בגלל ש-2 שרשורים בפורם מעל 100 הודעות...

Johnni456

New member
סיכומיישן../images/Emo79.gif

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: מיזביז שיר השבוע לא של פראמור: Limp bizkit - behind blue eyes Nirvana - smells like a teen spirit Led zeppelin - starway to heaven שייגעצ - אם את בעניין קליפ השבוע: אין להקה/אומן השבוע: לד זפלין ושייגעצ אלבום השבוע: "איזה יופי" של שייגעצ משהו חיובי שקרה השבוע: כמעט כל השבוע חופש משהו שלילי שקרה השבוע: בצפר וטונות של ש.ב ומבחנים
סדרה\סרט\ספר השבוע: ספר - לב של דיו
סדרה - האמת העירומה ציטוט השבוע: חברה שלי מתארת את הגובה שלה
- "החוט הזה באורך של מטר... אה רגע.. מטר זה האורך שלי לא?!" XD תמונת השבוע: סקיצה ישנה של בלקי..
המאכל שעשה לכם את השבוע: שוקולד ולשאלה המתחלפת: מה קורה? יכול להיות יותר טוב... שרשור שבועי ראשון- בוחן בערבית
|| עובדת שני- מבחן בספרות, אני לא יודעת כלום ואני לא יודעת מתי אני אתכונן :X שלישי- בצפר || חוגיטרה רביעי- מבחן בהיסטוריה
חמישי- בצפר || חוג ציור שישי- בטח ישנה... שבת- בר מצווה של ידיד.. :ם

שבוע מעולה! :) ../images/Emo141.gif

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: Decode אקוסטי. שיר השבוע לא של פראמור: Thriving Ivory-Angels On The Moon. Creed-My Sacrifice.
CIWWAF-Time. קליפ השבוע: איינג'לס און דה מון. להקה/אומן השבוע: קריד. אלבום השבוע: של קריד, Human Clay. משהו חיובי שקרה השבוע: קיבלתי 97 באנסין באנגלית! D: ו-100 בליסטנינג. משהו שלילי שקרה השבוע: הממ שומכלום. סדרה\סרט\ספר השבוע: סדרה-הירוז, מגרש ביתי, האנטומיה של גריי
. וגם True Life - I'm Deaf של MTV. זה היה ממשממש מרגש.
ציטוט השבוע: אין לי כוח לחפור, אז רק אחד. XD ~חברה של אח שלי החליטה שהיא רוצה לתלות תמונה בדירה שלהם והיא ניסתה לשים מסמרים בשביל זה אבל המסמרים כל הזמן נפלו לה~ אח שלי: "קרן, תפסיקי לעשות קורים בחיר!!!!!"
תמונת השבוע: מהירה, נו.
המאכל שעשה לכם את השבוע: המממממ. לא יודעת. >< ולשאלה המתחלפת: מה קורה? חח ליאת, נגמרו לך השאלות המתחלפות? XD שרשור שבועי ראשון-הולכת ללמוד אצל חברה למבחן בספרות השו"ת. שני-מבחן בספרות השו"ת. XD ליסטנינג. שלישי-אנסין+ליסטנינג.
סרט עם אמא. רביעי-לומדת למבחן בביולוגיה. חמישי-מבחן בביולוגיה!
שישי-לא לומדת. DDD: [נראה לי.
] שבת-שומכלום. :)

Emergency Exit

New member
../images/Emo41.gifסכמששש. ../images/Emo210.gif

שיר השבוע של פראמור: Brighter שיר השבוע לא של פראמור: The boys are back again קליפ השבוע: Thriving Ivory-Angels On The Moon להקה/אומן השבוע: זאק אפרון החתיך
פראמור, אסקייפ דה פייט, All time low אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: הינו בסרט והיה כיף. \ שבת שכבה הלך מעולה והשיפוצים מעולים משהו שלילי שקרה השבוע: אין כסף \ מחר מבחןT_T סדרה\סרט\ספר השבוע: האוס \ היי סקול מיוזיקל3. (הלכתי אני רצינית! ודווקא ממשששש נהנתי צחקוצחקוXD.) ציטוט השבוע:
ענבר:"המורה תכתבי עוד שורה כי אני צריכה לכתוב גם בירוק." המורה לתנך "אוקיי.. אין לי אבל! אממ.. טוב אני אמציא *כותבת על הלוח משו דפוק*" ילד א':"המורה למה זה אדום?" המורה לתנ''ך: "כי זה רע כזה, רארררר." תמונת השבוע:
המאכל שעשה לכם את השבוע: מקרוני
ולשאלה המתחלפת: מה קורה? מחר מבחן T_T במת'. רע ליייי

May Music

New member
פוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: הממ we are broken! שיר השבוע לא של פראמור: so what של פינק קליפ השבוע: כנל להקה/אומן השבוע: אף פעם כמעט אין לי. אלבום השבוע: אין משהו חיובי שקרה השבוע: עברתי [מלשון עבר לא מלשון עובר חחח] איזה שני מבחנים. משהו שלילי שקרה השבוע: הייתי עמוס בטירוף ולא הספקתי הכל [לפחות את הרוב כן חח] סדרה\סרט\ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אין המאכל שעשה לכם את השבוע: אין ולשאלה המתחלפת: מה קורה? סיידר. שרשור שבועי ראשון- בצפר, ישיבת הנהגה בת"א.D: אה וללמוד לסוציו בדרכים שני- בצפר, מבחן בסוציולוגיה, מועצת נוער. שלישי- בצפר, לומד למבחן בפסיכו רביעי- בצפר, מבחן בפסיכולוגיה, אח"י. חמישי- בצפר, קורא שוב את קאטרינה שישי- בוחן בקיאות על קאטרינה שבת- מנוחהההההההההההה

Earth to Bella

New member
וואי אני זוכרת שהיו לי גם מבחנים בסוציולוגיה

ובפסיכולוגיה. זה היה מעייף. אבל יותר מהכל זה היה מזמן D:::::: בהצלחה 3>

Earth to Bella

New member
זכותי P:

כבר שכחת שאני מקנאה בכל מי שעדיין הולך לבצפר למרות המבחנים והחרא הזה? >:

May Music

New member
חחח. תודהD:

זה מה זה חרא כי כל המבחנים שלי בסוציולוגיה ובפסיכולוגיה ממש קרובים אחד לשני. אבל יהיה בסיידר. סוציו זה דיי קל ופסיכו מעניין.

xXx Lilo xXx

New member
התחלת ללמוד את קטרינה?../images/Emo29.gif

איך היא? אני לומדת את זה אחרי חפץ, חפץ ממש מצחיק ^^" המון בהצלחה במבחנים

May Music

New member
חחח כן חפץ אחד הטובים

בכלל חנוך לוין ממש טוב :) ועדיין לא התחלתי ללמוד אבל ממש בקרוב, מחר יש לנו בוחן בקיאות. אבל הספר מעניין לטעמי! וגם הניתוח בטח יהיה גם מעניין..

למעלה