אם אתה באמת רוצה לדעת, אז לדעתי כמעט כל אדם נשוי, גבר או אישה, חווה משהו כזה. חלק יותר בעוצמה וחלק פחות, אבל בריב כל התסכול והכעס שהצטברו יוצאים. ככה זה.היי,
אני מאוד בודד בנישואין לאחרונה. אישתי בכל ריב הופכת למפלצת עם ברוגזים אינסופיים שהורסים כל חלקה טובה.
כבר זמן רב שוקל לחפש מישהי אחרת רק שקשה לי בגלל הילדים.
מישהו חווה דבר כזה ?
עפ"י הדלות בפרטים לגבי משבר הזוגיות , כולל פרטים הכי בסיסיים מצד אחד, ושכפול ההודעה במספר פורומים (בבחינת שלח לחמיך...) מצד שני - זה נראה שהוא כבר בחר את אחת האפשרויות (וזה לא נראה שמדובר בטיפול)אם אתה באמת רוצה לדעת, אז לדעתי כמעט כל אדם נשוי, גבר או אישה, חווה משהו כזה. חלק יותר בעוצמה וחלק פחות, אבל בריב כל התסכול והכעס שהצטברו יוצאים. ככה זה.
והרבה מרגישים לבד, לפחות חלק מהזמן.
כשמתחילים להרגיש לבד רוב הזמן, אז הקשר מגיע לשלב הקריטי. ימינה טיפול, שמאלה רומן מחוץ לנישואין, ואם ממשיכים ישר, לרוב פרידה.
כבר זמן רב שוקל לחפש מישהי אחרת רק שקשה לי בגלל הילדים.
מישהו חווה דבר כזה ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.