תעזרי לו... את יותר טובה בזה ממני. ורק שתדעו שזה הולך להמחק בעוד כמה דקות...
A Adrienne New member 26/1/03 #40 תעזרי לו... את יותר טובה בזה ממני. ורק שתדעו שזה הולך להמחק בעוד כמה דקות...
D Drorrrrrr New member 26/1/03 #42 ../images/Emo12.gif מה? למה? כמה? ../images/Emo60.gif מה? בגלל שמוזכרים דברים שקשורים למין צריך למחוק? נו באמתתתתת איתמר! תהיה עם ראש פתוח, או שקוקי תפתח לך אותו
../images/Emo12.gif מה? למה? כמה? ../images/Emo60.gif מה? בגלל שמוזכרים דברים שקשורים למין צריך למחוק? נו באמתתתתת איתמר! תהיה עם ראש פתוח, או שקוקי תפתח לך אותו
C c monster New member 26/1/03 #44 הוא למד! ככה מדברים איתו הוא מבין רק אלימות... וחוץ מזה מותק - לך אין זכות דיבור *שיעול סדינים לבנים שיעול*
הוא למד! ככה מדברים איתו הוא מבין רק אלימות... וחוץ מזה מותק - לך אין זכות דיבור *שיעול סדינים לבנים שיעול*
A Adrienne New member 26/1/03 #45 לא... בגלל שזה אוף לחלוטין וזה מונע מדברים אחרים שיותר חשובים מזה להתנהל בפורום...
C c monster New member 26/1/03 #46 שפלות! טוב זהו אני יוצאת מכאן ולא נכנסת לעולם! איתמר תראה מה עשית לי - הפכת אותי להיות כמוך. ואני בכלל שונאת את התפוז הזה
שפלות! טוב זהו אני יוצאת מכאן ולא נכנסת לעולם! איתמר תראה מה עשית לי - הפכת אותי להיות כמוך. ואני בכלל שונאת את התפוז הזה
D Drorrrrrr New member 26/1/03 #47 יש שרשורפלצת בעמוד הזה שהוא ../images/Emo60.gif לא אוף?!? איתמר´קה, בשביל שרשורים כאלה יש את המושג אוף בדיוק בשבילם! ואם לא הולכים כאן שרשורים שהם לא אוף אז נעשה קצת אוף, מה הבעיה? רוצה עוף?
יש שרשורפלצת בעמוד הזה שהוא ../images/Emo60.gif לא אוף?!? איתמר´קה, בשביל שרשורים כאלה יש את המושג אוף בדיוק בשבילם! ואם לא הולכים כאן שרשורים שהם לא אוף אז נעשה קצת אוף, מה הבעיה? רוצה עוף?
A Adrienne New member 26/1/03 #48 בפיתה עם חומוס צ´יפס סלט וסבבה, אם זה לא מפריע לכם אחלה אבל רק אני אתה וקוקי משתתפים בזה וזה נותן לי להרגיש שאנחנו מבריחים אחרים... אז אנשים אחרים אם זה מפריע לכם תתלוננו... ת´אמת זה התחיל גם להציק לי...
בפיתה עם חומוס צ´יפס סלט וסבבה, אם זה לא מפריע לכם אחלה אבל רק אני אתה וקוקי משתתפים בזה וזה נותן לי להרגיש שאנחנו מבריחים אחרים... אז אנשים אחרים אם זה מפריע לכם תתלוננו... ת´אמת זה התחיל גם להציק לי...
X xander55 New member 28/1/03 #51 בטח מאמר../images/Emo105.gif אחרי שביליתי כאן 4 שעות בערך כדי לכתוב את כל השירים בגלל ש"מישהו" כאן ביקש ממני (ואני שמח לעזור) אתם חייבים לעשות מאמר...
בטח מאמר../images/Emo105.gif אחרי שביליתי כאן 4 שעות בערך כדי לכתוב את כל השירים בגלל ש"מישהו" כאן ביקש ממני (ואני שמח לעזור) אתם חייבים לעשות מאמר...
X xander55 New member 28/1/03 #52 בטח מאמר../images/Emo105.gif אחרי שביליתי כאן 4 שעות בערך כדי לכתוב את כל השירים בגלל ש"מישהו" כאן ביקש ממני (ואני שמח לעזור) אתם חייבים לעשות מאמר...
בטח מאמר../images/Emo105.gif אחרי שביליתי כאן 4 שעות בערך כדי לכתוב את כל השירים בגלל ש"מישהו" כאן ביקש ממני (ואני שמח לעזור) אתם חייבים לעשות מאמר...