בדיחה, בהונגרית חלקית, עם....

• פותח הנושא B T1
  • פורסם בתאריך

B T1

New member
בדיחה, בהונגרית חלקית, עם....../images/Emo6.gif

הסבר לחלשים. בבודפשט סמוך לאחד מבתי המלון הגדולים עמדה פרוצה כפרית (paraszt) שכל השכלתה הלשונית הסתכמה בשפה ההונגרית ומין אורלי. תייר אמריקאי שעבר במקום, נדלק עליה ופנה אליה בזו הלשון: Lady, you speak english? yes,? yes,? yes? הפרוצה שלא הבינה אלא את 3 המילים האחרונות, לא התבלבלה ובלי לחשוב פעמיים אמרה: Ha nagyon akarja' akkor jevek עזרה לחלשים:
בהונגרית המילה yes בניב כפרי ניתן להבין כ"האם את באה?) על זה היא ענתה: אם אתה מאוד רוצה, אני באה. ראיתם את הצלחתי, הצלחתי להפוך בדיחה לסבל.

ju100

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo41.gif../images/Emo142.gifאם אתה מתחיל....

את הבוקר עם בדיחה...אז הכל בסדר!!! אני כבר ביקרתי בקופת חולים...בדקו את צבע הדם שלי...צלמו את ראותי... נו טוב..כל אחד והצחוקים שלו!!!

B T1

New member
../images/Emo6.gifצוחק זה שצוחק אחרון

למרות הכל אני בטוח שכבר קברת כמה מעובדי אותה מרפאה שאת מבקרת בה.

ju100

New member
כן זה...../images/Emo142.gif../images/Emo41.gif../images/Emo142.gif

נכון...בתדירות שאני מבקרת שם...וכל פעם פרצופים חדשים..מין הסתם אתה צודק....ראית את ציור החתולים ששלחתי?...

B T1

New member
ראיתי, נהנהתי, אבל לחתול...

האמצעי יש מבט של אדם.

itaf10

New member
התחלתם בבדיחות...

קבלתי באימייל קובץ נפלא עם סיומת ASX (סרטון) יש אפשרות להפוך אותו לסיומת שבו ניתן יהייה להעלותו בפורום? אנא, מסור לי במסרים את האימייל שלך ע"מ שאוכל להעבירו אליך, ואולי תצליח להפוך לסיומת חוקית של תפוז. קובץ קטן אבל גדול... (עדי ויאיר)

גלי®

New member
שלחי אלי... הכתובת מצוינת בכרטיסישי

רק צייני שזה ממך בכותרת.. אם תחכי שביטי ימיר לך את הקובץ, רוב הסיכויים שלא נספיק לראות אותו לפני מלחמת העולם השלישית... :))))

itaf10

New member
גלי, מה קרה? היכן הקובץ?????

שלחתי לך קובץ להפיכה, איהההההההההההההההווווווו? תעלי אותו בבקשה לפורום שגם ברק ואחרים יראו...

B T1

New member
../images/Emo140.gifאיטאף--אולי גלי הפעילה ....

שיכול דעת והחליטה שאסור שילדי הפורום יראו את הסרטון (זה לא מיקי-מאוס נכון?) או שהמחשב שלה קרס מעוצמת החוויה. בשני המקרים היה רצוי שהיא תשמיע קול.

itaf10

New member
וואלה איך ניחשת?,BT גאון ../images/Emo140.gif

רק להירגע, זה לא מיקי מאוס חחחחחחחח כדאי לראות!

ju100

New member
ביטי...../images/Emo6.gif

גם ילדי יושבי הפורום הזה כבר לא ממש ילדים...

B T1

New member
נכון, אבל גם אז יש לי בעיה...

להראות נבוך בנוכחות ילדי. אם לא ידוע לך, אני למרות גילי המופלג עדיין מסמיק. נראה שלחינוך אין גיל.

גלי®

New member
רק שכחת לספר, ממי למדתי את רוב

הבדיחות הגסות שאני מכירה... :))))

למעלה