ממ בהתחלה הכי אהבתי את יה-יה כי היא פשוט יפייפיה, בתמונה הראשונה עם הבגדי ים היא יצאה לדעתי הכי מדהימה, פשוט מושלמת... הפנים שלה יצאו שם כאלה מלכותיים, כמו שהשופטים אמרו על התמונה הזאת "היא נראית כמו מלכה אפריקאית", יש לה גם אופי טוב והיא לא עושה רע לאפאחד, למרות שדווקא אני מעדיפה את הרעשניות כי הן יותר כיפיות. חוצמזה, אני אוהבת נורא את ניקול כי היא מהממת אבל ממש לא מספיק מתבלטת. השיער פשוט עושה אותה, לפני זה היא הייתה סתמית ועכשיו היא מדהימה. ואת נורל ואן אני אוהבת כי הן נראות טוב ויש להן אופי כיפי, הן תמיד שמחות כאלה ועושות רעש, כמו שצריך!
אני עכשיו סופרת את הקולות בינתיים: אווה- 3 קלי- 1 אמנדה- 1 קאסי- 4 אן- 1 ניקול- 6 יה יה- 4 נורל- 2 טוקרה- 2 וכל שאר המתמודדות, אף אחד לא אוהב אותכם.... סורייייייי אבל אתם יכולים להצביע עכשיו, לעוד בנות, פשוט אני רוצה לדעת את מי אתם הכי אוהבים...... אז ביינתים ניקול מנצחת....
מכריזה על ניקול כמנצחת...... יה יה וקאסי, בתיקו, מקום שני. ואווה במקום שלישי, אבל הכול עוד פתוח..... הכל תלוי בכם ילדים, כן כן, אתם!!!!!! (אני מושפעת מששטוס.....)
פשוט משוגעת, אני רוצה שזה יהפוך לשרשור אז צריך בשביל זה 36 תגובות, ואני עוד מעט מצליחה לגייס את זה, אז פליסססס תעזרו לי........ סתם תענו למה ששאלתי......... חסרות רק עוד 3 הודעות, נראה לי.....