בג"ץ משפחה חדשה בעניין רווקה המבקשת

הרמוניה

New member
טוויטיונת ../images/Emo55.gif (זה הכי דומה)

אני גם חושבת שאם במילא תצטרכי לעשות חודש הפסקה כדאי אולי לעשות בו את צילים הרחם.... לא יתנו לך מחזור נרקומני בלי הצילום? מקווה שתנצחי את הצילום ותיהי בהריון לפניו הרמוניה

TWEETY =^.^= 3

New member
חחחחחחח הרמוניה חחחח רק עכשיו הבנתי

את ההכי דומה
הרסת אותי,,,,זו הדבורה מאיה לא???????.
חיבוקים על הדמיון הפורה

טוויטה יקרה

למרות שהפסקה של חדשיים נראית א ר ו כ ה כל כך - הייתי מייעצת לך כן לעשות את ההפסקה וללכת לצילום רחם. לי היתה את אותה התלבטות, בדיוק באותו מצב שאת כרגע, והחלטתי לקחת את ההפסקה הזאת כדי להצטלמן - וזה עשה לי רק טוב. ההפסקה הזאת, למרות ש"מתפספס" כאילו חודש/חודשיים, לפעמים כל כך טובה לגוף ולנפש, תראי לבד. זאת רק המלצה - את ההחלטה תאלצי בסוף לעשות לבד, אבל...
אין לך מושג איזה חופש נותן החודש הפסקה.

TWEETY =^.^= 3

New member
שיו איזה כיפ לדעת שלפחד יש גם הגיון

המממ רומי´לה אני יודעת מה נותן חודש הפסקה,,,,אני מקבלת אחד כזה כל טיפול ,,,אבל חודשיים ????? נראה המון לא?
זה שאני מוכנה לעבור את הסיוט הזה רק בגלל האגדה המפורסת
טופפפ נו קודם שתבוא כבר המכשופה - כשרוצים שהיא תגיע היא מאחרת, כשלא רוצים היא מקדימה, יש לה אישיות משל עצמה נראה לי
ואני מקווה שהרופאה שלי תהיה בראש שלי, מה שקשה לי להאמין, היא די מכשופה בעצמה.

אפרוחית, שני דברים

1. אם הרופאה שלך מכשופה - תעיפי אותה לעזאזל ותלכי לחפש רופא/ה אחר/ת. יש כל כך רבים וטובים אחרים (אם תרצי המלצה - הבנתי שאת באיזור הצפון, כמוני). 2. גם לי היו ציסטות בעם איכסהקלומין וכשעברתי להזרקות (בררר...סתם, לא נורא בכלל)לא היו לי כל ציסטות. אז קדימה... GO 4 IT!
(זה בשביל הרופאה שלך...
)

שכחתי להוסיף ../images/Emo62.gif

קטן עלייך צילום רחם. אם הרופאה שלך מספיק טובה...
אני כל כך פחדתי ממנו ובסוף עוד שאלתי "מה, זה כל הסיפור"? בקיצר - לא ממש נעים אבל אפשר לחשוב שההזרעות שאנחנו עוברות זאת חוויה שמיימית או משהו..
עד כאן. אני הולכת לבלוס משהו.
(והלוואי שזה היה המבורגר)

נוג

New member
אני הייתי אומרת תלכי על זה

הי, אני יודעת שקשה להחליט עם לעשות צילום או טיפול. גם אני הייתי שם, עשיתי את צילום וגם התחלתי טיפול. אני עשיתי צילום ביום השלישי למחזור (אם כבר יש לי מחזור הוא בקושי יומיים) ובערב התחלתי להזריק, יש אומרים שאחרי צילום רחם יש סיכוי טוב להכנס להריון, אני מכירה שתי בנות מהמרפאה שלי שנכנסו להריון אחרי הצילום אז אולי גם את מאלה, הלוואי הלוואי. . . אגב אמנם צילום רחם זה כואב ולא נעים אך לא לוקח יותר מ 5 -7 דקות. זה נותן תמונה יותר ברורה והכי משמח לשמוע שהכול תקין אין עוד מכשול נוסף בדרך ואם יש אז מטפלים בו ואת לו עשה נסיונות חסרי סיכוי.(עוד דרך מחשבה) מחזיקה לך אצבעות לכל אורך הדרך. גם אני מחכה בציפיה לקבל מחזור הגוף שלי לא מגיב (כרגע אחרי הפסקה אני לוקחת תרופות לסדר את המחזור) ואז אנחנו חוזרים למסלול.
נוג

נועם@בת

New member
יאללה טוויטי לכי להצטלם כבר ../images/Emo44.gif

הפחד מהצילום כבר הפך אצלך אובססיה. יש אנשים שעבורים סדנא של הליכה על אש כדי להשתחרר מפחדים. אני חושבת שאת צריכה לעשות את הצילום רק כדי להשתחרר מהפחד ומהצל שהוא מטיל עליך
תצטלמי, תנוחי ותמשיכי הלאה. תחשבי כמה אנרגיה בזבזת על הפחד מהצילום הזה. בסוף תצטרכי להתעלף בצילום רק כדי להצדיק את כל הזמן שבזבזת על התחמקות ממנו. קדימה ציפור קטנה, תצאי מכלוב הפחד. כולה כמה דקות של אי נעימות. ממילא הלך החודש, לפחות תנצלי אותו למשהו חיובי
נועם

TWEETY =^.^= 3

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

אני קוראת וצוחקת,,,,,,
נועםםםם את צודקת וזה כבר מצחיק אותי אבלללל אופפפפפפפ לפחד אין גבולות ואין הגיון אני נזכרת איך שהייתי היסטרית במלחמת המפרץ שיווווו נזכרת וצוחקת - הייתי עטופת ניילונים מכף רגל ועד ראש
יוווו אני כותבת ומתגלגלת מצחוק,,,,חחחחחחח כבר לא רואה את המסך - רגע ויישרים
עכשיו באמת ברצינות,,,רגע פוס - אני יודעת שזה בילתי נמנע אלא אם כן אכנס להריון מרוח הקודש עוד לפני

נועם@בת

New member
אני נורא מבינה אותך, כי שמפחדים

ממשהו, אז מפחדים ושום הגיון לא עוזר. צריך לחסל את הפחד הזה פעם אחת ולתמיד. לעקור אותו מהשורש. פשוט אם תעברי אותו- לא יהיה ממה לפחד יותר
וכולנו במקהלה נגיד לך אחר כך א-מ-ר-נ-ו לך
ותמסרי ד"ש לרוח הקודש, לפחות היא יודעת לעשות את זה בגדול. אגב, נכנסתי השבוע לאתר רווקה פלוס, והוא עולה בלי בעיות. אמרת שהיו בעיות להכנס אליו. נועם

למעלה