בגלל שה
השני כבר לא קופץ

היום בתפוז Live ../images/Emo56.gif

מירי מולכו נציגת יורוקום-נוקיה בישראל, מגיעה לפורום סלולארי היום ב-16:00 לענות לשאלות הגולשים. מירי, נציגת שרות טכני, שרות ללקוחות, עובדת עם המעבדות והסוכנים, היא מקבלת מכשירים חדשים לבדיקת גרסאות, והיא בקשר עם מחלקת ההנדסה. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו לפורום!

gabrielle

New member
על מה מדברים בפורום סלולארי??

" שלום כולם היום הורדתי את הרינגטון של " שרית חדד- קצת משוגעת - בואו נפתח על זה דיון ". * משועממת אחרי יום ארוך של חרישה לתנך * הבטה לאחור הבטה לאחור מפי הכותב הבטה לאחור מפי הגיבור הבטה לאחור מפי דמיות משניות

gabrielle

New member
איך איך איך איך איך../images/Emo67.gif

( לא איזה!!! ) * ואו, איזה כיף להיות לבד בפורום בשעה כזאת... מרגישה כאילו ההורים שלי נסעו לסוף שבוע באילת... * * אוקי מה ניסגר איתי היום ?! * "איתךךךךך באש ומים עד קצה השמיייייייים אנחנו זה שניים" מי שיודעת מאיפה הציטוט הזה מקבלת .... הפתעה:)

הפרסומת של פוקס....../images/Emo20.gif

Audio Bullys - We Don't Care ובקשר לציטוט...זה לא מתוך השיר הזה של המשולש?

yamit zada

New member
לילה טוב חברה....../images/Emo24.gif

היי חברה מה איתכם? אני מקווה שאתם מרגישים מצויין
בכול אופן עלי עבר שבוע לא קל בכלל מלא שעות של עבודה באתר של הצילומים וקמים מוקדם מאוד והימים היו חוזרים לי כמו צ'קרום... היתי מגיעה די מאוחר בלילה ולא היה לי כוח בכלל אז היתי קוראת את מה שהיתם רושמים באותו היום, והיתי הולכת לישון... היום דיברנו בעבודה על ניו-זילנד ( המקום בו צולמה הסידרה זינה) והחלטתי שאני עכשיו הוספת כסף עבור נסיעה לשם. מה אתם אומרים אתם באים??????????????? עדיין לא ביררתי כלום אבל אני יברר... אני מאוד רוצה לפגוש את לוסי וגם על זה אני עובדת ( איפה אפשר לפגוש אותה וכל הפרטים הנחוצים) וזהו נראה לי... בקשר לפס הקול של הסידרה אז קיימים ארבעה דיסקים של זינה והם בקובץ המצורף... ניתן להסיג אותם בטאוור ריקורד בת"א בבניין האופרה בטיילת או להזמין במידה וניגמר אז... למנהלי הפורום ולחברים לילה טוב וחלומות נהדרים ימית נ.ב יש גם DVD

לילה טוב../images/Emo29.gif

ניו זילנד היא ארץ מדהימה, בלי קשר לזה שזינה צולמה שם...אחרי הצבא- אפשר יהיה למצוא אותי שם
אני מקווה... בקשר לפסקולים, בעצם קיימים שישה פסקולים, והפסקול השישי הוא כפול. אני יודעת שאת השלישי והחמישי זה בעייתי להשיג בארץ, כי לכל מקום שהלכתי אליו כדי להזמין, אמרו שאין להם את זה במלאי בכלל. אבל את השאר יש לי והשגתי אותם בלי בעיה... אגב, באיזו סדרה את עובדת? נשמע לי מאוד מעניין וכייפי לעבוד באתר צילומים!
כאן יש את התמליל של הראיון של לוסי בתוכנית הבריטית הזאת...משהו עם נורטון...כבר שכחתי
בכל מקרה! לוסי מאוד משעשעת שם וכמובן, נראית נהדר!

shanyz

New member
יאאא

איזה יפה היא ימצאה בתמונות. איזה כיף שעדיין מראיינים אותה וכאלה. בטח בשלב מסויים זה ייפסק כי זינה נגמר ו.... היא עובדת עלא יזשהי תוכנית חדשה? חוץ מהדבר הזה על נשים בהיסטוריה..? תוכנית תוכנית.... כמו זינה, משהו רציני כזה...? או רנה..?

*neta*

New member
יש שם כמה תמונות שלפי ההבעת פנים

שלה הוא אמר משהו לא במקום. טוב אחרי שנראה נחליט אם לשרוף את האולפנים או לא. ושני לשאלתך, לוסי ורנה כרגע לא עובדות על "תוכנית תוכנית" כמו זינה.

shanyz

New member
אההה...חבל../images/Emo10.gif

הן שחקניות כאלה מוכשרות. למה הן לא משתתפות באיזשהי תוכנית!? או סרט?? ממ... חחהה..."משהו לא במקום" חההה קרעת אותי

gabrielle

New member
תודה מותק../images/Emo24.gif

ולא זה לא השיר של המשולש... נו נחשו. סתם בחיים לא תנחשו.

gabrielle

New member
שירי את בן אדם מרגש להפליא.

יהודה לוי- הסוף הטוב. שיר מרגש שירי... מגיעה לך הפתעה

shiri_b

New member
לעומת ההפתעות שמחכות לך בלונדון....

אני בטוחה שזה כלום

*neta*

New member
תאמיני לי שאני אומרת..

שאני בטוחה שמה שאנחנו מכינות,מתגמד לכל מה שאת מדמיינת.

gabrielle

New member
../images/Emo12.gif

אני רואה לקחתן את זה ברצינות... אהמ, אז אני באמת צריכה להתחיל לחשוב כבר...

למעלה