בגלל שיש פה 3-2 אנשים חדשים...

אממ לא הבנת את השאלה

להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור/ה שתרצי? להשיג כל בחור שאני ארצה, דה מי עונה את השני לעזאזל. הכוונה היתה אם את מסכימה עם זה שתעלי 30 קילו אבל אחרי שתעלי אותם תצליחי להשיג כל בחור שאת רוצה. צודקת?:)

Come Alive

New member
אהה, אממ..

אז אני אשקול המון
אז לא. כבר היו לי מקרים שהייתי מלאה יותר, ובגלל שזה הוסיף לי לשדיים, יכולתי להשיג מלא בנים. אני רוצה מצב שאני שלמה עם הגוף שלי לגמרי, וזה לא יקרה במשקל 80
ככה ש.. לא

נרקי

New member
עונה אם לא אכפת לך../images/Emo3.gif

מה את מעדיפ/ה: להיות מיליארדר אבל למות בגיל 40? לא תודה
שבבוא היום ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? שיהיה מכוער וחכם בשבילכם אבל בשבילי הילד שלי יהיה הכי יפה בעולם
לחיות מאושר/ת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמות/י? לחיות בסבל ולהנות מתהילת עולם
שהחבר/ה הכי טובה שלך תשכב עם בן/ת הזוג שלך או עם אבא/אמא שלך? בן זוג
וגם במקרה הזה אני רוצחת אותה
להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור/ה שתרצי? יאללה בכיף
להיות צולעת או חסרת שיניים? צולעת
לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב? בלי טלויזיה
לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם? לא לגמור לעולם
העיניים שלי חשובים לי מותק
לחיות עם גבר/אישה ששוקל/ת 140 קילו או גבר/אישה בגובה 1.40? לא זה ולא זה. למות בגל 50 אבל להיות נוכח/ת בלוויה של עצמך? לא רוצה למות כזאת צעירה
לעוף או להיות רואה ואינה נראית? רואה ואיני נראית
לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל? אני באמת לא משמינה מאוכל
היית מסכימ/ה ש... שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית? לא! אני לא מוותרת בחיים על חיי חברה
סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם? חס וחלילה אני רוצה להתאהב
לשכב עם בראד פיט/קמרון דיאז בלי לספר לאף אחד לעולם? זין! אם זה קורה אני רצה לגיא פינס לערוץ Y ביס ולכל החדשות בטלויזיה ו.... צועקת את זה לכל העולם
לשכב עם בן מינכם ולהוריד בתמורה 15 קילו? פיייי לא!!!! להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין? לאאאאאאאא

חדש דנדש כאן :)

פרטים כללים שם - בן גיל - 21 מצב זוגי - במערכת יחסים מה את מעדיפ/ה: להיות מיליארדר אבל למות בגיל 40? לא! שבבוא היום ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? יפה וטיפש לחיות מאושר/ת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמות/י? האפשרות הראשונה שהחבר/ה הכי טובה שלך תשכב עם בן/ת הזוג שלך או עם אבא/אמא שלך? בת הזוג להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור/ה שתרצי? לא! להיות צולעת או חסרת שיניים? חסר שיניים לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב? בלי טלוויזיה לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם? לא לגמור לעולם לחיות עם גבר/אישה ששוקל/ת 140 קילו או גבר/אישה בגובה 1.40? אישה בגובה 1.40 למות בגל 50 אבל להיות נוכח/ת בלוויה של עצמך? הזוי :/ לעוף או להיות רואה ואינה נראית? לעוף לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל? להשמין מאוכל היית מסכימ/ה ש... שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית? לא מסכים סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם? לא מסכים לשכב עם בראד פיט/קמרון דיאז בלי לספר לאף אחד לעולם? מסכים! לשכב עם בן מינכם ולהוריד בתמורה 15 קילו? אמממ לא , אין צורך להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין? לאאא

אני

פרטים כללים שם - ליאור גיל - 18 ומשהו מצב זוגי - סינגל מה את מעדיפ/ה: להיות מיליארדר אבל למות בגיל 40? טוב לי גם בלי המיליונים :) שבבוא היום ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? אויי נו.. לחיות מאושר/ת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמות/י? מצריך מחשבה. שהחבר/ה הכי טובה שלך תשכב עם בן/ת הזוג שלך או עם אבא/אמא שלך? וואי קשה.. אבל בת זוג. להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור/ה שתרצי? יש מצב. להיות צולעת או חסרת שיניים? שיניים אפשר לסדר, לא? לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב? בלי מחשב. לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם? ראייה. לחיות עם גבר/אישה ששוקל/ת 140 קילו או גבר/אישה בגובה 1.40? גובה. למות בגל 50 אבל להיות נוכח/ת בלוויה של עצמך? לא ברור. לעוף או להיות רואה ואינה נראית? רואה ואינו נראה. לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל? עדיף להשמין. היית מסכימ/ה ש... שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית? לא. סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם? לא. לשכב עם בראד פיט/קמרון דיאז בלי לספר לאף אחד לעולם? בכיף. לשכב עם בן מינכם ולהוריד בתמורה 15 קילו? 15 קילו מ62? לא בריא.

Paranoid Eyes

New member
ME

פרטים כללים שם -סיון גיל -24+ מצב זוגי -סינגל מה את מעדיפ/ה: להיות מיליארדר אבל למות בגיל 40?לא שבבוא היום ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש?סטיגמה מעצבנת... לחיות מאושר/ת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמות/י? חרא שאלה! לא עונה! שהחבר/ה הכי טובה שלך תשכב עם בן/ת הזוג שלך או עם אבא/אמא שלך? בן זוג להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור/ה שתרצי?ממש ממש לא... זה לא המשקל. זה אם אני שלמה עם עצמי. להיות צולעת או חסרת שיניים?צולעת לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב? בלי טלויזיה לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם? לא לגמור לעולם. לחיות עם גבר/אישה ששוקל/ת 140 קילו או גבר/אישה בגובה 1.40? יש לי בעיה קשה עם גובה, לצאת עם בחור 1.40 אין מצב.. אז 140 קילו יתקבל.. נעשה דיאטה:) למות בגל 50 אבל להיות נוכח/ת בלוויה של עצמך? למות בגיל 60 ולהיות נוכח בהלוויה. לעוף או להיות רואה ואינה נראית?רואה ואינו נראה. לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל?חוש הטעם. היית מסכימ/ה ש... שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית? לא סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם?לא לשכב עם בראד פיט/קמרון דיאז בלי לספר לאף אחד לעולם?למה לא? עם שניהם! לשכב עם בן מינכם ולהוריד בתמורה 15 קילו? למה לא?:) להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין?לא

Piren

New member
נו טוב

פרטים כללים שם - אורי גיל - 22 מצב זוגי - בקשר מה את מעדיפ/ה: להיות מיליארדר אבל למות בגיל 40? כן שבבוא היום ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? לא רוצה את שניהם לחיות מאושר/ת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמות/י? מאושר בחיים שהחבר/ה הכי טובה שלך תשכב עם בן/ת הזוג שלך או עם אבא/אמא שלך? עם אבא. אם הוא מצליח להשכיב חברות שלי, סחטיין עליו. לגבי אמא שלי, החברים שלי ממש מעפנים (ביחס לחברות) אז אני מעדיף שאמא תשכיב חברות שלי
להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור/ה שתרצי? את בטוחה שכתבת את השאלון הזה גם לגברים? אני מעדיף להשאר במשקל שלי בכל מקרה להיות צולעת או חסרת שיניים? חסר שיניים לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב? בלי טלוויזיה לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם? לא לגמור לעולם לחיות עם גבר/אישה ששוקל/ת 140 קילו או גבר/אישה בגובה 1.40? 1.40 למות בגל 50 אבל להיות נוכח/ת בלוויה של עצמך?למי פאקינג איכפת מהלוויה שלי? לעוף או להיות רואה ואינה נראית? וואי וואי.. הממ.. לעוף (מהר מאוד להיות רואה ואינו נראה ישעמם
) לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל? מי משמין?
היית מסכימ/ה ש... שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית? כן סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם? כן לשכב עם בראד פיט/קמרון דיאז בלי לספר לאף אחד לעולם? לא ממש מזיזים לי שניהם לשכב עם בן מינכם ולהוריד בתמורה 15 קילו? ממש לא חחח להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין? בחיים לא! גם לא סובל את המראה שלה, גם לאבד את יד ימין היקרה שלי?!

../images/Emo192.gif

פרטים כללים שם -כריסטינה. גיל -19 וכמה שבועות :) מצב זוגי -אממ במערכת יחסים. מה את מעדיפ/ה: להיות מיליארדר אבל למות בגיל 40?כן! שבבוא היום ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש?יפה וטיפשP: לחיות מאושר/ת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמות/י?מאושרת בחיים ולהישכח אחרי המוות, אני גם ככה מתה ולא יהנה מזה שזוכרים אותי כשאני ימות אז מזה שווה. שהחבר/ה הכי טובה שלך תשכב עם בן/ת הזוג שלך או עם אבא/אמא שלך?געלתת.. יקח יותר בקלות אם היא תשכב עם הבן זוג :S להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור/ה שתרצי?לא. להיות צולעת או חסרת שיניים?חזרת שיניים,זה אפשר לטפל,אבל צליעה זה כבר בעיה. לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב?בללי טלויזיה. לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם?לא לגמור לעולם ! לחיות עם גבר/אישה ששוקל/ת 140 קילו או גבר/אישה בגובה 1.40?1.40 למות בגל 50 אבל להיות נוכח/ת בלוויה של עצמך?לא לעוף או להיות רואה ואינה נראית?רואה ואינה נראת לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל?ברוררר היית מסכימ/ה ש... שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית?לא! סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם?לא! לשכב עם בראד פיט/קמרון דיאז בלי לספר לאף אחד לעולם?למה לא... לשכב עם בן מינכם ולהוריד בתמורה 15 קילו?בכיףףףףףףף להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין?לא

mean girl 16

New member
../images/Emo37.gif../images/Emo20.gifאני אני אני../images/Emo20.gif../images/Emo27.gif

פרטים כללים שם - ציפי גיל - באוקטובר 17 מצב זוגי - רווקה מה את מעדיפ/ה: להיות מיליארדר אבל למות בגיל 40? לא. שבבוא היום ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? קשה לחיות מאושר/ת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמות/י? לחיות מאושרת בחיים ולהישכח במוות.. מה אכפת לי מה יילך פה אחרי שאני בחוץ
שהחבר/ה הכי טובה שלך תשכב עם בן/ת הזוג שלך או עם אבא/אמא שלך? חחח באמת שאני לא מצליחה לענות על זה. בכל מקרה החברה מתה. להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור/ה שתרצי? לא! להיות צולעת או חסרת שיניים? צולעת..
לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב? בלי טלויזיה לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם? חחחחחחחחחחחחח
לחיות עם גבר/אישה ששוקל/ת 140 קילו או גבר/אישה בגובה 1.40? גאד הממ 140 קילו =// למות בגיל 50 אבל להיות נוכח/ת בלוויה של עצמך? ומה זה בדיוק יתן לי? לעוף או להיות רואה ואינה נראית? וואי, קשה. הממ להיות רואה ואינה נראית נשמע לי יותר פרקטי
לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל? מעולה. היית מסכימ/ה ש... שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית? לא. סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם? לא. לשכב עם בראד פיט בלי לספר לאף אחד לעולם? כן כן. לשכב עם בן מינכם ולהוריד בתמורה 15 קילו? לא. להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין? לא!!

הגיע הזמן שגם אני אגיב לזה

שם - ענבל גיל -21 מצב זוגי -רווקה בנתיים מה את מעדיפ/ה: להיות מיליארדר אבל למות בגיל 40? לא שבבוא היום ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? הילדים שלי יהיו מושלמים לחיות מאושר/ת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמות/י?תהילת עולם... שהחבר/ה הכי טובה שלך תשכב עם בן/ת הזוג שלך או עם אבא/אמא שלך?אבא ואמא להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור/ה שתרצי? בחיים לא להיות צולעת או חסרת שיניים? צולעת לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב? בלי מחשב לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם? לא לגמור לחיות עם גבר/אישה ששוקל/ת 140 קילו או גבר/אישה בגובה 1.40? ששוקל 140 למות בגל 50 אבל להיות נוכח/ת בלוויה של עצמך? לא לעוף או להיות רואה ואינה נראית? לעוף לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל? ברור שכן היית מסכימ/ה ש... שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית?לא סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם? לא לשכב עם בראד פיט/קמרון דיאז בלי לספר לאף אחד לעולם? לא לשכב עם בן מינכם ולהוריד בתמורה 15 קילו? לא להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין? לא

תשובות...

פרטים כללים שם - בת-אל
גיל - בקרוב מאוד 19 מצב זוגי - פנויה
מה את מעדיפ/ה: להיות מיליארדר אבל למות בגיל 40? למה למות?? =[ שבבוא היום ילד מכוער וחכם או יפה וטיפש? אין אפשרות לשילוב?
לחיות מאושר/ת בחיים ולהישכח אחרי המוות, או לחיות בסבל וליהנות מתהילת עולם אחרי שתמות/י? מאושר!!! שהחבר/ה הכי טובה שלך תשכב עם בן/ת הזוג שלך או עם אבא/אמא שלך? בן זוג שלא תגזים... אבל בכל מקרה היא לא תראה אותי אחרי זה... להעלות 30 קילו אבל להשיג כל בחור/ה שתרצי? למה להעלות....? להיות צולעת או חסרת שיניים? בחירה קשה..!! לחיות בלי טלוויזיה או בלי מחשב? בלי טלויזיה. לאבד את חוש הראייה או לא לגמור לעולם? לגמור..??? לחיות עם גבר/אישה ששוקל/ת 140 קילו או גבר/אישה בגובה 1.40? לא ולא למות בגל 50 אבל להיות נוכח/ת בלוויה של עצמך? אעה??? לעוף או להיות רואה ואינה נראית? רואה ואינו נראה חח לאבד את חוש הטעם אבל לא להשמין יותר מאוכל? לא להשמין! היית מסכימ/ה ש... שלא יהיו לך חברים בכלל אבל שתהיה לך קריירה חלומית? לא סקס טוב לנצח בלי להתאהב לעולם? לא לשכב עם בראד פיט/קמרון דיאז בלי לספר לאף אחד לעולם? חחחח תלוי איך הוא במציאות... לשכב עם בן מינכם ולהוריד בתמורה 15 קילו? ואז להעלם וישארו עצמות...?? להיראות כמו אנג'לינה ג'ולי אבל בלי יד ימין? לאאא

למעלה