בגלל שה
השני כבר לא קופץ

gabrielle

New member
אני חושבת שגם אני אקפוץ ../images/Emo105.gif

לניו זילנד...
מה דעתכם על מפגש פורום שמה?

gabrielle

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif

לעזאזל איתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כוס אמאמאמאמאמאמאק... טוב הלכה האפשרות של ביפ... הנה האימייל שקיבלתי מהם בחזרה : הי ירדן, תודה על פנייתך. ההסכם שלנו עם החברה המייצגת את "זינה - הנסיכה הלוחמת" הסתיים ובשלב זה לא מתוכננת רכישה של עונות אחרות. ביפ עבר שינוי מיצובי לפני כשנה וריכז את תכני הערוץ סביב נושא ההומור והצחוק (ונקרא רשמית "ביפ - ערוץ הצחוק"). מקווה שתמצאי תכניות אחרות בביפ שיספקו, יעשירו והכי חשוב: יצחיקו אותך (כמו: החטא ועונשו עם קיציס ופרידמן, דאבל דייט עם דנה מודן ורועי לוי, פיני הגדול עם גיל קופטש, סאות'פארק בעונה חדשה שלא שודרה בארץ, משפחת סימפסון, דארמה וגרג ועוד ועוד). תודה וצפייה מהנה, שלי ניידיץ' אתר ביפ מוות להם
* כועסת * טוב צריך לעבוד על ערוצים אחרים מעכשיו....

*neta*

New member
טוב שלא שלחו לך את כל הלוח שידורים

שלהם.. טוב אבל אם נגמרו להם הזכויות..אולי ערוץ אחר יקנה... אני אישית בעד לנסות את ערוץ 10

yamit zada

New member
אני בעד

אני בעד מפגש פורום שם ואני מוכנה ליותר מזה אולי נעשה פגישה עם רנה ולוסי אני מאמינה שאפשר לסדר משהו בעיניין. בכול אופן... אני בפנים!

yamit zada

New member
תודה רבה

אני מקליטה סדרות באולפנים של ג.ג איפה שצולמו לחיי האהבה וכו... היום מצלמים שם סידרה חדשה בשם " אני אסתי המכוערת" בקרוב זה יהיה בערוץ 22 וגם את "משחק החיים" התפקיד שלי הוא תכנאית סאוונד, וזו עבודה של המון שעות הקשבה וסך הכל זה כייף . עבודה מעניינת. תודה על הידע על ניו-זילנד, האים תוכל לספר לי איפה היית שם ואיפה הכי מומלץ וכמה זמן ובקיצור מה צריך להיצדייד. הכי רחוק שנסעתי היה יוון כי יש לי שם המון חברים היתי כבר 12 פעמים ואני חייבת לנסות מקומות אחרים. ושוב תודה ימית

בכיף../images/Emo24.gif

לצערי לא הייתי בניו זילנד, אבל אני מתכננת לטייל שם אחרי הצבא, ואני מאוד מקווה שזה ייצא... הייתה כאן מישהי שטיילה בניו זילנד, תחפשי בארכיון, בטח תמצאי את מה שהיא כתבה.

../images/Emo26.gifתמונות חדשות!../images/Emo36.gif

לוסי מתפרעת על הבמה עם תוף מריים
אויש, היא כל כך חמודה שם!
אני ממש אוהבת אותה בג'ינס וגופיה
ופה יש עוד תמונה חמודה שלה, בבית החולים לילדים "סטארשיפ". אחחח....איזה חיוך! וכאן יש עוד תמונה בשחור לבן...יותר נכון, סריקה מתוך עיתון, ויש גם קטע כתוב קצר. ויש גם כמובן את התמונה המצורפת, שזה מתוך הקמפיין למלחמה בסרטן השד. היא פשוט מדהימה פה

*זינה*

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אוקיי, אממ...
וואו... מושלמת...!!!
אגב, אתמול בהופעה - זה ביוק מה שלבשתי בחזרות הגנרליות, וגם התכוונתי להופיע עם זה, סתם החלפתי בסוף...
בקיצר - אין עליה וגם לא תהיה. אני מוסיפה את התמנה עם החולצה השחורה לארנק!

niv_204

New member
בנות, אפשר לשים אזהרה לפני תמונות

כאלה? כאילו לבעלי לב חלש..

yamit zada

New member
שיחקת אותה...

עכשיו השעה רבע ל 1 בלילה ואני הצצתי ככה מהר בפורום והישתגעתי וניגנבתי וחבל על הזמןאיזה תמונה פיצוץ כול הכבוד... ומרוב שמחה עכשיו קשה לי לישון ואני צריכה לקום עוד 3 שעות לעבודה אבל אים היו עוד הפתעות כאלו אני מוכנה לא לישון בכלל.. תודה ימית

למעלה