בדיחות שואה!
|אבי|

ממ...יש לי יש לי

מה היטלר אמר לפני שהוא מת ? עשיתי..שישה מיליון עשיתיתיתי

MajorWinters

New member
דברים שהיטלר אמר../images/Emo19.gif

חלקם קראתי חלקם שלי "רצח עם O-:??????? אמשתי שהם היו כל כך מעט?" -אדולף "אז הרכבות לא משהו, אבל חכו שתראו את המקלחות" -אדולף תיירות ונופש "שישה מיליון זה לא כסף, זה גם לא מספר טלפון" -א.א. היטלר ביטוח בע"מ "בשר זה רצח" (הוא היה צמחוני למרבה האירוניה) -אדולף ואני רק אסיים עם התזכורת שהיטלר אהב לשחק עם ברבי... קלאוס ברבי!

Krishi

New member
וייייייהיייייייי.. איזה כיף!!!

פורום בדיחות שחורות!!!!!!!!!! אז לכבוד הצטרפותי הבה נפצח בתגובת בדיחות ישנות ומוכרות סתם כי בא לי.. למה היטלר התאבד? הוא קיבל את החשבון גז... אתם באים לדולפי? שמעתי יש שם הרבה חתיכות רוסיות... מלצר במסעדת סבארו בא ללקוחה ושואל אותה אם היא רוצה עוד משהו. הלקוחה: לא תודה אני עוד שניה מתפוצצת.. אחרי הפיגוע בתאומים עארפת מתקשר לבין לאדן ואומר לו: "יא מפגר!!! אמרתי עיגול ומשולש!! עיגול ומשולש ולא 2 ריבועים!!!!!" הדיילת באחד המטוסים התרסקו: שלום לכל הנוסעים. השעה 8 בבוקר מזג האויר מצויין, אנחנו נמצאים בגובה קומה 81 הנחיתה הקרוב.

wranger

New member
יאללה!

שתי בדיחות השואה שהכי מצחיקות אותי בעולם כל פעם מחדש: מה כתוב בכניסה לתאי הגזים באושוויץ? - "זהירות, מדרגה!" ומה כתוב בתוך תא הגזים באושוויץ? - "איציק ומשה היו כאן!"

SDRules

New member
כמה בדיחות שואה!!

אבא בגטו בא עם חתיכת לחם להאכיל את הילד שלו, פתאום בא מישהו וחוטף להם אותה. הילד שואל את האבא- "מה נעשה? הוא לקח את חתיכת הלחם האחרונה שנותרה לנו". אז האבא אומר לו- "אל תדאג, רשמתי ת'מספר". שני ילדים רבים בגטו, אחד זורק על השני סבון, אז השני אומר לו- "היי.. בלי לערב הורים". מה היה המשחק האהוב על הילדים בגטו?- חולה, גוסס, מת. היטלר לוקח כמה יהודים ומעמיד אותם בשורה על צוק. אומר לראשון- "תרים את יד ימין ורגל שמאל", היהודי עושה את זה והיטלר דוחף אותו מהצוק. הולך לשני, אומר לו- "תניף שתי ידים לצדדים". היהודי עושה זאת והיטלר דוחף גם אותו. באמצע בא המשרת של היטלר ומודיע לו על טלפון, אז היטלר אומר לו-" אתה לא רואה שאני באמצע טטריס?!".

little bony

New member
גמני אוהבת טטריס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וואי אתם מטורפים לגמרי פה אתם כותבים בקצב מטורף.. אני לא עומדת בזה

B a n j o

New member
שיפצור

לבדיחה השלישית: בגטו הילדים משחקים "חולה, גוסס, מת, סבון"

שמוצה

New member
הממ.../images/Emo29.gif

מה יותר גרוע מערמת תינוקות מתים? שיש בפנים תינוק אחד חי. מה יותר נורא מזה? שהוא מכרסם את דרכו החוצה. ויותר נורא מזה? שהוא חוזר לבקש עוד. --- מה כתבו לפני הכניסה למקלחות הגז? ~זהירות, מדרגה~

כRובי

New member
../images/Emo4.gif

לא הבנתי מה גרוע בזה... וחוצמזה, אם את כל כך מחוברת לרגשות שלך וכל כך חסרת עמוד שידרה, למה שלא תיקחי קילשון ותתחילי לפנות את הערימה שמסביבו ?

שמוצה

New member
יקירי../images/Emo29.gif

לא הבנת מה גרוע, בטח בגלל שקוראים לך על שם של ירק, אולי אתה דומה לאחד? ירק זה רצח. קצת רגישות.

spider kisser

New member
במקלחות בגטו

יהודי אחד עומד במקלחת בגטו, לוקח סבון ומתחיל לאונן. בא אליו מישהו ושואל אותו "מה אתה עושה?!" אז הוא עונה לו "מזיין את אמא'שך!"

little bony

New member
ווואי חידשתם לי

היו מקלחות בגטו?.? אז למה על אנה פרנק היו כ"כ הרבה כינים?

כRובי

New member
מאיפה אתה יודע ?

וחוצמזה, בקבר יש גם כינים וגם תולעים

למעלה