בגלל שיש פה 3-2 אנשים חדשים...

מיטללל

New member
בגלל שיש פה 3-2 אנשים חדשים...

להלן שאלון היכרות (אל תדאגו, לא מהמעצבנים
) פרטים כללים
שם -
גיל -
מצב זוגי - מה את מעדיפ/ה:
להיות מיליארדר אבל למות בגיל 40?
שבבוא היום ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש?
לחיות מאושר/ת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמות/י?
שהחבר/ה הכי טובה שלך תשכב עם בן/ת הזוג שלך או עם אבא/אמא שלך?
להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור/ה שתרצי?
להיות צולעת או חסרת שיניים?
לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב?
לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם?
לחיות עם גבר/אישה ששוקל/ת 140 קילו או גבר/אישה בגובה 1.40?
למות בגל 50 אבל להיות נוכח/ת בלוויה של עצמך?
לעוף או להיות רואה ואינה נראית?
לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל? היית מסכימ/ה ש...
שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית?
סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם?
לשכב עם בראד פיט/קמרון דיאז בלי לספר לאף אחד לעולם?
לשכב עם בן מינכם ולהוריד בתמורה 15 קילו?
להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין?

Zoharrr

New member
מיטל חיפשתי אותך בנרות,לילה טוב...

פרטים כללים שם -זוהר גיל -17 עוש מעט מעט <טיהי!> מצב זוגי -תפוסה,חודשיים וחצי. מה את מעדיפ/ה: להיות מיליארדר אבל למות בגיל 40?לא שבבוא היום ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש?אוי וואי,שיהיה משהו באמצע. לחיות מאושר/ת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמות/י?להיות מאושרת ולהישכח אחרי המוות. שהחבר/ה הכי טובה שלך תשכב עם בן/ת הזוג שלך או עם אבא/אמא שלך? לא זה ולא זה! להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור/ה שתרצי?לא! להיות צולעת או חסרת שיניים?לא זה ולא זה! לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב?בלי טלוויזיה,אני חיה ככה. לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם?מיטל!?!?!מה עובר עליך?!חחחח לא בוחרים בין דברים כאלו! לחיות עם גבר/אישה ששוקל/ת 140 קילו או גבר/אישה בגובה 1.40? להיות עם גבר ששוקל 140 קילו למות בגל 50 אבל להיות נוכח/ת בלוויה של עצמך? כן לעוף או להיות רואה ואינה נראית?לעוף לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל?אחלה היית מסכימ/ה ש... שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית?לא סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם?לא לשכב עם בראד פיט/קמרון דיאז בלי לספר לאף אחד לעולם?לא הטעם שלי...שניהם! לשכב עם בן מינכם ולהוריד בתמורה 15 קילו?בטח!עשיתי את זה בלי תמורה! LOL להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין?ממש לא

זכוכיות

New member
שאלון הזוי :)

פרטים כללים שם - דנה גיל - 21 מצב זוגי - תפוסה מה את מעדיפ/ה: להיות מיליארדר אבל למות בגיל 40? נראה לי שהמיליארדים קורצים יותר. שבבוא היום ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? אני לא רוצה ילדים :) לחיות מאושר/ת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמות/י? האפשרות הראשונה. שהחבר/ה הכי טובה שלך תשכב עם בן/ת הזוג שלך או עם אבא/אמא שלך? הא, עם בןהזוג. להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור/ה שתרצי? לא. להיות צולעת או חסרת שיניים? חח... לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב? בלי טלויזיה. לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם? האפשרות השניה. לחיות עם גבר/אישה ששוקל/ת 140 קילו או גבר/אישה בגובה 1.40? נו :) למות בגל 50 אבל להיות נוכח/ת בלוויה של עצמך? :) לעוף או להיות רואה ואינה נראית? לעוף. לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל? הא, אני קונה! היית מסכימ/ה ש... שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית? לא. סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם? לא. לשכב עם בראד פיט/קמרון דיאז בלי לספר לאף אחד לעולם? לא, הם בין כה לא להיבים אותי במיוחד :) לשכב עם בן מינכם ולהוריד בתמורה 15 קילו?
אין לי בעיה עם זה... לשי בטח תהיה. להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין? לא.

Zoharrr

New member
דניאל אני אוהבת אותך!../images/Emo24.gif

עזוב את העובדה שלא דיברתי איתך 300 שנים... :)

lover boy6

New member
הזויי

להלן שאלון היכרות (אל תדאגו, לא מהמעצבנים) פרטים כללים שם - אור גיל - 16 מצב זוגי - לא ידוע מסובךך ביותר אני רואה את זה בתור ידידים מאוד קרובים מה את מעדיפ/ה: להיות מיליארדר אבל למות בגיל 40? סבבה שבבוא היום ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? יפה וטיפש לחיות מאושר/ת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמות/י? להנות אחרי עכשיו ולהישכח במוות שהחבר/ה הכי טובה שלך תשכב עם בן/ת הזוג שלך או עם אבא/אמא שלך? עם אבא או אמא להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור/ה שתרצי? סבבה להיות צולעת או חסרת שיניים? צולע לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב? בלי טלויזיה לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם? לגמור לעולם לחיות עם גבר/אישה ששוקל/ת 140 קילו או גבר/אישה בגובה 1.40? אישה בגובה 1.40 למות בגל 50 אבל להיות נוכח/ת בלוויה של עצמך? לא אני מעדיף לחיות יותר לעוף או להיות רואה ואינה נראית? זה שאלה קשה מאוד אבל נראה לי שלהיות רואה אוינו נראה לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל? אין לי בעייה היית מסכימ/ה ש... שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית? לא! סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם? סבבה! לשכב עם בראד פיט/קמרון דיאז בלי לספר לאף אחד לעולם? גם סבבה לשכב עם בן מינכם ולהוריד בתמורה 15 קילו? ממש לא!! להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין? ממש לא!!!

ת מ י מ ה

New member
מממ

פרטים כללים שם -לורן גיל -21 מצב זוגי -רווקה.. מה את מעדיפ/ה: להיות מיליארדר אבל למות בגיל 40?לא שבבוא היום ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש?חכם.. לחיות מאושר/ת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמות/י?לחות מתהילת עולם שהחבר/ה הכי טובה שלך תשכב עם בן/ת הזוג שלך או עם אבא/אמא שלך? אאוץ.. עם הבן זוג להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור/ה שתרצי? לא להיות צולעת או חסרת שיניים? צולעת (גם ככה יש לי ברכיים דפוקות,) לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב? מחשב לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם? חוש הראייה לאבד לחיות עם גבר/אישה ששוקל/ת 140 קילו או גבר/אישה בגובה 1.40? למות בגל 50 אבל להיות נוכח/ת בלוויה של עצמך?לא לעוף או להיות רואה ואינה נראית?רואה ואינה נראית לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל? להמשיך עם חוש הטעם היית מסכימ/ה ש... שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית? לא סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם?לא לשכב עם בראד פיט/קמרון דיאז בלי לספר לאף אחד לעולם?לא לשכב עם בן מינכם ולהוריד בתמורה 15 קילו?לא להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין? לא

עתודאית

New member
נעים מאוד

פרטים כללים שם - מרינה גיל - 20 מצב זוגי - "במערכת יחסים" מה את מעדיפ/ה: להיות מיליארדר אבל למות בגיל 40? אפשר מיליונרית ולמות בגיל 70? שבבוא היום ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? יפה וחכם
לחיות מאושר/ת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמות/י? חחח לא אכפת לי מה יקרה שאני אמות, ברור להיות מאושרת שהחבר/ה הכי טובה שלך תשכב עם בן/ת הזוג שלך או עם אבא/אמא שלך? וואו! עם אבא
להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור/ה שתרצי? מוותרת להיות צולעת או חסרת שיניים? חסרת שיניים (אפשר לשים תותבות
) לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב? בלי טלויזיה (אני מסיימת תואר במדמ"ח אז זה בעייתי בלי מחשב) לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם? דיייי איזה רעעעה לא לגמור לעולם... לחיות עם גבר/אישה ששוקל/ת 140 קילו או גבר/אישה בגובה 1.40? נמוך למות בגל 50 אבל להיות נוכח/ת בלוויה של עצמך? מוותרת לעוף או להיות רואה ואינה נראית? רואה ואינה נראת לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל? מוותרת היית מסכימ/ה ש... שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית? לא סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם? לא לשכב עם בראד פיט/קמרון דיאז בלי לספר לאף אחד לעולם? כן! כן! כן! כן! לשכב עם בן מינכם ולהוריד בתמורה 15 קילו? בטח להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין? לא

תשובות !

להלן שאלון היכרות (אל תדאגו, לא מהמעצבנים) פרטים כללים שם -|
יניב גיל -
24 עוד ממש קצת... מצב זוגי
- רווק +5 מה את מעדיפ/ה: להיות מיליארדר אבל למות בגיל 40?
לא שבבוא היום ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש?
ילד בריא לחיות מאושר/ת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמות/י?
להיות מאושר. שהחבר/ה הכי טובה שלך תשכב עם בן/ת הזוג שלך או עם אבא/אמא שלך?
לא יודע.. להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור/ה שתרצי?
סבבה להיות צולעת או חסרת שיניים?
צולע לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב?
בלי טלויזיה, לא אכפת לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם?
שתיהי בריאה... לחיות עם גבר/אישה ששוקל/ת 140 קילו או גבר/אישה בגובה 1.40? גובה 1.40 נראה לי עדיף למות בגל 50 אבל להיות נוכח/ת בלוויה של עצמך?
לעוף או להיות רואה ואינה נראית?
לעוף
לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל?
בכיף היית מסכימ/ה ש... שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית?
לא סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם?
לא לשכב עם בראד פיט/קמרון דיאז בלי לספר לאף אחד לעולם?
מממ.. לא יודע. לשכב עם בן מינכם ולהוריד בתמורה 15 קילו? לא! אני בסדר עם המשקל להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין?
לא

a e q u i t a s

New member
טוב אני חדש, אז אני אענה ../images/Emo3.gif

שם: דויד, בתכלס יש לי שם יותר ארוך ונוסף אבל חפיף
(כמו כל הפאקצות האלה !!!1
) - נורא משעמם לי לאחרונה..HAVE MERCY
מצב זוגי - רווק
, אבל מחפש את אחת - את המושלמת
לאאאאאאאא, כסף זה לא הכל בחיים, ותאמינו לי שאני אומר את זה..
, עדיף להיות מאושר מאשר מעושר.
בבוא היום, שילד הוא ילד
(פוליטיקלי קורט)
לחיות מאושר, החיים הם יקרים - ואל לנו להנות בכל דקה ושנייה.
.
אוף!!! נו זה כבר יותר מידי, הבטחת לא מהשאלונים האלה הארוכים חחחח
אני אמשיך מאוחר יותר

L y c a n

New member
מהמעצבנים לא, מהמוזרים בטוח!!

להלן תשובות היכרות פרטים כללים שם - בוריס גיל - 22 מצב זוגי - libre מה את מעדיפ/ה: להיות מיליארדר אבל למות בגיל 40? לחיות טוב ולמות בגיל 60 שבבוא היום ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? שיהיה הילד שלי לחיות מאושר/ת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמות/י? אם יהיה לי חיים מאושרים, אז האנשים שאגרום להם אושר, לא ישכחו אותי גם אחרי מותי
שהחבר/ה הכי טובה שלך תשכב עם בן/ת הזוג שלך או עם אבא/אמא שלך? למה שארצה דברים כאלה?? חח להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור/ה שתרצי? משום מה לא נראה לי שזה מה שיעזור חח להיות צולעת או חסרת שיניים? שוב, למה שארצה דברים כאלה?? לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב? בלי טלויזיה.. לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם? פעם שלישית, למה שארצה דברים כאלה?? לחיות עם גבר/אישה ששוקל/ת 140 קילו או גבר/אישה בגובה 1.40? אישה נמוכה.. אבל 140 קצת נמוך מדי:S למות בגל 50 אבל להיות נוכח/ת בלוויה של עצמך? 60, אני מתעקש לעוף או להיות רואה ואינה נראית? רואה ואינו נראה לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל? המממ היית מסכימ/ה ש... שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית? לעע סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם? SAME לשכב עם בראד פיט/קמרון דיאז בלי לספר לאף אחד לעולם? שניהם לא עושים לי את זה לשכב עם בן מינכם ולהוריד בתמורה 15 קילו? לא חושב שאני מעוניין להוריד עוד משקל:D להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין? חח ממש לא!

Dark Muse

New member
כי משעמם...

שם - גיא גיל - 19 מצב - רווק להיות מיליארדר אבל למות בגיל 40? - ממש לא שבבוא היום ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? - שיהיה גם חכם וגם יפה
לחיות מאושר/ת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמות/י? - לחיות מאושר ולהשכח שהחבר/ה הכי טובה שלך תשכב עם בן/ת הזוג שלך או עם אבא/אמא שלך? - בת זוג ... (...) להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור/ה שתרצי? - לא. הרגשה עצמית קודמת. להיות צולעת או חסרת שיניים? - צולע לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב? - בלי טלויזיה לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם? - לא לגמור לעולם! לחיות עם גבר/אישה ששוקל/ת 140 קילו או גבר/אישה בגובה 1.40? - לחיות עם מישהי בגובה 1.40 למות בגל 50 אבל להיות נוכח/ת בלוויה של עצמך? - לא. לעוף או להיות רואה ואינה נראית? - להיות רואה ולא נראה
לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל? - לא... אחרת מה הטעם? הייתי מסכים ש... שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית? - כן, ולא. סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם? - לא לשכב עם בראד פיט/קמרון דיאז בלי לספר לאף אחד לעולם? - למה לא?
לשכב עם בן מינכם ולהוריד בתמורה 15 קילו? - לא. להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין? - ממש לא, לא רוצה להראות כמו אף אחד.

Come Alive

New member
חדשה ../images/Emo3.gif

פרטים כללים
שם - נעה
גיל - 16 וחצי
מצב זוגי - רווקה מה את מעדיפ/ה:
להיות מיליארדר אבל למות בגיל 40? המ, לא
שבבוא היום ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? יפה וטיפש
לחיות מאושר/ת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמות/י? להיות מאושרת בחיים ולהשכח אחרי המוות
שהחבר/ה הכי טובה שלך תשכב עם בן/ת הזוג שלך או עם אבא/אמא שלך? אבא שלי
להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור/ה שתרצי? להשיג כל בחור שאני ארצה, דה
מי עונה את השני לעזאזל
להיות צולעת או חסרת שיניים? צולעת
לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב? בלי מחשב
לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם? לא לגמור לעולם
לחיות עם גבר/אישה ששוקל/ת 140 קילו או גבר/אישה בגובה 1.40? אמאאא.. אממ גבר ששוקל 140 קילו, ואני אגרום לו לרזות
למות בגל 50 אבל להיות נוכח/ת בלוויה של עצמך? כה
לעוף או להיות רואה ואינה נראית? להיות רואה ואינה נראית
לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל? לא היית מסכימ/ה ש...
שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית? ממ, לא
סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם? לא חושבת, אבל יש מצב
לשכב עם בראד פיט/קמרון דיאז בלי לספר לאף אחד לעולם? כה
לשכב עם בן מינכם ולהוריד בתמורה 15 קילו? כמובן. אפילו שאז אני אשקול 35
זה מטריד
להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין? לא!!!

למעלה