בגרות בגיאוגרפיה 2007

r o i 1 9

New member
עשיתי חישובים ובמידה ןאוציא מעל 90

זה יעלה לי בנקודה ויתר. כמו כן אני מרחיב היסטוריה הקיץ. מייד מתחיל קורס פסיכומטרי. בינתיים נראה לי שאתעקש ללמוד בארץ. חו"ל לא ממש בא בחשבון בעיקר מהבחינה הכספית. גם בנך רוצה רפואה? הוא מוזמן לפורום "לימודי רפואה" .

ציון בבגרות

אני יכולה לספר שמהנסיון שלי בשלוש שנים האחרונות תלמידים משקיענים מוציאים דיי בקלות ציונים בסביבות 95 ואפילו יותר, אבל אלו באמת חברה שישבו ולמדו. כך שנראה לי שאם יש לך את כל החומר ותלמד כמו שכנראה אתה יודע, תקבל ציון כזה דיי בקלות. מכיון שלא נותר זמן רב עד למבחן, אני מייעצת לך לנסות לענות על מספר רב של שאלות ולפתור אנסינים. אולי אפילו תוכל להעלות תשובות שכתבת או לשלוח במסרים כדי שהמורות ( הרישמיות והלא רישמיות ) בפורום יוכלו לעזור... אני אישית אשתדל לעזור במידת האפשר.

r o i 1 9

New member
תודה ללי

מהיכן אוכל ללמוד על קביעת דרגת פיתוח? מאיזה ספרים של תוכנית הלימודים?

הגדרות לרמת פיתוח

לצערי איני מכירה את ספרי הלימוד, אך במסר ששלחתי לך תוכל למצוא מידע בנושא, תחת הכותרת " עולם שלישי". חשוב גם להכיר את המפות הנושאיות באטלס, מפות תוצר ומבנה תעסוקה, מפות של תוחלת חיים/ שעורי ילודה/תמותה, מפת שעורי האנלפאבתיות ועוד מפות חשובות שיש באטלס ויכולות לעזור בעת ניתוח רמת פיתוח של מדינות שונות.

ניתוח יחידות נוף

מצורף פה קובץ שכתבתי ובו הנחיות לפתרון השאלה הראשונה ( בדרך כלל ) באנסין שהיא חלוקה ליחידות נוף. ממליצה לך לקרוא בעיון ולעבוד בדיוק לפי ההנחיות שנכתבו מתוך מחשבה עמוקה והכרות עם הפזיזות של התלמידים לגשת לעניינים במקום להקדיש עוד דקת קריאה : )

r o i 1 9

New member
מצאתי אטלס!../images/Emo13.gif

אצל אחות של חברה של אמא שלי ! אטלס אוניברסיטאי כשר למהדרין,שנת 2001 של הפרופסור משה ברוור.

איזה יופי שיש אחיות לחברה של האמא../images/Emo13.gif

וכעת ראה את ההבדלים. דרך אגב, שלח לי כתובת דוא"ל ואשלח לך משהו.

הנחיות משרד החינוך לבגרות בגיאוגרפיה 2007

כבר הבאנו את הקישור הזה בעבר, אך הנה הוא שוב לנוחיותכם. הנחיות משרד החינוך למבחן הבגרות בגיאוגרפיה - 2007

למעלה