בגלל ש...

מר חבוב

New member
קודם כל שלום...

אני נאלץ להזדהות עם הבעייה (בערך) אבל.. זה לא חוכמה להגיד שמי ששונה הוא דווקא היותר טוב. נכון, זה הפתרון הקל. להאשים אחרים, גם אני כמו רובכם (אני מניח) חושב שאני אינטיליגנטי יותר מרוב בני האדם, ובטוח שיותר אינטילגנטי מרוב הערסים בב"ס שלי. אבל לא הם אלה שצריכים לדאוג לא לקבל מכות, ולהם אין בעיות של מעגלים חברתיים. סיימתי עם החלק הביקורתי... אז.. למרות הכל את כנראה יותר אינטילגנטית מרוב האנשים שלומדים איתך,וכנראה שתתבגרי קצת תכירי אנשים יותר מעניינים מהם ואיתם יהיה לך קל יותר למצוא גורם משותף. בינתיים צריך להסתדר עם מה שיש, לא חובה לשמוע את אותה המוסיקה. חפשי אנשים שכיף לך איתם. עדיף להיות פתוחה לכל מיני סגנונות חיים אבל (כמעט) הכי חשוב הוא לא להשתנות בגלל החברה. ואל תעלבי שקוראים לך פריקית,להיות שונה זה לא רע. אלא אם כן את מאמינה שאת לא שונה ואז זו כבר בעיה אחרת... -אני לא כותב הרבה בפורום אבל משתדל לעקוב בכ"ז, יצא קצת ארוך לא נורא. לילה טוב לכולם.

מחשב זר

New member
זה יותר עיניין של תחושה...

כשאני מגיעה לבית ספר שלי אני נראית כמו כולם וגם יש לי הרבה חברים טובים... העיניין הוא זה שאני מרגישה שונה ואני מניחה שגם את מרגישה ככה. אני למשל אוהבת כל מיני סוגים של רוק... לא כל החברים שלי ככה אבל זה לא משנה כי יש לנו עוד נושאים משותפים ולא מזמן באה אלי חברה כששמעתי פינק פלויד ועכשיו גם היא אוהבת את זה אנשים פשוט לא כ"כ חשופים לזה. אם תראי כמו כולם את עדיין לא תרגישי ככה אז פשוט תמצאי אנשים שיכולים לקבל אותך כמו שאת. בהצלחה

yuvalpik

New member
תראי....

כל בן אדם הוא מוזר.... אבל בעיניו הוא נורמלי לחלוטין.. בן אדם יכול להיות הכי "פריקי" שבעולם אבל הוא לא יקרא לעצמו "פריק"! כי בעיניו הוא הכי נורמלי ובעצם מתנהג ומקשיב למה שהוא.... אי אפשר לשפוט בן אדם על פי איך שהוא מתלבש או איך שהוא נראה או איזו מוזיקה הוא שומע. רק בן אדם מאוד טיפש יחשוב ככה.... בן אדם, גם אם הוא לא הכי "מיין סטרים" בעולם, זה לא אומר שצריך לשפוט אותו ובטח שלא להתרחק ממנו כמו ממגפה..... מה שאני אומר זה שבעצם מי שפוסל וצועק סטיגמות הוא בעצמו הפריק. אבל אם מסתכלים על זה ככה, כולנו בעצם מתחברים יותר אל הסטיגמה של ה"פריקים"(המוסיקה, השיער,הפירסינגים והלבוש) מאשר לערסים(גורמטים,פיצוחים,סיגריות,יריקות ואלימות). והאנשים שקוראים לנו "פריקים" הם בדרך כלל ערסים, וערסים בדרך כלל..... בואו נגיד את זה בדרך העדינה ביותר..... מסתובבים עם השכל בתחת...... משמעו-הם לא כל כך חכמים. והם לא יודעים ש"פריק" משמעו חריג. ובמה אנחנו כל כך חריגים מהם? מה אנחנו עשויים מחומר אחר?

נימרודל

New member
תודה!

אוקיי, תודה לכולכם שהבנתם, (או לפחות ניסיתם להבין) אותי, ואני כבר מרגישה הרבה יותר טוב, ואני מקווה שבעור כמה שנים הכל יהיה יותר טוב, וצרת רבים זה לפחות חצי נחמה, מזל שיש פורום פינק פלויד שבו אני יכולה לשפוך את הלב. אז חיבוקימקים ונשיקותקות ולכולכם, ותודה ממש! עידית

למעלה