בדיחות שואה!
|אבי|

Dracos Love

New member
בדיחות שואה!../images/Emo108.gif|אבי|

יאללה תתחילו, אני כבר אזכר בהמשך

M.Z

New member
שו בדיחות שואה?

דמיין את עצמך כנער מתבגר בשואה עם רצונות ודחפים של חרמן קטן, כשכל פעם שאתה כבר עומד להשיג איזה נגיעה בציצי מאנה פראנק באים הגרמנים לעוד חיפוש. עכשיו תפעיל דמיון ותן לנו סנריום, תאר לנו בכאב לב מה עובר עליך...

el presidente

New member
אנה פראנק...זו הבחורה עם

יומן "יעל בר זוהר" ?....או יומן "הכיתה המעופפת"?

M.Z

New member
היא רצתה שיהיה לה יומן "המורדים"

אבל מרדכי אנילביץ' הדפיס מהדורה מצומצמת לכן נאלצה להסתפק ביומן "לחיות את החיים".

Dracos Love

New member
האמת..../images/Emo108.gif|אבי|

שהיא בקשה מההורים שלה יומן יהודה לוי, אבל גם אז המיתון השפיע..

el presidente

New member
"לחיות את החיים"...מוזר שזה היומן

שקיבלה ילדה שלא בדיוק הצליחה לעשות את זה...

M.Z

New member
אני צריך לספר לך שאחת הבעיות ביומני

נוער זה התמונה המעוותת שהם מציירים לנו כשאנחנו בני טיפשעשרה? הרי ברור שמה שמופיע ביומנים האלו לא מתגשם במציאות כמו שאתה לא הפכת להיות יהודה לוי, ואליי אף פעם לא הגיע יעל בר זוהר עם בגד ים של פילפל, אבל זה לא מנע מאיטו אבירם להמשיך ולמכור לנו סיפורים על מציאות שלא קיימת ולעולם לא תתקיים. שתגיד תודה אנה פראנק שלא נאלצה לגדול ולהבין את התרמית בגיל מאוחר יותר, תאמין לי , המזל האיר לה פנים.

el presidente

New member
כן....יש גם את כל נושא

התחזית האסטרולוגית היומית... שאני מניח שאצל אנה היה רשום בתחזית כל יום "אולי מחר צפויה הפתעה" או "אולי לא יהיה מחר". וד"א..זה לא המזל שהאיר לה פנים..זה ניראה איזה יורגן,קצין SS אחד, שהאיר לה עם פנס בפנים.

M.Z

New member
במקרה אני שומר אצלי עותק של עיתון

עם ההורסקופ של אנה, ותראה מה כתוב: בימים הקורבים יחול שינוי מהותי בחייך, הפתעות יגיעו ממקומות לא צפויים, זה לא הזמן להתחבא מהמציאות ועדיף להתמודד איתה. בתחום הפיננסים - בשנה הקרובה דאגות כספיות לא יטרידו אותך אך עדיף להשמר מהוצאות מיותרות. בתחום הרומנטי- מערכת יחסים שנרקמה עד עתה, תפסק באופן פתאומי ותביא לאבדן אדם יקר לך. בתחום העבודה- השבוע לא כדאי לחפש עבודה חדשה ולא להתחייב לדברים שאינך יכולה לעמוד בהם, עדיף לדחות הצעות עבודה לתקופה אחרת שבה המצב יתבהר יותר. לפנויים/יות - השבוע זה זמן מצויין למצוא אהבה חדשה, אדם במדי צבא יפתיע ויכנס לחייך באופן מפתיע. אני אומר לך, ההורוסקופים האלו, פשוט שטויות, אף פעם לא קולעים כמו שצריך.

MajorWinters

New member
אני מבקש מכולם../images/Emo19.gif

בלי בדיחות שואה. זה לא מצחיק. סבא שלי מת באושוויץ! הוא נפל ממגדל שמירה... חוצמזה... אהלן אני דין- איזה יופי שנפתח כזה פורום. בלה בלה בלה בלה וכו'

M.Z

New member
בזמנו לא קראו לזה בדיחות שואה

אלא יותר "סאטירה על המצב הקיים". המילה שואה התפתחה רק לאחר סיום השואה, וגם זה במקרה כששני פליטי מחנות השמדה שוחחו בינהם ונציג של יד ושם נכח במקום והמשפט שהוא הכי זכר היה:"מה אני אגיד לך וולדק, הגרמנים פתחו ליהודים את השועה". כמובן שבמשחק קטן של האותיות כדי למגר את היידיש משפת ארץ ישראל הוחלפו ה-ע' ב- א'.

el presidente

New member
הדבר היחיד המצחיק בשואה זה

איך הם קבינימט הגיעו בול ל6 מיליון...אללה יוסטור... יענו..מה..אם הם היו מגיעים ל6,000,001 הם היו צריכים לעגל ל 7 מיליון!?

הגיעו לידי התפריטים מהמזנון שבבית

אנה פרנק אחלה מנות... אתה יכול להזמין שם ברגר-בלזן שזה הספיישל של המקום או לחליפין אם קר יש שם מרק גסטפו מצויין שלא לדבר על השניצולים ששמם יצא למרחוק אפילו אם אתה לא ממש רעב תמיד תוכל לשבת שם על כוס של קאפו-צ'ינו חם ולהנות מהאווירה המיוחדת

Dracos Love

New member
אני בת ../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif|אבי|

-איך קוראים לילד בגטו? -ילדון -ואיך קוראים לסבא בגטו? -סבון
חייל גרמני אחד שואל ילד יהודי - חייל: "תגיד, ילד, מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?" ילד: "טייס!" חייל: "נו, רציני - סבון או תיק?"

למעלה