הם גיבורי הסדרה 3: -מסכמת שוב את מה שיש לנו עד עכשיו- 13 גוטיי . . . . . שבעה שירי סיום שישה פיות אורהימיות (יש לה שני פרחים,וכל אחד מכיל שלוש פיות ><,אני מבקשת) ארבעה שירי פתיחה שלושה בני זונות שני איצ'יגואיים (והאנשים שלא הגיעו ל-59,חבל D< ) אחד זאנגטסו
ולכן לא שיניתי את המספרים..XDD (באמת נראה לך שאכתוב סתם ככה בני זונות? XDD רק אחרי שפרסמתי את ההודעה שמתי לב לשגיאות~ XDD) אז מה עם קשה? נתאמץ X3 לכבודה של אוריהימה~ (ואם עוד פעם אחת תפוזבל לא שולח לי את ההודעה הזאת... >___<)
אחד מי יודע אחד אני יודע אחד זאנגטסו שבשמיים ובארץ ~ שניים מי יודע שניים אני יודע שני איצ'יגו אחד זאנגטסו שבשמיים ובארץ ~ שלושה מי יודע שלושה אני יודע שלושה בני זונות שני איצ'יגו אחד זאנגטסו שבשמיים ובארץ ~ ארבעה מי יודע ארבעה אני יודע ארבעה שירי פתיחה שלושה בני זונות שני איצ'יגו אחד זאנגטסו שבשמיים ובארץ ~ חמישה מי יודע חמישה אני יודע אוקיי על זה דילגנו XD ארבעה שירי פתיחה שלושה בני זונות שני איצ'יגו אחד זאנגטסו שבשמיים ובארץ ~ שישה מי יודע שישה אני יודע שישה פיות של אוריהימה חמישה משהואים ארבעה שירי פתיחה שלושה בני זונות שני איצ'יגו אחד זאנגטסו שבשמיים ובארץ ~ שבעה מי יודע שבעה אני יודע שבעה שירי סיום שישה פיות של אוריהימה חמישה משהואים ארבעה שירי פתיחה שלושה בני זונות שני איצ'יגו אחד זאנגטסו שבשמיים ובארץ ~ המשך ? XD