בדיחות

bariska

New member
../images/Emo45.gifחחח

באמת מעניין מי המציא את הבדיחה הראשונה בעולם..

Russia 4 Ever

New member
בדיחה

Застряли в лифте двое чукчей и русский. Чукчи вразнобой орут: - Помогите! Помогите!! Спасите! Русский им говорит: - Давайте кричать вместе, тогда громче получится! Чукчи переглянулись и давай орать: - Вместе!!! Вместе-е-е!!

the freaky girl

New member
חחחחחחחחחח...... ../images/Emo6.gif

זה מזכיר לי, שפעם אני ואחי הקטן רבנו, אז הלכתי לאמא ובכיתי לה: "תגידיייי לווו!!!!" אז היא אומרת : "לו"..

bariska

New member
הזונה והזבלן

הזונה והזבלן: זהו סיפור על שני אנשים ממש רומיאו וג'ולייט החדשים הראשון לשם הרצל עונה את הזבל של כולנו הוא מפנה השנייה היא זיוה אותה כולם מכירים הרי כולם לפעמים בצומת עוברים זיוה השכם בבקר מתעוררת בלילה של אתמול זיוה נזכרת סמי היה מצוין, ממש נמר אבל זיוה רוצה גבר אחר לעיתון מתקשרת זיוה המיוחמת מודעת שידוכים היא מפרסמת "אני צריכה בחור, אני נואשת! ותחתונים אני אף פעם לא לובשת! אז אם אתה מחפש בחורה על רמה, תצלצל אלי כי אני חמה! הרצל את המודעה בעיתון קורא העניין את הרצל מאוד מגרה הרצל שמח, הוא מזיל ריר אין לי חרוז אז נמשיך עם השיר איזה צירוף מקרים, גם אני נואש! ואם אצטרך אז תחתונים לא אלבש! הרצל אל הטלפון מייד ממהר אל זיוה שלנו הוא מתקשר זיוה, אתך אני רוצה להיפגש, נפגש היום בדודאים בשש. או הרצל! אתה רומנטי כל כך! אז נפגש בשש, אל תשכח!" וכך בשש הזוג שלנו נפגש האווירה נפלאה, רומנטית ממש הרצל מארגן להם ארוחה יפה מהזבל סביב ושאריות האשפה" זיוה, אני מתעניין במקצועך, תגידי בבקשה, מהי עבודתך? לי יש מקצוע מאוד... מעניין לי משלמים בשביל להזדיין. מקצוע נפלא, זיוה עונה כיום, נראה לי, זה נקרא זונה. ובכן הרצל, נערי המסריח ספר לי איך את כספך אתה מרוויח" "טוב", אומר הרצל החרמן "עליי להודות- אני זבלן!" הרצל, אתה גבר מושלם פשוט! בוא אליי הביתה ונהנה חמוד! מגיעים לביתה הם מהר- מהר מה שעשו שם אני לא אתאר בבקר קמים אחרי לילה אדיר שוב אין חרוז, כמו במקרה של הריר הרצל הביתה הולך, הוא עייף נפגש אחרי זה, אתמול היה כייף! זיוה מרגישה בבטן כאבים זיוה ממהרת לקופת החולים לזיוה שלנו עשו בדיקת דם לאחר כמה בדיקות הרופא נדהם זיוהצ'קה, אל תהיי בדיכאון, אך עלייך לדעת - את בהריון! זיוה נדהמת ואז היא עונה איך אתה מעז? בן זונה! איך זה קרה?! זהו אסון! אני לא רוצה להיות בהריון! זיוה יקירתי, את הרצל אני מכיר ואני חושב שעליי להבהיר שזה מדהים, זה ממש נס שהוא גרם לך להריון להיכנס! זיוה כועסת, ברחוב היא דוהרת לביתו של הרצל היא ממהרת אל הבית היא מתפרצת בסערה זיוהצ'קה, מותק, מה קרה? יאללה דפוק! תמצא לזה פתרון! תשמע את זה - אני בהריון! אני לא יודעת מה לעשות! איך אוכל עם ילד לחיות?! היא אומרת, אולי נתחתן? הרצל עונה, לכי להזדיין! הרצל את הבשורה מתקשה לעכל" זהו זיוה! לכי לעזאזל! עכשיו גם זיוה מתחילה להתעצבן איתך אני יותר לא אזדיין! בקריזה היא תופסת סכין מטבח תוקעת אותו להרצל חזק באשך הרצל פגוע, הרצל גוסס בביצתו הכואבת הרצל תופס ואז הרצל על הרצפה נופל פתאום ביי ביי בייבי! נפגש בגיהינום! את הגופה זיוה גוררת למוסך להרצל עדיין מדמם האשך זיוה בפאניקה, היא משתגעת מה לעשות היא כלל לא יודעת זיוה מהרהרת בענייני אהבה נו, לא משנה! אני רעבה!" מוציאה מהמקרר גבינה ירוקה במקצת אך זיוה גוועת, לה לא אכפת זיוה טועמת מהחומר המזוויע כאב בבטנה מתחיל להופיע ואז היא מבינה את גודל האסון גבינה זו שימשה לעכברים פיתיון ואז בליבה זיוה תופסת אל הרצפה זיוה קורסת וכך נגמר לו סיפור אהבה הזוג ייפגש לו בעולם הבא אך דבר נורא עשה הזוג המסריח כי ברחמה של זיוה היה המשיח...

bariska

New member
../images/Emo6.gifמכתב מהקייטנה

אמא ואבא היקרים המדריך שלנו אמר לנו לכתוב הביתה כי אולי ראיתם את ההצפה בטלוויזיה ואתם דואגים. אנחנו בסדר. המים לקחו רק אוהל ושני שקי שינה. לשמחתנו, אף אחד לא טבע כי כולנו היינו על ההר וחיפשנו את קריסטי. אה, כן, תתקשרו לאמא של קריסטי ותגידו לה שהכל בסדר. קריסטי לא יכול לכתוב בגלל שהוא שבר את היד. גם אני נסעתי עם אחד האמבולנסים. היה גדול. לא היינו מוצאים אותו אף פעם ללא הברקים. המדריך שלנו, ויקטור, התעצבן מאוד על קריסטי בגלל שהוא הלך בלי להגיד לאף אחד. קריסטי אומר שהוא אמר לו, אבל זה היה בזמן השריפה, אז הוא בטח לא שמע אותו. ידעתם שאם שמים בנזין על האש, המיכל מתפוצץ?? העץ הרטוב לא נשרף, אבל אחד האוהלים כן. גם הבגדים שלנו. דני ייראה קצת מוזר עד שהשיער ייגדל בחזרה. אנחנו נחזור הביתה ביום שבת אם ויקטור יצליח לתקן את האוטו. זה לא היה באשמתו. הברקסים עבדו בסדר כשייצאנו. ויקטור אומר שאם רכב כל כך יישן, משהו תמיד מתקלקל, בטח בגלל זה אין לו ביטוח. אני חושב שהאוטו מגניב. הוא לא כועס אם אנחנו מלכלכים את האוטו, ואם חם, הוא נותן לנו לשבת על מכסה המנוע כדי שנתקרר. וזה חם מאוד עם 13 אנשים באוטו. הוא היה נותן לנו גם לשבת בבגאז', עד שעצר אותו שוטר. המדריך שלנו מגניב. הוא מלמד את חיים לנהוג על האוטו בדרכים בהרים, איפה שאין תנועה. כל מה שרואים פה זה משאיות עם עצים. היום בבוקר, כל החברה קפצו לאגם מהסלעים. לי לא נתנו, כי אני לא יודע לשחות, וקריסטי עם יד שבורה, אז נתנו לנו ללכת עם הסירה. היה גדול. אפשר לראות מתחת למים את העצים שההצפה שברה. ויקטור הוא לא קפדן כמו מדריכים אחרים שאני מכיר. הוא נתן לנו ללכת בלי חגורת הצלה. הוא צריך לעבוד הרבה זמן על האוטו בשביל לתקן אותו, אז אנחנו מנסים לא להפריע לו. נחשו מה!! כולנו קיבלנו מדליות בגלל שעברנו קורס לעזרה ראשונה. כשדני חתך את היד עם הגרזן, למדנו לתפור ורידים. משה ואני הקאנו, אבל המדריך אומר שזה בטח בגלל העוף המקולקל. הוא גם אמר לנו שהאוכל בכלא יותר גרוע. אני שמח שהוא יצא משם. הוא אומר שהוא למד, ועכשיו יעשה את הדברים כמו שצריך. דרך אגב, מה זה פדופיל?? אני צריך ללכת עכשיו. אל תדאגו. אנחנו בסדר. וכל זה לא קרה, אבל קבלתי נכשל בחיבור

the freaky girl

New member
חחח.. גם לי יש משהו חמוד..

היו היה פעם איש, הוא החליט לטוס ליוון למרבה המזל - הוא הספיק לטיסה לרוע המזל - היה צפוף למרבה המזל - היה לו מקום לרוע המזל - המטוס נפגע והתחיל להתרסק למרבה המזל - היה לו מצנח לרוע המזל - המטוס התחיל לבעור בתא הטייס למרבה המזל - הוא ישב באחורי המטוס לרוע המזל - המטוס התחיל להתפרק למרבה המזל - הוא קפץ לפני שפגעו בו החלקים של המטוס לרוע המזל - לקח לו זמן לפתוח את המצנח למרבה המזל - הוא הספיק בשנייה האחרונה לרוע המזל - היה בו חור למרבה המזל - היה לו רזרבי לרוע המזל - הוא לא היה עליו למרבה המזל - היתה מתחתיו ערימה גדולה של קש לרוע המזל - היה בו קלשון למרבה המזל - הקלשון היה בצד השני לרוע המזל - הוא לא נפל על הקש...
מוסר השכל - לא לטוס..

למעלה