בגלל שאני כל הזמן קוראת את ההודעות

בגלל שאני כל הזמן קוראת את ההודעות

הישנות שלי איזה מיליון פעמים, רציתי לפתוח שירשור, שכל אחד יכתוב את מי הוא הכי אוהב ב"טופ מודל הבאה" ולמה, במיחד טום.... אני רוצה לדעת למה אתה כזה אוהב את אמנדה.....

אני אוהבת את יה יה,

היא כזאת מתוקה וחוץ מהעור שלה היא ממש יפה, היא גם לא עושה שום דבר רע לאף אחד, קיצר היא הכי חמודה ויפה

OhBaby

New member
לדעתי קאסי הכי יפה שם בכללי.

חמודה כזאת, ואופי נחמד , לא בולטת מדי (אולי זה לא טוב)

OhBaby

New member
אם כבר קאסי...

נראה לי שהיא עפה היום כי הראו בתקצירים שהיא מספרת לשופטים שהיא בולמית וכו' וכו'.........
וטיירה לא אוהבת שמקיאים (חחחחח) אז היא תעיף ,למרות שהיא אמורה לזכות היום. אבל כל ז בגדר השערה בלבד, אולי גם קלי תעוף, מכנסי הגוצ'י אולי לא יעזרו הפעם..........

חח.. עונה לך...

ובבקשה תרשמי את השם שלי עם ת'!! חחח.. לא עם ט'.. אז ככה.. אני חולה מת שרוף על אמנדה
בגלל המון דברים!! 1- בגלל האופי! היא ממש חמודה!! היא לא מתלהבת או מתנשאת וכל זה!! אני יודע שרובכם חושבים שהיא כלבה וכל השאר.. אבל היא לא! היא לפעמים מאשימה סתם וזה נכון! אבל אחר כך היא מתנצלת ומצטערת!! היא נשמה טובה פשוט!!! ולמה כולם פונים אלייה?! אה?! כי הם יודעים שאפשר לסמוך עלייה!! מלאכית קטנה שלייי

JULI4561

New member
לא נכון היא יפה ... אבל על טעם ועל

ריח .. לא מתווכחים ..

Dark Force

New member
אווה../images/Emo99.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

אני אוהב ממש את אווה, כי לדעתי היא הכי יפה שם- היא הכי תוססת וכיפית, ובאמת שלא אכפת לה מדעות של אחרים. היא מראה את מה שהיא מרגישה, ולא כמו מתמודדות (בלונדיניות) אחרות שאח"כ הולכות לחדר וזוממות מלכודות. ומה גם- שפשוט היא מדהימה

אוקייי, עכשיו אני

אני אוהבת את יה יה הכי בגלל שהיא חמודה כזאת, ויפה (חוץ מהעור) והיא לא ממש מתבלטת, מקום שני את אן, כי היא הכי יפה, ושלישי אווה כי אני מתה על אנשים אמיתים, כי היא לא ביצ'ית.......... והודעה לתום: אולי אמנדה סתם מעמידה פנים שהיא נחמדה, חשבתה על זה? להמרות שזה ממש נחמד שאתה כזה אוהב אותה, כל אחד ומי שהוא אוהב וסמתי לב שאתה שרוף אליה....

חחחח.. כן כי היא

פשוט במילה אחת- מושלמת!!!
היא לא מעמידה פנים! אם היא הייתה מעמידה פנים אז היו רואים שזה לא אמיתי! המצלמות היו חושפות אותה!! אבל לא כפרוש עלייה אישה הכי טובה שיכולה להיות בעולם!! אמנדה בן חמו!! חחח.. הולך יפה לא?!

JULI4561

New member
אני הכי אוהבת את קאסי אן ואווה

הם הכי יפות שמה והם ממש חמודות ... לאן ואווה יש אופי מדליק כזה וקאסי ממש ממש חמודה ..

y a ® d e n

New member
קאסי../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif ויה-יה../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

שתיהן אני הכי אוהבת
קאסי מדהימה לדעתי, כמו בובה
והיא חמודה כזאתי, ויש לה אופי טוב כזה. ובקיצור היא אהובה עליי
יהיה גם מדהימה אבל יש לה טיפה בעיה בעור באמת.. אבל זה לא קריטי
היא ממש מתוקה וחמודה ויש לה אופי טוב גם
אז גם היא אהובה עלי

oOBAGIRAOo

New member
טוב

אני הכי אוהבת את נורל, ניקול וקלי. את נורל אהבתי כבר מההתחלה. קודם היא הכי יפה שם, יש לה אופי הכי חמוד וגוף הכי יפה. וכן, גם שיער. בפעם הראשונה ששמו תמונות של העונה השלישית בפורום היא הכי בלטה אצלי. וגם אהבתי את זה שהכניסו אותה למשחק למרות שיש לה גשר. אז זה נראה קצת מוזר, אבל לה זה ממש יפה. את ניקול התחלתי לאהוב אחרי השינוי, לפני זה לא שמתי לב אליה בכלל. יש לי כמיהה לשיער שלה, ועכשיו גם שמים לב איזה פנים וגוף מהממים יש לה. את קלי התחלתי לאהוב אחרי שראיתי שכולם שונאים אותה, ואחרי שראיתי גם מה השופטים עשו לה. נכון שבפרקים הראשונים היא הייתה פקאצה מטומטמת, אבל עכשיו היא יותר טובה? פעם הביטחון העצמי שלה היה בשמיים, עכשיו הוא מתחת לרצפה. אתם אוהבים את הלסת המוזרה והבולטת של קריסטי אבל שונאים את הפה-קופיף של קלי? לדעתי הוא (והיא) ממש יפה הרבה יותר מבנות אחרות. והתמונה של הקלואוז-אפ שלה יצאה מהמם. יש לה עור מדהים, שיער יפייפה ועינייים מעלפות. אז מה רוצים ממנה? ולסיום: סליחה על החפירה ותמונה של המהממת שלי

למעלה