בדיחות

Mrs James

New member
בדיחות../images/Emo3.gif

זה קצת ארוך אבל שווה את הקריאה! בחור נכנס לחנות פרוות, כשאישה צעירה ומדהימה צמודה אליו. הוא מבקש לקנות עבורה מעיל פרווה. הצעירה מחפשת ומוצאת מעיל מינק יפה וארוך, נוטלת אותו וניגשת למדוד. בעוד היא מודדת, המוכר לוחש לבחור: "שמע, המעיל הזה עולה ששים וחמש אלף דולר!". "המחיר לא חשוב, תן לה את כל מה שהיא תבחר", עונה הבחור. הצעירה מחליטה שמעיל המינק מוצא חן בעיניה. הבחור שולף פנקס צ'קים ורושם צ'ק על הסכום המבוקש. המוכר אומר לו: "עכשיו יום שישי בצהריים והבנקים כבר סגורים. בוא ביום ראשון. אני אפדה את הצ'ק ותוכל לקחת את המעיל". הזוג מודה למוכר והולך שמח לדרכו. ביום ראשון מגיע הבחור לחנות,. המוכר מתנפל עליו: "איך אתה מעז לבוא לכאן?! בבנק אמרו שאין לך אגורה בחשבון!". "זה בסדר", מחייך הבחור, "באתי רק להודות לך על סוף השבוע הנפלא שהיה לי". משקיע פוטנציאלי מסייר במפעל לייצור מוצרי גומי. הוא רואה מכונה המייצרת פטמות לבקבוקי שתייה של תינוקות. מהמכונה עולים קולות רעש מוזרים. מנהל המפעל מסביר לו: "הרעשים שאתה שומע זה הרעש שעושה ניקוב הפטמה". התחנה הבאה היא מכונה המייצרת קונדומים, וגם כאן מדי פעם נשמעים קולות מוזרים. המנהל מסביר למשקיע: "כאן אנחנו מנקבים כל קונדום חמישי". "מנקבים? קונדומים??", מופתע האורח, "זה לא פוגע במכירות?!". "קצת", מודה המנהל, "אבל זה מאוד מקדם את מכירת הפטמות של בקבוקי התינוקות". גבר חוזר הביתה מהעבודה ואומר לאשתו: "מתוקה, קיבלתי היום מזכירה חדשה, ונחשי מה – היתה לה חזייה בצבעים אדום ולבן. את יודעת, אלה הצבעים של קבוצת הכדורגל שלי. בכל מקרה, זה לא משהו חשוב כל כך, אבל זה היה ממש נעים". למחרת, כשהוא נכנס הביתה, אשתו שואלת: "איך היה היום שלך?". האיש עונה: "נפלא! לא רק שהחזייה שלה אדומה ולבנה, גם התחתונים שלה! את יודעת, זה לא משהו כל כך חשוב, אבל זה היה ממש נעים...". ביום השלישי השניים נפגשים אחרי העבודה. הבעל שואל את אשתו: "איך היה היום במשרד שלך?". האישה עונה: "אה, שום דבר מיוחד יקירי. הגיע היום בוס חדש. הזין שלו ארוך בחמישה סנטימטרים משלך. אתה יודע, זה לא משהו כל כך חשוב, אבל זה היה ממש נעים...". איש אחד, שהמון משעות היממה בילה במחשבות על סקס, חשב לעצמו יום אחד: "אם היה לי 100 אברי מין במקום אחד – בכמה ההנאה שלי היתה גדלה?". הוא התפלל לאלוהים ובבת אחת צמחו לו 100 אברי מין. האיש נכנס הביתה מאושר. הוא לקחת את אשתו לחדר השינה והתחיל לעשות איתה סקס, בתחילה עם האיבר המקורי שלו. לפתע נשמעה דפיקה. האיש המרוגז קם מהמיטה, ניגש לדלת ופתח אותה. מולו עמד אלוהים, נושא על גבו שק ענק ונפוח. האיש שאל: "אלוהים – מה אתה רוצה?!". אלוהים מחה את הזיעה מעל מצחו ואמר לו בכעס: "חתיכת אדיוט – אתה חושב שאני מתכוון לסחוב בשבילך עוד הרבה זמן 200 ביצים?!". אנגלי, אמריקאי ואיטלקי נפגשים בארץ רחוקה ומתחילים לדבר. אומר האנגלי: "או, כמה אני מתגעגע לאשתי. כשהיא רוכבת על הסוס שלה הרגליים שלה מגיעות לרצפה, וזה לא שהסוס שלה נמוך כמו שהרגליים שלה ארוכות". אומר האמריקני: "הו, כמה אני מתגעגע לאשתי. אני יכול להקיף את המותניים שלה ביד אחת, וזה לא שהיד שלי כזו גדולה כמו שהמותניים שלה פשוט צרות". אומר האיטלקי: "אח, כמה אני מתגעגע לאשתי. כשאני יוצא לעבודה אני נותן לה פליק קטן על התחת, וכשאני חוזר הביתה התחת שלה עדיין רוטט, וזה לא שיש לה כזה תחת גדול כמו שיום העבודה שלי קצר". משפחה יהודית בארצות הברית רצתה להכניס את הסבא לבית אבות. כל בתי האבות היהודיים היו מלאים, והמשפחה החליטה להכניס אותו לבית אבות נוצרי. אחרי מספר שבועות בבית האבות המשפחה באה לבקר את סבא. "איך אתה מרגיש פה?", שאל הנכד. "נהדר! כל העובדים פה מאוד זהירים ונורא ואדיבים", אמר הסב. "אנחנו כל כך שמחים בשבילך. חששנו שזה מקום לא טוב עבורך". "בואו אני אספר לכם כמה נפלא מטפלים בנו פה", אמר הסבא עם חיוך גדול. "יש פה מוזיקאי... הוא בן 85... הוא לא ניגן בויולה כבר 20 שנה, ובכל זאת כולם קוראים לו פה 'מאסטרו'. "יש פה את הפסיכיאטר... הוא בן 90... הוא לא טיפל בחולים כבר 25 שנה, ובכל זאת כל הצוות קורא לו 'דוקטור'. "ואני... לא עשיתי סקס כבר 30 שנה, ובכל זאת הם ממשיכים לקרוא לי 'יהודי מזדיין...'".

Mrs James

New member
המשך../images/Emo3.gif

חתן וכלה נכנסים למעלית בבית מלון. נערת המעלית החתיכה קורצת לחתן ולא אומרת כלום. לאחר שהזוג יוצא מהמעלית שואלת האישה: "מי היתה המפגרת הזו?". עונה הבעל: "אל תתחילי... יהיו לי מספיק בעיות מחר, כשאצטרך להסביר לה מי את...". ***** שיכור נכנס לאוטובוס ומצהיר: "כל הנקבות היושבות בצד שמאל זונות וכל היושבות בצד ימין מטומטמות". אישה אחת שישבה בצד שמאל לא התאפקה והגיבה: "איך אתה מעז לדבר ככה! אני נשואה כבר עשרים שנה לבעלי ובחיים לא בגדתי בו!". השיכור מסתכל עליה ואומר: "אז כדאי שתעברי לצד ימין". ***** טורקי אחד מגיע לביקור בארץ. כשנרשם בדלפק הקבלה בבית המלון, מילא טופס רישום כמקובל. הפקיד הבחין כי בשדה "sex" רשם הטורקי "4 פעמים בשבוע". העיר לו הפקיד: "אדוני, בשדה הזה ממלאים אם זה גבר או אישה". ענה לו הטורקי: "זה באמת לא משנה לי". ***** הפרה היחידה בעיר קטנה בפולין הפסיקה לפתע לתת חלב. האנשים עשו סקר שווקים קטן בסביבה, ומצאו שיש אפשרות לרכוש פרה במוסקבה תמורת 2,000 רובל, אבל במינסק ישנן פרות גם ב-1,000 רובל. בהיותם חסכנים הם קנו פרה חדשה במינסק. להפתעתם, הפרה היתה נהדרת והניבה חלב רב כל הזמן. האנשים היו מאושרים, והחליטו לרכוש פר שירביע את הפרה, כדי שתמליט עוד פרות כמותה, וכך לעולם לא יצטרכו לדאוג עוד לאספקת חלב. וכך עשו. הם קנו פר והביאוהו לשדה המרעה עם פרתם האהובה. ואולם, לצערם הרב, בכל פעם שהפר התקרב אל הפרה, היא התרחקה ממנו. שום גישה שניסה הפר להתקרב אל הפרה לא הועילה והיא המשיכה להתרחק ממנו. האנשים התאכזבו מאוד והחליטו להתייעץ ברב שלהם, שהיה מאד חכם. הם סיפרו לרבי מה קרה: "בכל פעם שהפר מתקרב לפרה היא מתרחקת ממנו. אם הוא מתקרב מאחור, היא זזה לפנים. אם הוא מתקרב מלפנים - היא זזה לאחור. כל נסיון להתקרב אליה מהצד נכשל, היא מיד מתרחקת לצד האחר". הרבי חשב על כך דקות אחדות ושאל: "האם קניתם את הפרה הזו במינסק?". תדהמת הכל היתה עצומה, היות שאיש מהם לא הזכיר אפילו ברמז היכן הם השיגו את הפרה. "אתה כל כך חכם, רבי" , הם אמרו, "איך זה ידעת שקנינו את הפרה במינסק?". נאנח הרבי והשיב בעצב: "גם אישתי ממינסק". ***** מליונר בן 80 התחתן עם צעירה בת 20. לאחר שנה הגיעה הצעירה לבית החולים ללדת, כשהיא מלווה בבעלה הקשיש והמאושר. לאחר כמה שעות נולד בן בריא. אמרה המיילדת לאב המאושר: "כל הכבוד, איך אדם בגילך הצליח להיות אבא!". ענה הזקן ביהירות: "כן, כן, צריך לשמור על המנוע פעיל". לאחר שנתיים שוב הגיע הזוג לאותו בית חולים. הפעם נולדה בת יפה. התפעלה המיילדת: "תשמע! אתה ממש תותח! בגילך - אב לבן ובת!". ענה הזקן קורן כולו: "כן, כן, צריך לשמור על המנוע פעיל". לאחר שלוש שנים בדיוק שוב התייצב הזוג המאושר בחדר הלידה. לאחר שגם הלידה הזאת עברה בשלום, ניגשה המיילדת לזקן. בטרם פצתה פה, מיהר הזקן להשתחצן: "כן, כן, צריך לשמור על המנוע פעיל". ענתה המיילדת: "נדמה לי שהגיע הזמן שתחליף שמן מנוע, כי התינוק יצא הפעם שחור...". ***** בחור נכנס למסעדה היוקרתית החביבה עליו, מתיישב בשולחן הרגיל שלו, מסתכל סביב וקולט בשולחן ליד בחורה מהממת. הוא קורא למלצר ומבקש ממנו לשלוח לשולחנה את היין היקר ביותר במסעדה. המלצר מביא את הבקבוק היקר ביותר לשולחנה של הבחורה ואומר שהבקבוק נשלח אליה על ידי הג'נטלמן בשולחן הפינתי. הבחורה חושבת לרגע ומחליטה להחזיר פתק, ובו כתוב: "בכדי שאקבל את הבקבוק הזה צריך שיהיו לך מרצדס בחנייה, מיליון דולר בחשבון הבנק ו-22 ס"מ במכנסיים". הבחור קורא את הפתק ומשיב לה בפתק חזרה: "רק בשביל שתדעי: יש לי בחנייה פרארי, ב.מ.וו. ומרצדס. בחשבון הבנק יש לי 20 מיליון דולר, וגם בשביל בחורה יפה כמוך אני לא מוכן לחתוך 5 ס"מ. נא להחזיר את בקבוק היין מיד". ***** בעל ואישה היו בדרכם למסיבת תחפושות אצל חברים, כשהאישה חטפה לפתע כאב ראש נוראי. היא אמרה לבעלה ללכת בלעדיה, לקחה כדור ונכנסה למיטה לנוח. לאחר כמחצית השעה כאב הראש חלף והיא החליטה ללכת למסיבה. מאחר ובעלה לא ראה את התחפושת שלה, היא החליטה לבדוק את התנהגותו כשהיא איננה בסביבה. מייד כשהגיעה למקום היא איתרה אותו, לפי התחפושת, והתחילה לרקוד ולפלרטט איתו. לאחר זמן מה הוא שאל אותה אם היא רוצה לראות את חדר השינה החדש של המארחים, בקומה העליונה. האישה הסכימה, כי רצתה לראות עד לאן יעז להגיע. והוא הגיע - עמוק ומכל כיוון אפשרי. האישה חזרה הביתה עוד בטרם הסתיימה המסיבה והמתינה בלב הולם לבעלה. כשהוא חזר, היא שאלה אותו: "איך היתה המסיבה?". בעלה ענה לה בסתמיות מופגנת: "משעממת". "באמת?" שאלה האישה והדם החל לטפס לראשה. "כן", השיב הבעל. "ישבנו כמה חבר'ה בחדר העבודה עם בקבוקי בירה ושיחקנו קלפים. אבל האח של המארח, שהשאלתי לו את התחפושת שלי, עשה חיים משוגעים! הוא תפס איזו שרמוטה בתחפושת, עלה איתה לחדר השינה וזיין את האמ-אמא שלה מכל הכיוונים!". ***** זוג זקנים בני שמונים יושבים להם על הכסא נדנדה במרפסת ונהנים משמש החורפית של אחר הצהרים. לפתע קם הזקן והתחיל ללבוש את הסוודר. האישה שואלת אותו: "שלוימ'ה לאן אתה הולך?". "לרופא", עונה לה שלוימ'ה. "ומה קרה לך?", שואלת אישתו. "שום דבר, אני הולך לקבל ויאגרה". אישתו קמה והחלה ללבוש את הסוודר. "ולאן את הולכת?", שאל הבעל. "גם אני הולכת לרופא", ענתה האישה "ומה קרה לך?". "שום דבר. אבל אם אתה מתכוון להשתמש בדבר החלוד הזה, אני הולכת לקבל זריקת טטנוס". ***** ילד: "אמא, מאיפה באים תינוקות?". אמא: "מהחסידה כמובן". ילד: "כן, אבל מי דופק ת'חסידה?".

the freaky girl

New member
../images/Emo13.gif

את הרוב אני מכירה.. =/ אבל עדיין יש שקורעים אותי מצחוק..

Evil Gremlin

New member
חחחחח! הנה עוד אבל זה קצת גס

летить пиздец...видет куст " Я пиздецпиздец" нет куста видет палянку " Я пиздецпиздец" нет палянки видет маленкий лес " Я пиздецпиздец" нет леса видет болшой здоровуэый лес " Я пиздецпиздец" нет леса, асталась маленкая палатка пиздец не понял " Я пиздецпиздец" ничего " Я пиздецпиздец" ничего пиздец аткрыл палатку а там по-хуй чай греет

d e v i l16

New member
חחחחחחחחחחחחח עזבו אני קראתי

בסוף והבנתי עם קצת השקעה... הבנתי אני פשוט עצלנית

Evil Gremlin

New member
עוד....

בחרתי רק את הקצרים... ************************************ -למה אין כבישים בגרוזיה? -כי כולם שוויליים ************************************ -איך אומרים אפרוח במרוקאית? -בן לולו ************************************ -מה זה ארבעה אתיופים בשק שינה? -כיף כף ************************************ -למה תורכים אוהבים מרוקאים? -כי יש להם פרצוף תחת ************************************ -למה פרסי חוזר בתשובה? -כי זה יותר זול מלחזור במונית ************************************ -דוקטור יש לי שלשול אני יכול להתרחץ עם זה? -אם יש לך מספיק ************************************ -דוקטור, יש לי שדיים נפולים, מה לעשות כדי שיהיו ניצבים? -ללכת על ארבע ************************************ -מדוע לא מצאו תרופה לאיידס? -כי זה סיפר מנתחת.. ************************** אם אתם רוצים אזץץ המדך יבוא...

the freaky girl

New member
חיחיחי... ../images/Emo13.gif

לסגן-מנהל של הביצפר שלי קוראים אלי בן לולו... חיחי... הוא גם נראה כמו אפרוח..

bariska

New member
גם לי יש../images/Emo13.gif

באחד הימים פנה אלוהים למלאכיו ואמר להם: היום אני עומד ליצור מדינה ואקרא את שמה ישראל, היו בא הרים צחורים משלג,אגם מים מתוקים,יערות עם מבחר של צמחים ועצים, חופי ים שתופי שמש,אדמה עשירה,בקיצור ארץ זבת חלב ודבש. תושביה ייקראו ישראלים והם יהיו ידועים בכל רחבי תבל. "אינך חושב שאתה נדיב מדי לאנשים האלו?"שאלו בסקרנות המלאכים. "בכלל לא",אמר אלוהים,"חכו ותראו אילו שכנים אני הולך לתת להם?" ------------------------------------------ אחת סיפרה לחברה שלה: הוא הזמין אותי-באתי הוא אמר לי להיכנס-נכנסתי הוא אמר לי לשכב-שכבתי הוא אמר לי לפתוח-פתחתי ואז הוא הכאיב לי נורא וירד לי דם. ואז שילמתי לו והלכתי. רופא שיניים זה לא גן ילדים --------------------------------------- מפקד בצבא מודיע לחיילים: "יש לי בשורות טובות ובשורות רעות: הבשורות הרעות הן שתוכלו פה הרבה חרא. הבשורות הטובות הן שיש מספיק לכולם" --------------------------------------

bariska

New member
../images/Emo6.gifהמשך

איש עשיר יצא לספארי באפריקה עם כלב שלו. יום אחד הכלב הלך לאיבוד. פתאום רואה הכלב שנמר מתכוון לטרוף אותו. חושב הכלב במהירות מה לעשות?! הוא רואה עצמות על האדמה. הוא מתיישב ליידן עם הגב לנמר, תופס עצם בפה, ואיך שהנמר מתקרב אומר הכלב בקול: "זה היה נמר ממש טעים, מעניין אם יש עוד כאלה נמרים טעימים באיזור..." שומע הנמר את הכלב, עוצר בשניה האחרונה ומבט אימה על פניו "זה היה קרוב... כמעט הכלב הזה אכל אותי..." אמר הנמר, הסתובב והלך משם בזחילה. בעץ ממעל ראה הכל הקוף, החליט שזו הזדמנות טובה בשבילו לתפוס יחסים טובים עם הנמר: רדף אחרי הנמר, וסיפר לו איך הכלב עשה ממנו צחוק. הנמר חטף עצבים אמר לקוף לשבת לו על הגב כדי שיבוא איתו ויראה איך הוא עושה מהכלב קציצות... הכלב, שעוד לא הספיק להירגע, רואה פתאום מרחוק את הנמר חוזר עם הקוף על הגב שלו, אך במקום לברוח החליט שוב להתיישב עם הגב כלפי תוקפיו, ושניה לפני שהיגיעו אליו אמר בקול: "איפה הקוף המעצבן הזה?! כבר לפני חצי שעה ביקשתי ממנו שיביא לי עוד נמר..." --------------------------------------------------------- ציפור אחת קפאה מקור, נפלה מן העץ וצייצה כל הזמן : "קר לי קר לי" פתאום עברה פרה , שמעה את הציפור וחירבנה עליה . עכשיו היה לה חם ונעים, לציפור, אך האביב הגיע ועכשיו החרא התייבש, התקשה וקשה היה לציפור לצאת ממנוץ היא רק הצליחה להוציא את המקור ממנו ולצייץ "הצילו הצילו ". עבר שועל, שמע אותה, ראה חרא מצייץ. הוציא את הציפור מן החרא ניקה אותה יפה, יפה . אמרה הכציפור - תודה ובלע השועל את הציפור לארוחת בוקר.... מסקנה: לא כל מי שמכניס אותך לחרא רוצה ברעתך ולא כל מי שמוציא אותך מן החרא רוצה בטובתך ואם אתה כבר בחרא אז תשתוק! ------------------------------------------------------------- כסף יכול-- לקנות לך וילה, אבל לא בית חם. לקנות לך מיטה מתכווננת, אבל לא שינה טובה. לקנות שעון יוקרתי, אבל לא זמן. לקנות לך אנציקלופדיה, אבל לא ידע. לקנות תפקיד בכיר, אבל לא הערכה. לקנות לך תרופה, אבל לא בריאות. לקנות לך דם, אבל לא חיים. לקנות לך סקס, אבל לא אהבה. כסף זה לא הכל. הוא יכול לגרום הרבה כאב וסבל. כחבר אוהב, אני רוצה לחסוך מכם כל כאב וסבל, העבירו לי את כספכם, אני אסבול עבורכם! ---------------------------------------------------- לוחות הברית כשאלוהים רצה לבחור לעצמו עם, הוא החיפש למי לתת את לוח הברית שלו, אבל אף אחד לא הסכים. קודם אלוהים הלך למוסלמים ושאל אותם, "אתם רוצים את לוח הברית?" "לא", הם השיבו לו. "למה?", שאל אלוהים. "כי כתוב שם לא תרצח", אמרו המוסלמים. אחרי זה אולהים הלך לנוצרים ושאל אותם, "אתם רוצים את לוח הברית?" "לא", הם השיבו לו. "למה?", שאל אלוהים. "כי כתוב שם לא תנאף", אמרו הנוצרים. בסוף אלוהים הלך לבודאיסטים ושאל אותם, "אתם רוצים את לוח הברית?" "לא", הם השיבו לו. "למה?", שאל אלוהים. "כי כתוב שם לא תגנוב", אמרו הבודאיסטים. ממש לפני יאוש מוחלט הוא ניסה להציע את הלוחות ליהודים ושאל אותם, "אתם רוצים את לוח הברית?" הם שאלו אותו בחזרה, "כמה זה עולה?" "זה בחינם", אמר אלוהים. "חינם", התפלאו היהודים, "אז תביא שניים..."

Evil Gremlin

New member
עוד קצת מהמבחר האישי שלי

********************************** -מה ההבדל בין זיון טוב לחרבון טוב -שאחרי חרבון טוב לא צריך לחבק ולנשק את האסלה עד שהיא תרדם.. ********************************** -תגיד אתה יודע מה אעשה אם תנסה לאנוס אותי? -לא -ואתה לא רוצה לגלות? ********************************** -אני לא יודע מה לעשות, לקחתי אותה לסרט,למסעדה, לחוף ואתה יודע מה היא אמרה לי? -לא -מה, גםאתה יצאת איתה? ********************************** נישואין- הדרך היקרה ביותר לשכב עם אישה בחינם ********************************** -מה עושה חברה של נורקומן? -מחזיקה לו אצבעות ********************************** -שמעת איזה סיפורים מלוכלכים מספרים אלי? -למה את חושבת שבאי עליך? ********************************** יש עוד הרבה מאיפה שזה בא...

למעלה