההורים?כן מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? לפני שנה את מי אתם הכי שונאים? מתחנבלים ופאשיסטים והכי הכי אוהבים? את הערבושים וכושים חבר\\\\ה יש? MY GIRLFRIEND'S DEAD תקראי תמילים ותביני רמקול ומצלמת אינטרנט יש? לאאא אתם כותבים בעט או עיפרון? מה שבא ליד התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? תיכון מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפי יום יש לכם חדר לבד? כן אתם חושבים שאתם חברים טובים? כן אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? כן אתם אוהבים מסיבות? כן אוהבים את יום שישי? לא ואת שבת? לא אוהבים את המורה? לא את בית ספר?. לא את הדודות? לא מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? כלום אתם לומדים ערבית?לא יש לכם מורה מעפנה?לא גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע?לא שוקו או קפה?אמאשך שמש או ירח? שמש חם או קר? חם חולצה או גופיה? חולצה מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה טלפון או פלאפון? טלפון ללכת לישון או להתעורר? לישון לילה או יום? יום חושך או אור? אור טיול בארץ או בחו"ל? ים או ברכה?) ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? לזיין את אמאשלך עד שהיא תמותתתתתתתתתתתת

t r e c o o l

New member
כמה זמן לא הייתי כאן..

אתם טובים בלימודים? בערך איך קוראים למורה?קרן אוהבים לאכול?כן רזים או שמנים?רזים מה אתם לובשים עכשיו?בגדים אוהבים להתקלח?כן אוהבים לישון?כן מה התחביב שלכם?אין יש לכם כתב יפה?לא אוהבים שאלונים?לא מתי בכית בפעם האחרונה?עכשיו בגלל מה?השאלון המפגר.. מול מי?המחשב יש לכם חיה בבית?היה ומת מה השם שלה(אם יש לכם?ג'וני דפ האם את יודעת לצייר כיבשה?לא מהו נושא השיחה השנוא עליך?בי"ס תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.:יפות אם שש אצבעות!! איזו זמר\\\\ת אתם אוהבים?שיי גבסו וסבלימינאל האם אתם מכירים מישהו/י בשם "ליאור?".בת דודה האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות?לא כתבתם אי פעם שיר?כן פורסם/למגירה?מגירה אתם אוהבת את הצחוק שלך?כן ואת הריח?כן הרית איי פעם/חשבת שהרית?????? האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר?לא האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח?כן יש לכם אחים/ות,כן אם כך כמה? 2 אחים מעלי, 4 אחיות מתחתי. (ואני במקום הכי תקוע.)?? במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה?כןןןןן אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?תלוי מהי דעתכם על הצבע כתום?סבבה אתם מדברים הרבה בטלפון?.כן האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?.כולם בנתניה . האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת?..לא האם אתם מאמינים באהבת אמת?לא יודעת מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?? מה המוטו שלכם בחיים?אגונה מטטה אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?לא.. ברך ה' ( האם אתם צלמים חובבנים?לא האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות?כן! בוכים בשירים?של גרין דיי אוהבים את החדר שלכם?מחבבת אוהבים את ההורים?כן.. מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי?מחר את מי אתם הכי שונאים?--- והכי הכי אוהבים?אחותי הקטנה חבר\\\\ה יש?לא רמקול ומצלמת אינטרנט יש?לא אתם כותבים בעט או עיפרון?לא כותבת התקופה המאושרת בחיכים:עדיין לא הייתה.. יסודי,חטיבה או תיכון?תיכון מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?בפורים האחרון.. יש לכם חדר לבד?לא אתם חושבים שאתם חברים טובים?כן אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים?לא אתם אוהבים מסיבות?כן אוהבים את יום שישי?מחבבת ואת שבת?מחבבת אוהבים את המורה?לא את בית ספר?.לא את הדודות?לא מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים??לא יודעת אתם לומדים ערבית?למדתי יש לכם מורה מעפנה? גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע?כולם שוקו או קפה?תה שמש או ירח?שמש חם או קר?קר , חולצה או גופיה?חולצה מחשב או טלוויזיה?מחשב טלפון או פלאפון?פלאפון ללכת לישון או להתעורר?לישון לילה או יום?יום חושך או אור?אור טיול בארץ או בחו"ל?חול ים או ברכה?)ברכה ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?ללכת לטייל יאללה לענות!

sapirush1

New member
אוקיי בגלל שגם לי משעמם

אתם טובים בלימודים? משהו כזה איך קוראים למורה? האחרונה שולה ולחדשה שתהיה אני עדיין לא יודעת אוהבים לאכול? יאפ רזים או שמנים? די רזה אבל צריכה דיאטה מה אתם לובשים עכשיו? חולצה כחולה עם קישקושים של פרחים כאלו למטה ולמטה פס כהה ומכנס שחור ארוך אוהבים להתקלח? לא תמיד יש לי כוח אוהבים לישון? אני יודעת שזה מוזר אבל לא תמיד (זה הופך לסיוט כשמתעוררים מכל שטות) מה התחביב שלכם? לא יודעת יש לכם כתב יפה? לא אוהבים שאלונים? כן מתי בכית בפעם האחרונה? ממ.. לפני שבוע נראה לי בגלל מה? חחח זה דבילי מול מי? המחשב(?) יש לכם חיה בבית? הלוואי.. אהה בעצם אבא שלי קנה דגים לפני כמה ימים מה השם שלה(אם יש לכם)? לא זוכרת האם את יודעת לצייר כיבשה? נופ מהו נושא השיחה השנוא עליך? אולי ספורט תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט: אצבעות ארוכות, ציפורניים ארוכות (עכשיו זה יותר ביד ימין וביד שמאל אני צריכה תמיד לגזור בגלל הגיטרה), תמיד כשאני יוצאת אני חייבת להיות עם טבעת ו..זהו. איזו זמר\\\\ת אתם אוהבים? אני חושבת שהזמרת הכי טובה בעולם היא איימי לי האם אתם מכירים מישהו/י בשם "ליאור?" לא האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? לא שיש לנו ממש כתבתם אי פעם שיר? כן פורסם/למגירה? בבלוג אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא ואת הריח? לא הרית איי פעם/חשבת שהרית? חח לא האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? ממש לא האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? יותר מדי לא נראה לי יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? אח אחד קטן ונודניק במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? חח כן אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? רוב הזמן מול המחשב כי פשוט אין משהו יות טוב לעשות מהי דעתכם על הצבע כתום? לא אוהבת אתם מדברים הרבה בטלפון? נראה לי.. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?.. בעיר שלי האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת?.. עדיין מחפשת האם אתם מאמינים באהבת אמת? לא יודעת מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? לא יודעת מה המוטו שלכם בחיים? אין אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות)? משקפיים/עדשות אני מניחה האם אתם צלמים חובבנים? זה נחמד לצלם ולהסריט אבל לא להצטלם האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות?כן בוכים בשירים? לפעמים אוהבים את החדר שלכם? משהו כזה אוהבים את ההורים?לפעמים מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? ואוו הרבה זמןןן את מי אתם הכי שונאים? המורה שלי לשעבר למתמטיקה והכי הכי אוהבים? אח שלי חבר\\\\ה יש? נופ רמקול ומצלמת אינטרנט יש? רמקול כן, מצלמה לא אתם כותבים בעט או עיפרון? שניהם התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? אני מאמינה שהתיכון כשיגיע מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? בחורף יש לכם חדר לבד? כן אתם חושבים שאתם חברים טובים? לפעמים אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? לפעמים אתם אוהבים מסיבות? כן אוהבים את יום שישי? לא משנה כל כך ואת שבת? כנ"ל אוהבים את המורה? לא את בית ספר? לאאא את הדודות? אמ.. כן מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים?? לא יודעת אתם לומדים ערבית?תודה לאל סיימתי עם זה
יש לכם מורה מעפנה? ברור גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? חחחחח את עוד לא ראית אותה כדי להגדיר מזעזע שוקו או קפה? שוקו שמש או ירח? שקיעה חם או קר? -- חולצה או גופיה? גופיה מחשב או טלוויזיה? מחשב טלפון או פלאפון? פלא' ללכת לישון או להתעורר? ללכת לישון לילה או יום? תלוי חושך או אור? חושך טיול בארץ או בחו"ל? חו"ללל ים או ברכה? בריכה לשחייה, ים לצפייה ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? להשתעמם שוב

להלה|טמחל|

אתם טובים בלימודים? לא יותר מידי. איך קוראים למורה? הקודמת סימה. זאת שתהיה עכשיו אני עוד לוידעת. אוהבים לאכול? כע. O_O רזים או שמנים? רזים. מה אתם לובשים עכשיו? ווייף-ביטר לבן, הבוקסר בובספוג שלי וגרבי ברך של ברבי. מצאתי אותם במגירה!
אוהבים להתקלח? כע. אוהבים לישון? כע. מה התחביב שלכם? לוידעת.
לשמוע מוזיקה? יש לכם כתב יפה? לא ממש. אוהבים שאלונים? כשמשעמם. כמו עכשיו. מתי בכית בפעם האחרונה? המ, לא זוכרת. בגלל מה? לוזוכרת. מול מי? לא זוכרת.
יש לכם חיה בבית? 3 אפילו. מה השם שלה(אם יש לכם?) מוצי, תותי ותולה. השמות הכי נדושים שקיימים. האם את יודעת לצייר כיבשה? מממ כע. מהו נושא השיחה השנוא עליך? פוליטיקה. תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.: יש עליהן אצבעות. איזו זמר\\\\ת אתם אוהבים? יותר מידי בשביל לכתוב פה. האם אתם מכירים מישהו/י בשם "ליאור?". כע.
רק שלו אין סימן שאלה בשם. האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות? בקושי קורה ו.. בערך. כתבתם אי פעם שיר? כע. פורסם/למגירה? למגירה. אתם אוהבת את הצחוק שלך? לא יודעת. ואת הריח? אה.. o_O הרית איי פעם/חשבת שהרית? מה?! מה זה הרית? האם הייתי בהריון? oO אז לא. האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? לא. אולי. לוידעת. האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח? לא יודעת. יש לכם אחים/ות, אם כך כמה? לא. במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? לא. אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? שניהם.
מהי דעתכם על הצבע כתום? טחון. אתם מדברים הרבה בטלפון? לא ממש. האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? רובם לידי. האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת? לא.. האם אתם מאמינים באהבת אמת? יש אהבת שקר? מהי האמונה החזקה ביותר שלכם? שאין אלוהים? oO מה המוטו שלכם בחיים? "עדיף להתחרט על משהו שעשית מאשר על משהו שלא עשית". בילי ג'ו.
אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) לע. האם אתם צלמים חובבנים? לא. האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות? כע.
בוכים בשירים? רק באיזה שיר אחד מסויים. אוהבים את החדר שלכם? לא ממש. אוהבים את ההורים? *sigh* מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? לפני 5 שנים? את מי אתם הכי שונאים? אותך. והכי הכי אוהבים? אותי. חבר\\\\ה יש? לא. רמקול ומצלמת אינטרנט יש? למה שלא יהיו לי רמקולים? וכע יש לי מצלמה. אתם כותבים בעט או עיפרון? בשניהם. oO התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? לא הגעתי עוד לתיכון אז בינתיים חטיבה. מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפני יומיים בערך. יש לכם חדר לבד? כע. אתם חושבים שאתם חברים טובים? בערך. אם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? רק כשאני עושה את זה בכוונה. אתם אוהבים מסיבות? כבר לא ממש. אוהבים את יום שישי? כע. ואת שבת? בערך. אוהבים את המורה? לא. את בית ספר? לא. את הדודות? יש לי אחת והיא בסדר. מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים? אין לי מושג. אתם לומדים ערבית? כן. -__- יש לכם מורה מעפנה? כן. גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? כן. שוקו או קפה? קפה. שמש או ירח? ירח. חם או קר? קר. חולצה או גופיה? חולצה. מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה. טלפון או פלאפון? טלפון. ללכת לישון או להתעורר? לישון. לילה או יום? לילה. חושך או אור? חושך. טיול בארץ או בחו"ל? חו"ל. ים או ברכה? הממ.. ים. ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה? ללחוץ על "שלח".

י5דה רעה

New member
עונה!!

אתם טובים בלימודים?כן...בינתיים זה לא כזה קשה... איך קוראים למורה?אני עוברת עכשיו לחטיבה..אבל לקודמת קראו דפנה אוהבים לאכול?אם זה טעים אז כן... רזים או שמנים?באמצע מה אתם לובשים עכשיו?ג'ינס שהיה פעם ארוך וקרעתי אותו ל 3/4 וחולצה אדומה לבנה... אוהבים להתקלח?לפעמים... אוהבים לישון?לפעמים... מה התחביב שלכם?לשמוע מוסיקה,לקרוא על סמים,לפנטז,לשים זין על העולם,לראות טלוויזיה,להיות במחשב ובאיי.סי.קיו.... יש לכם כתב יפה?הרוב אומרים שכן אוהבים שאלונים?לפעמים-עכשיו כן מתי בכית בפעם האחרונה?לפני איזה יומיים בגלל מה?לא זוכרת מול מי?מול הכרית יש לכם חיה בבית?כן,חתול מה השם שלה(אם יש לכם?(יוס'קה האם את יודעת לצייר כיבשה?כן..אבל היא בטח תהיה דומה לענן קצת... מהו נושא השיחה השנוא עליך?יש הרבה...טוב נגיד שעארסים(יש לי חברה שמתלהבת מהם והיא משגעת אותי אם זה..) תארו איך נראות כפות הידיים שלכם בכמה שיותר פירוט.:נורמלי איזו זמר\\\\ת אתם אוהבים?ג'סי מקארטני-הוא חמוד האם אתם מכירים מישהו/י בשם "ליאור?".לא.... האם אתם נהנים מהארוחות המשפחתיות?לפעמים...(כשיש באזור טלוויזיה ואוכל טוב... כתבתם אי פעם שיר?כן..אפילו כמה... פורסם/למגירה?ליומן זכרונות שלי שפעם הייתי כותבת בו... אתם אוהבת את הצחוק שלך?די... ואת הריח?לפעמים כן ולפעמים לא... הרית איי פעם/חשבת שהרית?ממש אבל ממש לא... האם הייתם רואה עצמכם כמישהו בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר?כן....אבל יש עוד זמן לזה.. האם אתם אנשים הרואים את עצמכם כטובים במערכות יחסים ארוכת טווח?כן...תלוי גם בבן הזוג... יש לכם אחים/ות, אם כך כמה?אני בת יחידה(תודה לאל!!) במידה ויש לכם אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? אתם נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? כן...כשאני רואה טלוויזיה או כשאני שמחשב אז בדרך כלל זה מעל שעתיים... מהי דעתכם על הצבע כתום?אחלה צבע אוהבת אותו כי הוא אחד מהצבעים האהובים עליי(למרות שאני בעד ההתנתקות...חחחח...) אתם מדברים הרבה בטלפון?כן..... האם רוב חברייכם מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל?הם באזור שלי... האם אתם חיים את חייכם בחיפוש אחרי אהבת אמת?כן...לפעמים...*מחייכת לעצמי* האם אתם מאמינים באהבת אמת?כן... מהי האמונה החזקה ביותר שלכם?אממממ...אה!-בן אדם-אתה אוהב אותי??:יאללה בוא תדבר איתי,לא אוהב אותי-לך תז***!! מה המוטו שלכם בחיים?לחיות חיים מאושרים... אם יש לכם נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?( אמממ...בגלל שאני ספורטאית ואני די אנרגטית אז לפעמים קורה שיום שלם כואב לי אזור ברגל...אבל זה לעיתים רחוקות... האם אתם צלמים חובבנים?בינתיים לא...אבל עוד מעט יש לי בת מצווה אז קונים לי מצלמה דיגיטלית אז מי יודע? האם אתם נמשכים לאנשים שיש בהם מוזריות?אולי....לא יודעת... בוכים בשירים?כן,לעיתים רחוקות אבל...במיוחד אם זה קשור בחיות מסכנות וחסרות ישע(מכירים ת'קליפים המצוירים האלה שיש בהם חיות וקורה להן תמיד משהו רע ואין הפי אנד..-אז בכאלה אני בוכה...
) אוהבים את החדר שלכם?די...למרות הוא קטן... אוהבים את ההורים?ת'כלס כן..אבל לפעמים הם מעצבנים!! מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי?אמממממ...לא זוכרת... את מי אתם הכי שונאים?יש הרבה... והכי הכי אוהבים?את ההורים,את מי שאני אהבתי/אוהבת/אוהב,את עצמי!! חבר\\\\ה יש?לא.. רמקול ומצלמת אינטרנט יש?לא... אתם כותבים בעט או עיפרון?בדרך כלל בעט אבל לפעמים ב...עט עיפרון! התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון?אני מקווה שחטיבה..שזה יהיה בעוד פחות מחודש!!יא איזה התרגשות!! מתי הייתם חולים בפעם האחרונה?אוי..כל שנת הלימודים לא הייתי חולה(והלוואי שזה יימשך ככה..) יש לכם חדר לבד?כן אתם חושבים שאתם חברים טובים?משתדלת..אבל זה לא תמיד יוצא.... אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים?לא.. אתם אוהבים מסיבות?ברור!!!מי לא? אוהבים את יום שישי?כשיש מה לעשות אז כן... ואת שבת?כנ"ל אוהבים את המורה?היא כבר הסטוריה-עכשיו נחכה לחטיבה ונראה... את בית ספר?כנ"ל את הדודות?אין לי ממש הרבה...אבל כן!!דודה שלי מגניבה... מה אתם רוצים להיות שתיהיו גדולים??משהו שאני אוהב ויביא לי המון כסף...בינתיים חשבתי או על סלבריטי או על ספורטאית... אתם לומדים ערבית?כן... יש לכם מורה מעפנה?כן.... גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע?כן...מזעזע עד דמעות!! שוקו או קפה?לפעמים זה ולפעמים זה שמש או ירח?כנ"ל חם או קר?קריר חולצה או גופיה?גופיה מחשב או טלוויזיה?שניהם טלפון או פלאפון?פלאפון ללכת לישון או להתעורר?אם אני עייפה-אז ללכת לישון... לילה או יום?לילה חושך או אור?חושך טיול בארץ או בחו"ל?ברור שבחו"ל!!! ים או ברכה?שניהם-אבל בינתיים בריכה... ולסיום- מה אתם הולכים לעשות ברגע שאתם מסיימים את השאלון הזה?לאכול ארוחת ערב-אני מתה מרעב!

למעלה