בדיחה, בהונגרית חלקית, עם....

• פותח הנושא B T1
  • פורסם בתאריך

גלי®

New member
אל תדאג... אתה מכיר אותי, כבר

אמצא לך סיבה חלופית לתלונות... :)))

ju100

New member
לחצתי על קובץ.....

יצא לי רבוע אפור ודומם!!!!!!!!!

גלי®

New member
לחצי קליק ימני של עכבר, וסמני

SAVE TARGET AS.... הוא ישאל היכן במחשב שלך לשמור את הקובץ, בחרי מיקום, אשרי וזהו... כשהוא יסיים להוריד, לחצי על OPEN... יצאתי מתוך הנחה שהווינדוס שלך באנגלית, אם תרצי הוראות בעברית - רק תגידי...

גלי®

New member
טוב, בעברית: עמדי על הקובץ, תני

קליק ימני שפותח לך חלון גלילה, בחרי שם את האפשרות "שמירת יעד" או משהו דומה לזה (תלוי בגירסת הווינדוס שלך...), בחרי מיקום לשמירה, כשהוא יסיים להוריד את הקובץ, לחצי "פתח" או "פתיחה" (שוב, תלוי בגירסה)...

ju100

New member
יששששששששששש...

עשיתי כדבריך לגבי הקובץ הקודם...העתיק לי....יופי..תודה! עכשיו צריך רק לשבת ולתרגל....

גלי®

New member
נפלא... קחי את הזמן שלך... אם

תצטרכי משהו, או שיתעוררו אצלך שאלות נוספות, אני לרשותך...

itaf10

New member
איטית? רצית לשלוח אך לא הגיע SORRY

על כל פנים תודה

גלי®

New member
שלחתי יקירתי, בחיי ששלחתי לך מייל

בחזרה עם הקישורים... יודעת מה? אשלח שוב את המייל, ותראי אם את מזהה...

itaf10

New member
לא חשוב, לא הגיע ת'אמיני...

אגב, איך אני מעלה קבצי MEDIA PLAYER כאשר אין לי כותרת כתובת זה לא לינק רגיל עם WWW למרות שאני שומרת את הקובץ בעת הפתיחה עולה המסגרת ללא כותרת "כתובת".

גלי®

New member
לא מעלה... זה בעייתי למדי...

נתתי קישור לצפיה בהודעה הזו, כך שאינך צריכה להעלות...

itaf10

New member
תודה, עכשיו הגיע...

שאלתי כללית לגבי קבצי מדיה פלייר בכלל. הדואר שלי הוא דרך וואלה, מתקבלים כקבצי סיומת, כאשר את פותחת אותו עולה לך התוכנה עצמה. כל כוונתי העתק\הדבק כמו קובץ רגיל. איך עושים זאת?

גלי®

New member
אם יש לך אפשרות לשמור קבצים

מצורפים המגיעים במייל במחשב שלך, אין שום בעיה: את נותנת לו פקודת "שמור קבצים מצורפים", ואח"כ מצרפת (לא בטוחה שתפוז מאפשר העלאה של קבצי מדיה פלייר) כרגיל... אם לא, חכי שניה, ואמצא לך דרך להורדת המיילים שלך מהחשבון בוואלה, לקריאה בתוכנת המייל שבמחשב שלך...

itaf10

New member
כל כוונתי שיהייה לי לינק להעתקה

אין כל בעיה לשמור במחשב שלי לעצמי. אך להעלותו בפורום בפורמט מדייה פלייר לא ניתן. עלי להפוך אותו לסיומת "תפוזית" שתאפשר לי להעלותו בפורום. איך עושים את ההפיכה שיהייה לי לינק כמו ששלחת לי במייל

גלי®

New member
רגע: צריך לעשות הפרדה ברורה בין

הוספת קישור לקובץ שנמצא ברשת, לבין צירוף קובץ שנמצא במחשב שלך ... כשמדובר בקובץ המאוחסן במחשב שלך, ניתןלצרף רק את הקבצים שתפוז מאפשר ובגודל המקסימלי שהוא מאפשר... אין צ'אנס שתצליחי להעלות לכאן קובץ מדיה (הם שוקלים הרבה יותר מ250 KB - שזה המשקל המותר...)... מה שעושים בד"כ, זה לנסות לאתר את הקובץ ברשת, כמו שעשיתי, ולתת אליו לינק... ואז, הגודל והסיומת לא משנים, פשוט כי אינך מצרפת את הקובץ... האם הבנתי נכון את שאלתך?

למעלה