וואלה איש... מחזיקה לך אצבעות... שיהיה לך בהצלחה...
ש שמופי בבית New member 10/7/02 #22 אנשימים אני נרדמת!!! משעמם ללללללללללללללללללללליייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!! הצילו את נשמתה המשועממת של שמופי!!!!!
אנשימים אני נרדמת!!! משעמם ללללללללללללללללללללליייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!! הצילו את נשמתה המשועממת של שמופי!!!!!
ע ענתי_המתוקה New member 10/7/02 #24 אחיותייייייייייייייייייייי מ´מצב??? waaaaaaaaasssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppp????????????????? מה נישתנה? הלילה הזה? מכל הלילות????????????????????????????????????????????? התרחפנתי שוב!! LOVE ענת.
אחיותייייייייייייייייייייי מ´מצב??? waaaaaaaaasssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppp????????????????? מה נישתנה? הלילה הזה? מכל הלילות????????????????????????????????????????????? התרחפנתי שוב!! LOVE ענת.
ע ענתי_המתוקה New member 10/7/02 #25 חחחחחחחחח../images/Emo6.gif אני באמת מסטולה אה? התרחפנתי=התחרפנתי..................... לך אל הנמלה עצל, זה הסמים כח מדרדר............. LOVE ענת.
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif אני באמת מסטולה אה? התרחפנתי=התחרפנתי..................... לך אל הנמלה עצל, זה הסמים כח מדרדר............. LOVE ענת.
ע ענתי_המתוקה New member 10/7/02 #30 חחחחחח../images/Emo6.gif מי אתה??../images/Emo8.gif למה שאני אשתף אותך? יותר לי!!!! יאללה נו למה אתה מחכה???? רגעעעעעעעעעעעעעעע, על מה דיברנו? להצטרף למה? לאיפה אני אמורה להזמין אותך? LOVE ענת.
חחחחחח../images/Emo6.gif מי אתה??../images/Emo8.gif למה שאני אשתף אותך? יותר לי!!!! יאללה נו למה אתה מחכה???? רגעעעעעעעעעעעעעעע, על מה דיברנו? להצטרף למה? לאיפה אני אמורה להזמין אותך? LOVE ענת.
T tali tal הקרימינלית New member 10/7/02 #26 מה קורה ילדה? יום טוב עבר עליך אני רואה.... שימשיך ככה!!!
ע ענתי_המתוקה New member 10/7/02 #28 וואלה הכל טוב..... אכן אני די מאושרת היום ולא יודעת מה הסיבה. כנראה שהים עושה לי טוב!!!! זה רק אני והגלשן שלי................... חחחחחח.....מישהו רוצה להצטרף לשנטי??????? LOVE ענת.
וואלה הכל טוב..... אכן אני די מאושרת היום ולא יודעת מה הסיבה. כנראה שהים עושה לי טוב!!!! זה רק אני והגלשן שלי................... חחחחחח.....מישהו רוצה להצטרף לשנטי??????? LOVE ענת.
T tali tal הקרימינלית New member 10/7/02 #29 יאללה ילדודס.... הקרימינלית מתאדה מהשטח!!!! שיהיה לכם המשך אחלה....