בגלל ש-2 שרשורים בפורם מעל 100 הודעות...

xXx Lilo xXx

New member
בגלל ש-2 שרשורים בפורם מעל 100 הודעות...../images/Emo29.gif

הם "הוסתרו" אצלי, ואז רואים תשרשור השבועי XD וכבר חשבתי שהוא יעלם באיזה עמוד X_X החפירות של נסטי היו חסרות כניראה
סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקה/אומן השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרה\סרט\ספר השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: המאכל שעשה לכם את השבוע: ולשאלה המתחלפת: מה קורה? שרשור שבועי ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שבוע מגניב וטוב לכולםםםםם
וברוכה הבאה לכול החדשים/חדשות שהצטרפו השבוע ^^"

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif שימ שימ שימפנזה D:

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור:- שיר השבוע לא של פראמור: החיים ע"פ מזל קליפ השבוע:- להקה/אומן השבוע: עברי לידר אלבום השבוע:- משהו חיובי שקרה השבוע: כלום? בעצם היה חופש איפשהו
משהו שלילי שקרה השבוע: החזרה ללימודים. סדרה\סרט\ספר השבוע:- ציטוט השבוע:- תמונת השבוע: יש שתיים- http://www.siz.co.il/up.php?i=4mtnmjk0lkfz.jpg http://up32.siz.co.il/up1/yaaoj3zyottz.gif המאכל שעשה לכם את השבוע: לזניה. ולשאלה המתחלפת: מה קורה? עם לינוי בר גפן? סתם, די חרא האמת O_O שרשור שבועי ראשון- מבחן במת' [שלא ממש למדתי]+ הגשת עבודה במדעים [שעדיין לא התחלתי] שני- יום מגעיל כזה? שלישי- כנ"ל רביעי- מבחן בהיסטוריה חמישי- גועל נפשות שישי- כנ"ל שבת- כנ"ל אופטימית שכמותי~ תגידו, יש אפשרות לעזוב לשנה את הבית ספר ולחזור שנה הבאה לאותה כיתה [סוגשל להשאר כיתה]? XD

xXx Lilo xXx

New member
את יכולה פשוט להיכשל כל השנה../images/Emo29.gif

או לא להגיע לרוב השיעורים. ואז ישאירו אותך כיתה. XD

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo215.gifאתם תחסרו לי../images/Emo23.gif../images/Emo215.gif../images/Emo29.gif

שרשור שבועי ראשון- בצפר - מבחן במודלים || מסיימת מוקדם. || בייביסיטר לבני דודים
|| לומדת עם חברה שני- בטיול בצפון על כל השיכבה המעפנה
|| מחפשת מתנה לחברה שלי בצפון, כי חוזרים בתשע :S (אם נצא בכלל, אמרו שצפוי גשם X_X") שלישי- בצפר + שעתיים חלון - לומדת למת' בסיפרייה (אולייי רואה תבלונדי
) || יומולדת לבנאדם הכי מקסים עלי האדמות. סטיצ'י שלי
|| לומדת לג'אווה. רביעי- בצפר - מבחן בג'אווה. איכ. מסיימת מאוחר. || לומדת למת' חמישי- מבחן במתמטיקהההההההה אעאעאעעאעא לא טוב. לא למדתי עדיין
שישי- בצפר- בחינה באזרחות. יאיי ~אושר~
תהרגו אותי באמאשלכם
שבת- קצת שקט נפשי. אחחח אם אני בקושי בפורום השבוע - תבינו למה

xXx Lilo xXx

New member
תמונה: הציור באומנות שלי.../images/Emo29.gif

הצבעים יפים יותר במציאות...

xXx Lilo xXx

New member
יאפ. גמני מכורה אליו.../images/Emo29.gif

אני שונאת תחלק השקט בשיר. אנלא מצליחה למצוא גירסא בלי הדקת דומייה הזאת ><"

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel ממליצה על Face Down שלהם גם. אחד השירים ^^"

Emergency Exit

New member
לי מותר לאכול אותך?../images/Emo6.gif

סתם חח מה אני קניבלית (יואו זה מזכיר לי את הקניבלים בשודדי הקאריביים חיחי)

למעלה