בג"ץ משפחה חדשה בעניין רווקה המבקשת

בג"ץ משפחה חדשה בעניין רווקה המבקשת

"מדוע רווקות לא יכולות להביא ילד בעזרת פונדקאית" מאת שמואל מיטלמן - מעריב הפרקליטות: החוק נועד רק לבני זוג, התא המשפחתי עדיף מבחינת השקפות החברה וטובת הילד. בג"ץ הוציא צו על-תנאי המורה למשרד הבריאות ולוועדה לאישור הסכמים לנשיאת עוברים לנמק תוך 60 יום מדוע לא יאפשרו לרווקה בת 46, אשר עברה כריתת רחם, להביא ילד לעולם באמצעות אם פונדקאית. האשה עתרה לבג"ץ יחד עם ארגון משפחה חדשה, ובאמצעות עורכי הדין אירית רוזנבלום, גלעד שר ודעואל פלאי. ארגון משפחה חדשה גם תוקף בעתירה את ההגבלה בחוק המחייבת שהזרע, המשמש להפרייה חוץ גופית, יהיה רק של האב המיועד. השופטים - המשנה לנשיא שלמה לוין, יצחק אנגלרד ואילה פרוקצ´יה - גם הורו בצו למשיבים לנמק מדוע לא יבטלו את הוראות הדין המפלות והבלתי חוקיות, לטענת העותרת, המאפשרות כיום רק לבני זוג - ולא לנשים רווקות - להשתמש בפונדקאית בישראל. על המשיבים יהיה לנמק מדוע לא תתאפשר פונדקאות "בכל מקרה שבו הופרתה ביצית, כדין, בהפרייה חוץ גופית, ובהיעדר התנגדות מצד בן זוג". במהלך דיון קודם בבג"ץ העירו השופטים כי יתכן שיש לבדוק אם צריך להרחיב את חוק נשיאת עוברים גם לגבי אשה יחידה, לנוכח השינויים והתהליכים החברתיים המתרחשים כיום. עמדת הפרקליטות, באמצעות עו"ד דינה זילבר, היא שהחוק נועד רק לבני זוג חשוכי ילדים ושהתא המשפחתי נמצא עדיף על-ידי המחוקק מבחינת השקפות החברה וטובת הילד. פרטים נוספים : ארגון משפחה חדשה, שד´ חן 4 תל אביב טלפון 03-5282798 פקס 03-6204539 דוא"ל [email protected] האתר www.newfamily.org.il

נועם@בת

New member
א-ט| אלבום החיות שלנו עבר דירה

נכון שלא שייך, אבל ככה אני גם מקפיצה, וגם מרוויחה מקום. אלבום בעלי בעלי החיים של הפורום עבר דירה. עכשיו הוא כאן. אני מקווה שזאת הכתובת הנכונה. כל מי שעדיין לא העבירה לי תמונה יכולה לעשות את זה כאן בפורום או במייל. ד"ש מהחתולות שלי נועם

עמית@

New member
ואם כבר בעלי חיים ../images/Emo7.gif ../images/Emo54.gif

החתולה שלי נעלמה, פשוטו כמשמעו, לא בבית, לא ברחוב, לא מתחת לאוטו חונה ולא בחברת חתולי השכונה, הקטנה שלי הלבנבנה
מה אני אעשה בלעדייה?????????

נועם@בת

New member
היא עוד תחזור, אל תדאגי

גם החתול של מיכל ברח לו יום אחד. תקראי טוב מה ענו לה. מיותר לציין החתול חזר וש...הטיפול ההוא אכן הצליח
נועם

salpter

New member
אפרופו חיות סאני מה אם התמונה שלי?

שם הכלבה טוש נתתי לך את תמונתה במפגש לשם סריקה.

נועם@בת

New member
ואם כבר אז מה עם תמונה של סאני

המקורית? נדמה לי שהיתה אחת ביואל, אבל לא מוצאת. סאני, תשלחי לנו אחת
נועם

עמית@

New member
גם לי יש יום נישואין כמו למיכל

גם לי יש חתול אבוד כמו למיכל גם לי יש (טוב נו לא ממש לי
) זרע חלש כמו למיכל זה אומר שיהיו לי תאומים?? (כמו למיכל)

תאומים זו לא הבקשה הכי טובה שיש

מצטערת. מניסיוני המר. ועקב הפלות רבות שיש להריון תאומים. עדיף עובר אחד ובריא. אז אני מאחלת לך הריון תקין ותינוק שמן יפה ובריא. אמן.
סאני.

עמית@

New member
יוסי מצא את ה ../images/Emo54.gif !!

עכשיו אני יודעת שאפשר לסמוך על האיש. אתמול הוא הבטיח שימצא אותה ואכן מצא. היא כנראה נפלה מהחלון (קומה שלישית והיא חבולה קלות) והתחבאה מיד מאחורי קיר מתחת לצינורות ושהתה שם כל היממה האחרונה, כשהוא ניסה להוציא אותה היא נשפה ושרטה בהתקף חרדה מוחלט, אבל כשאני הגעתי היא ישר באה אלי. תבינו, זו חתולה שמצאתי שהיתה גור פיצפון, האכלתי אותה עם טפטפת וישבתי איתה ליד התנור, ואז היא היתה נורא נורא חולה (כולה גור קטנטן בגודל של פלפון *מהקטנים*) אז היא החתול שלי, האהוב , הקטן. עכשיו היא הולכת אחרי לכל מקום בבית עכשיו רק צריך את התינוק שלי. (גם בזה אפשר לסמוך על האיש?) שנה טובה שתהיה

עידית ד

New member
תני לאיש היקר שלך חיבוק ממני

לא סתם חיבוק
חיבוק גאה!!!!
(זה הסימן הכי חזק לגאווה...) ואם כבר אז תתני ללבנה שלך נשיקה על האף ממני
ואת יודעת מה קחי גם לך חיבוק ונשיקה ממני
ולא לשכוח לישתות
ומים בעיקר אוהבת עידית

מיכל ק-ש

New member
יופי. אולי גם ריקו יקבל השראה.. ../images/Emo54.gif

וישוב אל מירב וא. עמיתי, קחי אותה לבדיקה. אפילו שנראה לך שהיא רק חבולה קלות. לחתול שלי קרה בדיוק אותו דבר וחתולים הרי לא ממש יודעים להתלונן. לקחנו אותו לבית החולים הוטרינרי בבית דגן (מקום קסום. כמו בית חולים של הולכי-על-שתיים, אבל עבור אהובינו הולכי-על-ארבע: פתחו לו תיק במיון ושאלו אותי איך קוראים לו, בדקו אותו בחדר אחד, העבירו אותו לחדר אחר להתאוששות, אנחנו המתנו בחדר המתנה שבו ישבו קרובי משפחה מודאגים של כלבים, חתולים, שפנים, אוגרים, תוכים וכיו"ב. קטעים. ממש ER של חיות). בקיצור, גילו שזזה לו הלסת ושצריך להחזיר אותה למקומה, אחרת היא תתקבע באופן שלא יאפשר לו ללעוס מזון. שתביני; הוא סבל מכאבי תופת ואי אפשר היה בכלל לדעת. וזה גם נכון לגבי פגיעות פנימיות ואחרות אצל חתולים. אז אני לא רוצה להפחיד אותך, אבל כדאי שתבדקו אותה. וחוץ מזה בטח שאפשר לסמוך על איש כזה!!! בכלל, אני סומכת הרבה יותר על אנשים שאוהבים בעלי חיים, מאשר על כאלו שלא. מיכל.

מרב.

New member
הידד ליוסי!!

שיבטיח לך שתהיו החודש בהריון, זה יספיק לשנה הקרובה מסבחינת קיום משאלות, לא..?? ולנו כבר יש "ריקו" חדש, תוכי מסוג קווקר, ירוק ומתוק עד דמעות, ושמו בישראל- פאקו (בקרוב התמונה
) ואת ריקו לא שכחתי, אני עדיין מקווה שנוצות צהבהבות ילכדו את מבטי בזמן טיול עם לואה ואני אתפוס אותו מהר ואביא לפאקו את אחיו הבכור. אני ממש מפנטזת על זה- עוד לא אבדה תקוותינו!

כן כן כן כן כן כן כן כן !!!!!!

זה בדיוק מה שזה אומר. הרי הטבע בנוי על גלגלים ומחזורים, והנה הכל חוזר על עצמו...

TWEETY =^.^= 3

New member
דוחה את הבלתי נמנע או ש,,,,,,,,, ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

אחרי שלושה מחזורי הזרעה עם איקקלומין, אני אמורה החודש להצטרף למשפחת המזריקות
אבל לא לפני ששוללים אם ישנם בעיות או לא בצילום רחם
מאחר ואנחנו בתקופת החגים הפסדתי חודש ואני אמורה להצטלמן כשהמכשופה תגיע (פעם ראשונה שאני מחכה לה
) חשבתי לעצמי להתחנן לעוד מחזור טיפולים אחד לפני שאצטלמן כדי שלא יצא שאני מפסידה חודשיים, חוצמיזה שעד היום אחרי כל סיבוב טיפולים כושל היה לי חודש הפסקה בגלל ציסטות, כך שסביר להניח שיהיו לי גם הפעם.
העניין הוא שקשה לי להחליט ואני לא יודעת עם חשיבה זו נובעת מפחד
או שיש הגיון בעוד סיבוב לפני. אזזזזז מה אתן אומרות,,,,ללכת על צילום ולהפסיד חודשים טיפול, או עוד סיבוב, וחודש הבא שהוא חודש מנוחה לציסטות לעשות את הצילום???. בתקווה כמובן שאולי אולי אולי בכלל לא אצטרך
אופפפ לא יודעת מה להחליט
בבקשה בבקשה בבקשה יעוץ

עמית@

New member
אווף, טוייטינקה´, התלבטות רצינית

אני כמו שאני מכירה את עצמי הייתי דוחפת עוד טיפול, ונחה=מצטלמת =מצמקת ציסטות בחודש הבא, אולי יש הגיון בלנוח, ולעשות את צילום הרחם בחודש הבא, וגם לעשות הזרעה אחריו (אגדת צילום הרחם, זוכרת?) גמכן לא יודעת, תבריי אם יש לך אופציה כזו (לעשות טיפול בחודש של הצילום) במילא מצלמים לפני הביוץ.. ואם אין כזו אופציה, הייתי הולכת על עוד טיפול עמית

למעלה