בגלל שאני כל הזמן קוראת את ההודעות

oOBAGIRAOo

New member
לדעתי זה יפה הפה-קופיף שלה

כאילו, הוא בתמונות פותחת את השפתיים יותר מידי ואז לפעמים זה לא יוצא יפה (כמו בפרסומת לג'ינס), אבל בקלואוז-אפ לדעתי זה יצא ממש יפה.

IkMfNiY

New member
אני הכי אוהבת את ניקול ../images/Emo42.gif

היא לא בולטת במיוחד, אבל יוצאות לה תמיד תמונות מדהימות, כמו בפרק הקודם. שיער אדום זה שולט -_- יעל

victoria777

New member
אין מישהי שאני ממש אוהבת

אבל יאיא וניקול נראות לי די בסדר

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאני הכי אוהבת את

נורל, יה-יה וטוקרה
הן שולטות

niranat

New member
אני אוהבת את... ../images/Emo23.gif

ממ בהתחלה הכי אהבתי את יה-יה כי היא פשוט יפייפיה, בתמונה הראשונה עם הבגדי ים היא יצאה לדעתי הכי מדהימה, פשוט מושלמת... הפנים שלה יצאו שם כאלה מלכותיים, כמו שהשופטים אמרו על התמונה הזאת "היא נראית כמו מלכה אפריקאית", יש לה גם אופי טוב והיא לא עושה רע לאפאחד, למרות שדווקא אני מעדיפה את הרעשניות כי הן יותר כיפיות. חוצמזה, אני אוהבת נורא את ניקול כי היא מהממת אבל ממש לא מספיק מתבלטת. השיער פשוט עושה אותה, לפני זה היא הייתה סתמית ועכשיו היא מדהימה. ואת נורל ואן אני אוהבת כי הן נראות טוב ויש להן אופי כיפי, הן תמיד שמחות כאלה ועושות רעש, כמו שצריך!

בוא נעשה הצבעה את מי אוהבים הכי...

אני עכשיו סופרת את הקולות בינתיים: אווה- 3 קלי- 1 אמנדה- 1 קאסי- 4 אן- 1 ניקול- 6 יה יה- 4 נורל- 2 טוקרה- 2 וכל שאר המתמודדות, אף אחד לא אוהב אותכם.... סורייייייי אבל אתם יכולים להצביע עכשיו, לעוד בנות, פשוט אני רוצה לדעת את מי אתם הכי אוהבים...... אז ביינתים ניקול מנצחת....

טוב, אם אין מתנגדים עד מחר אז אני

מכריזה על ניקול כמנצחת...... יה יה וקאסי, בתיקו, מקום שני. ואווה במקום שלישי, אבל הכול עוד פתוח..... הכל תלוי בכם ילדים, כן כן, אתם!!!!!! (אני מושפעת מששטוס.....)

אוקיי, אני סתם שולחת הודעות, כי אני

פשוט משוגעת, אני רוצה שזה יהפוך לשרשור אז צריך בשביל זה 36 תגובות, ואני עוד מעט מצליחה לגייס את זה, אז פליסססס תעזרו לי........ סתם תענו למה ששאלתי......... חסרות רק עוד 3 הודעות, נראה לי.....

ברגע שפתחת הודעה חדשה,

זה נקרא שרשור בעיקרון. שרשור זה כאילו שמחוברת להודעה שלך עוד הודעה כאילו הגיבו לך. כמו שרשרת..
חחח...

Pink Punk

New member
אני גם הכי אוהבת את אמנדה!!

היא מדהימה!!! ומי זה טום ד"א? כאילו מה הניקניים שלו פה? (תמיד כיף לראות שיש עוד מעריצים של אמנדה)

חחחחחחחחח

את בדיוק כמו אחותי, היא כל הזמן אומרת לי לשוח לטום שגם היא אוהבת את אמנדה, לטום קוראים: Sexy boy

למעלה