בדרך לגיהנום
New member
בגלל שאני חופרת.. חלק II../images/Emo131.gif
81.איזה מכתב בדואר הכי שמחתם לקבל אי פעם? סינגלים שזכיתי בהם 82.ואיזה מייל? ממישהי שלא הייתי איתה בקשר מלא זמן, ואז שלחתי לה מייל והיא ענתה לי.. זה היה ממש משמח 83.ואיזה אס אמ אס ? אני זוכרת? 84. אוהבים יותר את הים או הבריכה? איכס שניהם 85.אוהבים לעשות על האש? צמחונית
89.איזה חג הכי אהוב אליכם? יום העצמאות כיף.. ולפעמים גם ל"ג בעומר.. 90.ספרו על מקרה שאתם זוכרים במיוחד שאמרתם וואי היה לי כל כך הרבה מזל...? לא יודעת.. 91. מה המוטו שלכם לחיים? חיה ותן לחיות 92. איזה תכונה הכי תפריע לכם בבן אדם? גזענות 93. עם איזה אנשים אתם ממש לא יכולים להסתדר? גזענים? 94. יש לכם אתרים מעניינים שאפשר להעביר איתם את הזמן להמליץ לנו? (ממש משעמם לי) ישרא 95.איזה משחק במחשב אתם הכי אוהבים אם בכלל? באבל טראבל.. וואי, לא שיחקתי בזה שנים! אה, וגם שולה המוקשים 96. יש לכם טלביזיה בחדר? כן 97.ומחשב? כן 98.ומערכת סטריאו? לא 99. יש לכם הוט או יס? הוט 100.באיזה חנות אתם מבקרים הכי הרבה? לא יודעת.. 101.אוהבים ללכת לקולנוע? כן 102.אתם תמיד קונים פופקורן שאתם בקולנוע? כן 103. נכון פסרומות זה דבר מעצבן?לא שאלתם את זה כבר? 104.איזה פרסומת הכי עצבנה אותכם? של טורנדו 105.איזה פרסומות הכי אהבתם? לא זוכרת.. 106.אתם מעבירים ערוץ שיש פרסמות? לפעמים 107. מה הדבר הכי מוזר שקרה לכם? לא זוכרת 108.מה הדבר הכי מפחיד שקרה לכם? כנ"ל 109.איזה מתיחה של 1 באפריל או סתם מתיחה הכי טובה עשו לכם או למישהו אחר שרק ראיתם את המתיחה שלו ולא היתם שותפים? לא זוכרת, ואין לי ממש כוח לחשוב בשעות כאלה 110.איזה מתיחה של 1 באפריל או סתם מתיחה הכי טובה אתם עשיתם למישהו? כנ"ל 111.מה אתם חושבים שהבעיה הכי קשה במדינה מכל הבעיות? שכל פעם מחדש אנחנו בוחרים ממשלה מטומטמת. 112.מתכננים לעבור לחול בעתיד? אולי, אבל לא לתמיד.. לכמה שנים 113.אתם מקבלים החלטות בקלות? לא ממש 114.מה אתם עושים שאתם ממש לא יודעים במה לבחור או מה להחליט? מתייעצת עם אנשים 115. איזה ספר הכי אהבתם אי פעם? על מה הוא? האר פוטר ושומרת אחותי
הארי פוטר אני מניחה שאתם יודעים, שומרת אחותי.. תחפשו בגוגל, אין לי כוח לחפור>< 116. איזה עיתון הכי טוב לדעתכם מכל המגזינים והעיתונים שיש בישראל? ידיעות אחרונות 117. מה עשיתם ב31.12.1999? בשעה 12 בלילה? היה באג 2000? הייתי ברמת ישי עם ההורים שלי וראינו זיקוקים. אני מניחה שעשינועוד דברים, אבל הייתי בת 5, ואני זוכרת רק את הזיקוקים 118. קרה לכם פעם שננעלתם מחוץ לבית? מה היה הכי הרבה זמן שנתקעם? כן, משהו כמו שעתיים 119. יש מקום שלעולם לא תחזרו אליו? אני מניחה שכן, לא יודעת 120.תגידו לי משהו אופטימי שיעודד אותי קצת =/ - החיים יפים (עכשיו רק תשכנעו גם אותי שזה נכון)
81.איזה מכתב בדואר הכי שמחתם לקבל אי פעם? סינגלים שזכיתי בהם 82.ואיזה מייל? ממישהי שלא הייתי איתה בקשר מלא זמן, ואז שלחתי לה מייל והיא ענתה לי.. זה היה ממש משמח 83.ואיזה אס אמ אס ? אני זוכרת? 84. אוהבים יותר את הים או הבריכה? איכס שניהם 85.אוהבים לעשות על האש? צמחונית