בדיוק "חשבתי"..

0Pandemonium0

New member
בולשיט, פשוט בולשיט. מה השטויות האלה?

בגלל שקשה לבטא אז משנים את המילה ככה, בהינף יד? אז אולי תכף הם יגידו שאף-אחד לא מבטא את ה-ע', אז אפשר להחליף את כל ה-ע' ב-א'. ובעצם, ב"מבטא" לא שומעים את ה-ט' וה-א', אז אולי נכתוב "מבתה"? וזה, ילדה, נקרא בולשיט.

LEATHER REBEL

New member
לא מדוייק

יש מלים שהאקדמיה הציעה אבל לא הצליחו להשתרש בשפה של העם... ולכן הן נמצאות כיום במוזיאון. מכאן, שמי שקובע בסופו של דבר כיצד לדבר, זה העם ולא האקדמיה. האקדמיה מציעה את המלים, זה נכון, אבל אם זה לא משתרש בדיבור היום יומי, אין לזה סיכוי.

Lynnearia

New member
../images/Emo32.gif2

כי משהו הזכיר לי: "Just look at us. Everything is backwards. Everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information, and religion destroys spirituality." -Micheal Ellner נראה לי שמתי משהו כזה לפני בפורומים.

MetalSinagouge

New member
*Everything*?

אם בוב ווילסון היה נמצא במימד החומרי היום, הוא היה תולש למייקל הזה את הפיפי ואז צוחק עליו בחדות מפתיעה בספר הבא שלו.

Lynnearia

New member
you...

אתה מזכיר לי את הפרק הראשון של פוקמון, הבעיה היא שאני לא זוכר בדיוק מה הלך שם.

MetalSinagouge

New member
LOL

אני מצר על כך שהזיכרון שלך (שהוא בעצם מכיל את כל התודעה, כי כל רגע שחולף מוגדר כבר בתור זיכרון) לא מסוגל להכיל יצירה אנימציונית כזו... אש המפגר קם בבוקר באיחור ורץ לדוקטור אוק כדי לגלות שכל מה שנשאר לו זה פוקימון שבקושי מתפקד עם מצבי רוח, הלא הוא פיקאצ'ו. ואז הוא פוגע בציפור המטומטמת הזו שמתחילה להתקיף אותו עם כל החמולה.

Lynnearia

New member
שמת לב

ששמות תואר למינים של המין הגברי הוא אפסי מול מה שנתנו לGirls בת - מול בן , בת בת בת בת בת , בת - זה נשמע כמו שם של אל . בן פשוט נשמע כמו איזה משהו שאתה דורך עליך וגורם לך להרגיש מגעיל מבפנים כאילו דרכת על צפרדע. ועכשיו - זכר, מה הקשר?? מול נקבה. נקבה! תסתכל על המילה הזאת , נ-ק-ב-ה. זה אותנטי, נק, נקב, נקבה טובה.

Lynnearia

New member
עקרון א'

כל דבר שלא חווית כבר שלוש ימים - אין לך סמכות אמיתית לנהל חישובים לוגים לגביו, לחשוב מסביב לזה ולנתח את זה, ולצפות שזה יהיה שונה מלעסוק בתיאולוגיה.

Lynnearia

New member
ותסתכל אולי אתה רוצה אחת כזאת

http://www.tzoomi.com/home.shtml לא אודטה, אלא הבובה

למעלה