בדיחה ששמעתי פעם, מזמן

smailie

New member
בדיחה ששמעתי פעם, מזמן

אבא אחד מספר: "הבן שלי הומו!". שואלים אותו: "אז מדוע אתה כל - כך מתגאה בזה?" עונה האב: "הוא יוצא עם עורך - דין".

schlomitsmile

Member
מנהל
סליחה על הבוקיות שלי- אם הוא חושב שע"וד זה משהו מכובד, למה שלא יתגאה בזה? ההנחה בבסיס הבדיחה הזאת, היא שיש כ"כ הרבה בושה בבן הומו, שזה מגוחך שהוא מתגאה בעובדה הזניחה של מקצועו הנכבד של החבר. ההנחה הזאת מגונה בעיניי.

smailie

New member
אתה יודע... אולי זה מסוג הבדיחות האלה

שיותר מצחיק כששומעים אותן מאשר כשמנסים לכתוב אותן. אבל מצד שני, נכון שצריך להיות אדם שעדיין לא התנתק מהסטריאוטיפים, כדי ליהנות מהבדיחה הזאת. יש לך אחת בשבילנו? אולי משהו משעשע שעברת עם הילדים? (איזו פנינת לשון שנונה שלהם?)

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo13.gif קשה לבחור... למשל- (לאו דוקא משעשע, אבל פנינה אם יורשה לי לומר) ה../images/Emo210.gif האספי שלנו, כשהיה בן 6 בערך, אמר "בלילה ראיתי צל אמיתי"- כלומר- חלמתי חלום. לאחרונה, כשנזפתי בו שהרעיש ואמרתי שאני רוצה שפיצקי יישן, השיב:"ואני רוצה שהוא יגלה את העולם!" אחיו הגדול, הציע בהיותו בן 5, ואח גדול טרי, לתת לסבא וסבתא מתנה מיוחדת ליום-הולדתם, משהו שהם אוהבים- את ה../images/Emo210.gif ... הבן השלישי, לפני כחצי שנה בהיותו בן 4 וחצי, קינא מאד באחיו היונק וניסה להדחף בינינו. "גם אני יכול להניק את פיצקי מהציצי שלי" הודיע. "אבל אין לך חלב" הקשיתי. "אבל יש לי מיץ!" השיב בנונשלנטיות. ופיצקי? חבל שאי-אפשר לצטט פרצופים ומבטים...הוא מסתמן כבדרן אמיתי...

aviah

New member
את יודעת

לא כולם מסכימים שזה משהו גנטי לחלוטין.

schlomitsmile

Member
מנהל
הנקודה איננה אם זה גנטי או לא הפואנטה בבדיחה, מתבססת על ההנחה שבן הומו הוא בושה גדולה, מכה איומה למשפחה. וזה, כאמור, לגמרי לא מקובל עליי.

aviah

New member
זה כמו להיות ממושקף

לי יש משקפיים ואני יודע שלא מתים מזה, אבל אני מאוד אתבאס אם הבן שלי יהיה ממושקף.

schlomitsmile

Member
מנהל
גם אני ../images/Emo22.gif ואני יודעת שבילדות זו צרה צרורה ובכל-זאת, אם אחד מבניי יסתבר כהומו, אני אדאג לו קצת- כי אדע שזה יקשה על חייו- יאלץ אותו להתמודד עם כלמיני הומופובים ושאר צרי-מוחין, אבל לא מעבר לדאגות הרגילות (אם ירצה רשיון על אופנוע למשל, זה ידאיג אותי יותר...). פעם חשבתי, שאצטער גם כי זה יקטין את סיכוייו להורות, אבל בינתיים אני יודעת, שיש כלמיני סידורים שמאפשרים גם לזוג הומואים להיות אבאים, גם אם זה מסובך להם יותר מלזוג לסביות למשל. מותר לשאול למה זה יבאס אותך אם יסתבר שהבן שלך הומו?

shno

New member
אותנו זה בכלל לא יבאס

היה שלב אפילו שרצינו 4 ילדים - סטרייט, הומו, סטרייטית ולסבית
מה שיבוא - ברוך הבא. ולכל ילד שלנו שיהיו לו קשיים - נעזור לו ככל יכולתנו ונתמוך בו בלי שום סייג. העיקר שיהיה להם טוב ושיהיו מאושרים ושלמים עם עצמם. לנו זה בטח לא משנה מה יהיו ההעדפות המיניות של הילדים.

aviah

New member
כי הוא ייאלץ להתמודד עם דברים

שילדים/אנשים רגילים פטורים מהם.

schlomitsmile

Member
מנהל
נכון, זה תיק לא קל בחברה שלנו אבל בינינו- יש מישהו שאין לו תיק כלשהו, גלוי לעין או לא? לאחד מכשיר שמיעה, השני הוריו גרושים, השלישי אתיופי (עצוב, אבל אצלנו גם זה תיק), הרביעי דור שלישי לשואה, לחמישי הפרעת קשב וריכוז, השישי יתום וכו' וכו'. לא מאמינה, שיש מישהו נטול תיקים לחלוטין. אני חושבת, שאחד מהתפקידים ההוריים שלי, הוא לצייד את ילדיי בכוחות וכלים, כדי להתמודד בהצלחה עם התיקים שלהם, שחלקם ירשו מהוריהם (למשל שאמא שלהם דור שני לשואה ואבא גרמני). אתה יודע, שאלתי את אמי, איך זה שלמרות ילדותה האיומה (ע"ע שואה) היא יצאה בנאדם שפוי ובסה"כ די שמח. היא חשבה קצת, וענתה:"בארבע השנים הראשונות של חיי, קיבלתי כ"כ הרבה אהבה מהוריי, שזו היתה צידה לדרך, שקיימה אותי נפשית". אתה מבין? נראה לי, שהקטע הוא לא לשאוף שלא יהיו לילד תיקים- כי תמיד יהיו- אלא לדעת לצייד אותו כך שזה לא יהיה נורא שיש לו תיקים. לפעמים אפשר אפילו לצאת מחוזקים ומועשרים מהם...

hag70

New member
לא יבאס בכלל, רק שיהיה מאושר

אבל סביר להניח שיצטרך להתמודד עם דברים שאחרים לא יצטרכו להתמודד איתם., ואז בעצם אתנה צריך לראות את הילד שלך "סובל" מהשטויות והדעות הקדומות של החברה
. אבל זה נכון לגבי הרבה מאיתנו, כל אחד על המזל שלו. אני ממליץ לראות את הסרט the twilight of the Golds שמדבר בדיוק על זה. לא יודע אם זה פאר היצירה, אבל בהחלט מעורר מחשבה.

Master Stav

New member
שיהיה כול שירצה כול עוד יהיהי מאושר .....

וכהורה אתמוך בו הכול כוחי כדי שיהיה מאושר

aviah

New member
יותר מאשר תמיכה

לפחות בגיל הילדות, האושר של הילד הוא באחריות מלאה של ההורה.

Master Stav

New member
ספרי את זה לאנשים ....

אני חי את זה ... אושרים של ילדי מגיע לפני כול דבר

למעלה